יונית צוקרמן מלכת המטבח
  • שבתות וחגים
    • אוכל מסורתי
    • חנוכה
    • ט”ו בשבט
    • יום האהבה
    • יום העצמאות
    • יום כיפור
    • ל”ג בעומר
    • מימונה
    • סוכות
    • פורים
    • פסח
    • ראש השנה
    • שבועות
  • סלטים
    • חמוצים וכבושים
    • סלטים חיים
    • סלטים מבושלים
    • ממרחים ורטבים
  • מנות עיקריות
    • בשר
    • דגים
    • עוף
    • קציצות
  • תוספות
    • אורז
    • ירקות
    • פסטה
    • תפוחי אדמה
    • מרקים
  • בצקים
    • בצק עלים
    • חלות ולחמניות
    • פיצות ופוקאצ’ות
    • מוקפצים וחברים
    • קישים
    • פיתות
  • עוגות
    • עוגות בחושות
    • עוגות גבינה
    • עוגות השנה שלי
    • עוגות ימי הולדת
    • עוגות ללא גלוטן
    • עוגות שוקולד
    • עוגות שמרים
    • עוגות ביסקוויטים
  • עוגיות
    • עוגיות מכל העדות
    • עוגיות מלוחות
    • עוגיות מתוקות ליד הקפה
  • קינוחים
    • קינוחים ב-5 דקות
    • קינוחים בכוס
    • קינוחים פרווה
  • הספר!
  • שבתות וחגים
    • אוכל מסורתי
    • חנוכה
    • ט”ו בשבט
    • יום האהבה
    • יום העצמאות
    • יום כיפור
    • ל”ג בעומר
    • מימונה
    • סוכות
    • פורים
    • פסח
    • ראש השנה
    • שבועות
  • סלטים
    • חמוצים וכבושים
    • סלטים חיים
    • סלטים מבושלים
    • ממרחים ורטבים
  • מנות עיקריות
    • בשר
    • דגים
    • עוף
    • קציצות
  • תוספות
    • אורז
    • ירקות
    • פסטה
    • תפוחי אדמה
    • מרקים
  • בצקים
    • בצק עלים
    • חלות ולחמניות
    • פיצות ופוקאצ’ות
    • מוקפצים וחברים
    • קישים
    • פיתות
  • עוגות
    • עוגות בחושות
    • עוגות גבינה
    • עוגות השנה שלי
    • עוגות ימי הולדת
    • עוגות ללא גלוטן
    • עוגות שוקולד
    • עוגות שמרים
    • עוגות ביסקוויטים
  • עוגיות
    • עוגיות מכל העדות
    • עוגיות מלוחות
    • עוגיות מתוקות ליד הקפה
  • קינוחים
    • קינוחים ב-5 דקות
    • קינוחים בכוס
    • קינוחים פרווה
  • הספר!
פוסטים חדשים
  • קוביות בשר עם פטריות
  • פיתה תרד חלומית
  • החומוס של סבתא סולטנה
  • כרובית בתנור ברוטב סודי
  • עוגת לימון עם קוקוס ושקדים
  • פוקאצ’ה סביח
  • כדורי תפוא וגבינות מהסרטים
  • הטבית שלי
  • מסקוצ’ה שוקולד
  • עוגיות מכונה
דף הבית » קיש פטריות עשיר
יונית צוקרמן מלכת המטבח
  • שבתות וחגים
    • אוכל מסורתי
    • חנוכה
    • ט”ו בשבט
    • יום האהבה
    • יום העצמאות
    • יום כיפור
    • ל”ג בעומר
    • מימונה
    • סוכות
    • פורים
    • פסח
    • ראש השנה
    • שבועות
  • סלטים
    • חמוצים וכבושים
    • סלטים חיים
    • סלטים מבושלים
    • ממרחים ורטבים
  • מנות עיקריות
    • בשר
    • דגים
    • עוף
    • קציצות
  • תוספות
    • אורז
    • ירקות
    • פסטה
    • תפוחי אדמה
    • מרקים
  • בצקים
    • בצק עלים
    • חלות ולחמניות
    • פיצות ופוקאצ’ות
    • מוקפצים וחברים
    • קישים
    • פיתות
  • עוגות
    • עוגות בחושות
    • עוגות גבינה
    • עוגות השנה שלי
    • עוגות ימי הולדת
    • עוגות ללא גלוטן
    • עוגות שוקולד
    • עוגות שמרים
    • עוגות ביסקוויטים
  • עוגיות
    • עוגיות מכל העדות
    • עוגיות מלוחות
    • עוגיות מתוקות ליד הקפה
  • קינוחים
    • קינוחים ב-5 דקות
    • קינוחים בכוס
    • קינוחים פרווה
  • הספר!
  • שבתות וחגים
    • אוכל מסורתי
    • חנוכה
    • ט”ו בשבט
    • יום האהבה
    • יום העצמאות
    • יום כיפור
    • ל”ג בעומר
    • מימונה
    • סוכות
    • פורים
    • פסח
    • ראש השנה
    • שבועות
  • סלטים
    • חמוצים וכבושים
    • סלטים חיים
    • סלטים מבושלים
    • ממרחים ורטבים
  • מנות עיקריות
    • בשר
    • דגים
    • עוף
    • קציצות
  • תוספות
    • אורז
    • ירקות
    • פסטה
    • תפוחי אדמה
    • מרקים
  • בצקים
    • בצק עלים
    • חלות ולחמניות
    • פיצות ופוקאצ’ות
    • מוקפצים וחברים
    • קישים
    • פיתות
  • עוגות
    • עוגות בחושות
    • עוגות גבינה
    • עוגות השנה שלי
    • עוגות ימי הולדת
    • עוגות ללא גלוטן
    • עוגות שוקולד
    • עוגות שמרים
    • עוגות ביסקוויטים
  • עוגיות
    • עוגיות מכל העדות
    • עוגיות מלוחות
    • עוגיות מתוקות ליד הקפה
  • קינוחים
    • קינוחים ב-5 דקות
    • קינוחים בכוס
    • קינוחים פרווה
  • הספר!
קיש פטריות עשיר

