יונית צוקרמן מלכת המטבח
  • שבתות וחגים
    • אוכל מסורתי
    • חנוכה
    • ט”ו בשבט
    • יום האהבה
    • יום העצמאות
    • יום כיפור
    • ל”ג בעומר
    • מימונה
    • סוכות
    • פורים
    • פסח
    • ראש השנה
    • שבועות
  • סלטים
    • חמוצים וכבושים
    • סלטים חיים
    • סלטים מבושלים
    • ממרחים ורטבים
  • מנות עיקריות
    • בשר
    • דגים
    • עוף
    • קציצות
  • תוספות
    • אורז
    • ירקות
    • פסטה
    • תפוחי אדמה
    • מרקים
  • בצקים
    • בצק עלים
    • חלות ולחמניות
    • פיצות ופוקאצ’ות
    • מוקפצים וחברים
    • קישים
    • פיתות
  • עוגות
    • עוגות בחושות
    • עוגות גבינה
    • עוגות השנה שלי
    • עוגות ימי הולדת
    • עוגות ללא גלוטן
    • עוגות שוקולד
    • עוגות שמרים
    • עוגות ביסקוויטים
  • עוגיות
    • עוגיות מכל העדות
    • עוגיות מלוחות
    • עוגיות מתוקות ליד הקפה
  • קינוחים
    • קינוחים ב-5 דקות
    • קינוחים בכוס
    • קינוחים פרווה
  • הספר!
  • שבתות וחגים
    • אוכל מסורתי
    • חנוכה
    • ט”ו בשבט
    • יום האהבה
    • יום העצמאות
    • יום כיפור
    • ל”ג בעומר
    • מימונה
    • סוכות
    • פורים
    • פסח
    • ראש השנה
    • שבועות
  • סלטים
    • חמוצים וכבושים
    • סלטים חיים
    • סלטים מבושלים
    • ממרחים ורטבים
  • מנות עיקריות
    • בשר
    • דגים
    • עוף
    • קציצות
  • תוספות
    • אורז
    • ירקות
    • פסטה
    • תפוחי אדמה
    • מרקים
  • בצקים
    • בצק עלים
    • חלות ולחמניות
    • פיצות ופוקאצ’ות
    • מוקפצים וחברים
    • קישים
    • פיתות
  • עוגות
    • עוגות בחושות
    • עוגות גבינה
    • עוגות השנה שלי
    • עוגות ימי הולדת
    • עוגות ללא גלוטן
    • עוגות שוקולד
    • עוגות שמרים
    • עוגות ביסקוויטים
  • עוגיות
    • עוגיות מכל העדות
    • עוגיות מלוחות
    • עוגיות מתוקות ליד הקפה
  • קינוחים
    • קינוחים ב-5 דקות
    • קינוחים בכוס
    • קינוחים פרווה
  • הספר!
פוסטים חדשים
  • פיתה תרד חלומית
  • החומוס של סבתא סולטנה
  • כרובית בתנור ברוטב סודי
  • עוגת לימון עם קוקוס ושקדים
  • פוקאצ’ה סביח
  • כדורי תפוא וגבינות מהסרטים
  • הטבית שלי
  • מסקוצ’ה שוקולד
  • עוגיות מכונה
  • קישואים עם עוף
דף הבית » סופריטו צלי בשר
יונית צוקרמן מלכת המטבח
  • שבתות וחגים
    • אוכל מסורתי
    • חנוכה
    • ט”ו בשבט
    • יום האהבה
    • יום העצמאות
    • יום כיפור
    • ל”ג בעומר
    • מימונה
    • סוכות
    • פורים
    • פסח
    • ראש השנה
    • שבועות
  • סלטים
    • חמוצים וכבושים
    • סלטים חיים
    • סלטים מבושלים
    • ממרחים ורטבים
  • מנות עיקריות
    • בשר
    • דגים
    • עוף
    • קציצות
  • תוספות
    • אורז
    • ירקות
    • פסטה
    • תפוחי אדמה
    • מרקים
  • בצקים
    • בצק עלים
    • חלות ולחמניות
    • פיצות ופוקאצ’ות
    • מוקפצים וחברים
    • קישים
    • פיתות
  • עוגות
    • עוגות בחושות
    • עוגות גבינה
    • עוגות השנה שלי
    • עוגות ימי הולדת
    • עוגות ללא גלוטן
    • עוגות שוקולד
    • עוגות שמרים
    • עוגות ביסקוויטים
  • עוגיות
    • עוגיות מכל העדות
    • עוגיות מלוחות
    • עוגיות מתוקות ליד הקפה
  • קינוחים
    • קינוחים ב-5 דקות
    • קינוחים בכוס
    • קינוחים פרווה
  • הספר!
  • שבתות וחגים
    • אוכל מסורתי
    • חנוכה
    • ט”ו בשבט
    • יום האהבה
    • יום העצמאות
    • יום כיפור
    • ל”ג בעומר
    • מימונה
    • סוכות
    • פורים
    • פסח
    • ראש השנה
    • שבועות
  • סלטים
    • חמוצים וכבושים
    • סלטים חיים
    • סלטים מבושלים
    • ממרחים ורטבים
  • מנות עיקריות
    • בשר
    • דגים
    • עוף
    • קציצות
  • תוספות
    • אורז
    • ירקות
    • פסטה
    • תפוחי אדמה
    • מרקים
  • בצקים
    • בצק עלים
    • חלות ולחמניות
    • פיצות ופוקאצ’ות
    • מוקפצים וחברים
    • קישים
    • פיתות
  • עוגות
    • עוגות בחושות
    • עוגות גבינה
    • עוגות השנה שלי
    • עוגות ימי הולדת
    • עוגות ללא גלוטן
    • עוגות שוקולד
    • עוגות שמרים
    • עוגות ביסקוויטים
  • עוגיות
    • עוגיות מכל העדות
    • עוגיות מלוחות
    • עוגיות מתוקות ליד הקפה
  • קינוחים
    • קינוחים ב-5 דקות
    • קינוחים בכוס
    • קינוחים פרווה
  • הספר!
סופריטו צלי בשר

