עוף במילוי בשר פטריות וצנוברים - יונית צוקרמן מלכת המטבח
יונית צוקרמן מלכת המטבח
  • שבתות וחגים
    • אוכל מסורתי
    • חנוכה
    • ט"ו בשבט
    • יום האהבה
    • יום העצמאות
    • יום כיפור
    • ל"ג בעומר
    • מימונה
    • סוכות
    • פורים
    • פסח
    • ראש השנה
    • שבועות
  • סלטים
    • חמוצים וכבושים
    • סלטים חיים
    • סלטים מבושלים
    • ממרחים ורטבים
  • מנות עיקריות
    • בשר
    • דגים
    • עוף
    • קציצות
  • תוספות
    • אורז
    • ירקות
    • פסטה
    • תפוחי אדמה
    • מרקים
  • בצקים
    • בצק עלים
    • חלות ולחמניות
    • פיצות ופוקאצ'ות
    • מוקפצים וחברים
    • קישים
    • פיתות
  • עוגות
    • עוגות בחושות
    • עוגות גבינה
    • עוגות השנה שלי
    • עוגות ימי הולדת
    • עוגות ללא גלוטן
    • עוגות שוקולד
    • עוגות שמרים
    • עוגות ביסקוויטים
  • עוגיות
    • עוגיות מכל העדות
    • עוגיות מלוחות
    • עוגיות מתוקות ליד הקפה
  • קינוחים
    • קינוחים ב-5 דקות
    • קינוחים בכוס
    • קינוחים פרווה
  • הספר!
  • צרו קשר
  • שבתות וחגים
    • אוכל מסורתי
    • חנוכה
    • ט"ו בשבט
    • יום האהבה
    • יום העצמאות
    • יום כיפור
    • ל"ג בעומר
    • מימונה
    • סוכות
    • פורים
    • פסח
    • ראש השנה
    • שבועות
  • סלטים
    • חמוצים וכבושים
    • סלטים חיים
    • סלטים מבושלים
    • ממרחים ורטבים
  • מנות עיקריות
    • בשר
    • דגים
    • עוף
    • קציצות
  • תוספות
    • אורז
    • ירקות
    • פסטה
    • תפוחי אדמה
    • מרקים
  • בצקים
    • בצק עלים
    • חלות ולחמניות
    • פיצות ופוקאצ'ות
    • מוקפצים וחברים
    • קישים
    • פיתות
  • עוגות
    • עוגות בחושות
    • עוגות גבינה
    • עוגות השנה שלי
    • עוגות ימי הולדת
    • עוגות ללא גלוטן
    • עוגות שוקולד
    • עוגות שמרים
    • עוגות ביסקוויטים
  • עוגיות
    • עוגיות מכל העדות
    • עוגיות מלוחות
    • עוגיות מתוקות ליד הקפה
  • קינוחים
    • קינוחים ב-5 דקות
    • קינוחים בכוס
    • קינוחים פרווה
  • הספר!
  • צרו קשר
דף הבית » עוף במילוי בשר פטריות וצנוברים
יונית צוקרמן מלכת המטבח
  • שבתות וחגים
    • אוכל מסורתי
    • חנוכה
    • ט"ו בשבט
    • יום האהבה
    • יום העצמאות
    • יום כיפור
    • ל"ג בעומר
    • מימונה
    • סוכות
    • פורים
    • פסח
    • ראש השנה
    • שבועות
  • סלטים
    • חמוצים וכבושים
    • סלטים חיים
    • סלטים מבושלים
    • ממרחים ורטבים
  • מנות עיקריות
    • בשר
    • דגים
    • עוף
    • קציצות
  • תוספות
    • אורז
    • ירקות
    • פסטה
    • תפוחי אדמה
    • מרקים
  • בצקים
    • בצק עלים
    • חלות ולחמניות
    • פיצות ופוקאצ'ות
    • מוקפצים וחברים
    • קישים
    • פיתות
  • עוגות
    • עוגות בחושות
    • עוגות גבינה
    • עוגות השנה שלי
    • עוגות ימי הולדת
    • עוגות ללא גלוטן
    • עוגות שוקולד
    • עוגות שמרים
    • עוגות ביסקוויטים
  • עוגיות
    • עוגיות מכל העדות
    • עוגיות מלוחות
    • עוגיות מתוקות ליד הקפה
  • קינוחים
    • קינוחים ב-5 דקות
    • קינוחים בכוס
    • קינוחים פרווה
  • הספר!
  • צרו קשר
  • שבתות וחגים
    • אוכל מסורתי
    • חנוכה
    • ט"ו בשבט
    • יום האהבה
    • יום העצמאות
    • יום כיפור
    • ל"ג בעומר
    • מימונה
    • סוכות
    • פורים
    • פסח
    • ראש השנה
    • שבועות
  • סלטים
    • חמוצים וכבושים
    • סלטים חיים
    • סלטים מבושלים
    • ממרחים ורטבים
  • מנות עיקריות
    • בשר
    • דגים
    • עוף
    • קציצות
  • תוספות
    • אורז
    • ירקות
    • פסטה
    • תפוחי אדמה
    • מרקים
  • בצקים
    • בצק עלים
    • חלות ולחמניות
    • פיצות ופוקאצ'ות
    • מוקפצים וחברים
    • קישים
    • פיתות
  • עוגות
    • עוגות בחושות
    • עוגות גבינה
    • עוגות השנה שלי
    • עוגות ימי הולדת
    • עוגות ללא גלוטן
    • עוגות שוקולד
    • עוגות שמרים
    • עוגות ביסקוויטים
  • עוגיות
    • עוגיות מכל העדות
    • עוגיות מלוחות
    • עוגיות מתוקות ליד הקפה
  • קינוחים
    • קינוחים ב-5 דקות
    • קינוחים בכוס
    • קינוחים פרווה
  • הספר!
  • צרו קשר
עוף במילוי בשר פטריות וצנוברים

