יונית צוקרמן מלכת המטבח
  • שבתות וחגים
    • אוכל מסורתי
    • חנוכה
    • ט”ו בשבט
    • יום האהבה
    • יום העצמאות
    • יום כיפור
    • ל”ג בעומר
    • מימונה
    • סוכות
    • פורים
    • פסח
    • ראש השנה
    • שבועות
  • סלטים
    • חמוצים וכבושים
    • סלטים חיים
    • סלטים מבושלים
    • ממרחים ורטבים
  • מנות עיקריות
    • בשר
    • דגים
    • עוף
    • קציצות
  • תוספות
    • אורז
    • ירקות
    • פסטה
    • תפוחי אדמה
    • מרקים
  • בצקים
    • בצק עלים
    • חלות ולחמניות
    • פיצות ופוקאצ’ות
    • מוקפצים וחברים
    • קישים
    • פיתות
  • עוגות
    • עוגות בחושות
    • עוגות גבינה
    • עוגות השנה שלי
    • עוגות ימי הולדת
    • עוגות ללא גלוטן
    • עוגות שוקולד
    • עוגות שמרים
    • עוגות ביסקוויטים
  • עוגיות
    • עוגיות מכל העדות
    • עוגיות מלוחות
    • עוגיות מתוקות ליד הקפה
  • קינוחים
    • קינוחים ב-5 דקות
    • קינוחים בכוס
    • קינוחים פרווה
  • הספר!
  • שבתות וחגים
    • אוכל מסורתי
    • חנוכה
    • ט”ו בשבט
    • יום האהבה
    • יום העצמאות
    • יום כיפור
    • ל”ג בעומר
    • מימונה
    • סוכות
    • פורים
    • פסח
    • ראש השנה
    • שבועות
  • סלטים
    • חמוצים וכבושים
    • סלטים חיים
    • סלטים מבושלים
    • ממרחים ורטבים
  • מנות עיקריות
    • בשר
    • דגים
    • עוף
    • קציצות
  • תוספות
    • אורז
    • ירקות
    • פסטה
    • תפוחי אדמה
    • מרקים
  • בצקים
    • בצק עלים
    • חלות ולחמניות
    • פיצות ופוקאצ’ות
    • מוקפצים וחברים
    • קישים
    • פיתות
  • עוגות
    • עוגות בחושות
    • עוגות גבינה
    • עוגות השנה שלי
    • עוגות ימי הולדת
    • עוגות ללא גלוטן
    • עוגות שוקולד
    • עוגות שמרים
    • עוגות ביסקוויטים
  • עוגיות
    • עוגיות מכל העדות
    • עוגיות מלוחות
    • עוגיות מתוקות ליד הקפה
  • קינוחים
    • קינוחים ב-5 דקות
    • קינוחים בכוס
    • קינוחים פרווה
  • הספר!
פוסטים חדשים
  • טבחה כמוניה שעועית ובשר
  • סלט אבוקדו
  • צ’יפס מתנפח אבונפחא
  • סלט ביצים הכי טעים שיש
  • עוגת שוקולד מושלמת לגן
  • עוגיות שוקולד צ’יפס
  • קובניות בטעם חמאה ושום
  • קוביות בשר עם תפוא
  • הפסטלים של רונן
  • קציצות עוף וכרובית
דף הבית » בשר צלי קלאסי
יונית צוקרמן מלכת המטבח
  • שבתות וחגים
    • אוכל מסורתי
    • חנוכה
    • ט”ו בשבט
    • יום האהבה
    • יום העצמאות
    • יום כיפור
    • ל”ג בעומר
    • מימונה
    • סוכות
    • פורים
    • פסח
    • ראש השנה
    • שבועות
  • סלטים
    • חמוצים וכבושים
    • סלטים חיים
    • סלטים מבושלים
    • ממרחים ורטבים
  • מנות עיקריות
    • בשר
    • דגים
    • עוף
    • קציצות
  • תוספות
    • אורז
    • ירקות
    • פסטה
    • תפוחי אדמה
    • מרקים
  • בצקים
    • בצק עלים
    • חלות ולחמניות
    • פיצות ופוקאצ’ות
    • מוקפצים וחברים
    • קישים
    • פיתות
  • עוגות
    • עוגות בחושות
    • עוגות גבינה
    • עוגות השנה שלי
    • עוגות ימי הולדת
    • עוגות ללא גלוטן
    • עוגות שוקולד
    • עוגות שמרים
    • עוגות ביסקוויטים
  • עוגיות
    • עוגיות מכל העדות
    • עוגיות מלוחות
    • עוגיות מתוקות ליד הקפה
  • קינוחים
    • קינוחים ב-5 דקות
    • קינוחים בכוס
    • קינוחים פרווה
  • הספר!
  • שבתות וחגים
    • אוכל מסורתי
    • חנוכה
    • ט”ו בשבט
    • יום האהבה
    • יום העצמאות
    • יום כיפור
    • ל”ג בעומר
    • מימונה
    • סוכות
    • פורים
    • פסח
    • ראש השנה
    • שבועות
  • סלטים
    • חמוצים וכבושים
    • סלטים חיים
    • סלטים מבושלים
    • ממרחים ורטבים
  • מנות עיקריות
    • בשר
    • דגים
    • עוף
    • קציצות
  • תוספות
    • אורז
    • ירקות
    • פסטה
    • תפוחי אדמה
    • מרקים
  • בצקים
    • בצק עלים
    • חלות ולחמניות
    • פיצות ופוקאצ’ות
    • מוקפצים וחברים
    • קישים
    • פיתות
  • עוגות
    • עוגות בחושות
    • עוגות גבינה
    • עוגות השנה שלי
    • עוגות ימי הולדת
    • עוגות ללא גלוטן
    • עוגות שוקולד
    • עוגות שמרים
    • עוגות ביסקוויטים
  • עוגיות
    • עוגיות מכל העדות
    • עוגיות מלוחות
    • עוגיות מתוקות ליד הקפה
  • קינוחים
    • קינוחים ב-5 דקות
    • קינוחים בכוס
    • קינוחים פרווה
  • הספר!
בשר צלי קלאסי