סופריטו צלי בשר

יונית צוקרמן ינואר 7, 2018 13 תגובות

 

יום רביעי בשעה עשר בלילה השליח מגיע עם חבילה של מוצרי מאסטר שף.בדיוק כמו המוצרים שקיבלו משתתפי התוכנית.כמו ילדה קטנה ,התרגשתי לפתוח את הקופסא ולראות מה שלחו לי ומה אכין.

זה לא משנה כמה שנים את מבשלת וכמה מתכונים את יודעת. יש משהו מלחיץ כזה שאין לך שליטה על מה שאת הולכת להכין.כן כן אני יודעת?אני לגמרי טיפוס של פריק קונטרל.

פתחתי את הקופסא ראיתי מוצרים מכל מיני סגנונות של מטבחים.

נורא התלבטתי מה להכין?אולי להרשים במנה אסייאתית ?להראות שאני לא רק בישול ביתי ?אולי קציצות מפתיעות? אולי משהו עם שוקולד ולהראות יצרתיות?

רצו לי באותה שנייה שפתחתי את הקופסא לפחות 6 מתכונים!

בסוף הלכתי עם הלב ♡עם מי שאני אוכל ביתי אוכל מחמם. אוכל שאתה אוכל מהמנה ויודע שמי שהכין לך את המנה חשב עלייך ועוטף אותך בהרבה אהבה?

כטיפוס אנרגתי לא חשבתי על השעה ובעשר וחצי נכנסתי לבשל מהתרגשות והשמחה להשתתף באתגר

רבע שעה הסיר היה על הגז.

אחרי שעה היה על הפלטה ובבוקר קמתי לסיר שהפיץ ניחוחות ואהבה לכל כיוון.

בעלי שהתארגן לעבודה לא התאפק וטעם ושאל ב6 בבוקר אם אפשר צלחת קטנה?!

Lol לך לעבודה צעקתי!עוד לא צילמתי לאינסטה….

את והאינסטה והפייסבוק שלך….והנה הנאום הקבוע מתחיל חחחחח

https://www.yonit-tzukerman.co.il/wp-content/uploads/2018/01/VID_32750426_045111_748.mp4

אבל מה לעשות ?!קיבלתי אתגר,היה לי משימה?הייתי צריכה לעמוד בה(כאילו זה היה קשה חחח)ולהראות לכל אלה שמאמינים בי שאני מסוגלת?לא ככה?!

