יונית צוקרמן מלכת המטבח
  • שבתות וחגים
    • אוכל מסורתי
    • חנוכה
    • ט”ו בשבט
    • יום האהבה
    • יום העצמאות
    • יום כיפור
    • ל”ג בעומר
    • מימונה
    • סוכות
    • פורים
    • פסח
    • ראש השנה
    • שבועות
  • סלטים
    • חמוצים וכבושים
    • סלטים חיים
    • סלטים מבושלים
    • ממרחים ורטבים
  • מנות עיקריות
    • בשר
    • דגים
    • עוף
    • קציצות
  • תוספות
    • אורז
    • ירקות
    • פסטה
    • תפוחי אדמה
    • מרקים
  • בצקים
    • בצק עלים
    • חלות ולחמניות
    • פיצות ופוקאצ’ות
    • מוקפצים וחברים
    • קישים
    • פיתות
  • עוגות
    • עוגות בחושות
    • עוגות גבינה
    • עוגות השנה שלי
    • עוגות ימי הולדת
    • עוגות ללא גלוטן
    • עוגות שוקולד
    • עוגות שמרים
    • עוגות ביסקוויטים
  • עוגיות
    • עוגיות מכל העדות
    • עוגיות מלוחות
    • עוגיות מתוקות ליד הקפה
  • קינוחים
    • קינוחים ב-5 דקות
    • קינוחים בכוס
    • קינוחים פרווה
  • הספר!
  • שבתות וחגים
    • אוכל מסורתי
    • חנוכה
    • ט”ו בשבט
    • יום האהבה
    • יום העצמאות
    • יום כיפור
    • ל”ג בעומר
    • מימונה
    • סוכות
    • פורים
    • פסח
    • ראש השנה
    • שבועות
  • סלטים
    • חמוצים וכבושים
    • סלטים חיים
    • סלטים מבושלים
    • ממרחים ורטבים
  • מנות עיקריות
    • בשר
    • דגים
    • עוף
    • קציצות
  • תוספות
    • אורז
    • ירקות
    • פסטה
    • תפוחי אדמה
    • מרקים
  • בצקים
    • בצק עלים
    • חלות ולחמניות
    • פיצות ופוקאצ’ות
    • מוקפצים וחברים
    • קישים
    • פיתות
  • עוגות
    • עוגות בחושות
    • עוגות גבינה
    • עוגות השנה שלי
    • עוגות ימי הולדת
    • עוגות ללא גלוטן
    • עוגות שוקולד
    • עוגות שמרים
    • עוגות ביסקוויטים
  • עוגיות
    • עוגיות מכל העדות
    • עוגיות מלוחות
    • עוגיות מתוקות ליד הקפה
  • קינוחים
    • קינוחים ב-5 דקות
    • קינוחים בכוס
    • קינוחים פרווה
  • הספר!
פוסטים חדשים
  • פיתה תרד חלומית
  • החומוס של סבתא סולטנה
  • כרובית בתנור ברוטב סודי
  • עוגת לימון עם קוקוס ושקדים
  • פוקאצ’ה סביח
  • כדורי תפוא וגבינות מהסרטים
  • הטבית שלי
  • מסקוצ’ה שוקולד
  • עוגיות מכונה
  • קישואים עם עוף
דף הבית » קרמשניט הורס ב-5 דקות
יונית צוקרמן מלכת המטבח
  • שבתות וחגים
    • אוכל מסורתי
    • חנוכה
    • ט”ו בשבט
    • יום האהבה
    • יום העצמאות
    • יום כיפור
    • ל”ג בעומר
    • מימונה
    • סוכות
    • פורים
    • פסח
    • ראש השנה
    • שבועות
  • סלטים
    • חמוצים וכבושים
    • סלטים חיים
    • סלטים מבושלים
    • ממרחים ורטבים
  • מנות עיקריות
    • בשר
    • דגים
    • עוף
    • קציצות
  • תוספות
    • אורז
    • ירקות
    • פסטה
    • תפוחי אדמה
    • מרקים
  • בצקים
    • בצק עלים
    • חלות ולחמניות
    • פיצות ופוקאצ’ות
    • מוקפצים וחברים
    • קישים
    • פיתות
  • עוגות
    • עוגות בחושות
    • עוגות גבינה
    • עוגות השנה שלי
    • עוגות ימי הולדת
    • עוגות ללא גלוטן
    • עוגות שוקולד
    • עוגות שמרים
    • עוגות ביסקוויטים
  • עוגיות
    • עוגיות מכל העדות
    • עוגיות מלוחות
    • עוגיות מתוקות ליד הקפה
  • קינוחים
    • קינוחים ב-5 דקות
    • קינוחים בכוס
    • קינוחים פרווה
  • הספר!
  • שבתות וחגים
    • אוכל מסורתי
    • חנוכה
    • ט”ו בשבט
    • יום האהבה
    • יום העצמאות
    • יום כיפור
    • ל”ג בעומר
    • מימונה
    • סוכות
    • פורים
    • פסח
    • ראש השנה
    • שבועות
  • סלטים
    • חמוצים וכבושים
    • סלטים חיים
    • סלטים מבושלים
    • ממרחים ורטבים
  • מנות עיקריות
    • בשר
    • דגים
    • עוף
    • קציצות
  • תוספות
    • אורז
    • ירקות
    • פסטה
    • תפוחי אדמה
    • מרקים
  • בצקים
    • בצק עלים
    • חלות ולחמניות
    • פיצות ופוקאצ’ות
    • מוקפצים וחברים
    • קישים
    • פיתות
  • עוגות
    • עוגות בחושות
    • עוגות גבינה
    • עוגות השנה שלי
    • עוגות ימי הולדת
    • עוגות ללא גלוטן
    • עוגות שוקולד
    • עוגות שמרים
    • עוגות ביסקוויטים
  • עוגיות
    • עוגיות מכל העדות
    • עוגיות מלוחות
    • עוגיות מתוקות ליד הקפה
  • קינוחים
    • קינוחים ב-5 דקות
    • קינוחים בכוס
    • קינוחים פרווה
  • הספר!
קרמשניט הורס ב-5 דקות