עוף במילוי בשר פטריות וצנוברים

יונית צוקרמן אוקטובר 7, 2018 16 תגובות

רבעי עוף ממולאים עם בשר פטריות וצנוברים , מנה חגיגית עיקרית וטעימה

לחץ כאן להדפסה

עוף במילוי בשר פטריות וצנוברים

היום אני מביאה לכם מתכון שתמיד מרשים, קוטף מחמאות , בלי הרבה עבודה[לקצב כן ] והכי חשוב טעים !!

מבחוץ המנה נראית סתמית לחלוטין אבל ברגע שמתחילים לאכול וחותכים מבינים מה הולך שם 🙂

מתענגים, ומברכים את הבשלנית [ככה זה אצלי תמיד חחח ]

עוף במילוי בשר פטריות וצנוברים

ולבשלנית /הבשלן היקר/ה אני אומרת, לכי/ו  לקצב / לסופר תבקשי/ו  כמו שאני מבקשת בלי להתבייש

רבע עוף בלי העצם !

עוף במילוי בשר פטריות וצנוברים

ומעכשיו על השעון ! עשרים דק זה בתנור וזה שלך 🙂

עוף במילוי בשר פטריות וצנוברים

אז קדימה מתחילים 🙂

חומרים :

6 רבעי עוף ללא העצם.

חצי קילו בשר טחון

חצי שקית צנוברים של מימון

חזה עוף אחד פרוס וקצוץ לקוביות.

קופסא של פטריות קצוצה לקוביות

4 בצלים

תבלינים :

מלח, פלפל גריל עוף, פפריקה , פפריקה רגילה, תבלין לפרגית , רבע כפית תבלין לבשר, אגוז מוסקט

 אופן ההכנה :

מתחילים עם המילוי : לוקחים בצל אחד ומתחילים לקצוץ ולטגן אותו עם 2 כפות שמן , ברגע שהבצל מזהיב להוסיף את בשר טחון וקוביות חזה העוף ולבשל , ברגע שכל הבשר טחון שינה את הצבע להוסיף חצי חבילה של צנוברים שזה בערך חצי כוס ,ולהתחיל לתבל : כפית מלח, רבע כפית פלפ שחור רבע כפית אגוז מוסקט כפית תבלין לפרגיות, חצי כפית פפריקה אדומה חצי חריפה, ורבע כפית תבלין לבשר. לערבב הכל היטב.

