יונית צוקרמן מלכת המטבח
  • שבתות וחגים
    • אוכל מסורתי
    • חנוכה
    • ט”ו בשבט
    • יום האהבה
    • יום העצמאות
    • יום כיפור
    • ל”ג בעומר
    • מימונה
    • סוכות
    • פורים
    • פסח
    • ראש השנה
    • שבועות
  • סלטים
    • חמוצים וכבושים
    • סלטים חיים
    • סלטים מבושלים
    • ממרחים ורטבים
  • מנות עיקריות
    • בשר
    • דגים
    • עוף
    • קציצות
  • תוספות
    • אורז
    • ירקות
    • פסטה
    • תפוחי אדמה
    • מרקים
  • בצקים
    • בצק עלים
    • חלות ולחמניות
    • פיצות ופוקאצ’ות
    • מוקפצים וחברים
    • קישים
    • פיתות
  • עוגות
    • עוגות בחושות
    • עוגות גבינה
    • עוגות השנה שלי
    • עוגות ימי הולדת
    • עוגות ללא גלוטן
    • עוגות שוקולד
    • עוגות שמרים
    • עוגות ביסקוויטים
  • עוגיות
    • עוגיות מכל העדות
    • עוגיות מלוחות
    • עוגיות מתוקות ליד הקפה
  • קינוחים
    • קינוחים ב-5 דקות
    • קינוחים בכוס
    • קינוחים פרווה
  • הספר!
  • שבתות וחגים
    • אוכל מסורתי
    • חנוכה
    • ט”ו בשבט
    • יום האהבה
    • יום העצמאות
    • יום כיפור
    • ל”ג בעומר
    • מימונה
    • סוכות
    • פורים
    • פסח
    • ראש השנה
    • שבועות
  • סלטים
    • חמוצים וכבושים
    • סלטים חיים
    • סלטים מבושלים
    • ממרחים ורטבים
  • מנות עיקריות
    • בשר
    • דגים
    • עוף
    • קציצות
  • תוספות
    • אורז
    • ירקות
    • פסטה
    • תפוחי אדמה
    • מרקים
  • בצקים
    • בצק עלים
    • חלות ולחמניות
    • פיצות ופוקאצ’ות
    • מוקפצים וחברים
    • קישים
    • פיתות
  • עוגות
    • עוגות בחושות
    • עוגות גבינה
    • עוגות השנה שלי
    • עוגות ימי הולדת
    • עוגות ללא גלוטן
    • עוגות שוקולד
    • עוגות שמרים
    • עוגות ביסקוויטים
  • עוגיות
    • עוגיות מכל העדות
    • עוגיות מלוחות
    • עוגיות מתוקות ליד הקפה
  • קינוחים
    • קינוחים ב-5 דקות
    • קינוחים בכוס
    • קינוחים פרווה
  • הספר!
פוסטים חדשים
  • המדריך המלא להמבורגר מושלם
  • המופלטה של סבתא אסתר
  • מצה מגולגלת בגבינות
  • קציצות פרסה של פסח
  • עוגת גבינה קלאסית לימונית
  • קציצות עוף מקורמלות
  • פסטה בלונז
  • קציצות דגים של אמא
  • פטאייר תרד
  • עוף במלח
דף הבית » אצבעות אנטריקוט ברוטב פטריות וערמונים
יונית צוקרמן מלכת המטבח
  • שבתות וחגים
    • אוכל מסורתי
    • חנוכה
    • ט”ו בשבט
    • יום האהבה
    • יום העצמאות
    • יום כיפור
    • ל”ג בעומר
    • מימונה
    • סוכות
    • פורים
    • פסח
    • ראש השנה
    • שבועות
  • סלטים
    • חמוצים וכבושים
    • סלטים חיים
    • סלטים מבושלים
    • ממרחים ורטבים
  • מנות עיקריות
    • בשר
    • דגים
    • עוף
    • קציצות
  • תוספות
    • אורז
    • ירקות
    • פסטה
    • תפוחי אדמה
    • מרקים
  • בצקים
    • בצק עלים
    • חלות ולחמניות
    • פיצות ופוקאצ’ות
    • מוקפצים וחברים
    • קישים
    • פיתות
  • עוגות
    • עוגות בחושות
    • עוגות גבינה
    • עוגות השנה שלי
    • עוגות ימי הולדת
    • עוגות ללא גלוטן
    • עוגות שוקולד
    • עוגות שמרים
    • עוגות ביסקוויטים
  • עוגיות
    • עוגיות מכל העדות
    • עוגיות מלוחות
    • עוגיות מתוקות ליד הקפה
  • קינוחים
    • קינוחים ב-5 דקות
    • קינוחים בכוס
    • קינוחים פרווה
  • הספר!
  • שבתות וחגים
    • אוכל מסורתי
    • חנוכה
    • ט”ו בשבט
    • יום האהבה
    • יום העצמאות
    • יום כיפור
    • ל”ג בעומר
    • מימונה
    • סוכות
    • פורים
    • פסח
    • ראש השנה
    • שבועות
  • סלטים
    • חמוצים וכבושים
    • סלטים חיים
    • סלטים מבושלים
    • ממרחים ורטבים
  • מנות עיקריות
    • בשר
    • דגים
    • עוף
    • קציצות
  • תוספות
    • אורז
    • ירקות
    • פסטה
    • תפוחי אדמה
    • מרקים
  • בצקים
    • בצק עלים
    • חלות ולחמניות
    • פיצות ופוקאצ’ות
    • מוקפצים וחברים
    • קישים
    • פיתות
  • עוגות
    • עוגות בחושות
    • עוגות גבינה
    • עוגות השנה שלי
    • עוגות ימי הולדת
    • עוגות ללא גלוטן
    • עוגות שוקולד
    • עוגות שמרים
    • עוגות ביסקוויטים
  • עוגיות
    • עוגיות מכל העדות
    • עוגיות מלוחות
    • עוגיות מתוקות ליד הקפה
  • קינוחים
    • קינוחים ב-5 דקות
    • קינוחים בכוס
    • קינוחים פרווה
  • הספר!
אצבעות אנטריקוט ברוטב פטריות וערמונים

