יונית צוקרמן מלכת המטבח
  • שבתות וחגים
    • אוכל מסורתי
    • חנוכה
    • ט”ו בשבט
    • יום האהבה
    • יום העצמאות
    • יום כיפור
    • ל”ג בעומר
    • מימונה
    • סוכות
    • פורים
    • פסח
    • ראש השנה
    • שבועות
  • סלטים
    • חמוצים וכבושים
    • סלטים חיים
    • סלטים מבושלים
    • ממרחים ורטבים
  • מנות עיקריות
    • בשר
    • דגים
    • עוף
    • קציצות
  • תוספות
    • אורז
    • ירקות
    • פסטה
    • תפוחי אדמה
    • מרקים
  • בצקים
    • בצק עלים
    • חלות ולחמניות
    • פיצות ופוקאצ’ות
    • מוקפצים וחברים
    • קישים
    • פיתות
  • עוגות
    • עוגות בחושות
    • עוגות גבינה
    • עוגות השנה שלי
    • עוגות ימי הולדת
    • עוגות ללא גלוטן
    • עוגות שוקולד
    • עוגות שמרים
    • עוגות ביסקוויטים
  • עוגיות
    • עוגיות מכל העדות
    • עוגיות מלוחות
    • עוגיות מתוקות ליד הקפה
  • קינוחים
    • קינוחים ב-5 דקות
    • קינוחים בכוס
    • קינוחים פרווה
  • הספר!
  • שבתות וחגים
    • אוכל מסורתי
    • חנוכה
    • ט”ו בשבט
    • יום האהבה
    • יום העצמאות
    • יום כיפור
    • ל”ג בעומר
    • מימונה
    • סוכות
    • פורים
    • פסח
    • ראש השנה
    • שבועות
  • סלטים
    • חמוצים וכבושים
    • סלטים חיים
    • סלטים מבושלים
    • ממרחים ורטבים
  • מנות עיקריות
    • בשר
    • דגים
    • עוף
    • קציצות
  • תוספות
    • אורז
    • ירקות
    • פסטה
    • תפוחי אדמה
    • מרקים
  • בצקים
    • בצק עלים
    • חלות ולחמניות
    • פיצות ופוקאצ’ות
    • מוקפצים וחברים
    • קישים
    • פיתות
  • עוגות
    • עוגות בחושות
    • עוגות גבינה
    • עוגות השנה שלי
    • עוגות ימי הולדת
    • עוגות ללא גלוטן
    • עוגות שוקולד
    • עוגות שמרים
    • עוגות ביסקוויטים
  • עוגיות
    • עוגיות מכל העדות
    • עוגיות מלוחות
    • עוגיות מתוקות ליד הקפה
  • קינוחים
    • קינוחים ב-5 דקות
    • קינוחים בכוס
    • קינוחים פרווה
  • הספר!
פוסטים חדשים
  • טוסט עמק וזיתים
  • לחם זיתים
  • קוביות בשר עם פטריות
  • פיתה תרד חלומית
  • החומוס של סבתא סולטנה
  • כרובית בתנור ברוטב סודי
  • עוגת לימון עם קוקוס ושקדים
  • פוקאצ’ה סביח
  • כדורי תפוא וגבינות מהסרטים
  • הטבית שלי
דף הבית » פרגית ולתנור
יונית צוקרמן מלכת המטבח
  • שבתות וחגים
    • אוכל מסורתי
    • חנוכה
    • ט”ו בשבט
    • יום האהבה
    • יום העצמאות
    • יום כיפור
    • ל”ג בעומר
    • מימונה
    • סוכות
    • פורים
    • פסח
    • ראש השנה
    • שבועות
  • סלטים
    • חמוצים וכבושים
    • סלטים חיים
    • סלטים מבושלים
    • ממרחים ורטבים
  • מנות עיקריות
    • בשר
    • דגים
    • עוף
    • קציצות
  • תוספות
    • אורז
    • ירקות
    • פסטה
    • תפוחי אדמה
    • מרקים
  • בצקים
    • בצק עלים
    • חלות ולחמניות
    • פיצות ופוקאצ’ות
    • מוקפצים וחברים
    • קישים
    • פיתות
  • עוגות
    • עוגות בחושות
    • עוגות גבינה
    • עוגות השנה שלי
    • עוגות ימי הולדת
    • עוגות ללא גלוטן
    • עוגות שוקולד
    • עוגות שמרים
    • עוגות ביסקוויטים
  • עוגיות
    • עוגיות מכל העדות
    • עוגיות מלוחות
    • עוגיות מתוקות ליד הקפה
  • קינוחים
    • קינוחים ב-5 דקות
    • קינוחים בכוס
    • קינוחים פרווה
  • הספר!
  • שבתות וחגים
    • אוכל מסורתי
    • חנוכה
    • ט”ו בשבט
    • יום האהבה
    • יום העצמאות
    • יום כיפור
    • ל”ג בעומר
    • מימונה
    • סוכות
    • פורים
    • פסח
    • ראש השנה
    • שבועות
  • סלטים
    • חמוצים וכבושים
    • סלטים חיים
    • סלטים מבושלים
    • ממרחים ורטבים
  • מנות עיקריות
    • בשר
    • דגים
    • עוף
    • קציצות
  • תוספות
    • אורז
    • ירקות
    • פסטה
    • תפוחי אדמה
    • מרקים
  • בצקים
    • בצק עלים
    • חלות ולחמניות
    • פיצות ופוקאצ’ות
    • מוקפצים וחברים
    • קישים
    • פיתות
  • עוגות
    • עוגות בחושות
    • עוגות גבינה
    • עוגות השנה שלי
    • עוגות ימי הולדת
    • עוגות ללא גלוטן
    • עוגות שוקולד
    • עוגות שמרים
    • עוגות ביסקוויטים
  • עוגיות
    • עוגיות מכל העדות
    • עוגיות מלוחות
    • עוגיות מתוקות ליד הקפה
  • קינוחים
    • קינוחים ב-5 דקות
    • קינוחים בכוס
    • קינוחים פרווה
  • הספר!
פרגית ולתנור