קרמשניט הורס ב-5 דקות

יונית צוקרמן ינואר 24, 2017 44 תגובות

כל מי שרואה את העוגה הזו אומר WOW, יותר יפה מהחנות, לכם אני אומרת 5 דקות עבודה וזה שלכם!

לחץ כאן להדפסה

 

 

כל מי שרואה את העוגה הזו, אומר WOW.

יותר יפה מהחנות.

אני אומרת תודה, מחייכת, וכמו פולניה טובה [אמא כפרע יענה אני עליק רק בשביל הפוסט אני אומרת, לא לדאוג מרוקו]אני דואגת להגיד שזה  קרמשניט מזויף, ב-5 דקות עבודה.

אצלך, הכל ב5 דק עבודה, נו באמת , חוכמה גדולה.

ואני מתחילה להישבע כמו מרוקאית מהשכונה, בחיאת ספר תורה !!!!

מה ספר תורה?! אולי ספר מתכונים?!

זה בסה”כ עלים קנויים,אני אומרת!

אבל לא סתם, של חברה מסויימת שאני מאד ממליצה..זילוף של קרם. אבקת סוכר ושלום על ישראל.

מה באמת?!

את עושה עם עלים קנויים?!

כן, אני עושה.

אם אני עושה את החישוב לקנות בצק עלים , לרדד, לאפות, לא תמיד יוצא ישר,נוסיף את כל  הבלאגן של הקרם פטיסייר.כן יצא לי טוב לא יצא לי טוב.

חוץ מזה ,מה יש?! גם אני לפעמיים  אוהבת קיצורי דרך.בפרט שאין ממש הבדל, נכון?!אני שואלת…

נכון נכון …..

