טוב תקשיבו לי טוב טוב !!!!ואין לי זמן לשכנועים אם אתם לא מכינים את המנה הזו בחג אתם מפסידים!!
א. ים מחמאות.
ב. פיצוץ של טעמים שמתפצפצים בעונג גדול.
ג. מנה ראשונה מרשימה שעושה wow גדול
בקיצור הבנתם נכון ?!
מהמם כי מתחילים :
(ינעל העולם ואשתו אני רואה איך אתם שמחים שלא חפרתי לכם,חכו חכו פוסט הבא)
חומרים:
חבילה של קונכיות גדולות של פרפקטו
2 בצלים גדולים קצוצים
2 בטטות חתוכות לקוביות
2 חצילים בינוניים חתוכים לקוביות
2 חבילות פטריות טריות קצוצות לקוביות
כוס חמוציות
כוס פקאן טבעי חתוך לקוביות
מלח, פלפל ,סוכר
כמה עלי פטרוזליה קצוצים לקישוט
קרם פרש/שמנת חמוצה 30 אחוז שומן ומעלה ו
אופן ההכנה :
לשים את קוביות הבטטה חצילים והפטריות בתבנית…לרסס מעל שמן לפזר מעל מלח פלפל שחור
להכניס לתנור טורבו גריל 200 מעלות עד שזה מוכן.
איך יודעים שזה מוכן?הירקות מתכווצים ומקבלים גוון זהוב.
בזמן הזה מכינים את הקונכיות לפי הוראות היצרן בגב השקית.
מסננים ומניחים בצד
בזמן שהפסטה מתבשלת והירקות בתנור מטגנים את הבצל עם 3 -4 כפות שמן עד הזהבה מלאה.ברגע שמתחיל להזהיב שמים חצי כפית סוכר רבע כפית מלח רבע כפית פלפל שחור.הסוכר למי שתוהה הוא לקרמול וצבע יפה.
מי שלא רוצה סוכר יכול לוותר .
כאשר הבצל זהוב יפה מניחים אותו בקערה עם השמן שטיגנו מוסיפים לקערה את הבטטה הפטריות והחצילים.
מוסיפים את הפקאן והחמוציות ומערבבים
אממממ …טעים?! נכון?כן אני יודעת…אם חסר טיפה מלח תוסיפו .אני לא הוספתי כי פזרתי מלח ופלפל לפני שהכנסתי את הירקות לתנור.
ממלאים את הקונכיה.
מניחים חצי כף קרם פרש ומעל את הקונכיה.
טעים טעים ועוד הפעם טעים!!!!
היי יונית,
מגישים חם?
בטמפרטורת החדר?
מתכון מיוחד , טעים ומרשים . הרבה עבודה במילוי הקונכיות.