בשר צלי קלאסי

יונית צוקרמן מרץ 10, 2018 67 תגובות

בשר צלי זו המנה הכי קלה להכנה !נשבעת.

זה רק נראה מסובך וקשה!

אם תקראו היטב את אופן ההכנה ותעשו את המתכון תראו שאני צודקת.

ולא רק צודקת גאה בכם על האומץ להאמין בי ולעשות את המתכון.

והכי חשוב הכנתם מנה עיקרית שתלווה לאתכם להמון שנים.

כי בנינו אין על אוכל שנעשה בבית ובאהבה גדולה.

ובשביל זה למעשה הקמתי את האתר.לעודד אנשים לבשל ,פחות אוכל תעשייתי ויותר אוכל של מאמא.

אז הפעם בלי הרבה חפירות מתחילים :

חומרים:

בשר צלי זה בשר מס 5

2 קופסאות של פטריות חתוכות.

4 בצלים

4 שיני שום פרוסים

יין לבן יבש

עלי דפנה ,פלפל אנגלי כורכום ,מרק עוף ,פפריקה,פלפל שחור אבקת מרק בצל

אופן ההכנה :

בוא נתחיל עם הבשר אני אוהבת בשר מס 5.אמא שלי לימדה אותי לא להתפשר.לא מדומה ולא שום דבר אחר.

אם אתם רוצים בבקשה אני עושה רק מס 5.

רצוי טרי .אין בעיה קפוא…רק אל תשכחו להפשיר?

אני ל6 איש קונה 2 קילו.

זה נראה גדול אבל בבישול זה מתכווץ אז לא להלחץ מהכמות.

אגב אפשר לקנות נתח גדול לבשל את שלבי ההרתחה  לפרוס ולשמור קפוא במקפיא.

וככה אתם מסודרים.מוצאים כמה פרוסות שרוצים ומבשלים  רבע שעה רוטב ויש לכם מנה עיקרית.

טוב נחזור למתכון:

ניקח את הנתח שקנינו נמרח אותה במרינדה שמורכבת מחצי כוס שמן כף מרק עוף כפית פפריקה אדומה ,רבע כפית כורכום וחצי כפית אבקת שום.(לערבב הכל ולמרוח על הנתח)

לקחת מחבת ולצרוב כל צד עד שהוא משנה צבע לזהוב.

