עוגת גבינה בתוך עוגת גבינה :-) - יונית צוקרמן מלכת המטבח
יונית צוקרמן מלכת המטבח
  • שבתות וחגים
    • אוכל מסורתי
    • חנוכה
    • ט"ו בשבט
    • יום האהבה
    • יום העצמאות
    • יום כיפור
    • ל"ג בעומר
    • מימונה
    • סוכות
    • פורים
    • פסח
    • ראש השנה
    • שבועות
  • סלטים
    • חמוצים וכבושים
    • סלטים חיים
    • סלטים מבושלים
    • ממרחים ורטבים
  • מנות עיקריות
    • בשר
    • דגים
    • עוף
    • קציצות
  • תוספות
    • אורז
    • ירקות
    • פסטה
    • תפוחי אדמה
    • מרקים
  • בצקים
    • בצק עלים
    • חלות ולחמניות
    • פיצות ופוקאצ'ות
    • מוקפצים וחברים
    • קישים
    • פיתות
  • עוגות
    • עוגות בחושות
    • עוגות גבינה
    • עוגות השנה שלי
    • עוגות ימי הולדת
    • עוגות ללא גלוטן
    • עוגות שוקולד
    • עוגות שמרים
    • עוגות ביסקוויטים
  • עוגיות
    • עוגיות מכל העדות
    • עוגיות מלוחות
    • עוגיות מתוקות ליד הקפה
  • קינוחים
    • קינוחים ב-5 דקות
    • קינוחים בכוס
    • קינוחים פרווה
  • הספר!
  • צרו קשר
  • שבתות וחגים
    • אוכל מסורתי
    • חנוכה
    • ט"ו בשבט
    • יום האהבה
    • יום העצמאות
    • יום כיפור
    • ל"ג בעומר
    • מימונה
    • סוכות
    • פורים
    • פסח
    • ראש השנה
    • שבועות
  • סלטים
    • חמוצים וכבושים
    • סלטים חיים
    • סלטים מבושלים
    • ממרחים ורטבים
  • מנות עיקריות
    • בשר
    • דגים
    • עוף
    • קציצות
  • תוספות
    • אורז
    • ירקות
    • פסטה
    • תפוחי אדמה
    • מרקים
  • בצקים
    • בצק עלים
    • חלות ולחמניות
    • פיצות ופוקאצ'ות
    • מוקפצים וחברים
    • קישים
    • פיתות
  • עוגות
    • עוגות בחושות
    • עוגות גבינה
    • עוגות השנה שלי
    • עוגות ימי הולדת
    • עוגות ללא גלוטן
    • עוגות שוקולד
    • עוגות שמרים
    • עוגות ביסקוויטים
  • עוגיות
    • עוגיות מכל העדות
    • עוגיות מלוחות
    • עוגיות מתוקות ליד הקפה
  • קינוחים
    • קינוחים ב-5 דקות
    • קינוחים בכוס
    • קינוחים פרווה
  • הספר!
  • צרו קשר
דף הבית » עוגת גבינה בתוך עוגת גבינה :-)
יונית צוקרמן מלכת המטבח
  • שבתות וחגים
    • אוכל מסורתי
    • חנוכה
    • ט"ו בשבט
    • יום האהבה
    • יום העצמאות
    • יום כיפור
    • ל"ג בעומר
    • מימונה
    • סוכות
    • פורים
    • פסח
    • ראש השנה
    • שבועות
  • סלטים
    • חמוצים וכבושים
    • סלטים חיים
    • סלטים מבושלים
    • ממרחים ורטבים
  • מנות עיקריות
    • בשר
    • דגים
    • עוף
    • קציצות
  • תוספות
    • אורז
    • ירקות
    • פסטה
    • תפוחי אדמה
    • מרקים
  • בצקים
    • בצק עלים
    • חלות ולחמניות
    • פיצות ופוקאצ'ות
    • מוקפצים וחברים
    • קישים
    • פיתות
  • עוגות
    • עוגות בחושות
    • עוגות גבינה
    • עוגות השנה שלי
    • עוגות ימי הולדת
    • עוגות ללא גלוטן
    • עוגות שוקולד
    • עוגות שמרים
    • עוגות ביסקוויטים
  • עוגיות
    • עוגיות מכל העדות
    • עוגיות מלוחות
    • עוגיות מתוקות ליד הקפה
  • קינוחים
    • קינוחים ב-5 דקות
    • קינוחים בכוס
    • קינוחים פרווה
  • הספר!
  • צרו קשר
  • שבתות וחגים
    • אוכל מסורתי
    • חנוכה
    • ט"ו בשבט
    • יום האהבה
    • יום העצמאות
    • יום כיפור
    • ל"ג בעומר
    • מימונה
    • סוכות
    • פורים
    • פסח
    • ראש השנה
    • שבועות
  • סלטים
    • חמוצים וכבושים
    • סלטים חיים
    • סלטים מבושלים
    • ממרחים ורטבים
  • מנות עיקריות
    • בשר
    • דגים
    • עוף
    • קציצות
  • תוספות
    • אורז
    • ירקות
    • פסטה
    • תפוחי אדמה
    • מרקים
  • בצקים
    • בצק עלים
    • חלות ולחמניות
    • פיצות ופוקאצ'ות
    • מוקפצים וחברים
    • קישים
    • פיתות
  • עוגות
    • עוגות בחושות
    • עוגות גבינה
    • עוגות השנה שלי
    • עוגות ימי הולדת
    • עוגות ללא גלוטן
    • עוגות שוקולד
    • עוגות שמרים
    • עוגות ביסקוויטים
  • עוגיות
    • עוגיות מכל העדות
    • עוגיות מלוחות
    • עוגיות מתוקות ליד הקפה
  • קינוחים
    • קינוחים ב-5 דקות
    • קינוחים בכוס
    • קינוחים פרווה
  • הספר!
  • צרו קשר
עוגת גבינה בתוך עוגת גבינה :-)