אצבעות אנטריקוט ברוטב פטריות וערמונים

יונית צוקרמן אוקטובר 16, 2017 63 תגובות

תבשיל בשר קל להכנה טעים מאד.סהכ רבע שעה עבודה וזה שלכם

לחץ כאן להדפסה

 

ערב שמחת תורה אני מתארחת אצל אימי הפעם אני לא מכינה כלום!

נו ,מה ?!

4 סלטים חייים ו8 מבושלים זה לא נחשב?חחח זה בקטנה

אהההה ופיתות ?ועוגת מלבי חחחחח

נו זה כלום לעומת מה שאני מביאה שאחיות שלי מזמינות אותי אליהן חחחח עלאק מזמינות חוץ מאורז ושניצל שכל אחות עושה בנפרד כן?! אחת שניצלים אחת אורז אני עושה הכל ??אבל עושה באהבה שלא תבינו לא נכון

בקיצור יושבים בשולחן כל האחיות ואמא שלי מודיעה חגיגית שהשבת היא עושה רק עם שלומי האחיין שלי.

משמע 4 אחיות צריכות לדאוג לעצמן חחחח

אני ממש לא מודאגת אפילו שמחה ומאושרת שסוף סוף אני חוזרת למטבח שלי.בלי שהיא תקבע לי מה מכינים ומה עושים….וקצת שקט מכל הזדאה ראס של המשפחה.

ואז אחותי השנייה במספר מתחילה  עם פרצוף מתחנחן….יונית אז אפשר לעשות אצלך?אני אכין שניצלים לילדים ואחותי הקטנה קופצת ואני אכין סלט ביצים ואחותי הבכורה ואני אורז אדום.ואני אשטוף כלים.עלאק תשטוף…הכל חד פעמי ויש מדיח.