לפעולה הזו קוראים סגירה והיא תעזור לנו לשמור על הנתח שלם בזמן הבישול במים.

היא לוקחת בדיוק 5 דקות אז לא לקטר 🙂

בזמן הזה שימי מים בסיר שהנתח נכנס בו מבחינת גודל.

שימו 3 עלי דפני ובצל אחד שלם במים ו3 פלפל אנגלי.

אם אתם משתמשים בסיר לחץ אז 50 דקות.

אם אין לכם סיר לחץ אז זה שעה וחצי גג שעתיים.

איך יודעים?בודקים עם מזלג ומרגישים אם הוא מבושל או לא.

אם הנתח מבושל מוציאים את הנתח מהמים.גם אם לא מבינים ולא מרגישים או חוששים שזה לא מבושל לא לפחד כי יש עוד שלב בישול ברוטב.אבל לבשל את הנתח לא פחות משעה וחצי !בסיר רגיל.

מקררים .אם אתם קצרים בזמן אז לפחות קירור של שעה לפני החיתוך.ואם לא אז מכינים בחמישי בערב ומכניסים את הנתח ללילה שלם ככה הנתח מתקרר ומתייצב וקל לחיתוך..

אחרי שהוצאתם את הנתח לא זורקים את הנוזלים !זה הציר שלנו לבישול הרוטב.

אנחנו מסננים את הנוזלים ומשתמשים בהם.אם נשאר לכם נוזל זה הזמן להקפיא ויש לכם ציר מוכן ?

ואם לקחתם את הטיפ שלי ועשיתם נתח גדול ואתם מבשלים חלק מהפרוסות שפרסתם וחלק מקפיאים אז חשוב לשמור את המים המסוננים בהקפאה יחד♡לא חובה אבל זה מעשיר את הטעם של התבשיל.

הכנת הרוטב והכנסת הבשר:

לוקחים 4 בצלים אם הם גדולים אז 3.פורסים לפרוסות ומטגנים עם 4 -5כפות שמן.

ברגע שמתחילה שקיפות אני מוסיפה 4 שיני שום פרוסים.

ואת הפטריות ומטגנת 2-3 דקות.

ומתחילה תיבול : כפית מלח ,כף מחוקה פפריקה אדומה,חצי כפית כורכום,כף אבקת מרק בצל ורבע תבלין לבשר(לא חובה )שליש כפית פלפל שחור.

מערבבת הכל פותחת את התבלינים בשמן של הטיגון אם חסר הוסיפו כף על מנת שהתבלינים יפתחו לכם.מוסיפה כוס פלסטיק של יין לבן יבש אפשר אדום .אני כאן שמתי לבן על מנת שהרוטב יצא בהיר.מבשלת הכל 2-3 דקות עד שהיין יצטמצם טיפה והתבלינים יספגו.ואז יוצקת 2 כוסות ציר מסונן.ומסדרת את הנתחים.

שמה את הנתחים של הבשר מסדרת יפה בסיר ובודקת עד איפה הנוזלים מכסים את הבשר.

אם הם לא מכסים את הבשר סמ אחד מעל.

אני מוסיפה.בדכ תמיד אני מוסיפה !

עדיף להוסיף מאשר יהיה חסר !כי בזמן הבישול הנוזלים מצטמצים.

תמיד לקראת סוף הבישול אפשר להוריד בכיור נוזלים אז לא לפחד.

כל הפעולה הזו לוקחת לכם רבע שעה ומעכשיו אתם סוגרים את הסיר ומבשלים את הכל על אש קטנה למשך שעה .

אם בישלתם בשלב הראשון את הבשר טוב אז יקח לכם שעה.

אם לא אז שעה ורבע שעה וחצי.

קחו מזלג ותרגישו את הבשר אם הוא רך אז זה מוכן.

תאמינו לי זה קלי קלות אורך ההסבר זה על מנת שתבינו בתכלס זה 5 דק סגירת הנתח והכנסה לסיר.

אח”כ סינון וקירור זה עוד 5 דק.