עוגת גבינה בתוך עוגת גבינה :-)

יונית צוקרמן מאי 20, 2017 24 תגובות

שילוב של עוגה קלאסית אפויה לבין עוגת פירורים אהובה והתוצאה בפניכם }{

לחץ כאן להדפסה

 

עוגת גבינה בתוך עוגת גבינה :-)

את השילוב של העוגה הזו לא ראיתי עדיין ברשת 🙂 אולי אחרי יהיו חח

אבל תזכרו שאת המתכון הזה ראיתם אצלי קודם ותהיו גאים במלכת המטבח שלכם.[עלאק מלכה תחזרי לסינר ולמערוך ]

שישבה וחשבה [לא בחושך חח] על מתכון חדש ומפתיע לחג שבועות !

ואני נשבעת לכם שחשבתי ככה ואולי ככה ,אבלאז נזכרתי שזו עשתה ככה וזה עשה ככה ובא לי משהו אחר, שונה, מדליק והכי חשוב טעים.

אז אחרי כמה ימים של מחשבה וללא הצלחה אמרתי לעצמי  יונה כנסי למטבח תתחילי להכין וההשראה תבוא לבד.

קיבלתי מתנובה ערכה /בלילה של גבינה להכנת עוגת גבינה.

קראתי את ההוראות , ולא היה בא לי להכין כמו שהם כתבו, מורדת , מה לעשות, כזו אני חחח

טעמתי את הבלילה היה חסר לי קצת וניל, במקום הקמח שמתי קונפלור ויתרתי על התחתית ואפיתי.

יצאה עוגה חמודה, כן חמודה לא ברמה שאני מצפה מעצמי. אמרתי פדיחה יונה את והמרד שלך תראי מה יצא לך….