כשהם עונים לי נכון, אני יודעת שאני עושה משהו טוב, ורוצה שגם אתם הקוראים שלי תעשו ותהנו.

 רק מה,ששואלים אותכם, אם אתם עשיתם, תגידו כן, אל תהיו נשמות טובות כמוני עם נקיפות מצפון ותגלו שזה כולה 5 דק :-)))))))))))

טוב, נו גג עשר דקות 

יאלללללה שנתחיל?!

חומרים :

עלים מוכנים, אני קונה של BONOMI, הכי טעים, תאמינו לי, לא מחליפה אותם.

פודינג וניל צרפתי

חלב

2 שמנת מתוקה

אבקת סוכר.

אופן ההכנה:

יותר מקלי קלות חח

במיקסר שמים, כוס חלב,2 שמנת מתוקה, פודינג וניל צרפתי, רק וניל צרפתי !!!!! לא לוותר. כף אבקת סוכר, שמעניקה טעם ומאזנת את הוניל צרפתי.

לערבל עד לקבל קרם יציב לזילוף.לקחת איזה צנתר שרוצים, רק שהקוטר יהיה טיפה גדול מהרגיל.

להכניס לשקית זילוף חד פעמי.

לקחת דף מהעלים, למה אני אוהבת את החברה הזו של העלים?!

בגלל שהחבילה מגיעה בגדול הנכון, ארוזים בכלי פלסטיק שמונע שבר שלהם.זה מגיע שלם אליי.

אני לוקחת דף ושמה את החלק עם הסוכר כלפיי ומתחילה לזלף.

אח”כ סוגרת עם החלק של הסוכר, מסיבה פשוטה הוא קצת קעור וזה אוטם ושומר לי על צורת הזילוף.

מזלפת עוד שורה. סוגרת.

לוקחת שבלונה , מפזרת אבקת סוכר.

אפשר גם בלי שבלונה.

שמה לילה שלם במקרר, אפשר לאכול תוך שלוש שעות.

אבל אחרי לילה, הקרמשניט מקבל את לחות המקרר.הלחות שהוא סופח,עוזרת לנו בחיתוך .

הבצק מקבל רכות קלה.הקרם מתייצב.

אגב,טוב שנזכרתי, את המכסה של העלים אני זורקת לפח, את הפלסטיק שהעלים היו בתוכו, אני שומרת, וכשאני גומרת לזלף.

אני שמה אותו כמכסה לקרשניט.למחרת מוציאה מהמקרר שמה אבקת סוכר.

וזהו…………קל…………………טעים…………….מרשים,והכי חשוב :

קוטף המון מחמאות!!בכלום עבודה.

אגב אם בא לכם לשדרג , אז ניתן לקנות אבקת פודינג לקרם פטיסייר ולעשות שורה ככה שורה ככה ואז יש לכם 2 צבעים.

במקרה הזה תקציפו פעמיים, 2 קרמים .ב2 קערות שונות.לשים הכל ולערבל עד קבלת קרם.

קרם אחד : כוס חלב שמנת מתוקה פודינג וניל צרפתי.
קרם שני : שמנת מתוקה חצי כוס חלב ופודינג צרפתי.

החיסרון שזה יקח לכם עשרים דקות חחחחחח

זהו.

באהבה, ובהצלחה }{

לחץ כאן להדפסה

אודות המחבר

יונית צוקרמן להציג את כל הפוסטים של יונית צוקרמן


« פוסט קודם
פוסט הבא »

44 תגובות

  1. גלית חנדלי הגב ינואר 26, 2017 בשעה 8:37 am

    מתכון מעולה ונראה קל. איזה כייף שהכל “מתובל” בהומור המיוחד שלך.
    בהצלחה בפיתוח האתר. יישר כוח !!
    ??????????