אח”כ פריסה ובישול שזה עוד רבע שעה גג חצי שעה עבודה למתחילות.

אני לא מחשיבה את זמן הבישול בסיר כי זה זמן שאתם חופשיים לסדר את הבית ,לראות סרט,מה שאתם אוהבים(שימו תזכורת בטלפון )

בהצלחה

ואם בא לכם לראות עוד דברים וסרטונים קצרים בסטורי שלי עם טיפים בואו לאינסטה שלי yonit_z

אבל מזהירה מראש זה מגרה!

https://www.yonit-tzukerman.co.il/wp-content/uploads/2018/03/VID_23550828_084110_584.mp4

 

אם בא לכם עוד מתכון של צלי בשר אז אצלי ניתן למצוא

פה (תלחצו על הפה)מתכון קצת שונה כם בצורת ההגשה

וגם חברתי הבלוגרית רות אופק הכינה מתכון משגע כאן

 

 

 

 

לחץ כאן להדפסה

אודות המחבר

יונית צוקרמן להציג את כל הפוסטים של יונית צוקרמן


« פוסט קודם
פוסט הבא »

67 תגובות

  1. שרון צרפתי הגב מרץ 10, 2018 בשעה 4:16 pm

    היי יונית,
    אוהבת מאוד את המתכונים שלך הם אותנטיים ומחזירים אותי לילדות.
    את גם מפרטת ומשתפת באהבה רבה
    יש לי שאלה אצלנו בבית בפסח לא משתמשים בתבלינים מנהגים של אמא איך בכל זאת אני יכולה לבדל את צלי הבקר שיצא טעים ?
    תודה

    • יונית צוקרמן הגב מרץ 11, 2018 בשעה 6:29 am

      רק מלח ופלפל.זהו.ולהעשיר את הציר בכרפס גזר שורשים שמכאן יבוא הטעם

  2. איריס הגב מרץ 11, 2018 בשעה 4:56 am

    נראה טעים..
    במה להחליף את היין במידה והסועדים לא אוהבים.
    מדובר בפטריות מקופסא? טריות יעשו את אותה העבודה?

    תודה על כל המתכונים הטעים.

    • יונית צוקרמן הגב מרץ 11, 2018 בשעה 6:28 am

      אז בלי יין …בלי שום תחליף….פטריות טריות בוודאי אבל להוסיף אותם בשלב עם הבצל ורק שהשמן והסיר חם.בכדי שהמים המיותרים יצאו.
      בהצלחה

  3. קארין הגב מרץ 11, 2018 בשעה 7:56 am

    הי יונית פעם ראשונה שאני מכינה צלי, צריך להרתיח אותו להוציא את הליכלוך או משהו כזה? כי אני יודעת שהרבה כאילו מרתיחים בלי כלום לפני

    • יונית צוקרמן הגב מרץ 11, 2018 בשעה 8:18 am

      קראת את הפוסט?קודם סוגרים את הבשר ואז מבשלים אותו.
      נתח בשר מס 5 הוא לא חלק פנימי שדורש ניקוי.
      סגירה במחבת ובישול ראשוני במים

  4. כרמית הגב מרץ 15, 2018 בשעה 10:17 am

    היי יונית,
    תודה על מתכון נפלא.
    אפשר לוותר על פעולת ההשרייה במים .. לסגור את הבשר ולבשל אותו איזה 4 שעות ? זה מה שאני בדרך כלל עושה .

    • יונית צוקרמן הגב מרץ 15, 2018 בשעה 10:23 am

      כן אם סוגרת בהחלט

  5. מירי הגב מרץ 15, 2018 בשעה 3:03 pm

    מתכון מומלץ בחום.
    2 ק”ג פשוט נטרפו.
    הכנתי ללא יין. אצלי לא אוהבים.
    ויצא מעולה.
    כמו שיונית המליצה, אני מקפיאה פרוסות הבשר לאחר הבישול ואת הציר בנפרד וזה יוצא מצויין.

    • יונית צוקרמן הגב מרץ 15, 2018 בשעה 3:21 pm

      תודה על ששיתפת מהחוויה שלך….שימחת אותי ?