אמרתי טוב לא משנה יש עוד בלילה בואי נלך על עוגה קרה….מערבבת את הג'לטין לגבינה וקופץ לי רעיון לראש יונה מהר תקרצי את העוגה בגימור של אהבת תניחי על תחתית ביסקוויט ותצפי בעוגת גבינה קרה.

כןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן אני צועקת 6 בערב יום שישי, בעלי שואל אם הכל בסדר ? הקטנה אומרת אמא את מוזרה..

ואני אומרת יאללללללה יאללללללה מחר נראה מי מוזרה 🙂

הגדולה פתאום נכנסה לשיחה ואמרה אני מכירה את אמא היא הולכת להפתיע , כפרה עליה ילדה של אמא :-)ההיא של אבא

אז ככה היה וככה נולדה עוגה מדהימה !

עוגת גבינה בתוך עוגת גבינה :-)

וכאשר אני חושבת על זה הכי כייף שמהיום לא צריך להתלבט איזה עוגה אוכלים קרה או אפויה מהיום אוכלים גם וגם !

יאללללה מתחילים 🙂

[מצטערת על חפירה ככה אני שאני מתלהבת חחח ]

 חומרים :

עוגת גבינה אפויה .

6 חלבונים

כוס סוכר 

850 גרם גבינה לשבועות – תנובה

6 חלמונים  

גביע גבינת שמנת 30 אחוז

גרידת לימון שלם [קטן]

כף פודינג וניל.

קרם פרש.

5 כפות  קורנפלור

בסיס פירורים :

שרוול ביסקוויטים[250 גרם ]

100 גרם חמאה

רבע כוס חלב

כף וחצי אבקת סוכר

עוגת גבינה קרה – ציפוי :

2 שמנת מתוקה

כוס סוכר 

כף פודינג וניל

850 גרם גבינה לשבועות – תנובה

קרם פרש

גרידת לימון קטן

14 גרם ג'לטין 

70 גרם מים.

אופן ההכנה :

אני מראש אומרת אופן ההכנה  לא קשה זה רק שלבים! כל שלב בפני עצמו  קל מאד.

גם אם העוגה נקרעת לכם או מתפוצצת , זה הפתרון המושלם בשבילך 🙂

חוץ מזה שזו מטרת הבלילה המוכנה למנוע 🙂

אז נתחיל עם האפויה אני אישית ממליצה או להכין בבוקר מוקדם או כמוני יום לפני.

אני אישית ממליצה להכין בערב, לתת לה להתקרר לילה שלם במקרר ולמחרת 7 דקות עבודה ויש לכם עוגה מדהימה 🙂

מפרידים את החלבונים והחלמונים את החלבונים והסוכר מקציפים בעזרת וו בלון עד לקבלת קצף יציב חזק אבל לא נוקשה

אל תשכחו שאנחנו צריכים לקפל לתוך זה את הגבינות. אם זה יהיה נוקשה יהיה קשה לקפל ואז נשבור את הקצף והמרקם יפגע

במקביל נערבב את שאר המצרכים בקערה נפרדת :חלמונים, בלילה של תנובה , קרם פרש קורנפלור, ופודינג וניל , וגרידת לימון טוב טוב עד שאין גושים ! חשוב מאד לוודא שאין כי אם יהיו אם יהיו גם בעוגה ! מי שרוצה יכול להקציף במיקסר וככה אין סכנה .

על מנת להקל צבעתי לכם כל רשימת של קערה, ככה תכינו מראש וילך לכם יותר מהר }{

לוקחים את הבלילה של הגבינות ומקפלים ב2 פעמיים לתוך הקצף שהקצפנו.

איך ?! בתנועות קיפול, מציירים את הספרה 8 מלמטה למעלה .

אופים ברינג גבוה ! קוטר 22 או בסיר ג'חנון קטן .אם אין לכם אז בתבנית 24 וזכרו שהקוטר לגבינה הקרה יהיה 26

ואז העוגה תצא נמוכה ב2 סמ 🙂

לא לשכוח לשים ניר אפיה /שקף נייר פרגמט  מסביב על מנת שיהיה לעוגה יציבות גם בזמן שהיא מתרוממת.

