השבוע הבת שלי קנתה סמבוסק פיצה שעשו טובה ששמו לה בכלל תוספות וגבינה צהובה !
אמרתי לה אל תדאגי חיים של אמא ,אני מכינה לך במחיר של הסמבוסק מגש שלך לך ולכל השכונה .
טוב לכל השכונה הגזמתי אבל יצאו לי 14 יחידות חחחח
ושמתי לכל אחד איזה תוספת שבא לו והרגשתי מינמום אבולעפיה יונית בעמ.
ואחרי המחמאות כמה זה טעים ואיזה אלופה בכללללל הרגשתי כאילו זכיתי במדליה זהב וכולה הכנתי סמבוסק בקלי קלות חכו שאתם תכינו ותקבלו מלא מחמאות תבינו אותי . אז חברים קבלו מתכון לסמבוסק פיצה כמו במאפיות עם כל התוספות הכי הכי טעימות
אני הכי אוהבת עם תירס פטריות וביצה .
אתם בטח זיתים ????כמו הבנות שלי
בקיצור בצק הקסם מתחילים ?!
חומרים :
קילו קמח
2כפות שמרים
4 כפות סוכר
2וחצי כוסות מים (כוס מידה )
חצי כוס שמן
כף מלח
רוטב פיצה מהאגדות;
פחית של עגבניות חתוכות דק
כף תבלין פיצה
3/4 כפית מלח
כפית סוכר
תוספות :
גבינה צהובה,תירס,פטריות זיתים ומה שאוהבים
אופן ההכנה :
שמים את הקמח סוכר שמרים יבשים ומים בקערה
ומתחילים לערבל ברגע שמתחיל להיווצר גוש מוסיפים את השמן והמלח
וממשיכים לערבל עוד 7 דקות .
לא לקצר את הזמן !אחרי הערבול מעבירים לקערה משומנת ומתפיחים שעה ורבע
בזמן הזה מכינים את רוטב הפיצה הטעים
שמים הכל בקלחת ומערבבים היטב ומביאים לרתיחה אחכ מבשלים על אש קטנה 5 דק וזהו יש לכם רוטב מהאגדות
אחרי שעה ורבע של התפחה מחלקים את הבצק ל10 -12 כדורים
תלוי בגודל שאתם רוצים
כל כדור משטחים לעיגול מניחים רוטב גבינה צהובה ואיזה תוספת שאוהבים .
סוגרים את העיגול לצורת משולש ומהדקים אחכ מניחים
בתבנית כאשר החלק שסגרנו כלפי מטה
מברישים בביצה מפזרים שומשום ואופים בתנור מצב טורבו 180 מעלות
עד שהבצק זהוב ויפה
מוציאים ומתעלפים כמה זה וכמה זה טעים
בהצלחה
הסמבוסק אש!!!! תבורכי