אפשר לגוון ולהכין עם כוס אורז מבושל אפשר במקום הצנוברים פיסטוקים, שקדים מה שאתם אוהבים הגבול הוא השמיים

עוף במילוי בשר פטריות וצנוברים

אחרי שהכנו את המילוי פשוט לקחת כל רבע ולמלא במילוי כמו בתמונה .

לסגור ולהניח על תבנית רוסטר עם 3 בצלים פרוסים

עוף במילוי בשר פטריות וצנוברים

להכין מרינדה  מ4 כפות שמן זית 4 כפות שמן קנולה  כף תבלין גריל עוף חצי כפית תבלין לפרגית  מלח, פלפל רבע כפית אבקת שום.

לערבב הכל היטב ולהבריש  את רבעי הוף לפזר מעל פטרוזליה יבשה לקישוט אפשר גם שומשום.

את מה שנשאר מהמרינדה אחרי ההברשה לשפוך לתבנית לסגור את הרוסטר במכסה

עוף במילוי בשר פטריות וצנוברים

אם אין אז לסגור את התבנית היטב בנייר כסף

לאפות בתנור טורבו 200 מעלות שעה.

להוציא  את המכסה / עטיפה ולאפות עוד 5 דק לשיזוף סופי.

עוף במילוי בשר פטריות וצנוברים

בהצלחה }{

עוף במילוי בשר פטריות וצנוברים

לחץ כאן להדפסה

אודות המחבר

יונית צוקרמן להציג את כל הפוסטים של יונית צוקרמן


« פוסט קודם
פוסט הבא »

16 תגובות

  1. רצון פולי הגב אפריל 8, 2017 בשעה 5:22 pm

    יקירה…לא הוזכרו הפטריות באופן ההכנה מנה נפלאה??

  2. חנה הגב אפריל 7, 2019 בשעה 9:55 am

    רוצה להכין את המנה לליל הסדר
    1. אפשר להקפיא את העוף כבר ממולא ובבוקר להפשיר ולהכניס לתנור?
    2. אפשר להוסיף לתבנית תפוחי אדמה?

    • יונית צוקרמן הגב אפריל 8, 2019 בשעה 3:48 am

      בוודאי אין צורך אפילו להפשיר להבריש במרינדה ולאפות ובאמצע להבריש שוב ולהמשיך לאפות.
      אפשר להוסיף תפוא /בטטה/פטריות/בצלים/פטריות/קישואים…מה שאוהבים.

  3. חנה הגב אפריל 10, 2019 בשעה 2:20 am

    לבקש מהקצב להשאיר את העצם של הפולקע? כי בתמונה לפני המילוי הוצאה רק העצם של הרבע
    תודה יונית על הסובלנות שלך לענות ולהסביר, את הולכת לככב בשולחן החג שלי

    • יונית צוקרמן הגב אפריל 20, 2019 בשעה 3:07 pm

      בדיוק

  4. אביבית הגב אפריל 20, 2019 בשעה 7:40 pm

    חג שמח! מניחה שאפשר להכין גם עם פרגיות מגולגלות. אותו אופן הכננ?

    • יונית צוקרמן הגב אפריל 21, 2019 בשעה 3:42 am

      בהחלט

  5. רעות חלפון הגב יולי 4, 2019 בשעה 8:20 am

    היי יונית, המתכון פשוט מעולה כמו כל המתכונים שלך… אני מכינה אותו כבר פעם שנייה ונשאר לי הרבה מהתערובת. מה אפשר לעשות איתה?