  6. זיוה קסטוריאנו הגב מרץ 28, 2018 בשעה 9:55 pm

    היי יונית אוהבת את במתכונים שלך מה עושים עם בעלי קנה את הבשר בפרוסות גם סוגרים ומבשלים ברוטב?

    • יונית צוקרמן הגב אפריל 1, 2018 בשעה 5:16 pm

      לא קאה כלום .סוגרים את הנתחים החתוכים במחבת.ומבשלים שעתיים וחצי שלוש את כל הסיר ומוסיפים קצת יותר נוזלים בגלל אורך הבישול

  7. ירדנה ישראל הגב מרץ 29, 2018 בשעה 6:05 am

    שלום יונית, היום אני מנסה את הצלי. האם לכסות בבישול את הגוש במים או שמספיק רק עד חצי מגובה הגוש?

    • יונית צוקרמן הגב אפריל 1, 2018 בשעה 5:16 pm

      לכסות

  8. אינה הגב אפריל 14, 2018 בשעה 5:28 am

    שלום יונית,
    הכנתי אתמול את הצלי ורציתי להגיד לך שיצא מדהים…ניקו את הסיר:)
    תודה רבה על המתכונים המוצלחים
    אינה

    • יונית צוקרמן הגב אפריל 22, 2018 בשעה 5:58 am

      שמחה לקרוא….באהבה ♡

  9. אביבה הגב אפריל 30, 2018 בשעה 6:41 am

    היי רציתי לדעת אם יש אופציה לוותר על אבקת מרק עוף ובצל?

  10. דבי הגב מאי 1, 2018 בשעה 5:32 pm

    היי,
    נחשפתי לאתר היום במחשבות על הכנות לשבת המלכה.
    חייבת לומר שנשאבתי לאהבה שאת מקרינה פה, באמת אהבת חינם. זרימה, אמת, כייף. בקיצור, אנרגיות אש!!
    תודה לך, מקסים “לפגוש” אנשים כמוך.

    לגבי אבקות מרק למינהן, אני לא מכניסה אותם לבית. התבשילים יוצאים נפלא, אפשר להסתדר מעולה בלעדיהן.

    • יונית צוקרמן הגב מאי 1, 2018 בשעה 7:01 pm

      ואני רוצה לומר תודה על המילים היפות והמשמחות!
      אבקת מרק זה בחירה תמיד אפשר להמליח יותר.אני אישית משתמשת וחושבת שהם האבקות זה לא מה שהיה פעם.
      אבל מכבדת את גישתך ושמחה שאת אומרת ומספרת את ניסיונך

    • שירה הגב מאי 18, 2020 בשעה 7:44 pm

      מצטרפת לשאלה, אין לי אבקת מרק בצל. זה יצא פחות טעים?

  11. דבי הגב מאי 4, 2018 בשעה 1:12 pm

    תודה תודה לך, לומדת ממך המון.
    שבת שלום אהובה!

    • יונית צוקרמן הגב מאי 8, 2018 בשעה 4:17 am

      באהבה ♡

  12. ענבר הגב יולי 28, 2018 בשעה 5:56 am

    יונית,
    המתכונים שלך נהדרים .
    הכנתי את הצלי ויצא מדהים, טרפו אותו.
    תודה

    • גלית בוכובזה הגב אוקטובר 3, 2019 בשעה 2:57 pm

      אמאלה טעם גן עדן ❤️תודה

  13. מורן הגב אוגוסט 16, 2018 בשעה 7:34 pm

    שלום יונית,
    תמיד נהנת מהמתכונים שלך ומהמידע הרב שאת משתפת על מנת שהכל יהיה ברור. רציתי לשאול כשצריך לקרר את הנתח, האם להוציא את הנתח מהסיר , או שהנתח יתקרר בתוך הסיר עם המים. תודה

    • יונית צוקרמן הגב נובמבר 18, 2018 בשעה 6:54 pm

      להוציא לעטוף בנייר כסף ולקרר ואז להכניס לקירור לילה במקרר

  14. מור פרידמן הגב אוגוסט 27, 2018 בשעה 6:57 am

    היי בוקר טוב ❤ אני בדרך כלל מכינה את המתכון שלך של בשר צלי ברוטב פטריות ובצלים והוא סוף הדרך! מה את אוהבת יותר שאדע מה להכין פעם הבאה .. סומכת על הטעם שלך חח ועוד שאלה כאן ראיתי ששמת במחבת את הנתח לפני ששמת בסיר מים ובמתכון השני לא .. יש הבדל ?