פרגית ולתנור

יונית צוקרמן מרץ 14, 2017 84 תגובות

 

את המתכון של היום אני מכינה שבת כן שבת לא ! הבנות שלי כל כך אוהבות את המתכון הזה שמצידם אכין כל שבת

אבל מי שמכיר אותי יודע, שאין מצב שכל שבוע אני אחזור על אותו המתכון.

למרות שהוא קל , חוסך די זמן ,ונוח למכין 🙂 ולמעשה כשאני חושבת על זה אז המתכון בעצם  ארוחה שלמה בפני עצמה.

הכנת המרינדה לוקחת 2 דק,  פלוס השריה של שעה,קילוף התפו”א והבטטות עוד 2 דק חיתוך עוד 2 דק

ויש לכם ארוחה חמה טעימה, מרשימה ,שהולכת נפלא על מצע של אורז לבן או פירה.

אפשר להכין אותה עם רבעי עוף, אפשר עם שוקיים, אני אישית אוהבת את הגרסה של הפרגית עם עצם לתנור.

ככה זה נקרא

יום אחד הייתי בסופר השכונתי וראיתי שלט גדול פרגית לתנור , שאלתי מה זה? הסביר לי הקצב שזה פרגית עם העצם.

כמובן שלא חשבתי פעמיים ולקחתי לנסות, וממש התאהבנו במנה הזו. ומאז שבת כן שבת לא אני מכינה אותה

אז בלי הרבה דיבורים בואו נתחיל :

חומרים :

6-8  יחידות של פרגית עם עצם לתנור

2 בצלים

2-3 תפו”א גדולים

2 בטטות .

מרינדה :

סילאן טבעי , טריאקי, שום כתוש, פפריקה, מלח פלפל,סוכר, שמן זית.

 אופן ההכנה :

לשטוף את הפרגיות, לייבש, לקחת קערה ולשים בתוכה ככה :  2-3 כפות שמן זית חצי כוס טריאקי, חצי כוס סילאן טבעי. כפית שום כתוש טרי/ אפשר 2 קוביות שום קפוא. כפית פפריקה, רבע כפית מלח, רבע כפית פלפל שחור , כפית סוכר.