בקיצור להתפטר מהן לא הצלחתי ובישלתי ארוחה כיאה לעונג שבת.כנסו לדף של מלכת המטבח ותראו מה הכנתי ואם בא לכם און ליין לראות אז באינסטגרם אני מעלה תמיד.yonit_z

אחת המנות שקצרה מחמאות הייתה אצבעות האנטריקוט שכמה חפרתי לכם עד שהגעתי למתכוןחחח

מה יש?מה?לא מגיע לי לקטר קצת?!

בקיצור מנה קלה רבע שעה עבודה .שעה בישול על הגז ועוד 5 שעות על הפלטה.ויש לכם מעדן.

 

חומרים:

חבילה של אצבעות אנטריקוט

מארז 2 סלסלאות צבעים שונים של פטריות.

4 בצלים

2 שקיות ערמונים בוואקום

מלח,פלפל,פפריקה,כורכום,מרק בצל,מרק פטריות.

אופן ההכנה :

קלי קלות.לוקחים את האצבעות שוטפים ושמים בקערה מסננת.לוקחים סיר סוטאז רחב.

שמים 2-3 כפות שמן וצורבים את אצבעות האנטריקוט.לפעולה הזו קוראים סגירה והיא חשובה למהלך הבישול הארוך.

את האצבעות נית לקנות בכל סופר /קצבייה

לא לשאול אותי אם אפשר לחתוך סטייק אנטריקוט.כי לא ניסתי ואני לא ממליצה כי הנתחים שמגיעים באריזה הם עבים ומתאימים לבישול והסטייק דק.שימו לב לתמונה.זה מגיע בשקית ואקום קפוא במשקל קילו עד קילו וחצי.השקית שלי שקלה קילו מאה.

אחרי שסגרנו את האצבעות כלומר הצבע בכל צד השתנה לחום.אני מוציאה את האצבעות.

ומכניסה לאותו הסיר שטיגנתי 4 בצלים פרוסים ומתחילה להזהיב.ברגע שהם מתחילים להזהיב אני מוסיפה פטריות וממשיכה לבשל עוד כמה דק שאני רואה שהפטריות מתחילות להתכווץ.ברגע הזה אני מוסיפה את הערמונים ואת אצבעות האנטריקוט שקודם צרבנו.

בקערה אני מערבבת 2 כוסות מים רותחים עם כף אבקת מרק פטריות כף אבקת מרק בצל  כף שטוחה פפריקה חצי כפית כורכום.מערבבת היטב עד שאין גושים ושופכת לסיר.בודקת שהמים מכסים לי את הבשר.אם לא מוסיפה עוד חצי כוס מים לא יותר מידי אל תשכחו שהבצלים מוציאים נוזלים גם.מפזרת מעל פלפל שחור גרוס.ומלח.

ממניכה את האש לבינונית קטנה ונותנת לסיר להתבשל שעה.אחרי שערה מעבירה לפלטת שבת לכמה שעות טובות.

 

אפשר להכניס לתנור 100 מעלות ל5 שעות.

הבישול האיטי מעניק לאנטריקוט מרקם חמאתי הערמונים שמתבשלים לאט מעניקים ארומה לסיר והבצלים טעם גן עדן.

בקיצור רבע שעה עבודה.שעה בישול ועוד בישול איטי בפלטה ויש לכם מעדן…

ואם אתם לא מאמינים תשאלו אחת מהאחיות בלוז????

 

 

לחץ כאן להדפסה

אודות המחבר

יונית צוקרמן להציג את כל הפוסטים של יונית צוקרמן


« פוסט קודם
פוסט הבא »

63 תגובות

  1. מיכל הגב אוקטובר 16, 2017 בשעה 5:23 am

    טוב, זה נראה מעולה!!

    • יונית צוקרמן הגב אוקטובר 16, 2017 בשעה 10:34 am

      תודה !!

      • פלורה לירן הגב ספטמבר 23, 2019 בשעה 4:59 pm

        אשמח לקבל שם וכתובת והטלפון של הקצב שלך ברמלה. מחפשת באזור כבר זמן רב קצב מומחה.
        המון תודה

      • הודיה הגב אוקטובר 9, 2020 בשעה 10:13 am

        היי יונית, האם מומלץ להוסיף יין אדום לתבשיל? אם כן, כמה?

