רק שתדעו שהקינוח הזה מתאים לכל השנה
כי בנינו מי לא אוהב תפוחים מקורמלים עם שברי אגוזים קצפת וניל ובין לבין שברי עלי קרמשניט.
בקיצור אין דברים כאלה !!
אין.
חצי שעה עבודה כולל כלים ויש לכם קינוח הורססססססססס ,טעים,גורף מחמאות…..ואחד היפים שיש.
טוב מה עפתי על עצמי עכשיו?
תעשו תכינו ותשפטו!
חומרים :
תחתית +קישוט:
1 חבילה של עלי קרמשניט מוכן
קצפת ;
2 וחצי קצפת בטעם וניל השף הלבן.
כף אבקת סוכר
מילוי תפוחים:
4 תפוחים.
חצי כוס שמנת מתוקה בטעם וניל(חצי מיכל 120 מל)
2 כפות גדושות סוכר חום
כפית קינמון
30 גרם חמאה(כף )
חצי כוס אגוזי המלך קלוי ללא מלח
חצי כוס קוקוס
אופן ההכנה :
שמים במחבת 2 כפות סוכר חצי כוס שמנת בטעם וניל ומערבבים עד שהסוכר נמס.
מוסיפים את התפוחים הקינמון והחמאה וממשיכים לבשל 5-6 דק עד שהתפוחים רכים.
מוסיפים אגוזים וקוקוס(לא חובה אבל מעשיר) ומערבבים.
מוציאים מהגז ומקררים בצד.
בזמן הזה מקציפים 2 שמנת מתוקה ועוד חצי מיכל שנשאר עם כף מחוקה סוכר.
הערה:
אפשר לוותר על הסוכר אם לא אוהבים מתוק.ואוהבים את הטעם הפרשי של הקצפת בטעם וניל .הקצפת מגיעה בטעם וניל וסמיכה ויש בה סוכר אני אישית מוסיפה.
מקציפים את הדמנת מתוקה וניל עד קבלת קרם אחיד.
הרכבת הקינוח:
שוברים חתיכה מהעלים ומפוררים ושמים בתחתית הכוס.
מעל מזלפים קרם וניל עד שמגיע לקו החצי.
שמים כף מילוי תפוחים.מעל שמים עוד שכבה של קרם.
מעל כפית מלית תפוחים חתיכת בצק עלי קרמשניט.וזהו יש לנו קינוח מהסרטים.
לגרסה פרווה שמנת צמחית פרווה של השף הלבן פלוס שתי כפות אינסטה פודינג.
ובמקום חמאה לשים נטורינה.והמקום השמנת במלית לשחם חצי שמנת צמחית ושקית אחת של סוכר וניל.
אם משתמשים בכוסות גדולות כמוני זה מספיק ל8.אם קינוחי כוסות קטנים יכול להגיע ל16 עד 20 תלוי בגודל הכוס.
נראה מעולהההה
אכין!
אבל מה זה קצפת בטעם וניל?
שמנת רגילה להקצפה ?
נראה אש כמו כל המתכונים המעולים שלך!!
האם ניתן להכין מראש ולהקפיא?
לא הבנתי מה זה קצפת של השף הלבן?
קצפת מוכנה?