    • יונית צוקרמן הגב נובמבר 18, 2018 בשעה 6:53 pm

      אסאדו בקלי קלות , אסאדו בבצלים

      • נעמה הגב אוקטובר 1, 2020 בשעה 9:13 am

        הי יונית רציתי לדעת האם לבשל על אש נמוכה את המים עם הצלי והאם לכסות

  15. סימה הגב ספטמבר 9, 2018 בשעה 5:59 am

    יונית המדהימה-תודה?
    כל מתכון שלך אמיתי מהלב,
    תבורכי על הרצון לשתף במתכונים נפלאים שניסיתי כמה וכמה מהם-
    שתהיה לך אחלה שנה וכמו שאת פותחת את ליבך הטוב לאהבת האדם תקבלי שפע כפליים?

    • חני הגב אפריל 7, 2020 בשעה 7:36 pm

      היי, קניתי בטעות בשר מס 6- פילה מדומה .
      זה מה יש כרגע.. האם זה משפיע על המתכון בדרך כלשהי?

      מה ההבדלים בינהם?

  16. הדס הגב מרץ 13, 2019 בשעה 7:10 am

    הי יונית! המתכון נראה טעים וממש בא לי לנסות אותו. הבעיה שלי היא הפטריות… לא אוהבת! מה אפשר לשים במקום? או שפשוט לוותר וזהו?

    תודה

    • יונית צוקרמן הגב מרץ 13, 2019 בשעה 1:46 pm

      אין בעיה לוותר….יצא עדיין מושלם

  17. מאירה הגב מרץ 14, 2019 בשעה 11:20 am

    אפשר לעשות את הנתח כמו האסאדו לסגור ולשים בתנור עם ירקות ואם כן כמה זמן בתנור תודה

    • יונית צוקרמן הגב מרץ 14, 2019 בשעה 7:44 pm

      לפחות לשעתיים

  18. גילה הגב מרץ 23, 2019 בשעה 5:16 am

    מתכון מושלם. הכנתי אמש לארוחת שישי, טעים ויפה להגשה. תודה רבה

    • יונית צוקרמן הגב מרץ 24, 2019 בשעה 2:44 am

      באהבה ♡

  19. נעמה הגב מאי 3, 2019 בשעה 8:06 am

    היי, בשלב הראשון של בישול הנתח השלם עם המים ופלפל אנגלי….
    רצית לשאול כמה מים לשים בסיר? ובמשך שעתיים על אש נמוכה או גבוהה?
    וגם לכסות עם מיכסה את הסיר או בלי מיכסה?

    תודה רבה ושבת שלום 🙂

    • יונית צוקרמן הגב מאי 3, 2019 בשעה 12:37 pm

      סמ שתיים מעל הנתח ללא מכסה או בסיר לחץ סגור

  20. Idan Shohet הגב ספטמבר 23, 2019 בשעה 5:25 pm

    שלומות,
    אם רוצים למלא את הנתח הזה בבשר טחון ואורז. אפשרי?

  21. עפרה ברששת הגב ספטמבר 28, 2019 בשעה 11:25 am

    הכנתי ויצא פנטסטי, תודה על מתכון מעולה.

  22. קטי פרי הגב ספטמבר 29, 2019 בשעה 8:04 am

    היי יונית, אני רוצה לעשות את הצלי, אבל יש לי אותו פרוס, שהכמות היא כפולה, עדיין לעשות איך שרשמת את הצריבה לפניי הבישול במים או לוותר על זה? והאם להכפיל את כמות התיבול?

  23. יערה הגב ספטמבר 29, 2019 בשעה 2:20 pm

    היי, פעם ראשונה שהכנתי צלי בשר ואני ממש מרוצה מהטעם. יחד עם זאת, הבשר יצא אמנם רך להתפרק ברובו ( שאין לי בעייה עם זה) אבל גם יצא מעט צ’ואי כזה.. ככה זה צריך להיות?