אם אין לכם סילאן טבעי ויש לכם את הממותק אז לא צריך סוכר במתכון הזה. לערבב הכל , להכניס את הפרגיות לקערה, לתת עיסוי טוב מכל הלב. ולהניח את החלק שכלפי מעלה באפיה בתוך המרינדה על מנת שנקבל צבע יפה. ואני אסביר למה אני מתכוונת כאשר אנחנו שמים את העוף או הפרגית בתנור בד”כ את הצבע היפה מקבל החלק התחתון , אני משרה שעה בשביל שגם החלק העלין יתפוס צבע ויהיה יפה. לא חובה אבל זה טיפ ממני.

אחרי שעה של השרייה, אני פורסת 2 בצלים  לפרוסות ומניחה על תחתית התבנית !

או הגענו לחלק של התבנית, פה אני רוצה לתת טיפ  ממני. אני שנים אפיתי בתבנית כזו או אחרת וכל הזמן הקפדתי לכסות בנייר כסף

ולאטום היטב אבל…..אתם מכירים את זה פעם נקרע פעם נאטם, כאשר פותחים באמצע האפייה זה לא תמיד נוח !

מאז שעברתי לשימוש ברוסטר  של ארקוסטיל אני מאוהבת! מי שעוקב אחרי באינסטגרם יודע כמה אני אוהבת את התבנית הזו ומשתמשת בה בכל מה שקשור לצליה בתנור ! אסאדו, עופות, פרגיות  וכד’. והסיבה הפשוטה זה המכסה . זה הכל !נשבעת  חחחח

אבל למכסה יש חשיבות בגלל האטימה כי האטימה אחרת, יותר טובה מנייר כסף, ואז התוצאה אחרת.

שווה להשקיע 250 -300 שקל  ברוסטר ,אתם עוד תודו לי על זה ! ואם אתם לא בקטע של ניקיון שימו פשוט נייר אפיה וזהו.

נחזור למתכון 🙂

אני פורסת את הבצלים ומניחה על התבנית  מעל אני שמה את הפרגיות,את המרינדה שנשארה אני לא זורקת.

אני מכניסה פלחי תפו”א ובטטה ומסדרת לצד הפרגית.

את מה שנשאר אני מברישה  בזה שוב את הפרגיות ושופכת לתבנית מעל. מפזרת שומשום מעל אפשר כוסברה יבשה

שמה מכסה. אופה בתנור שחומם מראש ל200 מעלות בטורבו. למשך שעה ! תא אמצעי !!

אחרי שעה אני מוציאה את המכסה, עם כף אני לוקחת נוזלים, ושופכת מעל הפרגית ככה שיצא שיזוף יפה.

ומשאירה ללא מכסה עוד 7- 10 דק..

בהצלחה ובאהבה }{

 

 

 

 

לחץ כאן להדפסה

אודות המחבר

יונית צוקרמן להציג את כל הפוסטים של יונית צוקרמן


« פוסט קודם
פוסט הבא »

84 תגובות

  1. לין הגב מרץ 14, 2017 בשעה 7:50 am

    המנה ניראת סופר מגרה..!! יש לי שאלה
    אפשר להשתמש בפרגית בלי עצם ?

    • יונית צוקרמן הגב מרץ 19, 2017 בשעה 9:49 am

      בוודאי רק לצרוב על מחבת לפני

      • לילך הגב דצמבר 12, 2019 בשעה 7:25 pm

        יונית, תודה רבה על מטעמים שמשמחים את שולחן השבת שלנו בשנה האחרונה.
        האם את הפרגית (בלי העצם) שכתבת לצרוב, צורבים לפני או אחרי ההשרייה במרינדה?
        תודה

    • נילי הגב ינואר 15, 2021 בשעה 9:45 am

      אפשר גם עם סטייק פרגית?