    • יונית צוקרמן הגב ינואר 29, 2017 בשעה 5:32 pm

      ואיזה כייף זה לקבל תגובה יפה כזו, תודה רבה }{

    • יוסף הגב מאי 17, 2020 בשעה 5:36 pm

      יש לי בעיה עם החיתוך

      • עליזה הגב ינואר 1, 2021 בשעה 12:36 pm

        הכנתי את ה קרמשניט לפי ההוראות, זה מתוק מידיי. עד לתחושה לא טובה. מצטערת.

  2. אינס הגב ינואר 26, 2017 בשעה 10:28 am

    מאיפה את קונה תעלים?

    • יונית צוקרמן הגב ינואר 29, 2017 בשעה 5:32 pm

      בכל סופר יש

  3. עדינה דורני הגב ינואר 26, 2017 בשעה 11:44 am

    יוניתי אני מאחלת לך את כל הטוב שבעולם…שתדעי לך שממרומי גילי לא פגשתי בחורה כשרונית כמוך…ישר כח..

  4. חן שוקרון הגב ינואר 26, 2017 בשעה 12:26 pm

    מזל טוב יוניתוש!
    זה היה מתבקש שלמתכונים המדהימים שלך יהיה בית חם משלהם. כאחת שכבר הכינה לא אחד ולא שניים מהם, אני יודעת שהמתכונים שלך תמיד מדויקים וטעימים להפליא. בישולים של בית עם הרבה אהבה, חום וטאצ’ אישי משובח. מאחלת לך המון המון הצלחה, בטוחה שתצליחי!

  5. שרית הגב ינואר 26, 2017 בשעה 10:17 pm

    יונית יקרה,
    מזל טוב ובשעה טובה!
    מלכה שאת.
    אכין את זה בהקדם

  6. א הגב ינואר 28, 2017 בשעה 7:18 am

    איפה קונים את העלים?

    • יונית צוקרמן הגב ינואר 29, 2017 בשעה 5:03 pm

      את העלים ניתן להשיג בכל סופר, אני אישית קונה ברמי לוי כי שם המחיר הכי זול

  7. מיכל הגב ינואר 28, 2017 בשעה 8:07 am

    נראה מתכון נפלא כמו אחרים שנוסו והוגדרו כהצלחה גדולה. מזל טוב על האתר החדש.

    • יונית צוקרמן הגב ינואר 29, 2017 בשעה 7:53 am

      איזה כייף לפתוח את השבוע אם תגובה כזו♡שבוע טוב

  8. שפרה הגב ינואר 28, 2017 בשעה 8:12 am

    נראה מרשים

    היכן קונים על פי המלצתך?

    תבורכי

    • יונית צוקרמן הגב ינואר 29, 2017 בשעה 5:01 pm

      היי שפרה אני קונה ברמי לוי כי זה הכי זול.בגלל שאני
      תמיד קונה 3-4 חבילות זה משתלם לי. חוסכת 4 שקלים מכל סופר אחר.
      אגב זה מתכון מעולה לאורחים לא צפויים

  9. beverlyet הגב ינואר 28, 2017 בשעה 1:32 pm

    Es la respuesta de valor
    beverlyet

  10. שני הגב ינואר 29, 2017 בשעה 10:52 am

    WoW יצא טעים ברמות! תודה על המתכון! את אלופה!

    • יונית צוקרמן הגב ינואר 29, 2017 בשעה 4:59 pm

      חייכת אותי, איזה יופי }{ שמחה לקרוא

  11. laura הגב פברואר 2, 2017 בשעה 3:31 pm

    הי יונית
    המתכונים שלך “פצצות”- תמיד מצליחים.
    הפעם לא הבנתי למה התכוונת ב

    אני לוקחת דף ושמה את החלק עם הסוכר כלפיי ומתחילה לזלף.