  2. בר הגב אוקטובר 16, 2017 בשעה 9:39 am

    היי זה נראה מעדן
    תוכלי להגיד לי פחות או יותר כמה מלח ופלפל לשים ?
    תודה רבה מחכה לטעום

    • יונית צוקרמן הגב אוקטובר 16, 2017 בשעה 10:33 am

      בערך חצי כפית פלפל שחור וחצי כפית מלח גס.מלח זה עיניין של טעם עדיף לטעום לפני שמוסיפים

  3. שושי הגב אוקטובר 16, 2017 בשעה 9:39 am

    יש אופציה ללא פטריות?

    • יונית צוקרמן הגב אוקטובר 16, 2017 בשעה 10:32 am

      בוודאי אפשר במקום תפוא גזר

  4. רחל הגב אוקטובר 16, 2017 בשעה 9:58 am

    ניתן לבשל בסיר חשמלי במקום תנור או פלטה?

    • יונית צוקרמן הגב אוקטובר 16, 2017 בשעה 10:31 am

      לבשל על הגז שעה ואז להעביר לסיר

      • מירי הגב נובמבר 30, 2017 בשעה 11:23 am

        שלום,

        במידה ואני רוצה את זה לשישי בערב ולא לשבת בצהריים, האם אפשר להמשיך בבישול על הגז במקום על הפלטה/בתנור?

        אם כן, על איזו אש (אם תדעי להגיד מספר בכיריים חשמליות – מה טוב 😉 ) ולכמה זמן עוד של בישול?

        תודה מראש!

  5. גרציה הגב אוקטובר 16, 2017 בשעה 10:41 am

    הסיר צריך להיות עם מכסה בתנור?

  6. קרן הגב אוקטובר 16, 2017 בשעה 3:38 pm

    יש אפשרות לתיבול אחר במקום המרק בצל והפטריות?

    • יונית צוקרמן הגב אוקטובר 17, 2017 בשעה 4:19 am

      מלח וחאוויג’ למרק

    • ליאורה הגב ספטמבר 24, 2020 בשעה 1:11 pm

      הי האם ניתן לעשות עם סינטה ? תודה.

  7. ענתי הגב אוקטובר 17, 2017 בשעה 5:07 am

    נראה מעולה. אין לי פלטה -אפשרי להעביר לתנור ועל איזה חום? והאם יש לך מתכון לצלי בקר פשוט עם פטריות בלבד?תודה

  8. קרן הגב אוקטובר 17, 2017 בשעה 6:32 am

    מה העובי של אצבעות האנטריקוט, מה בדיוק לבקש מהקצב?

  9. קרן הגב אוקטובר 17, 2017 בשעה 6:34 am

    אשמח גם לדעת מה הכוונה בחבילת אנטריקוט, באיזו כמות מדובר? תודה

  10. אפרת הגב אוקטובר 17, 2017 בשעה 7:51 am

    נראה מעולה .
    מצטרפת לשאלה : באיזו כמות בשר מדובר ?

  11. שירלי הגב אוקטובר 17, 2017 בשעה 12:12 pm

    1. הסיר צריך להיות עם מכסה בתנור?
    2. מה זה אצבעות אנטריקוט? צריך לבקש מהקצב או שניתן לקחת נתח אנטריקוט ולחתוך לאצבעות? מה הכמות?

  12. מורן הגב אוקטובר 27, 2017 בשעה 11:26 am

    הכנתי ויצא פשוט מעולה!
    תודה על מתכונים נפלאים ובעיקר קלים להכנה!

    • יונית צוקרמן הגב אוקטובר 28, 2017 בשעה 4:56 am

      בשמחה ובאהבה ♡תודה שחזרת לספר

  13. מוריה עטייה הגב נובמבר 16, 2017 בשעה 10:55 am

    יונית את מלכה התבשיל יצא מהמם
    עשיתי לשבת על הפלטה והסיר נאכל כולו עד הצהריים( ולא אין לי בבית קניבלים)
    ממליצה בחום

    • יונית צוקרמן הגב נובמבר 18, 2017 בשעה 5:02 am

      שמחה לקרוא….תודה ששיתפת אותנו ???

