יש לי וידוי
את המקלות האלה אני מכינה פעם באף פעם חחחחח
מה ?איך?למה ?
אני אסביר
זה טעים ,זה ממכר,קשה להפסיק ב3-4 מקלות ולא נעים לי להודות שאני יכולה בשקט אבל בשקט לאכול חצי מהכמות .
נכון תמיד אני אוכל להיכנס מהדלת של הגינה חחחחח אבל עדיין יש דברים שאני מוותרת עליהם מראש ולא בגלל שזה טעים !
בקיצור זה קל להכנה ,מושלם לאירוח ,מושלם למסיבות בעיקר ככיבוד שתוקעים לנו להביא……כי זה כלום עבודה
וטעים בטירוף !
אז אחרי שהזהרתי ומצפוני נקי קבלו את המתכון
מצרכים
חבילה בצק עלים חמאה הכי טעים עם חמאה אפשר רגיל
100 גרם פתיתי מוצרלה COLLECTION או גבינה צהובה עמק
100 גרם פתיתי פרמג’יאנו רג’יאנו COLLECTION
פפריקה אדומה,מלח
אופן ההכנה
קלי קלות
מפשירים את בצק העלים לילה במקרר או 7 שעות
מוציאים את הבצק ,פותחים אותו ליחידה אחת ואז
מקפלים לשתיים ופותחים שוב מטרת הקיפול היא לסמן לנו את קו החצי
מברישים בביצה טרופה את החצי הראשון
מפזרים מעל מוצרלה וחצי חבילה של פתיתי פרמגיאנו רג'יאנו מעט פפריקה מעל(בערך כפית )
מעט מלח גס מעל
מקפלים מעל ההחצי בגבינות את החצי הריק
מכניסים להקפאה ל5 דק להתייצבות
מרדדים את המלבן קצת מברישים בביצה מפזרים מעל טיפה פפ את חצי החבילה של הפרמגיאנו רג'יאנו(הפעם רק את הגבינה הזו )
ואז בעזרת גלגלת או סכין חותכים לפסים לפסים בעובי של אצבע.
כל אצבע מסובבים כמו בורג מניחים בתבנית
אופים בתנור חם 170 מעלות עד הזהבה
בהצלחה
פרסום בשיתוף תנובה
איך שומרים על הטריות שלהם ביום שלמחרת בהנחה שלא חוסלו באותו יום? תודה
היום גיליתי את התוכנית שלך עם השף אמיר דן.
פשוט תענוג. אתם ממש משלימים אחד את השני.
בלי פלצנות בגובה העיניים.
אוכל בייתי. שאפו.
בהזדמנות זו אשמח אם תוכלי לעזור לי במתכון של הבלילה שטיגנתם את הארטישוק הממולא.
מה היחס בין המים לקמח ואיזה תבלינים היו בבלילה.
בתודה
בתשי