לחמם תנור ל200 טורבו . לא לשכוח לשים סיר קטן עם מים רותחים.

להכניס את העוגה לעשר דק על מצב טורבו 200 מעלות.

אח"כ לשנות למצב אפיה רגיל שזה אומר קו למעלה קו למטה בלי ונטה באמצע. ולהוריד ל150 מעלות.להמשיך אפיה בטמפ נמוכה זו עוד שעה ו5 דקות.

אני חוזרת סהכ אנחנו אופים עשר דק אפיה ראשונית בחום גבוה 180 תוכנית טורבו. פלוס אפיה של שעה של ו5 דק בחום נמוך 150 בתוכנית אפיה רגילה.

לסגור את התנור. להשאיר את העוגה שעה.

להוציא , לצנן ולהכניס למקרר להתייצבות.

חשוב מאד שהיא תהיה במקרר לפחות 6 שעות על מנת שיהיה קל להרים אותה ולהניח על תחתית הפירורים.

כי רק אחרי קירור של כמה שעות אפשר להרים אותה עם היד כמוני או למי שחוששת יש את מרים עוגות ולהניח על תחתית פירורי הביסקוויט.

אופן הכנת התחתית :

לטחון את הביסקוויטים או לקנות פירורים ביסקוויט .להמיס חמאה ואבקת סוכר  במיקרו למשך דקה.  לערבב עם פירורי הביסקוויט

להוסיף את החלב ולערבב היטב. לשטח בתבנית בקוטר 24  או 26 מה שהחלטתם.

להניח מעל את העוגה גבינה .

עוגת גבינה בתוך עוגת גבינה :-)

 

 

 

 

 

 

 

לא לשכוח לקרר עשר דק במקרר את התחתית לפני.

לא חייב אבל זה מייצב יותר את התחתית הקירור.

בלילה של הגבינה :

לקחת צלוחית קטנה להניח שקית ג'לטין ולשפוך מעל את המים . זה בערך 2/3 כוס חד פעמי מים. ולהניח בצד

עוגת גבינה בתוך עוגת גבינה :-).

להקציף 2 שמנת מתוקה עם הסוכר וכף פודינג וניל עד לקבלת קרם.

לערבב את תערובת הגבינות של תנובה עם קרם פרש .

להכניס את הג'לטין למיקרו ל15 שניות, לערבב, להוסיף כף מהגבינות על מנת לקרר את הג'לטין השוואה טמפ זה נקרא

לערבב טוב ולשפוך לתערובת הגבינות, לערבב שוב טוב עד שהכל מתערבב כהלכה ואין שום גושון

עוגת גבינה בתוך עוגת גבינה :-)

 

 

 

 

 

 

לשפוך את הבלילה של הגבינות למיקסר ולהקציף דקה .

לצקת מעל העוגה האפויה. לשטח את תערבות הגבינות  בעזרת מרית עד שהכל נכנס מסביב.

ליישר 🙂

להקפיא 🙂

וזהו

עוגת גבינה בתוך עוגת גבינה :-)

 

 

 

 

 

 

יש לכם את העוגה הכי מושלמת שיש }{

בהצלחה!

אם בא לכם עוד מתכונים מדליקים  וקלים הצטרפו אלי לעמוד הפייסבוק של מלכת המטבח  מכינה לכם חגיגה לשבועות

לחיצה כאן ואתם שם

 

 

 

 

 

 

 

 

 

לחץ כאן להדפסה

אודות המחבר

יונית צוקרמן להציג את כל הפוסטים של יונית צוקרמן


« פוסט קודם
פוסט הבא »

24 תגובות

  1. נטלי הגב מאי 20, 2017 בשעה 6:46 pm

    את בהחלט מלכהההה
    אין עלייך ועל המתכונים המדהימים שלך ?
    אני בהחלט אנסה את המתכון המעולה הזה ❤❤

  2. שירי הגב מאי 20, 2017 בשעה 6:57 pm

    תגלי מה יש בקישוטים מעל העוגה

  3. יוכי הגב מאי 20, 2017 בשעה 7:49 pm

    היי יונית המתכונים שלך מאוד מעניינים ובטוח טעימים רק שאלה בבקשה מהיכן את משיגה קרם פרש ?