  14. קרן הגב דצמבר 14, 2017 בשעה 5:56 pm

    הי, האם לדעתך יש עוד נתחים שיכולים להתאים? צלי כתף נניח או משהו אחר?

  15. גבי הגב דצמבר 28, 2017 בשעה 7:16 am

    אהבתי ממש.. אני חוזרת על שאלה שנשאלה כבר : האם יש מצב להמשיך הבישול על הגז אם רוצים את המנה לערב שבת (שישי) ולא ליום שבת על הפלטה.

  16. שני הגב ינואר 16, 2018 בשעה 8:02 am

    נראה מדהים ובטוח טעים מאוד… חוזרת על השאלות של הבנות פה (שנותרו ללא תשובות) בענין האפשרות לבשל על הגז במקום על הפלטה אם רוצים את זה לשישי. ושאלה שניה אם מכניסים לתנור האם בסיר מכוסה ???אשמח לתשובות ותודה על אתר מענין ומיוחד..

  17. שירה הגב ינואר 18, 2018 בשעה 6:31 am

    היי יונית
    זה נראה מדהים!
    יש אפשרות לעשות עם נתח אחר? אשמח אם תגידי 🙂

  18. דודו הגב ינואר 29, 2018 בשעה 8:09 am

    האם ניתן לבשל ביום שישי ולמחרת לשים בתנור למשך 5 שעות .

  19. גבי הגב פברואר 18, 2018 בשעה 9:12 am

    הכנתי ויצא מדהים, פשוט אליפות אין דברים כאלה.

    תודה על שיתוף המתכונים הנפלאים שלך.

  20. אפרת הגב פברואר 19, 2018 בשעה 8:14 am

    נראה מעולה רק אצלי אוהבים אוכל לא “רטוב”…השאלה אם אני מאדה יותר את הרוטב האם אפשרי או שאטרך גם להפחית בתיבול ?

  21. יעל הגב מרץ 25, 2018 בשעה 11:17 am

    נראה מדהים !!! מאד רוצה להכין לחג אבל חיפשתי אצבעות אנטריקוט בכל הסופרים בסביבה וגם אצל הקצב ולא מצאתי.
    אפשר אולי להכין מנתח אחר?

    חג שמח

    • יונית צוקרמן הגב מרץ 27, 2018 בשעה 4:54 am

      בשר מס 5 נהדר או 8

  22. הילה הגב מרץ 29, 2018 בשעה 9:30 am

    הי. האם עם מכסה בתנור?
    תודה על מתכונים מעולים!!! יודעת שתמיד אפשר לסמוך עליך עם המתכונים

    • יונית צוקרמן הגב אפריל 1, 2018 בשעה 5:15 pm

      בישול ארוך מחייב מכסה סגור

  23. תמר הגב אפריל 9, 2018 בשעה 11:20 am

    הכנתי בפסח ויצא מ ע ו ל ה!!!!!! פשוט נהדר! תודה !!

  24. סיון הגב אפריל 11, 2018 בשעה 11:00 am

    האם להכניס ל-5 שעות לתנור מכוסה או לא?

  25. אורטל הגב ספטמבר 26, 2018 בשעה 12:08 am

    היי יונית!
    באמת מלכת המטבח! רק שתדעי שאת מככבת גם בלוס אנג’לס!!!
    כל שישי!
    רציתי לשאול.. אני רוצה להכין נתח מס 5 שלם לפרוסות עם המתכון הזה,
    באיזה שלב לפרוס?
    והאם אפשר להמשיך בישול בתנור?