    יכולה להבהיר ?
    תודה

    • יונית צוקרמן הגב פברואר 4, 2017 בשעה 10:27 am

      בוודאי אשמח להסביר אז ככה
      אם את תקני את החברה הזו את תראי שיש לדף שני צדדים כמו מטבע.
      אני רוצה את הצד שיש בו ברק שהוא יהיה מעל הקרם.
      ולמה?
      כי הוא קעור טיפה והוא מיישר לי את הקרם שזילפנו ומצד שני יש משטח ישר לזילוף הקומה השנייה
      מקווה שהבנת אם לא אני פה
      בהצלחה ותודה על המילים היפות

  12. יעל הגב פברואר 7, 2017 בשעה 6:13 pm

    איזה כייף שישבית למתכונים שלך-
    יונית את יודעת שאת ההשראה שלי במטבח..
    נהנת לבשל-והמתכונים שלך סופר מעולים ומוצלחים !!
    עכשיו שאלה בקשר לקרם פטיסייר-איך מכינים אותו?!

    • יונית צוקרמן הגב פברואר 12, 2017 בשעה 3:41 am

      את מקסימה וכייף לי לדעת את זה לגבי הקרם אעלה מתכון מצולם עם שלבים.
      רשמתי לי
      תודה ויום נפלא

      • לילי הגב דצמבר 25, 2017 בשעה 5:54 pm

        הי, ראיתי שלא כתבת בסוף, תוכלי לכתוב כמויות להכנת קרם הפטיסיר? תודה!!

  13. גל הגב פברואר 24, 2017 בשעה 9:59 am

    מתכונים מדהימים , כל שישי אופה איתך ❣❣?
    עלי והצליחי

    • יונית צוקרמן הגב פברואר 25, 2017 בשעה 4:06 am

      ישששששששש
      כייף לי
      זכיתי !

  14. מירי גבראל הגב אוגוסט 1, 2017 בשעה 9:59 pm

    רכשתי את העלים אני מכינה קרמשניט ובנוסף אני רוצה להכין עם פירות יש לך הצעה בשבילי…..?
    תודה
    מירי

  15. אביגיל הגב אוגוסט 17, 2017 בשעה 11:52 am

    נראה מדהים והכי חשוב ה-5 דקות….. אהבתי ממש.
    רק שאלה : לא הבנתי את ההבדל בין קרם אחד לקרם שני (בסוף)

    תודה על מתכונים מופלאים!!

    • יונית צוקרמן הגב ספטמבר 5, 2017 בשעה 12:56 pm

      ליצור טעם ועיניין זה הכל

  16. מור הגב אוקטובר 2, 2017 בשעה 8:39 am

    היי יונית, יש אפשרות להכין את המתכון פרווה?

    • יונית צוקרמן הגב אוקטובר 15, 2017 בשעה 3:44 am

      בוודאי.להמיר שמנת מתוקה בצמחית וחלב קוקוס

  17. אולגה הגב אוקטובר 26, 2017 בשעה 4:20 pm

    היי יונית. לא צריך להוסיף סוכר בכלל?

    • יונית צוקרמן הגב אוקטובר 28, 2017 בשעה 4:58 am

      אין צורך בפודינג יש המון

  18. רותם הגב מאי 6, 2018 בשעה 6:43 pm

    היי
    האם יש קופסת פודינג אחת עם 2 שמנת+ חלב?
    לא מסתדר לי….

    • יונית צוקרמן הגב מאי 8, 2018 בשעה 4:13 am

      אני מבינה שאת רגילה לקרם שמורכב מכוס חלב 1 שמנת ופודינג אבל זה בסדר השמנת מאוורת את הקרם.

  19. חזי הגב מאי 28, 2018 בשעה 11:24 am

    אני מבקש עזרה בהשגת הבצק bonomi בסביבת אשקלון ולצערי בדקתי כמעט בכל הרשתות באיזור

    כולל רמי לוי וטיב טעם ואין להם
    אשמח לקבל עזרה בנושא

    חזי

    • יונית צוקרמן הגב נובמבר 18, 2018 בשעה 7:05 pm

      נסי ביוחננוף

  20. אורטל הגב אוקטובר 6, 2018 בשעה 9:26 pm

    היי, מתכון מהמם! עם איזה צנתר את מזלפת שיצא כל-כך יפה?