קיש פטריות עשיר

יונית צוקרמן מאי 16, 2017 13 תגובות

קיש פטריות עשיר בטעמים שלא לוקח המון זמן עבודה

לחץ כאן להדפסה

מכירים את זה שיש משהו קבוע שאתם מכינים ולא מוותרים על זה?אז הקיש הזה הוא חלק בלתי נפרד מכל ארוחה חלבית שאני מכינה .

הבצק מכיל שמנת חמוצה שמעניקה לו רכות לצד הפריכות.

המילוי עשיר בפטריות ובצל ושמנת חמוצה שמעניקה טעם עשיר לקיש.ורוטב רויאל?

טוב לא להלחץ זה לא כזה מלא עבודה חחחח

רבע שעה וזה בתנור!

יש 2 שלבים וזהו.

אז קדימה בואו נתחיל:

חומרים:

בסיס:

2 כוסות קמח

שמנת חמוצה

100 גרם חמאה.

כפית שטוחה מלח

מילוי:

2 בצלים גדולים

2 קופסאות פטריות חתוכות

שמנת מתוקה

שמנת חמוצה (ממליצה בטעם של פעם )

3 ביצים

מלח פלפל אגוז מוסקט.

אופן ההכנה :

להפשיר את החמאה בחוץ כמה שעות.לשים הכל בתוך קערה ועם וו גיטרה לערבל עד שנוצר גוש בצק.

אפשר ידנית אותו הדבר.

לעטוף בניילון נצמד ולמקרר לרבע שעה אחרי רבע שעה

 

לרדד על נייר אפיה.אני מרדדת על הניילון הנצמד

להניח על תבנית הקיש ועם מערוך להוריד עודפים.

 

 

 

 

 

מילוי:

 

לקצוץ את הבצל כמו סלט.לטגן את הבצל עם 2 כפות שמן עד הזהבה .לסנן את הפטריות .להוסיף למחבת ולטגן 3 דק.לתבל עם חצי כפית מלח רבע כפית אגוז מוסקט ושליש  פלפל שחור.