  2. אדית הגב מרץ 14, 2017 בשעה 9:35 pm

    תודה על המתכון/נים.
    מנסה למצוא את התבנית דרך האינטרנט ולא מצליחה, עולה לי רק ממתכת.
    אפשר לדעת מהיכן קנית?
    תודה!

    • יונית צוקרמן הגב מרץ 19, 2017 בשעה 9:49 am

      זה רשת מילניום.יש בכל הארץ סניפים.

      • גלית הגב ספטמבר 3, 2019 בשעה 5:27 pm

        היי יונית המקסימה. אם אפשר לשאול..לגבי הטריאקי..אפשרי לשים במקום רוטב צילי מתוק? או שעדיף טריאקי. תודה רבה בכל מקרה:)))

    • מאלי הגב יולי 3, 2020 בשעה 11:24 am

      וואוו וואו וואו הכנתי עם פרגיות ללא עצם (לא טיגנתי לפני) והוספתי על הבצל כמה שיני שום שזרקתי
      יצא מעדן!!! אי אפשר להפסיק
      מומלץ בחום!
      אלופה תודה על מתכון שלמות

  3. שירלי הגב מרץ 15, 2017 בשעה 11:39 am

    חייבת לפרגן… יצא מדהים!

    • יונית צוקרמן הגב מרץ 19, 2017 בשעה 9:48 am

      כייף כייף כייף לקרוא….תודה ♡♡♡♡

  4. יפעת הגב מרץ 23, 2017 בשעה 8:02 am

    שלום לך יונית המהממת

    רק לפי הצגת המתכונים שלך מרגישים שכולך חום ואהבה
    המנה נראית מעולה. חגיגית.
    אהבתי

    • Ruth הגב אוקטובר 24, 2019 בשעה 1:04 pm

      היי ניראה מעולה, את יכולה לכתוב את הכמויות של המצרכים למרינדה?

  5. אסתי הגב מרץ 24, 2017 בשעה 8:32 am

    האם ניתן להשתמש בסטייק פרגית?

  6. Penny הגב מרץ 26, 2017 בשעה 1:27 pm

    אפשר להכין יום יומיים מראש או שעדיף לא ? מנסה לתכנן ארוחה ולא רוצה שהכל יפול על היום האחרון בכדי שאוכל להשתמש בתנור לקינוחים …

  7. לילך הגב מאי 12, 2017 בשעה 7:16 am

    איך עושים את המתכון עם עוף

  8. אורית הגב יוני 11, 2017 בשעה 9:38 am

    איך חרצת את תפוחי האדמה והבטטות? השתמשת במכשיר מיוחד?

  9. אירית הגב יולי 21, 2017 בשעה 11:17 am

    התמונה ניראת מגרה ויפה למראה
    אני רוצה להכין היום. שאלה ❔ האם פרגית ללא עצם לאחר צליה קלה ושעה בתנור לא להרוס את הפרגית?

  10. נועה הגב יולי 28, 2017 בשעה 10:09 am

    היי , קודם כל רציתי להגיד תודה על מתכונים מדהימים אני מכינה ממך המון ויוצא מדהים.
    שאלה לי אלייך,
    באיזה טריאקי את משתמשת ? מלוח או כזה מתוק שבסגנון של קנור ?
    אני בדרך כלל משתמשת בזה של קיקומן.

  11. אלה הגב ספטמבר 7, 2017 בשעה 9:35 am

    אני תמיד מנסה להכין ביחד עוף ותפוא והעוף מוכן הרבה לפני, מה אני עושה לא בסדר? בדרך כלל שוקיים

    • יונית צוקרמן הגב אוקטובר 15, 2017 בשעה 3:14 am

      הכימטןב תרתיחי לפני את התפוא חצי בישול ויהיה בסדר

  12. רעות הגב אוקטובר 28, 2017 בשעה 3:55 pm

    מתכון משובח! הכנתי השבת וכולם התענגו. מכניסה לארסנל… תודה

  13. ענבל הגב נובמבר 13, 2017 בשעה 7:38 am

    אתמול הכנתי את זה… נישקו לי את הידיים!!!!!!! יצא מושלם!!!