רק ככה?

ואם כבר עמדתי באתגר(צנועה זאותי) לא נפרסם באהבה מתכון?

במיוחד שהוא קל להכנה….ואתם הולכים לקטוף מחמאות!

בוודאי שכן!!!(חמודה אל תגידו שלא)

אז בלי חפירות,קדימה מתחילים !

חומרים:

קילו מאתיים בשר מס 5 צלי כתף חתוך לקוביות

קופסא עגבניות חתוכות מאסטר שף

רסק עגבניות מאסטר שף

קופסא חומוס גרגירים מאסטר שף

3 בצלים פרוסים

5 תפוא קלופים וחתוכים לקוביות

3 גזרים קלופים וחתוכים לעיגולים

שורש סלרי קלוף וחתוך לקוביות

רבע צרור כוסברה קצוץ

מלח ,פלפל,פפריקה,כורכום.סוכר לאיזון.

אופן ההכנה :

לקחת סיר סוטאץ 28 רחב.לשים שמן בתחתית הסיר בערך 3-4 כפות.להניח את הבצל הפרוס לאדות את הבצל 3 דקות.לתת לו להוציא טעמים.

אחכ להוסיף את קוביות בשר מס 5.הבשר צלי כתף היה טרי וזה מקצר זמן הפשרה  ובישול.

ולטגן כל קוביה בכל צד עד הזהבה .לפעולה הזו קוראים סגירה.המטרה שלה לבשל את הקוביה בכל צד וככה לסגור ולמנוע מפסולת מיותרת לצאת בזמן הבישול.והיא שומרת על נתח הבשר.

בגלל שיש בצל אני כל הזמן מערבבת את הקוביות עד שהן מזהיבות מכל צד ואז אני מוציאה אותם.

ומתחילה לתבל  עם כף מלח כף פפריקה וחצי כפית כורכרום.פותחת את התבלינים בשמן ואז מוסיפה לסיר 2 כפות רסק ואת העגבניות החתוכות מקופסאת השימורים.מערבבת היטב.שמה כפית סוכר לביטול החמיצות ומערבבת.

מניחה את כל הירקות שקלפנו וחתכנו לקוביות.את נתחי הבשר.

ושופכת מים עד לגובה הירקות והבשר.בערך  2 וחצי  עד 3 כוסות מים רותחים.

מפזרת מעל כוסברה קצוצה

מבשלת על אש בינונית שעה.

מעבירה לפלטת שבת או לתנור  שמכוון ל100 מעלות ל6 שעות.

ויש לכם מעדן מהסרטים שהולך נפלא עם אורז,פירה או סתם ככה עם כיכר לחם.

קל נכון ?!

עכשיו תכינו וספרו לי איך יצא ♡♡♡

ואם בא לכם לראות עוד מלא דברים טעימים שאני מכינה.

בואו לאינסטה שלי yonit_z.

אבל מראש אני אומרת שאמי מעצבנת ומגרה????

 

 

 

לחץ כאן להדפסה

אודות המחבר

יונית צוקרמן להציג את כל הפוסטים של יונית צוקרמן


« פוסט קודם
פוסט הבא »

13 תגובות

  1. תמר הגב ינואר 8, 2018 בשעה 6:34 am

    כל פלטות השבת מכוונת לאותו חום? 100 מעלו

  2. בתאל הגב ינואר 8, 2018 בשעה 8:34 am

    הי יונית,מתכון מהמם(מכינה דומה בד״כ ) ובעלי והילדים מתמוגגים מהטעם ומהרכות.
    רק דבר אחד אם יורשה לי,כשסוגרים בשר זה לא למניעת יציאת פסולת אלא לשמירת המיצים והעסיסיות של הבשר?
    אם לא סוגרים את הבשר הוא נהיה יבש משום שהוא מגיר את כל הנוזלים מתוכו .
    ?

  3. ענתי הגב ינואר 8, 2018 בשעה 9:07 am

    נראה מעולה. אם אני לא רוצה לשים על פלטה (אין לי) פשוט לבשל על הגז עד שהבשר רך נכון?תודה

  4. תמר הגב ינואר 8, 2018 בשעה 12:44 pm

    אם אני מכניסה לתנור – מכוסה או גלוי?

