חופש גדול,ילדים בבית,אצלי מתבגרות…שזה לא בהכרח יותר קל מילדות קטנות..?
אני מוצאת את עצמי נהגת מונית ,אשראי מהלך, טבחית ,אופה ,שעון מעורר, כן כן ,והשיא זה שהן שולחת לי הודעה ב4 לפנות בוקר לוואצאפ עם אזהרה!
"תיזהרי להעיר אותי לפני 12 ,תעירי אותי ב1 יש לי שיעור נהיגה"
או "מחר חברות שלי באות אלי מהצהרים(אדוני ישמור הלך הניקיון)תכיני צהרים(למה למה תלכי לאכול אצלם)"
והכי הרבה אני אוהבת שהיא מודיעה לי 5 דק לפני שיש לי מתבגרות לרמי בגינה(כושלאמא סליחה שאני מקללת ,של זה שהמציא את המשחק הזה)ואם אני יכולה לעשות משהו טעים.
בקיצור הבנתם תפואנטה?
טוב זהו קיטרתי קצת,אני יכולה לחזור למתכון ???
(יא זה לא יפה להגיד ברוך השם ,אמא במצוקה,חכו חכו שיעשו לכם )
בקיצור המתכון של היום 5 דק עבודה,טעים מאד,ילדים מתים על זה !כן גם מתבגרות ??לילדים פשוט תציעו לילד לבחור איזה ריבוע כל אחד רוצה…ובלב תחלמו על חופשה באינסטנבול ותזכרו שהמתכון בהשראת העיר האהובה עליי שאני מתגעגעת.
חומרים :
חבילה של עלי פילו מצוננים של שמרית (רק את זה!!)
700 גרם כנען/טוברוג
גביע קוטג 9%
250 גרם גבינת חמד
100 גרם מוצרלה
100 גרם עמק
3 ביצים.
אופן ההכנה :
קלי קלות !
מתחילים עם המילוי,שמים את כל המרכיבים בקערה ומערבבים טוב טוב.
את דפי הפילו אתם קונים רק של שמרית,הם מצוננים,טריים,ישר עובדים איתם והכי חשוב הם לא נקרעים.כן כן הקץ לדיכאון לעבודה עם פילו.
גילוי נאות קיבלתי אותם להתנסות ולשתף והתאהבתי קשות ואני בפה מלא ממליצה עליהם פשוט מוצר מעולה.תנסו ותראו כמה אני צודקת!
משמנים תבנית מלבנית בינונית ,מרססים בספרי שמן או מברישים בנטורינה או חמאה.
מניחים מעל 3 דפי פילו חוזרים על פעולת הברשה/ריסוס
שמים מחצית מהמלית ומשטחים.
מניחים מעל 3 עלים משומנים משני הצדדים.
ומעל את מחצית המילוי שנותר .
סוגרים בעוד 3 עלים משומנים.
חותכים לריבועים.
מרססים בספרי או מברישים בחמאה או נטורינה או בביצה.
אופים בתנור חם 170 מעלות מצב טורבו עד הזהבה.
מצננים ומגישים
בהצלחה ♡
ככ משעשעת ככ טובה ככ מסבירה כל הכבוד לך!!! נהנית ממך! אשת חיל ?
צודקת מאז שניסיתי אני לא מחליפה את הבצקים של שמרית! אין דברים כאלו! חבל שקצת קשה להשיג…
זה מצונן – לא קפוא! מהמקרר לעבודה…