כל מי שרואה את העוגה הזו, אומר WOW.
יותר יפה מהחנות.
אני אומרת תודה, מחייכת, וכמו פולניה טובה [אמא כפרע יענה אני עליק רק בשביל הפוסט אני אומרת, לא לדאוג מרוקו]אני דואגת להגיד שזה קרמשניט מזויף, ב-5 דקות עבודה.
אצלך, הכל ב5 דק עבודה, נו באמת , חוכמה גדולה.
ואני מתחילה להישבע כמו מרוקאית מהשכונה, בחיאת ספר תורה !!!!
מה ספר תורה?! אולי ספר מתכונים?!
זה בסה"כ עלים קנויים,אני אומרת!
אבל לא סתם, של חברה מסויימת שאני מאד ממליצה..זילוף של קרם. אבקת סוכר ושלום על ישראל.
מה באמת?!
את עושה עם עלים קנויים?!
כן, אני עושה.
אם אני עושה את החישוב לקנות בצק עלים , לרדד, לאפות, לא תמיד יוצא ישר,נוסיף את כל הבלאגן של הקרם פטיסייר.כן יצא לי טוב לא יצא לי טוב.
חוץ מזה ,מה יש?! גם אני לפעמיים אוהבת קיצורי דרך.בפרט שאין ממש הבדל, נכון?!אני שואלת…
נכון נכון …..
כשהם עונים לי נכון, אני יודעת שאני עושה משהו טוב, ורוצה שגם אתם הקוראים שלי תעשו ותהנו.
רק מה,ששואלים אותכם, אם אתם עשיתם, תגידו כן, אל תהיו נשמות טובות כמוני עם נקיפות מצפון ותגלו שזה כולה 5 דק :-)))))))))))
טוב, נו גג עשר דקות
יאלללללה שנתחיל?!
חומרים :
עלים מוכנים, אני קונה של BONOMI, הכי טעים, תאמינו לי, לא מחליפה אותם.
פודינג וניל צרפתי
חלב
2 שמנת מתוקה
אבקת סוכר.
אופן ההכנה:
יותר מקלי קלות חח
במיקסר שמים, כוס חלב,2 שמנת מתוקה, פודינג וניל צרפתי, רק וניל צרפתי !!!!! לא לוותר. כף אבקת סוכר, שמעניקה טעם ומאזנת את הוניל צרפתי.
לערבל עד לקבל קרם יציב לזילוף.לקחת איזה צנתר שרוצים, רק שהקוטר יהיה טיפה גדול מהרגיל.
להכניס לשקית זילוף חד פעמי.
לקחת דף מהעלים, למה אני אוהבת את החברה הזו של העלים?!
בגלל שהחבילה מגיעה בגדול הנכון, ארוזים בכלי פלסטיק שמונע שבר שלהם.זה מגיע שלם אליי.
אני לוקחת דף ושמה את החלק עם הסוכר כלפיי ומתחילה לזלף.
אח"כ סוגרת עם החלק של הסוכר, מסיבה פשוטה הוא קצת קעור וזה אוטם ושומר לי על צורת הזילוף.
מזלפת עוד שורה. סוגרת.
לוקחת שבלונה , מפזרת אבקת סוכר.
אפשר גם בלי שבלונה.
שמה לילה שלם במקרר, אפשר לאכול תוך שלוש שעות.
אבל אחרי לילה, הקרמשניט מקבל את לחות המקרר.הלחות שהוא סופח,עוזרת לנו בחיתוך .
הבצק מקבל רכות קלה.הקרם מתייצב.
אגב,טוב שנזכרתי, את המכסה של העלים אני זורקת לפח, את הפלסטיק שהעלים היו בתוכו, אני שומרת, וכשאני גומרת לזלף.
אני שמה אותו כמכסה לקרשניט.למחרת מוציאה מהמקרר שמה אבקת סוכר.
וזהו…………קל…………………טעים…………….מרשים,והכי חשוב :
קוטף המון מחמאות!!בכלום עבודה.
אגב אם בא לכם לשדרג , אז ניתן לקנות אבקת פודינג לקרם פטיסייר ולעשות שורה ככה שורה ככה ואז יש לכם 2 צבעים.
במקרה הזה תקציפו פעמיים, 2 קרמים .ב2 קערות שונות.לשים הכל ולערבל עד קבלת קרם.
קרם אחד : כוס חלב שמנת מתוקה פודינג וניל צרפתי.
קרם שני : שמנת מתוקה חצי כוס חלב ופודינג צרפתי.
החיסרון שזה יקח לכם עשרים דקות חחחחחח
זהו.
באהבה, ובהצלחה }{
מתכון מעולה ונראה קל. איזה כייף שהכל "מתובל" בהומור המיוחד שלך.
בהצלחה בפיתוח האתר. יישר כוח !!
??????????
ואיזה כייף זה לקבל תגובה יפה כזו, תודה רבה }{
יש לי בעיה עם החיתוך
הכנתי את ה קרמשניט לפי ההוראות, זה מתוק מידיי. עד לתחושה לא טובה. מצטערת.
מאיפה את קונה תעלים?
בכל סופר יש
יוניתי אני מאחלת לך את כל הטוב שבעולם…שתדעי לך שממרומי גילי לא פגשתי בחורה כשרונית כמוך…ישר כח..
מזל טוב יוניתוש!
זה היה מתבקש שלמתכונים המדהימים שלך יהיה בית חם משלהם. כאחת שכבר הכינה לא אחד ולא שניים מהם, אני יודעת שהמתכונים שלך תמיד מדויקים וטעימים להפליא. בישולים של בית עם הרבה אהבה, חום וטאצ' אישי משובח. מאחלת לך המון המון הצלחה, בטוחה שתצליחי!