    • יונית צוקרמן הגב מאי 21, 2017 בשעה 6:41 am

      מהסופר של השף הלבן אם לא מצאת שמנת חמוצה בטעם של פעם 27 אחוז

  4. אורטל הגב מאי 20, 2017 בשעה 8:49 pm

    מהממממת!!!
    הולכת להכין כזאת !!

    • יונית צוקרמן הגב מאי 21, 2017 בשעה 6:40 am

      ישששששששש ספרי לי איך יצא

      • יונית צוקרמן הגב מאי 21, 2017 בשעה 6:40 am

        בוודאי את שמה הכל במסננת צפופפה מתחת קערה ומניחה חצי שעה

  5. ioulahomegih הגב מאי 21, 2017 בשעה 8:42 pm

    http://100mgcheapest-price-viagra.com/ – 100mgcheapest-price-viagra.com.ankor tadalafil-buy-5mg.com.ankor http://20mgprednisone-order.com/

  6. woganunixau הגב מאי 21, 2017 בשעה 8:57 pm

    http://100mgcheapest-price-viagra.com/ – 100mgcheapest-price-viagra.com.ankor tadalafil-buy-5mg.com.ankor http://20mgprednisone-order.com/

  7. ozezuqayuug הגב מאי 21, 2017 בשעה 9:35 pm

    http://100mgcheapest-price-viagra.com/ – 100mgcheapest-price-viagra.com.ankor tadalafil-buy-5mg.com.ankor http://20mgprednisone-order.com/

  8. דיקלה הגב מאי 22, 2017 בשעה 4:05 am

    היי יונית
    אני ממש אוהבת את המתכונים שלך.
    העוגה נראת אש ואני הולכת להכין 😉
    רק שאלה.. כמה מעלות לשים באפייה הרגילה (לא טורבו) למשך שעה וחמש דק?
    תודה ואחלה יום.

  9. ברוריה הגב מאי 22, 2017 בשעה 8:31 pm

    היי יונית..כרגיל..אלופה..שאלה האם לאחר שהעברנו מטורבו לאפיה רגילה האם החום נותר על 200 מעלות או שיש צורך לשנות? תודה מראש על תשובתך ותודה על כל המתכונים הנפלאים שאת משתפת

  10. קרן הגב מאי 26, 2017 בשעה 5:51 am

    כמה זמן מראש ניתן להכין אותה?
    אני אארח ברביעי ממתי כבר אפשר להכין אותה

  11. מיכל הגב מאי 27, 2017 בשעה 7:23 am

    היי מדוע את לא אופה את העוגה יחד עם הפרורים ?

  12. אלמוג הגב מאי 28, 2017 בשעה 5:38 pm

    היי יונית תודה רבה על המתכון והלייב בפייסבוק
    רציתי לדעת אם אחרי ההקפאה אפשר לשמור את העוגה במקרר?
    בלי רינג מסביב
    או שהיא חייבת להישאר במקפיא תמיד?

  13. בשמת הגב מאי 29, 2017 בשעה 2:40 pm

    במרכיבי העוגה כתוב גבינת שמנת, ובאופן ההכנה זה לא רשום. צריך או לא צריך?

  14. גילה הגב מאי 31, 2017 בשעה 5:46 pm

    יונית כל הכבוד…הכנתי את העוגה ויצאה ממש מעולה.
    גבוהה…וממש טעימה.