  6. גלית הגב ספטמבר 2, 2019 בשעה 8:42 am

    היי יונית
    מאוד נהנת לראות אותך ולנסות את המתכונים שלך.
    נראה מתכון סוףףף! אני מעוניינת לעשות אותו בראש השנה.
    ניתן לבשל אותו יום לפני ואז בערב חג לחמם את התבשיל?

    תודה

    • יונית צוקרמן הגב ספטמבר 24, 2019 בשעה 4:03 am

      בטח !הקוסקוס בפנים יספוג יותר טעים וישתבח

  7. קרן הגב ספטמבר 21, 2019 בשעה 9:04 pm

    היי יונית,
    במה אפשר להחליף את הרבע עוף?

  8. מיכל הגב אוקטובר 3, 2020 בשעה 7:31 pm

    מה יש בתבלין לפרטיות ? ?

  9. מיכל הגב אוקטובר 3, 2020 בשעה 7:31 pm

    התכוונתי מה המרכיבים בתבלין לפרגיות . תיקון אוטומטי של הטלפון ??‍♀️?‍♀️

  10. דסי הגב אפריל 27, 2021 בשעה 6:42 am

    הי,
    נראה מדהים, איך המילוי לא בורח? צריך לגלגל או משהו?
    תודה רבה

  11. אביטל הגב ספטמבר 2, 2021 בשעה 3:56 pm

    יונית יקרה המתכונים שלך מושלמים.
    האם אפשר פרגיות במקום העוף? תודה

  12. גלית הגב יוני 2, 2023 בשעה 9:57 am

    אני אשמח לדעת איפה הקצב שלך? הלכתי לכמה קצבים.
    לא רק שביקשתי רבע עוף ללא עצם וקיבלתי תשובה של "למה הכוונה"? ברגע שהסברתי שאני רוצה את זה למילוי כולם אמרו שהם ממש לא עושים את זה.. ????

השארת תגובה

ביטול

קצת עליי

קוראים לי יונית סולטן צוקרמן וגדלתי בבית מרוקאי אותנטי עם המון בישולים ואהבה גדולה למטבח.

אמא שלי היא בשלנית בחסד עליון וסבתא סולטנה ז"ל הייתה טבחית מפורסמת באוג'דה במרוקו. סבתא שמרה מתכונים בסוד רק למשפחה ואמא תמיד לימדה באהבה...

פרסומת
מלכת המטבח – הספר!
n
עשו לי לייק בפייסבוק
חיפוש מתכונים
קטגוריות מתכונים
המתכונים הכי פופולריים
  • קציצות עוף הרוטב ערמונים ופטריות קציצות עוף הרוטב ערמונים ופטריות המתכון של היום זה סיר של קציצות עוף ברוטב פטריות וערמונ...
  • קציצות דגים של אמא קציצות דגים של אמא         את הקציצות דגים החגיגיות של...
  • עוגיות מכונה של דודה לאה עוגיות מכונה של דודה לאה איזה כייף שהחורף פה! אני לא יודעת אם אתם בקטע של חורף...
  • לזניה פיצה לזניה פיצה זו הלזניה הכי טעימה והכי קלה להכנה בעולם ! עשר דק כולל...
  • פטה כבד פטה כבד פטה כבד זה אחד הדברים שאני לא יכולה לעמוד בהם. טוב לא א...
מתכונים חדשים

בצק אחד 3 מאפים

עוגת גבינה ואוכמניות

עוגת גבינה פאי לימון

סמבוסק פיצה כמו במאפיות

סלמון במרינדת הקסם

רשתות חברתיות
  • Facebook
  • Pinterest
  • Instagram
חשוב
  • קצת עלי
  • מדיניות פרטיות
  • הצהרת נגישות
  • צרו קשר
תחזוקת האתר ע״י כפיר בקיש בניית אתרים
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות כלי נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסטהגדל טקסט
  • הקטן טקסטהקטן טקסט
  • גווני אפורגווני אפור
  • ניגודיות גבוההניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכהניגודיות הפוכה
  • רקע בהיררקע בהיר
  • הדגשת קישוריםהדגשת קישורים
  • פונט קריאפונט קריא
  • איפוס איפוס