    • יונית צוקרמן הגב נובמבר 16, 2017 בשעה 5:59 am

      א ו ש ר

  14. סתיו הגב נובמבר 25, 2017 בשעה 6:35 am

    רציתי להגיד לך שהכנתי את ז הבבית בפעם הראשונה הוספתי קצת לתפוחי אדמה צילי מתוק יצא אליפות!

    • יונית צוקרמן הגב נובמבר 30, 2017 בשעה 5:45 am

      מ ה מ ם …שמחה לקרוא…

  15. אלינור הגב נובמבר 29, 2017 בשעה 3:01 pm

    אמא שלי הכינה את המתכון שבוע שעבר, הכל חוסל!!!! מנה מושלמת!!

    • יונית צוקרמן הגב נובמבר 30, 2017 בשעה 5:35 am

      איזה מהממת את שחזרת לספר לי….תודה♡

  16. דפנה הגב דצמבר 5, 2017 בשעה 4:06 pm

    איזה טעים יצא!! זהו ,רשמית זה הפך להיות המתכון המנצח שלי.
    את ראויה לתואר מלכת המטבח. תודה רבה על השיתוף. אליפות עולם!

    • יונית צוקרמן הגב דצמבר 6, 2017 בשעה 3:46 am

      מקסימה 1…תודה ?

  17. נטשה הגב דצמבר 7, 2017 בשעה 10:17 pm

    היי
    אפשר לעשות את אותו הדבר עם סטייק פרגית בלי עצם?

    • יונית צוקרמן הגב דצמבר 9, 2017 בשעה 2:11 pm

      כן אבל חובה לצרוב במחבת כל צד שזה נקרא סגירה אחרת זה יצא מכובס

  18. חנה הגב דצמבר 9, 2017 בשעה 6:49 pm

    זה לא יוצא מתוק?

    • יונית צוקרמן הגב דצמבר 10, 2017 בשעה 2:47 am

      לא את תופתעי !

  19. אילנה רוזנטל הגב דצמבר 16, 2017 בשעה 11:14 pm

    חייבים לשים טאריקי?

  20. גלית הגב דצמבר 21, 2017 בשעה 11:19 am

    הכנתי את הסיר, מחר לתנור! אני לא מוסיפה טריאקי כי לא כולם אוהבים בבית. לא צריך להוסיף נוזלים?
    הכנתי גם את הבצק שמרים, הוא בתפיחה, נראה מעולה!
    המתכונים מעולים ומפורטים! תענוג לעיניים!

  21. שירן הגב דצמבר 28, 2017 בשעה 2:47 pm

    המתכונים שלך פשוט מעולים! ניסיתי כבר כמה ויצא מדהים! ועכשיו אני הולכת להכין את הפרגיות!
    תודה!

  22. שירן הגב ינואר 11, 2018 בשעה 7:44 pm

    חזרתי כדי להודות.. מתכון מושלם!! תודה

  23. שני גולן הגב ינואר 17, 2018 בשעה 10:28 am

    היי , במידה ואין לי סילאן האם להוסיף דבש וכמה?
    האם בזמן הזה התפוחים אדמה יתרככו בתנור במידה ולא נתתי להם חצי בישול? והאם יש צורך בהוספת מים?

  24. מושית הגב פברואר 1, 2018 בשעה 4:04 pm

    הי יונית
    אין לי רוטב טריאקי מה אפשר לשים במקום?

  25. רות הגב פברואר 9, 2018 בשעה 10:52 am

    תודה על המתכון / מתכונים . יש סיר דומה רק יותר זול של סולתם ,עמוק עם מכסה שקוף ,אפשר על הגז וגם בתנור , קניתי בחנות כלים בשוק נתניה ב219 ש״ח .
    שבת שלום

  26. יסמין הגב מרץ 7, 2018 בשעה 8:09 am

    יצא טעים מאד! תודה עבור המתכון

    • יונית צוקרמן הגב מרץ 14, 2018 בשעה 1:54 pm

      לבריאות ♡

  27. יפית הגב מרץ 23, 2018 בשעה 10:12 am

    המתכון הזה אצלי קבוע !
    תודה זה פשוט יאמי 🙂

  28. טל הגב מרץ 29, 2018 בשעה 8:04 am

    היי יונית אם אין לי טראקי יש משו שאני יכולה לשים במקום? אומלא לשים בכלל? כמה זה משמעותי?

