פייסבוק הזכיר לי תמונה מלפני 5 שנים של חיתוכית כדורי שוקולד שהכנתי.
ישר זה עשה לי חשק להכין שוב.
גם אז הכנתי בתבנית הבראוניז ופיזרתי קוקוס אבל שהכנתי את זה שוב חשבתי על איך לקשט
והתחלתי לקשט כמו עוגת שוקולד בראוניז ואז אמרתי לעצמי
יונה
את הולכת לעשות את המתכון רך יותר פאדג'י ואת הולכת לקרוא לזה בראוניז ללא אפיה
תקשיבו זה יצא שוס
הכי טעים בעולם
בבקשה לכו אחרי ההוראות שלי ואל תשנו כלום במתכון!
אחרי שתכינו פעם ראשונה תעשו מה שבא לכם אחכ
אבל מניסיון אתם הולכים להתמכר!
חומרים:
240 מל שמנת מתוקה להקצפה 32% השף הלבן
200 גרם שוקולד מריר איכותי
2 כפות גדושות ממרח שאוהבים(נוטלה,השחר,קינדר)
500 גרם ביסקוויט רגיל טחון
כף ממרח קרמל (לוטוס או קרמל רגיל )
קישוט:
כוס חד פעמי מה500 גרם ביסקוויטים הטחונים
כוס חד פעמי קוקוס
סוכריות צבעוניות
אופן הכנה:
ממיסים את השוקולד המריר בקערה עם השמנת המתוקה
שימו לב !!שמנת מתוקה 32 של השף היא מתוקה היא מגיעה ממותקת להבדיל מהשמנת 38 אחוז להקצפה שהיא מגיעה עם אחוזי שומן גבוהים ולא ממותקת
במיקרוגל למשך 2 דקות אחכ מוציאים מערבבים
מוסיפים את הממרח שוקולד והקרמל ומערבבבים טוב עד שהכל אחיד
מוסיפים את הביסקוויטים הטחונים לא לשכוח פחות כוס חד פעמי בשביל קישוט.
פשוט מראש תוציאו כוס חד פעמי ושימו בצד
מערבבים הכל עד מקבלים עיסה אחידה
משטחים בתבנית מלבנית של בראוניז
מפזרים מעל ביסקוויטים קוקוס סוכריות וכד
מכניסים להקפאה שעה
אחרי שעה מחלקים לקוביות לפי הקישוט
ומתעלפים
מתכון בשיתוף השף הלבן
אין על אוכל שלך את פשוט אלופהה חולה עלייך ❤
יצא לי קצת יבש.אצלך בתמונה נראה רטוה יותר ושןקולדי יותר. מה להוסיף?
אולי לא השתמשת בכמות נוזלית שווה או שהוספת יוצר ביסקוויטים
היי
ראיתי שפרסמת השבוע במאקו את המתכון עם קרם קוקוס
מה מומלץ ?
( לא צריכה שיהיה פרווה )
האם אפשר לשים שמנת 38% ולהוסיף קצת אבקת סוכר ?
תודה
ואני מאוהבת במתכונים שלך
ד"ש לתותי