בימים אלה שהכל סביב הקורנה אני רוצה לעשות מקרוני
כן מקרוני !
כל פעם שהייתי חוזרת מבה״ס הייתי שואלת את אמא מה היא הכינה באותו היום?
מקרוני זה היה השם של הפסטה הארוכה שהיא הייתה שולחת אותי לקנות אצל משה במכולת
כאשר אמא שלי הייתה מכינה מקרוני הייתי שמחה מאד,כי אתם יודעים?! פחממות ואני מגיל צעיר זה סיפור אהבה?
מה גם ידעתי שאם אמא מכינה אז היא בטח עסוקה כי יודעים ספגטי זה סיר קל קל להכנה ולא דורש הרבה מאמץ.
אולי בעצם כן?לקרוא את הפוסט הזה חחח.
בקיצור סיר שכולם אוהבים ומתחברים אליו.
הפעם החלטתי לעשות את הספגטי ברוטב חריף סטייל הרוטב של הדגים החריפים?
תחשבו על זה ?!
הרוטב שאנחנו אוהבים ביחד עם פסטה טעימה.
אגב אם פסטה ספגטי אז אני אוהבת נורא את פסטה ברילה כי בעיניי היא תופסת את הרוטב בצורה הכי טובה.ורוטב ופסטה זה זיווג שאי אפשר להפריד?
בקיצור חפרתי !אני יודעת
יאללללה מתכון
חומרים :
חבילת פסטה ספגטי 5 ברילה
רוטב:
פלפל אדום חתוך לרצועות
פלפל חריף חתוך לרצועות(לא חובה)
6 -8 שיני שום קצוצות גס
2 עגבניות רכות מקולפות וקצוצות
2 כפות גדושות רסק עגבניות מאסטר שף
כף פפריקה, כף מלח ,חצי כפית סוכר,חצי כפית כורכום חצי כפית פלפל ,כפית פלפל חריף(לא חובה )
2 וחצי כוסות מים רותחים
אופן ההכנה :
אני אוהבת לבשל את הפסטה במים רותחים לפי הוראות היצרן (מים לפי כמות הפסטה )אבל עם כף מלח וכף שמן בזמן שהפסטה מתבשלת זה הזמן להכין רוטב משגע !
לשים 3 כפות שמן להתחיל לטגן את רצועות הפלפל אחכ את השום ,ואת פלפל החריף.ואת העגבניות .אחרי טיגון של כמה דק יש להוסיף את הרסק ולערבב.
לשים תבלינים ולערבב.
לשפוך 2 כוסות מים ולבשל את כל הרוטב 9 דקות
לסנן את הפסטה
להכניס לרוטב ,לערבב.
ולהגיש.
היי יונית המדהימה !
מודה לך על המתכונים המושלממממים !! את מסבירה מעולה !
והכול מגרה …באמת לא כדאי להכנס לאתר שרעבים ( :
יש לי קלסר גדול של כל המתכונים שלך ובזכותך המטבח שלי טעים ועשיר ומגוון …
תודה רבה רבה לך ,
יצא מלוח בטירוף
יצא טעים אין על המתכונים שלך
היי
סליחה על השאלה
עם איזה מיקסר את משתמשת והאם את מרוצה ממנו?
מחפשת מיקסר איכותי וכבר מבולבלת מכל ההמלצות בזאפ