    • יונית צוקרמן הגב נובמבר 18, 2018 בשעה 5:36 pm

      כוכב, פרח

  21. נוי הגב מרץ 15, 2019 בשעה 9:14 am

    כמה חלב? כוס?

  22. נירית הגב אוקטובר 7, 2019 בשעה 10:31 pm

    אין בסופר חלב קוקוס יש
    קרם קוקום או נוזל קוקוס במה להשתמש?
    תודה על המתכונים.

  23. לימור הגב דצמבר 31, 2019 בשעה 7:33 pm

    היי יונית,
    הכנתי את הקרמשניט היום…יצא מהמם! לא אמרת שזה מתכון שמתחסל תוך 5 דקות…😋

  24. הדר הגב מאי 6, 2020 בשעה 6:11 am

    היי יונית, האם ניתן לחתוך את העלים לחצי לפני ההכנה?אני לא רוצה להכין מנה כל כך גדולה…

  25. דקל מדלן הגב מאי 6, 2020 בשעה 10:10 am

    איפה מוצאים את העלים המוכנים..פעם היה במכולות ביסוד המעלה הים אין אשמח שתומרי לי איכן אמצא..תודה מראש

  26. נועה הגב אוקטובר 20, 2020 בשעה 8:18 am

    היי יונית,
    אם מכינים בלילה ואוכלים רק בערב שלמחרת, עדיין נשאר טוב?

השארת תגובה

ביטול

קצת עליי

קוראים לי יונית סולטן צוקרמן וגדלתי בבית מרוקאי אותנטי עם המון בישולים ואהבה גדולה למטבח.

אמא שלי היא בשלנית בחסד עליון וסבתא סולטנה ז"ל הייתה טבחית מפורסמת באוג'דה במרוקו. סבתא שמרה מתכונים בסוד רק למשפחה ואמא תמיד לימדה באהבה...

פרסומת
מלכת המטבח – הספר!
עשו לי לייק בפייסבוק
חיפוש מתכונים
קטגוריות מתכונים
המתכונים הכי פופולריים
  • פיתה תרד חלומית פיתה תרד חלומית השבוע לפני שנה הייתי באינסטנבול אהובתי . גוגל הז...
  • פרגית ולתנור פרגית ולתנור   את המתכון של היום אני מכינה שבת כן שבת לא...
  • קציצות עוף מקורמלות ברוטב משגע קציצות עוף מקורמלות ברוטב משגע טוב תקשיבו לי טוב טוב !את הקציצות האלו עוד השבת אתם מכי...
  • קוביות בשר צלי ברוטב פטריות בצל וערמונים קוביות בשר צלי ברוטב פטריות בצל וערמונים כאשר הבת הגדולה שלי אוראלי טעמה את הסיר הזה היא אמר...
  • אצבעות אנטריקוט ברוטב פטריות וערמונים אצבעות אנטריקוט ברוטב פטריות וערמונים תבשיל בשר קל להכנה טעים מאד.סהכ רבע שעה עבודה וזה שלכם...
מתכונים חדשים

פיתה תרד חלומית

החומוס של סבתא סולטנה

כרובית בתנור ברוטב סודי

עוגת לימון עם קוקוס ושקדים

פוקאצ’ה סביח

רשתות חברתיות
  • Facebook
  • Google+
  • Pinterest
  • Instagram
הצטרפו לאינסטגרם של יונית צוקרמן
תחזוקת האתר ע״י כפיר בקיש בניית אתרים
Translate
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסט
  • הקטן טקסט
  • גווני אפור
  • ניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכה
  • רקע בהיר
  • הדגשת קישורים
  • פונט קריא
  • איפוס