כאשר טעמתי את העוגה הפשוטה הזו להכנה , אמרתי בלב שלי, אני יכולה להכין אינספור מתכונים , אבל המתכונים הפשוטים , הם המנצחים !
כל מה שצריך זה טיפה לשדרג , טיפה להכניס עניין, ויש את הטעם המושלם !!!
וכמו כל שבת, גם העוגה הזו נוצרה ממה שיש לי במגירה בארון האפיה הביתי שלי.
אז ראיתי חבילה אחת של ביסקוויטים שוקולד וקרמל, ואמרתי,יותר מידי זמן הן יושבות פה, קדימה לתבנית.
נזכרתי בעוגה של עוגת לוטוס מדהימה שראיתי בקבוצה של נאווה מלכה בפייס. ואמרתי לעצמי, זה הציפוי !
למה לצפות רק עוגות גבינה לוטוס.
אגב מהשאריות הכנתי כדורי שוקולד חחח לתמר האחיינית שלי. בסוף אתן את ההכנה , קלי קלות!
אז מתחילים :
תבנית מלבנית , אפשר חד פעמי
שרוול ביסקוויט בטעם קרמל[ הטעמים השונים של הביסקוויט משדרגים פלאים את הטעם של העוגה ]
שרוול ביסקוויט בטעם שוקולד
3 שמנת מתוקה
2 פודינג וניל
כף אבקת סוכר
2 כוסות חלב.
ציפוי :
ממרח לוטוס פקק אדום.
אופן ההכנה :
קלי קלות!!!!
1.שמים את השמנת המתוקה, החלב, הפודינג וניל, ואבקת הסוכר בקערת המיקסר ובעזרת בלון הקצפה מקציפים עד לקבלת קרם יציב וחזק.
2.לוקחים קערה מניחים בה כוס מים רותחים ורבע כוס מים קרים, אין צורך בנס או חלב כי אני רוצה את הטעם של הביסקוויט , לא סתם ציינתי את הטעמים.
טובלים את הביסקוויט במים ומסדרים לאורך כל התבנית .
3. מחלקים את הקרם ל2 וחצי מורחים מחצית מכמות הקרם מעל שורת הביסקוויטים.
4. טובלים את הביסקוויטים ומניחים מעל שכבת הקרם.
5. מורחים את מחצית הקרם שנותרה לנו.
6. מכניסים לעשר דק הקפאה.
7. מעבירים את תכולת ממרח הלוטוס לקערה ולהכניס למיקרו לדקה דקה וחצי להמסה מלאה.
8. שופכים את הלוטוס המומס ומחזירים למקפיא או למקרר מה שבא לכם.
בהצלחה !
אה רגע נזכרתי מתכון לכדורי שוקולד מדהימים מהשאריות.
אז לפני שאתם ממיסים את הממרח לוטוס תשמרו כף, קחו חצי כוס שמנת מתוקה מאה גרם שוקולד מריר כף אבקת סוכר, תכניסו למיקרו, ל2 דק תוציאו
תערבבו, את שאריות הביסקוויטים תגרסו לפירורים , תערבבו , תגלגלו בקוקוס , תקרר ותתענגו
באהבה }{
אם אתם רוצים להכיר אותי עוד? ולראות עוד דברים שאני עושה, הצטרפו אליי לאינסטגרם yonit_z
אלופה תודה רבה
המברך יבורך, תודה }{
כל כך רציתי להיות חברתך בפייס..ולהנות מהמתכונים המיוחדים שלך..לא התאפשר מאחר ויש לך מס רב של חברים, סוף סוף מלכת המטבח עים דף חדש ואני נהנת ממך מאודדד
היי יונית, תתחדשי על האתר הוא נפלא.
כתבת להשתמש בתבנית מלבנית האם אינגליש קייק זה תבנית מלבנית? או שלהשתמש בתבנית גדולה יותר?
אינגליש רייק זה קטן מלבנית A4 או היותר גדולה לא הענקית
הי. האם ניתן להקפיא את עוגת הבסקויטים בטעם של עוד, אם כן לכמה זמן? תודה
כן.עד 3 שבועות בקופסא אטומה!