יונית יקרה,
מזל טוב ובשעה טובה!
מלכה שאת.
אכין את זה בהקדם
איפה קונים את העלים?
את העלים ניתן להשיג בכל סופר, אני אישית קונה ברמי לוי כי שם המחיר הכי זול
נראה מתכון נפלא כמו אחרים שנוסו והוגדרו כהצלחה גדולה. מזל טוב על האתר החדש.
איזה כייף לפתוח את השבוע אם תגובה כזו♡שבוע טוב
נראה מרשים
היכן קונים על פי המלצתך?
תבורכי
היי שפרה אני קונה ברמי לוי כי זה הכי זול.בגלל שאני
תמיד קונה 3-4 חבילות זה משתלם לי. חוסכת 4 שקלים מכל סופר אחר.
אגב זה מתכון מעולה לאורחים לא צפויים
Es la respuesta de valor
beverlyet
WoW יצא טעים ברמות! תודה על המתכון! את אלופה!
חייכת אותי, איזה יופי }{ שמחה לקרוא
הי יונית
המתכונים שלך "פצצות"- תמיד מצליחים.
הפעם לא הבנתי למה התכוונת ב
אני לוקחת דף ושמה את החלק עם הסוכר כלפיי ומתחילה לזלף.
יכולה להבהיר ?
תודה
בוודאי אשמח להסביר אז ככה
אם את תקני את החברה הזו את תראי שיש לדף שני צדדים כמו מטבע.
אני רוצה את הצד שיש בו ברק שהוא יהיה מעל הקרם.
ולמה?
כי הוא קעור טיפה והוא מיישר לי את הקרם שזילפנו ומצד שני יש משטח ישר לזילוף הקומה השנייה
מקווה שהבנת אם לא אני פה
בהצלחה ותודה על המילים היפות
איזה כייף שישבית למתכונים שלך-
יונית את יודעת שאת ההשראה שלי במטבח..
נהנת לבשל-והמתכונים שלך סופר מעולים ומוצלחים !!
עכשיו שאלה בקשר לקרם פטיסייר-איך מכינים אותו?!
את מקסימה וכייף לי לדעת את זה לגבי הקרם אעלה מתכון מצולם עם שלבים.
רשמתי לי
תודה ויום נפלא
הי, ראיתי שלא כתבת בסוף, תוכלי לכתוב כמויות להכנת קרם הפטיסיר? תודה!!
מתכונים מדהימים , כל שישי אופה איתך ❣❣?
עלי והצליחי
ישששששששש
כייף לי
זכיתי !
רכשתי את העלים אני מכינה קרמשניט ובנוסף אני רוצה להכין עם פירות יש לך הצעה בשבילי…..?
תודה
מירי
נראה מדהים והכי חשוב ה-5 דקות….. אהבתי ממש.
רק שאלה : לא הבנתי את ההבדל בין קרם אחד לקרם שני (בסוף)
תודה על מתכונים מופלאים!!
ליצור טעם ועיניין זה הכל
היי לגבי שמנת מתוקה לשים 2 של 250 או 2 של 500?
היי יונית, יש אפשרות להכין את המתכון פרווה?
בוודאי.להמיר שמנת מתוקה בצמחית וחלב קוקוס
היי יונית. לא צריך להוסיף סוכר בכלל?
אין צורך בפודינג יש המון
היי
האם יש קופסת פודינג אחת עם 2 שמנת+ חלב?
לא מסתדר לי….
אני מבינה שאת רגילה לקרם שמורכב מכוס חלב 1 שמנת ופודינג אבל זה בסדר השמנת מאוורת את הקרם.
אני מבקש עזרה בהשגת הבצק bonomi בסביבת אשקלון ולצערי בדקתי כמעט בכל הרשתות באיזור
כולל רמי לוי וטיב טעם ואין להם
אשמח לקבל עזרה בנושא
חזי
נסי ביוחננוף
היי, מתכון מהמם! עם איזה צנתר את מזלפת שיצא כל-כך יפה?
כוכב, פרח
כמה חלב? כוס?
יונית את מהממת אך לא תארת איך קשטת את הקרן שניט. לא מבינה מהם הפסים הכהים שעל הקרם שניט
אין בסופר חלב קוקוס יש
קרם קוקום או נוזל קוקוס במה להשתמש?
תודה על המתכונים.
היי יונית,
הכנתי את הקרמשניט היום…יצא מהמם! לא אמרת שזה מתכון שמתחסל תוך 5 דקות…?
היי יונית, האם ניתן לחתוך את העלים לחצי לפני ההכנה?אני לא רוצה להכין מנה כל כך גדולה…
איפה מוצאים את העלים המוכנים..פעם היה במכולות ביסוד המעלה הים אין אשמח שתומרי לי איכן אמצא..תודה מראש
היי יונית,
אם מכינים בלילה ואוכלים רק בערב שלמחרת, עדיין נשאר טוב?
לא היה בסופר וניל צרפתי ?
יש משהו שאפשר להוסיף כדי שיהיה דומה?
בוקר טוב יונית,
תודה רבה! מתכון טעים טעים!
אשמח לחוות דעתך, רוצה להכין לארוע… האם אפשר להכין יום קודם, היום שלישי בשביל ארוע ברביעי בערב וכן האם זה יחזיק בנסיעה של לפחות חצי שעה (מקווה שלא יותר….)
תודה ויום מסים!
הכנתי כמה פעמים את הקמשניט אחלה מתכון ומאוד קל אין עלייך שאפו