  5. עדה הגב ינואר 9, 2018 בשעה 10:55 am

    היי יונית
    במה אוכל להחליף את תפוח האדמה?

  6. מורן הגב ינואר 10, 2018 בשעה 6:38 am

    היי יונית, המתכונים שלך מעולים!! אם אני לא רוצה לשים שורש כפרס זה חובה???

  7. מור הגב פברואר 11, 2018 בשעה 3:43 pm

    נראה סוף הדרך!!
    רק מה הכוונה בלפתוח את התבלינים עם השמן?

  8. אפרת הגב פברואר 15, 2018 בשעה 3:52 pm

    2 שאלות…. יש לי תבנית חרס כזו… שיודעת לבישול ארוך, אפשרי להכין הכל בסיר ואז להעביר לכלי חרס לבישול ארוך?
    בנוסף, אין לי פלטת שבת… כמה זמן בתנור וכמה מעלות? תודה רבה ??

  9. נירית הגב ספטמבר 3, 2018 בשעה 7:31 am

    היי יונית,
    אם אין פלטת שבת כמה זמן לבשל על הגז סה”כ?
    תודה רבה:)

    • יונית צוקרמן הגב נובמבר 18, 2018 בשעה 6:19 pm

      שעתיים פלוס מינוס לבדוק עם מזלג

  10. רחל הגב נובמבר 21, 2019 בשעה 11:07 am

    יונית,
    אם אני מבשלת ביום שיש ואוכלת בשבת, כמה זמן בישול על הגז? וכמה זמן בישול על הפלטה?

  11. לילי הגב דצמבר 4, 2020 בשעה 7:14 am

    על הגז שעה לא מכוסה ואז לכסות ולשים בתנור?

  12. ענת כהן הגב ינואר 10, 2021 בשעה 9:51 am

    הסופריטו יצא מעולה הכנתי לשבת , הילדים מאוד אהבו במוצ”ש חוסל

השארת תגובה

ביטול

קצת עליי

קוראים לי יונית סולטן צוקרמן וגדלתי בבית מרוקאי אותנטי עם המון בישולים ואהבה גדולה למטבח.

אמא שלי היא בשלנית בחסד עליון וסבתא סולטנה ז"ל הייתה טבחית מפורסמת באוג'דה במרוקו. סבתא שמרה מתכונים בסוד רק למשפחה ואמא תמיד לימדה באהבה...

פרסומת
מלכת המטבח – הספר!
עשו לי לייק בפייסבוק
חיפוש מתכונים
קטגוריות מתכונים
המתכונים הכי פופולריים
  • עוגיות שושנים עוגיות שושנים העוגיה עם הקצף הלבן שבכל ביס מרגישים זיכרון ילדות...
  • פיתה תרד חלומית פיתה תרד חלומית השבוע לפני שנה הייתי באינסטנבול אהובתי . גוגל הז...
  • עוגת שמרים שוקולד בטעם של פעם עוגת שמרים שוקולד בטעם של פעם עוגת שמרים במילוי קלאסי, מילוי של סבתא שלי, סבתא שלכם...
  • עוגת גבינה קלאסית עוגת גבינה קלאסית פוסט שלם שהוא למעשה מדריך לעוגת הגבינה הקלאסית, שיש לה...
  • עוגת אגוזים שוקולד וקוקוס של אמא עוגת אגוזים שוקולד וקוקוס של אמא אני לא יודעת מה אתכם...אבל בחורף אני מתה על עוגות בחושו...
מתכונים חדשים

פיתה תרד חלומית

החומוס של סבתא סולטנה

כרובית בתנור ברוטב סודי

עוגת לימון עם קוקוס ושקדים

פוקאצ’ה סביח

רשתות חברתיות
  • Facebook
  • Google+
  • Pinterest
  • Instagram
הצטרפו לאינסטגרם של יונית צוקרמן
תחזוקת האתר ע״י כפיר בקיש בניית אתרים
Translate
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסט
  • הקטן טקסט
  • גווני אפור
  • ניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכה
  • רקע בהיר
  • הדגשת קישורים
  • פונט קריא
  • איפוס