    • יונית צוקרמן הגב נובמבר 18, 2018 בשעה 6:04 pm

      אחרי הבישול הראשוני בסיר עם מים , מקררים ורק אז פורסים ואז בתנור אפשר גם

  26. סיגל הגב נובמבר 3, 2018 בשעה 11:59 am

    יצא מעדן..טעים נימוח ממש חמאה והאמת כלום זמן הכנה .תודה

    • יונית צוקרמן הגב נובמבר 18, 2018 בשעה 2:34 pm

      שמחה שאהבת לבריאות }{

  27. סיגל הגב נובמבר 6, 2018 בשעה 11:27 am

    יצא מעדן חלומי מושלם ו 10 דקות הכנה שזה ממש מצחיק

    • יונית צוקרמן הגב נובמבר 18, 2018 בשעה 2:23 pm

      לבריאות }{ שמחה שאהבת

      • יפית הגב אפריל 13, 2019 בשעה 6:30 am

        היי אני רוצה להכין את התכון לחג פסח שהוא הפעם יוצא יום שישי בערב. השאלה שלי היא מתי לשים את הסיר על הפלטה יום חמישי בערב או שישי בבוקר ולכמה שעות ???אודה לך אם תעני לי בנדון…

  28. לימור כהן הגב ספטמבר 19, 2019 בשעה 5:51 pm

    יצא מעדן חלומי אני מכורה. גם לראש השנה אכין פשוטמושלם. תודה על מתכונים נהדרי🎀

  29. אורלי פוקס אטיאס הגב ספטמבר 21, 2019 בשעה 7:23 am

    היי איפה קונים אצבעות אנטריקוט?

  30. ליאורה הגב ספטמבר 26, 2019 בשעה 12:26 pm

    ראשית תודה על מתכונים נהדרים שנראים ממש כמו מבית אמא. אחחחח זכרונות זכרונות.
    שנית האם אפשר להחליף את האנטרקוט בחתיכות של בשר צלי? רוצה להכין לראש השנה.
    תודה על תשובתך ושנה טובה ומלאת מתכונים משובחים.

    • כלנית הגב אפריל 6, 2020 בשעה 7:18 pm

      יש לי רק חבילה אחת של אצבעות אנטריקוט. 900 גרם
      האם ניתן לשלב עם קילו אסאדו ללא עצם,? אני גרה בחול ולא ניתן להשיג כרגע עוד.
      או שלא כדאי?
      בתודה מראש

  31. עידית הגב ספטמבר 30, 2019 בשעה 9:02 am

    תודה רבה יונית
    עשיתי אתמול לערב ראש השנה. יצא טעים מאוד.

  32. אתי הגב דצמבר 5, 2019 בשעה 6:49 pm

    אפשר להשתמש בצלעות אנטריקוט?

  33. אריאלה הגב דצמבר 9, 2019 בשעה 6:35 am

    כאשדודית שקונה שנים בשר רק אצל אילן ברמלה אין על הבשר שלו הכי טרי ואיכותי זה הסוד לכל מתכון מנצח

  34. ירדן הגב ינואר 8, 2020 בשעה 10:33 pm

    פשוט מעולה! מכינה אותו הרבה והוא יוצא מעדןן והכי כיף שהוא כל כך נהירר וקל להכנה

  35. אביב הגב ינואר 11, 2020 בשעה 12:20 pm

    תודה רבה על מתכון מנצח! יצא מהמם כולם נהנו!!!

  36. מיכל הגב ינואר 27, 2020 בשעה 2:04 pm

    היי יונית, אם לא בפלטת שבת, כמה זמן לבשל אותו על הגז בסך הכל?

  37. הראל הגב מרץ 28, 2020 בשעה 1:00 pm

    שלום יונית
    האם אפשר לצלות את האנטריקוט במחבת פסים במקום בסיר סוטאז , ואז להעביר לבישול בסיר רגיל?

  38. קרן אור הגב אפריל 2, 2020 בשעה 8:34 pm

    אין לי פלטה בבית אשמח לאופציה אחרת לבישול תודה רבה:)
    כל המתכונים שלך נראים מעולה!!!!

