עוגה ישנה מהבלוג הקודם שלא עברה משום מה , אז אחרי כמה בקשות, הצלחתי לאתר אותה והנה היא :
6 בצים
כוס ורבע סוכר
כוס שמן
3שקיות סוכר וניל.
1 שמנת מתוקה /שמנת צמחית לגרסת פרווה
חב' אינסטנט פודינג וניל
2 כוסות קמח תופח.
אופן ההכנה :
אני הפרדתי את הבצים הקצפתי חלבונים עם הסוכר והסוכר וניל זה לא חובה.[זה הרגל שלי שנים ]וכאשר הקצף היה יציב הוספתי את הפודינג וניל.ואת השאר ערבבתי בקערה נפרדת .ואיחדתי בין שתי הקערות ע"י קיפול.והעברתי לתבנית משומנת.
יחד עם זאת.אפשר !!! חד משמעית אפשר . לא להפריד בצים ולהקציף את הבצים יחד עם הסוכר והסוכר וניל עד קבלת תערובת תפוחה !
אחכ להוסיף את כל הנוזלים, דהיינו שמן, שמנת מתוקה.אחכ את היבשים דהיינו פודינג וניל וקמח.
לערבב במהירות נמוכה עד שהבלילה חלקה ויפה.
אבל אז העוגה יוצאת נמוכה יותר קחו בחשבון.
תבנית חד פעמית עגולה, או תבנית 26 .או 2 אינגלייש קייק.
לשמן היטב את התבנית ולאפות בחום של 170 מעלות. למשך 40 דקות מאחר וכל אחד/ת עם התנור שלה
הכי טוב לבדוק עם קיסם .להכניס באמצע ואם נקי, יבש, להוציא.
אגב ,אני אישית אוהבת לשים את העוגות שלי בתבנית העגולה קוטר 26.
הופכת ויש לי עוגה מושלמת, יפה גבוהה מרשימה פשוטה וטעימה להפליא!!
מי שמכיר אותי ואת המתכונים שלי , יודע שאני סתם לא אומרת 🙂
אפשר לבזוק אבקת סוכר מעל. כוס
ומה עם העוגת רבע לשבע שנעלמה? הבטחת שתעלי כבר מזמן ולא העלת? אשמח למתכון? תודה
צודקת אעלה !
הכנתי את עוגת הוניל, והיא יצאה מעולה ! תודה 🙂
תענוג לקרוא את המתכונים שלך! פשוט חוויה ??וכמובן גם להכין תמשיכי לשמח אותנו,תודה
תודה♡
הכוסות זה כוסות מדידה?או חד פעמי?
אם לא כתוב אחרת וחא ציינתי חד פעמי או שתיה חמה אז זו כטס מידה
אני רוצה למרוח קרם על העוגה, יש צורך להרטיב אותה לפני?
תודה 🙂
אפשר לא חובה
כן אפשרי בהחלט אפשר למלא עם אננס וקרם ובמיץ של האננס להרטיב
הכנתי את העוגה (כולל הפרדת הביצה) ולמרות שיצאה טעימה ממש, העוגה בכלל לא יצאה לי גבוהה. מה יכולה להיות הסיבה לכך?
היי יונית האם אפשר לשים 4 ביצים בעוגה?
מתכון לא מוצלח