    • יונית צוקרמן הגב אפריל 1, 2018 בשעה 5:15 pm

      סויה וסילאן

  29. מיכל הגב אפריל 5, 2018 בשעה 6:58 am

    שלום,
    יש לי סטייק פרגית. לצרוב לפני שמשרים במרינדה או אחרי?

  30. לאה הגב אפריל 8, 2018 בשעה 8:24 am

    יצא מעולה. לפני האפייה טיגנתי קלות נתחי פרגיות (לא סטייקים) בשמן זית. במקום טריאקי הוספתי 2 כפות סויה. מלבד תפוחי אדמה ובטטה הוספתי גם 2 גזרים חתוכים ורצועות פלפל אדום.

  31. זהורית הגב יולי 30, 2018 בשעה 2:42 pm

    הכנתי בשישי האחרון לשבת ויצא מעולה טרפו הכל עכשיו מכינה שוב…
    תודה רבה

  32. ציבי הגב אוגוסט 18, 2018 בשעה 9:40 pm

    יונית
    את
    אלופה!!
    כלכך
    טעים!!!

  33. מלכה הגב ספטמבר 5, 2018 בשעה 6:45 pm

    האם אפשר להשתמש בתבנית חד פעמית ?

    • יונית צוקרמן הגב נובמבר 18, 2018 בשעה 6:15 pm

      כן מומלץ להניח נייר אפיה מעל

  34. לימור הגב ספטמבר 18, 2018 בשעה 10:59 am

    יונית צוקרמן את מדהימה ויש לך ידיים מדהימות כל מתכוו בקשת
    המתכון מדויק אחד על אחד
    מבחינת תיבול ההסבר שלך מדהים תודה תודה ותודה

  35. עדי הגב ספטמבר 20, 2018 בשעה 5:39 pm

    היי יונית,
    האם בשימוש בסטייק פרגית צורבים לפני ששמים במרינדה? הצריבה ממש מהירה (לא ממש טיגון, נכון?)
    האם כמויות המרינדה שציינת מספיקים לכל הכמות כולל תפו”א?
    תודה וחג שמח

    • יונית צוקרמן הגב נובמבר 18, 2018 בשעה 6:09 pm

      כן לכל השאלות 🙂

  36. פנינה הגב ספטמבר 24, 2018 בשעה 5:04 pm

    היי. תודה על מתכונים שקוצרים מחמאות ע”י משפחתי. כולנו נהנים מהמתכונים שלך. יש לי פרגיות עם עור, חושבת להשאיר את העור ולאפות בתבנית גלויה (מבלי לצרוב קודם במחבת) כמו עוף בתנור. מה דעתך? אפשר?

  37. חנה הגב אוקטובר 7, 2018 בשעה 9:45 am

    הכנתי לשבת ויצא פצצה! העוף היה עסיסמ ורך והתפוחי אדמה והבטטות גם רכים וטעימים רצח! הכנתי עם פרגיות ללא עצם וסגרתי אותם לפני האפייה בתנור. רק שאלה- אם איזה מקלף את משתמשת?

    • יונית צוקרמן הגב נובמבר 18, 2018 בשעה 5:32 pm

      ג’וליאנים

  38. נועה הגב אוקטובר 25, 2018 בשעה 6:27 am

    שלום.
    המתכון יצא מעולה … מעל הציפיות

    אבל יש לי שאלה שממש מענינית אותי

    איךךךךך קילפת בצורה כזו יפה את תפוחי האדמה

    אם זה קןלפן אשמח עם תוכלי לצלם לי אותו ….