  24. אפרת הגב אוקטובר 15, 2019 בשעה 10:57 am

    הכנתי לערב סוכות , יצא מושלם !!! מתכון מדוייק . תודה רבה

    • יסמיו פרץ הגב אוקטובר 19, 2019 בשעה 5:20 pm

      היי 🙂
      האם מכניסים את הבשר לקרור (צינון) ביחד עם המים? או בנפרד?
      תודה וחג שמח!

  25. מוריה הגב אוקטובר 20, 2019 בשעה 9:14 am

    הי יונית,

    תודה רבה על ההסברים וההגשה המדהימה! יש לי יין לבן מוסקט מתקתק. האם זה בסדר? או שחייב יבש?

    חג שמח!

  26. אליס הגב דצמבר 20, 2019 בשעה 1:04 pm

    אים על המתכונים שלך תמיד מצליחים.תודה רבה

  27. אדוה הגב ינואר 24, 2020 בשעה 1:02 pm

    עשיתי את המתכון ויצאת לי מדהים!

  28. נטלי הגב פברואר 5, 2020 בשעה 6:15 am

    היי יונית אפשר במקום מרק בצל להשים מרק פטריות?

  29. נופר הגב אפריל 6, 2020 בשעה 10:25 am

    אפשר מרק עוף רגיל במקום אבקת מרק בצל?

  30. ענבר הגב אפריל 7, 2020 בשעה 9:29 am

    האם אפשר להכין את המתכון הזה עם בשר מספר 8

  31. גל הגב אפריל 9, 2020 בשעה 7:20 pm

    ערב טוב יקירה.
    מקווה שתצילי אותי…
    מתברר שבעלי קנה צלי מס’ 5 טרי וביקש מהקצב לחתוך לפרוסות. מה אני עושה איתו? מה עושים בשלב הראשון – הבישול הארוך עם הגזר והתבלינים? אפשר בכלל לבשל פרוסות של בשר בסיר עם הרבה מים ככ הרבה זמן? לא יתפרקו?

  32. רחל סופר הגב מאי 6, 2020 בשעה 9:37 am

    היי יוני.. בנוגע לצלי. לא אוהבת פטריות , אפשר עם תפוח אדמה? או שיש לך רעיון אחר?. תודה!!!

  33. הלן הגב מאי 20, 2020 בשעה 9:54 am

    היי יונית, קודם כל אני מתה על המתכונים שלך!!!
    אני מתכוונת להכין את הצלי בתנור.. על כמה מעלות צריך לשים ובמשך כמה זמן? והאם צריך לכסות עם נייר כסף?

  34. אנה הגב מאי 30, 2020 בשעה 10:17 am

    הי יונית,
    האם אפשר לבשל בתנור (כמו מתכון אסאדו עם פטריות ובצלים) אחרי הסגירה? ואם כן איזה חום?

  35. טלי הגב אוגוסט 31, 2020 בשעה 5:31 am

    אחד המתכונים המצויינים!!!
    מככב אצלי בבית
    שאפו

  36. תמי צור הגב ספטמבר 18, 2020 בשעה 7:41 am

    יש לי צלי 5 בפרוסות. האם אני צריכה חבצע את 2 שלבי הבישול בנפרד?
    אם לא מתי מוסיפים את הפטריות וכו?

  37. יצחק הגב אוקטובר 1, 2020 בשעה 7:52 pm

    בישלתי היום את הבשר עם הפטריות בדיוק לפי המתכון! ופשוט יצא מ-ד-ה-י-ם!!!
    תודה רבה רבה. קיבלתי ביטחון לבשל בקר (פעם ראשונה….)
    כולם התלקקו, והבצל והפטריות פשוט נחטפו…

  38. תהילה הגב אוקטובר 4, 2020 בשעה 3:43 pm

    היי רצתי לדעת מה לעשות עם צלי שכבר פרסו לי אותו לפרוסות לפני החליטה?

  39. ציפי וסרמן הגב נובמבר 23, 2020 בשעה 6:28 am

    היי יונית יש לי אורחת שלא אוכלת בצל האם אפשרי לעשות את המתכונים של הבשר רק עם שום תודה .