  39. לינוי הגב אפריל 7, 2020 בשעה 4:06 pm

    הי יונית, רוצה להכין את המתכון שלך למחר לערב חג, אין מרק בצל ומרק פטריות ( יש לי כורכום מרק עוף פפריקה כמון מלח ופלפל כשר שקניתי)
    איזה תבלינים את ממליצה לי לשים במקום??? תודה!!!

  40. רעות זיס הגב מאי 20, 2020 בשעה 7:16 pm

    היי יונית!!אני מתה על המתכונים שלך.. אני רואה ששאלו אבל לא רואה תשובה.. יש אפשרות לעשות אתזה בשביל שבת בערב?ז”א בלי המשך של בישול על הפלטה.. תודה על הכלל

  41. טובה הגב מאי 25, 2020 בשעה 10:40 am

    היי, המתכון נראה מעולה, אני רוצה להכין אותו לחג השבועות הקרוב- לארוחת הצהרים. האם ניתן לבשל במשך השעה ולהקפיא. ובחג עצמו אשים על הפלטה למשך 5 שעות? אם ניתן להקפיא אפשרי גם את הפטריות והערמונים?

  42. מאיה הגב אוקטובר 8, 2020 בשעה 4:45 pm

    יונית את אלופההה ישר כוח כל מתכון טעים ומדויקקק
    רציתי לשאול אם אפשר לבשל את האצבעות אנטריקוט בסיר לחץ במקום בתנור??

  43. אלמוג הגב נובמבר 8, 2020 בשעה 2:09 pm

    היי , כשאני מכינה את הסיר ביום שישי לקראת כניסת שבת ואני רוצה לעשות בישול איטי על הפלטה רק ביום שלמחורת , בנתיים שישאר במקרר ? או שהבישול על הפלטה צריך להיות סמוך לבישול על הגז ?

  44. סיגל הגב מרץ 18, 2021 בשעה 11:09 am

    הי , אני לא משתמשת באבקות מרק . מה יכולים להיות התחליפים?

    • יונית צוקרמן הגב מרץ 18, 2021 בשעה 12:12 pm

      מלח

השארת תגובה

ביטול

קצת עליי

קוראים לי יונית סולטן צוקרמן וגדלתי בבית מרוקאי אותנטי עם המון בישולים ואהבה גדולה למטבח.

אמא שלי היא בשלנית בחסד עליון וסבתא סולטנה ז"ל הייתה טבחית מפורסמת באוג'דה במרוקו. סבתא שמרה מתכונים בסוד רק למשפחה ואמא תמיד לימדה באהבה...

פרסומת
מלכת המטבח – הספר!
עשו לי לייק בפייסבוק
חיפוש מתכונים
קטגוריות מתכונים
המתכונים הכי פופולריים
  • פיתות ביתיות פיתות ביתיות אני בטוחה שחלק מהגולשים, אוהבי מטבח כמוני, שיכנסו מתוך...
  • המדריך המלא להכנת פריקסה המדריך המלא להכנת פריקסה המדריך המלא לפריקסה.כל הסודות שלי.כל הטיפים שלי.כאן ועכ...
  • מטבוחה מטבוחה     אם יש דבר שלעולם לא תתפסו אותי...
  • שוק טלה שוק טלה שוק טלה זה המנה הכי קלה להכנה והכי פופלארית אצלנו. ...
  • הפרגיות של אחותי סיגל הפרגיות של אחותי סיגל   אחותי סיגל היא האחות הבכורה בבית.היא המפו...
מתכונים חדשים

המדריך המלא להמבורגר מושלם

המופלטה של סבתא אסתר

מצה מגולגלת בגבינות

קציצות פרסה של פסח

עוגת גבינה קלאסית לימונית

רשתות חברתיות
  • Facebook
  • Google+
  • Pinterest
  • Instagram
הצטרפו לאינסטגרם של יונית צוקרמן
תחזוקת האתר ע״י כפיר בקיש בניית אתרים
Translate
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסט
  • הקטן טקסט
  • גווני אפור
  • ניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכה
  • רקע בהיר
  • הדגשת קישורים
  • פונט קריא
  • איפוס