תקשיבו לי טוב טוב !המתכון הזה של הבראוניז הורס!!
כן הורס חחחח תרתי משמע ?
שיניים,דיאטה,כל מה שעולה לכם 🙂
למרות שהיא בגרסה בריאה יותר,כן כן כן בריאה יותר…
במקום חמאה שמתי שמן קוקוס ובמקום קקאו שמתי שוקולד מריר 70 אחוז.
השתמשתי בסוכר חום.הורדתי קמח שמתי קמח ללא גלוטן והוספתי קוקוס.
ותקשיבו זה הבראוניז הכי טעים.
הטעם שלו שלו מזכיר את חטיף הבאונטי המיתולגי.
טוב נו שילוב של קוקוס ושוקולד במרקם כזה זה מתכון להצלחה מסחררת !
ואם בא לכם בראומיז הורס מושחת שימו מיקס קוביות שוקולד לבן חום מריר מה שבא לכם….אבל תזכרו שזה יהפוך לחלבי ברגע שתשימו את קוביות השוקולד.
ואם תהיתם למה הכנתי עם קמח ללא גלוטן פשוט הכנתי פעמיים ל2 חברים מדהימים שלי שאוכלים ללא גלוטן.וזה יצא פשוט מעולה.ואם אין לכם אפשר קמח רגיל.
חוץ מזה לחולי צאליק מגיע שאפנק מידי פעם במתכונים ללא גלוטן ותקשיבו זה אחד המוצלחים שאי פעם תכינו.
אז למה אתם מחכים? 5 דקות עבודה.
13 דק אפיה וזה שלכם!!!!
יאללללללה מתחילים :
3 ביצים מידה l
כוס חד פעמי קמח ללא גלוטן או 3/4 כוס מידה קמח רגיל
3/4 כוס חד פעמי קוקוס או חצי כוס מידה
כוס חד פעמי סוכר חום/לבן
כוס חד פעמי של שמן קוקוס או 150 מל
כפית תמצית וניל טהורה.
200 גרם שוקולד מריר 70 אחוז או 2 שוקולד מריר רגיל עם כף גדושה קקאו.
אופן ההכנה :
קלי קלותתתתתתתתת.לשפוך שמן קוקוס לקערה לשם להכניס את השוקולד מריר.אם אין לכם שוקולד מריר 70 אחוז תוסיפו כף אבקת קקאו.הסיבה שאתם מוסיפים זה בגלל שאחוז הקקאו בשוקולד רגיל הוא 55 אחוז.
ושמן קוקוס זה הדבר הבא בקינוחי קוקוס ואפיה.למי שאין וחשקה נפשה בכל זאת בבראוניז בונטי הזה אז 200 גרם חמאה או מחמאה.שימי לב שאז זה חלבי!
ואם אתם מהעוקבים שלי קנו חצי קילו קוקוס כי שבוע הבא אלמד אתכם סהרוני קוקוס מעלפיםםםםםם
את השמן והשוקולד מכניסים למיקרו למשך 2 דקות.
תוציאו תערבבו טוב טוב.אם לא היה לכם שוקולד מריר זה הזמן להוסיף את הקקאו ולערבב.ואז לחכות 2 דקות שזה יתקרר.להוסיף הסוכר ובהדרגה את הביצים.מה הכוונה בהדרגה?אחת אחת. אח"כ את תמצית הוניל ולערבב היטב.לערבבהמטב הכוונה עם מטרפה טובה וחזקה! או כף מעץ.
להכניס את הקמח לערבב עד שהקמח התערבב טוב וזהו.
לא להתעסק יותר מידי עם הבלילה היא תיצא דחוסה.
להעביר לתבנית של בראוניז.
אם בא לכם הפתעות בפנים זה הזמן להוסיף שקדים /אגוזים/נטיפי שוקולד מה שאוהבים בקיצור
אגב אם אין לכם תבנית בראוניז אז A4 אבל קחו בחשבון שזה יצא טיפה נמוך.
את התנור אנחנו מכוונים מתחילת העבודה לחום של 170 מעלות טורבו.
אופים על השעון !12 דקות.
סוגרים את התנור ומשאירים את הבראוניז עוד 3 דק שהתנור פתוח.
מוצאים עוטפים בניילון נצמד חצי שעה מה שגורם לו להזיע ולהישאר רך וטרי לאורך כל היום.
שימו לב שלכל תנור עוצמת חום משלה.התנור שלי חדש אז הוא עובד יופי.אולי שלכם ישן ועוצמת החום פחות חזקה ואולי תצטרכו עוד דקה שתיים.
תפתחו ותגישו את הבראוניז שיש לידכם אנשים כי זה טטעיםםםםםםםםם
בהצלחה ♡
היי יונית, במתכון לא מצויין מתי להוסיף את הקוקוס?
עם היבשים
היי אפשר להחליף את הקמח בקמח קוקוס או בשקדם טחונים?
כמה זה בכוסות מידה:
1כוס חד פעמי סוכר חום/לבן?
תודה 🙂
3/4 כוס מידה
על איזו טמפרטורה ולמשך כמה זמן לאפות בתנור ללא טורבו? (משום מה אין בתנור בניורק) תודה 🙂
1. יצא מהמממם וטעים טעים טעים!,תודה 🙂
2. אין אצלי טורבו אז אפיתי יותר זמן, אבל מה היית ממליצה? חום קצת יותר גבוה ל12 דק או עדין 170 מעלות ועוד כמה דק? תודה
דמחה לקרוא אותו חום יותר זמן
יש לי חמאת קוקוס
האם אפשר להשתמש בו במקום שמן קוקוס?
אם כן מה הכמות?
תודה רבה
בהחלט.2 כפות חמאה על כוס מים
הי נראה מתכון מעניין אני חייה על טהרת הבריאות מה יכול להחליף את השוקולד מריר אפשר קקאו אורגני עם חמאה או חמאת שקדים
חמאת שקדים תעשה את זה מרקם שונה אבל גם הולך הכי מתאים קקאו אורגני
מהיכן ניתן לרכוש תבנית בראוניז A4?
אין אבקת אפייה בעוגה?
אין
הבראוניז ממש ממש טעים כמו שאמרת פשוט תענוג
היי יונית
נחשפתי לאתר שלך בעקבות הכתבה בחדשות משבוע שעבר וכבר אימצתי כמה מתכונים.
האם היחס של השמן קוקוס זהה לשמן לקנולה?
על כל כוס רגילה אני שמה 2/3 כוס קוקוס
לא הבנתי.. בכמה להמיר את השמן קוקוס לשמן קנולה/חמניות?
היי
כוס חד פעמית לשתייה קרה או חמה?
מאוהבת במתכונים שלך!!!
לא הבנתי איפה נכנס הקוקוס שבמתכון?!..
רשמת במצרכים קוקוס טחון ולא רשמת באופן הכנה מתי להוסיף אותו ??????
מה זה ביצים מס' 1? איך ממירים את זה לביצים L שאנחנו קונים בדרך כלל?
האם אפשר להשתמש בשקדים טחונים במקום בקמח?
במידה וכן, מה היחס?
פשוט מושלמת כמה דקות אחרי שיצא מהתנור נאכלה כבר חצי למרות שהייתה אמורה להיות לשבת עד שהחבאתי אותה מפני הזללנים
יצא מושלם! קל להכנה, לקח דקות, וכולם התלהבו לאכול חתיכה עם התה.
שמחה לקרוא ❤️❤️❤️❤️❤️תודה
היי
את השמן קוקוס להמיר בקנולה אפשר ואותה כמות ?