    • יונית צוקרמן הגב נובמבר 18, 2018 בשעה 5:08 pm

      קולפן ג’וליאנים

  39. בת שבע הגב אפריל 24, 2019 בשעה 2:21 pm

    הכנתי לליל סדר וכולם התענגו מכינה לחג שני תודה אלופה😁😁⁦❣️⁩

    • יונית צוקרמן הגב אפריל 25, 2019 בשעה 4:41 am

      שמחה לקרוא♡♡♡באהבה

  40. ריקי אחמליח הגב אפריל 30, 2019 בשעה 6:31 am

    לאחרונה מכינה את האוכל ממתכונים שלך יוצא אליפות. טעים למשפחה וכולם מתענגים

    • יונית צוקרמן הגב מאי 1, 2019 בשעה 6:15 am

      באהבה גדולה ♡

  41. שמוליק הגב יוני 1, 2019 בשעה 10:30 am

    יונית היי..
    וואו..וואו.. כרגע סיימנו לאכול ..
    יצא אליפות. טעים מאוד
    תודה
    שמוליק כפר סבא

  42. גליה הגב ספטמבר 10, 2019 בשעה 1:09 pm

    מתכון מצויין, כמו כל השאר ♡
    באיזה גודל הרוסטר שאת משתמשת בו, למשל במתכון הזה? 🤔
    נראה לי שה- 35 ס”מ, יש לי משהו בגודל הזה, הוא קטן מדי. בקושי נכנסו תפוחי האדמה והבטטות

    • בתאל הגב יולי 31, 2020 בשעה 11:18 am

      האם אפשר להשתמש בסויה במקום בטריאקי

  43. גליה הגב ספטמבר 12, 2019 בשעה 6:40 am

    הכנתי ויצא סופר טעים ……. אבל יש לי עוד שאלה טכנית …
    איפה נכנסים 2-3 תפוחי אדמה ו 2 בטטות ?? הכנתי בתבנית בסדר גודל כמו בתמונות אצלך,
    ונכנסו כאמור במתכון “לצד הפרגיות” – כמות כמו שדווקא כן מופיעה בתמונה- משמע – חצי תפוח אדמה ו3/4 בטטה 0-: גם בתמונה אני לא רואה איפה יש 3-4 תפוא ו 2 בטטות… ממש רוצה לדעת כי הירקות היו מצויינים ככ.
    (הפרגיות (8 ללא עצם) היו בגודל מינימלי, רגיל..)

    תודות !

    פספסתי משהו ??

  44. טל הירשברג הגב ספטמבר 27, 2019 בשעה 7:07 am

    היי יונית אם אין לי תבנית שמתאימה לתנור יש אופציה לבשל את זה במקום התנור?

  45. עידית הגב ספטמבר 30, 2019 בשעה 8:59 am

    תודה רבה יונית
    עשיתי אתמול לערב ראש השנה עם פרגית עם עור וללא עצמות , מתכון מעולה !
    אומץ בחום

  46. אורנה הגב אוקטובר 30, 2019 בשעה 8:08 am

    היי יש אפשרות לשים פרוסות של תפ”א בתחתית של התבנית ואז לשים את הבצל והפרגיות והבטטות

  47. ריינר עליזה הגב נובמבר 2, 2019 בשעה 1:05 pm

    הכנתי לשבת את הפרגיות בתנור יצא טעים מאוד .
    תודה על המתכונים וישר כח

  48. ליאורה הגב נובמבר 5, 2019 בשעה 6:05 am

    עשיתי אתמול יצא ממש טעים! תודה!

  49. ענת הגב ינואר 14, 2020 בשעה 4:39 pm

    רק לאחר שהשרית את הפרגית ללא עצם, הבנתי שיש לצרוב לפני הכנסת הפרגית לתנור. איך מתקנים?

  50. לילוש הגב פברואר 22, 2020 בשעה 11:23 am

    מתכון מעולה, פחדתי שיצא מתוק אבל ממש לא. מדהים.
    תודה רבה

  51. אינה הגב פברואר 27, 2020 בשעה 11:43 am

    תודה רבה יונית, האמת שלמדתי מבן הבכור שלי. מצליח תמיד טעים ובריא!

  52. שולי הגב אפריל 4, 2020 בשעה 4:52 am

    מתכון מעולההה, הפרגיות נשארו עסיסיות מבפנים , תודה!