  40. ליאורה הגב נובמבר 26, 2020 בשעה 9:15 pm

    בעלי בטעות קנה את הבשר וביקש מהקצב שיחתוך לו לפרוסות. האם יצא טוב בכל זאת? מה הדרך להכין את זה אם הבשר כבר חתוך מראש?
    תודה 😊

  41. רות הגב פברואר 18, 2021 בשעה 2:50 pm

    כבר 8 שנים שאני נשואה ולא העזתי להכין בשר. הכנתי לפני שבועיים פעם ראשונה ויצא מעולה! השבת מכינה שוב אחרי בקשה של הבעל. תודה! מתכון מעולה והסבר מפורט

  42. רונה הגב פברואר 20, 2021 בשעה 5:37 pm

    שלום, האם בשלב הבישול הראשון יש לכסות את הסיר לגמרי? תודה רבה

  43. זיוה בן ערב רבינוביץ הגב יוני 17, 2021 בשעה 3:29 am

    נפלא שיש אותך, עוד לא הכנתי הולכת לקנות מצרכים ומתחילה היום מסיימת מחר כפי שהמלצת. אך נפלא לפגוש מתכון שלך ואייך שאת כותבת.
    תודה

  44. ליאת הגב אפריל 13, 2022 בשעה 3:14 pm

    הי
    אני רוצה לנסות את המתכון , לא אכלני בשר גדולים אצלי . אפשר לעשות רק קילו ( במקום 2) ולחתוך את שאר הכמויות בחצי?
    מה הצעתך?
    תודה רבה!

  45. תמר הגב אפריל 13, 2022 בשעה 7:10 pm

    קניתי פרוסות בשר מספר 5, מבשלים רגיל רק בלי הסגירה?
    מה עדיף? שאדע להבא

  46. אדר הגב מאי 15, 2022 בשעה 6:42 am

    היי אם קניתי בשר פרוס מה אופן ההכנה הראשונית?

השארת תגובה

ביטול

קצת עליי

קוראים לי יונית סולטן צוקרמן וגדלתי בבית מרוקאי אותנטי עם המון בישולים ואהבה גדולה למטבח.

אמא שלי היא בשלנית בחסד עליון וסבתא סולטנה ז"ל הייתה טבחית מפורסמת באוג'דה במרוקו. סבתא שמרה מתכונים בסוד רק למשפחה ואמא תמיד לימדה באהבה...

פרסומת
מלכת המטבח – הספר!
עשו לי לייק בפייסבוק
חיפוש מתכונים
קטגוריות מתכונים
המתכונים הכי פופולריים
  • טבחה כמוניה שעועית ובשר טבחה כמוניה שעועית ובשר את המתכון של היום למדתי מאסתר ממושב זיתן חמותי ה...
  • סלט אבוקדו סלט אבוקדו את הסלט הזה הכנתי עוד שהייתי ילדה בת עשר. למדתי...
  • עוגת שמרים שוקולד בטעם של פעם עוגת שמרים שוקולד בטעם של פעם עוגת שמרים במילוי קלאסי, מילוי של סבתא שלי, סבתא שלכם...
  • צ'יפס מתנפח אבונפחא צ’יפס מתנפח אבונפחא בשנות העשרים שלי הייתי נוסעת עם חברות לשוק בצלאל למצוא...
  • עוגת אגוזים שוקולד וקוקוס של אמא עוגת אגוזים שוקולד וקוקוס של אמא אני לא יודעת מה אתכם...אבל בחורף אני מתה על עוגות בחושו...
מתכונים חדשים

טבחה כמוניה שעועית ובשר

סלט אבוקדו

צ’יפס מתנפח אבונפחא

סלט ביצים הכי טעים שיש

עוגת שוקולד מושלמת לגן

רשתות חברתיות
  • Facebook
  • Google+
  • Pinterest
  • Instagram
הצטרפו לאינסטגרם של יונית צוקרמן
תחזוקת האתר ע״י כפיר בקיש בניית אתרים
Translate
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסט
  • הקטן טקסט
  • גווני אפור
  • ניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכה
  • רקע בהיר
  • הדגשת קישורים
  • פונט קריא
  • איפוס