  15. עופרה הגב יוני 11, 2017 בשעה 8:16 am

    היי יונית ,
    חייבת לציין העוגה פשוט מוששששששששלמת כל הכבוד
    שאלה אני רוצה לאפות שוב את העוגה אך , לא ניתן יותר להשיג את הבלילה שהייתה בשבועות
    מה התחליף ? הכוונה יותר לעוגה הקרה שמצפה את האפויה .
    תודה

  16. צביה טיירי הגב יולי 3, 2017 בשעה 11:41 pm

    יונית שלום ??
    עכשיו אין להשיג את הבלילה של הגבינות שהיה בשבועות
    מה התחליף?
    תוד רבה
    את מהממת בן פורת יוסף

  17. שיר הגב נובמבר 10, 2017 בשעה 8:47 am

    היי יונית . המתכונים שלך מדהימים!
    רק שאלה אין להשיג עכשיו גבינה לשבועות .מה אפשר לשים במקום?

    • יונית צוקרמן הגב נובמבר 16, 2017 בשעה 6:04 am

      יש אותה בסופר כל השנה

  18. אלונה הגב מאי 15, 2018 בשעה 4:54 pm

    היי יונית
    כמה זמן לפני ההגשה להוציא מהמקפיא?
    ואשמח לדעת איך עשית את הקישוטים למעלה
    תודה

    • יונית צוקרמן הגב מאי 16, 2018 בשעה 3:47 pm

      יום שלם במקרר או שעתיים לפני ההגשה

  19. חני הגב דצמבר 10, 2020 בשעה 11:59 am

    אלופה ויצירתית יבורכו ידייך אך שאלה לאחר שעשיתי אותה לכמה זמן צריך להקפיא אותה
    תודה רבה אין עלייך

השארת תגובה

ביטול

קצת עליי

קוראים לי יונית סולטן צוקרמן וגדלתי בבית מרוקאי אותנטי עם המון בישולים ואהבה גדולה למטבח.

אמא שלי היא בשלנית בחסד עליון וסבתא סולטנה ז"ל הייתה טבחית מפורסמת באוג'דה במרוקו. סבתא שמרה מתכונים בסוד רק למשפחה ואמא תמיד לימדה באהבה...

פרסומת
מלכת המטבח – הספר!
n
עשו לי לייק בפייסבוק
חיפוש מתכונים
קטגוריות מתכונים
המתכונים הכי פופולריים
  • פרגית ולתנור פרגית ולתנור   את המתכון של היום אני מכינה שבת כן שבת לא ! הבנו...
  • עוגת קרמבו עוגת קרמבו העוגה הכי ממכרת בעיניי זו עוגת קרמבו! קיץ חורף סתיו אבי...
  • המדריך המלא להכנת פריקסה המדריך המלא להכנת פריקסה המדריך המלא לפריקסה.כל הסודות שלי.כל הטיפים שלי.כאן ועכ...
  • קציצות אבוחצירה קציצות אבוחצירה המתכון הזה מעל 30 שנה, הוא קל מאד, לא דורש הרבה חומרים...
  • מרקים לקוסקוס מרקים לקוסקוס יש אין ספור גרסאות לסוגי מרק של קוסקוס היום אני מביאה ל...
מתכונים חדשים

בצק אחד 3 מאפים

עוגת גבינה ואוכמניות

עוגת גבינה פאי לימון

סמבוסק פיצה כמו במאפיות

סלמון במרינדת הקסם

רשתות חברתיות
  • Facebook
  • Pinterest
  • Instagram
חשוב
  • קצת עלי
  • מדיניות פרטיות
  • הצהרת נגישות
  • צרו קשר
תחזוקת האתר ע״י כפיר בקיש בניית אתרים
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות כלי נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסטהגדל טקסט
  • הקטן טקסטהקטן טקסט
  • גווני אפורגווני אפור
  • ניגודיות גבוההניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכהניגודיות הפוכה
  • רקע בהיררקע בהיר
  • הדגשת קישוריםהדגשת קישורים
  • פונט קריאפונט קריא
  • איפוס איפוס