  53. gali הגב אפריל 10, 2020 בשעה 2:32 pm

    יצא פשוט מעולה!
    השתמשתי בסיר ברזל יצוק, בכרישה במקום בצל ובסטיק פרגית ובלי תפוחי אדמה רק בטטות. יצא פשוט מושלם!!!
    תודה רבה לך.

  54. מאיה הגב אפריל 14, 2020 בשעה 6:41 pm

    מתכון מעולה!!! אצלנו בבית לא ממש מתלהבים מעוף בתנור ואת זה כולם טרפו!! חיסלו את כל התבנית!! תודה רבה🙏 טעים טעים טעים!

  55. שרה הגב מאי 8, 2020 בשעה 11:33 am

    הי, האם פרגית עם עצם, זה לא ירכיים של עוף?

  56. אפרת תורגמן הגב יולי 30, 2020 בשעה 9:01 am

    שלום יונית..במידה ואני משתמשת בפרגיות ללא עצם – מה הכוונה צריבה במחבת ? לחמם מחבת עם קצת שמן ולצרוב את הפרגיות שתהיה לבנה מכל הצדדים ? כמה זמן צורבים בכל צד ? שלא יהיה קשה מידי ..

  57. ציפי הגב אוגוסט 14, 2020 בשעה 11:31 am

    האם אפשר פרגיות חתונות לקוביות

    • נילי גולן הגב ספטמבר 17, 2020 בשעה 3:50 am

      הי יונית,
      האם אפשר למתכון של הפרגיות עם העצם לתנור להוסיף גם פירות יבשים?

  58. נילי גולן הגב ספטמבר 17, 2020 בשעה 3:51 am

    הי יונית,
    האם אפשר למתכון של הפרגיות עם העצם לתנור להוסיף גם פירות יבשים?

  59. אלין הגב ספטמבר 18, 2020 בשעה 12:27 pm

    את פשוט תותחית אין מתכון שלך שניסיתי שלא יצא פחות ממושלם!!!!
    חג שמח!

השארת תגובה

ביטול

קצת עליי

קוראים לי יונית סולטן צוקרמן וגדלתי בבית מרוקאי אותנטי עם המון בישולים ואהבה גדולה למטבח.

אמא שלי היא בשלנית בחסד עליון וסבתא סולטנה ז"ל הייתה טבחית מפורסמת באוג'דה במרוקו. סבתא שמרה מתכונים בסוד רק למשפחה ואמא תמיד לימדה באהבה...

פרסומת
מלכת המטבח – הספר!
עשו לי לייק בפייסבוק
חיפוש מתכונים
קטגוריות מתכונים
המתכונים הכי פופולריים
  • עוגת שמרים שוקולד בטעם של פעם עוגת שמרים שוקולד בטעם של פעם עוגת שמרים במילוי קלאסי, מילוי של סבתא שלי, סבתא שלכם...
  • לחמניות בשר עסיסיות לחמניות בשר עסיסיות לחמניה עסיסית ומלאה בבשר שלא תשאיר אף אחד רעב...
  • קציצות אבוחצירה קציצות אבוחצירה המתכון הזה מעל 30 שנה, הוא קל מאד, לא דורש הרבה חומרים...
  • מקרוד מקרוד מקרוד עוגיה קטנה וטעימה מלאה בזיכרונות ילדות...
  • מסקוצ'ה שוקולד מסקוצ’ה שוקולד עוגת תפוזים קוקוס בשילוב ממרח שוקולד שאוהבים.עוגה שתמיד...
מתכונים חדשים

טוסט עמק וזיתים

לחם זיתים

קוביות בשר עם פטריות

פיתה תרד חלומית

החומוס של סבתא סולטנה

רשתות חברתיות
  • Facebook
  • Google+
  • Pinterest
  • Instagram
הצטרפו לאינסטגרם של יונית צוקרמן
תחזוקת האתר ע״י כפיר בקיש בניית אתרים
Translate
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסט
  • הקטן טקסט
  • גווני אפור
  • ניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכה
  • רקע בהיר
  • הדגשת קישורים
  • פונט קריא
  • איפוס