לקשקש בקערה נוספת את הביצים שמנת ושמנת חמוצה ו3 ביצים.חצי כפית מלח ורבע כפית אגוז מוסקט.

לשפוך למחבת.

לערבב הכל.

לצקת על הבצק.

 



לאפות בתנור שחומם ל170 מעלות.עז הזהבה.

בהצלחה.

לחץ כאן להדפסה

אודות המחבר

יונית צוקרמן להציג את כל הפוסטים של יונית צוקרמן


« פוסט קודם
פוסט הבא »

13 תגובות

  1. רינה הגב מאי 16, 2017 בשעה 6:51 am

    שלום רב,

    שמתי לב שהתבנית שלך גבוהה, אשמח לדעת היכל ניתן לקנות תבנית כזו לקיש?

    תודה רבה

  2. אורלי כהן ולרו הגב מאי 16, 2017 בשעה 4:47 pm

    לאיזה גודל מתאימה הכמות הנ”ל?

  3. ניצה הגב מאי 30, 2017 בשעה 11:47 am

    היי יונית
    מה גודל התבנית?

  4. מרים דן הגב יוני 1, 2017 בשעה 7:22 am

    פשוט הנאה קל מאוד טעים תבורכי?

  5. Saga הגב ספטמבר 6, 2017 בשעה 2:10 am

    היי, אפשר לדעת כמויות של שמנת ושמנת חמוצה? גרה בארה״ב ומיכלים בגדלים שונים מהארץ..
    תודה!!

    • יונית צוקרמן הגב אוקטובר 15, 2017 בשעה 3:18 am

      בטח בגביע שמנת חמוצה יש 200 מל שמנת מתוקה 240 מל כל מיכל .בהצלחה

  6. כרמית אייזר הגב דצמבר 17, 2017 בשעה 9:26 am

    היי יונית, יש אפשרות להוסיף במקום הביצים משהו אחר?

  7. איילת הגב אפריל 30, 2018 בשעה 3:04 am

    הי יונית
    לאיזה גודל תבנית המתכון מתאים?

    • יונית צוקרמן הגב אפריל 30, 2018 בשעה 4:06 am

      26 ואפשר 28

  8. יול הגב מאי 24, 2018 בשעה 12:48 pm

    אפשר להקפיא את הקיש?
    רוצה להגיש אותו בעוד יומיים, האם עדיף להקפיא או להשאיר במקרר?

  9. יול הגב מאי 24, 2018 בשעה 12:51 pm

    כמה זמן לאפות?

    תודה

    • יונית צוקרמן הגב נובמבר 18, 2018 בשעה 7:06 pm

      בהחלט

  10. שני הגב מאי 24, 2020 בשעה 8:18 am

    האם אפשר להקפיא את הקיש?

השארת תגובה

ביטול

קצת עליי

קוראים לי יונית סולטן צוקרמן וגדלתי בבית מרוקאי אותנטי עם המון בישולים ואהבה גדולה למטבח.

אמא שלי היא בשלנית בחסד עליון וסבתא סולטנה ז"ל הייתה טבחית מפורסמת באוג'דה במרוקו. סבתא שמרה מתכונים בסוד רק למשפחה ואמא תמיד לימדה באהבה...

פרסומת
מלכת המטבח – הספר!
עשו לי לייק בפייסבוק
חיפוש מתכונים
קטגוריות מתכונים
המתכונים הכי פופולריים
  • קוביות בשר עם פטריות קוביות בשר עם פטריות הבת שלי אתמול אמרה לי אמאאאאא אי אפשר להפסיק לאכול איזה...
  • עוגת גבינה קלאסית עוגת גבינה קלאסית פוסט שלם שהוא למעשה מדריך לעוגת הגבינה הקלאסית, שיש לה...
  • עוגיות מכונה עוגיות מכונה העוגיות מכונה של אמא שלי הכי טעימות בעולם !!!! א...
  • פיתה תרד חלומית פיתה תרד חלומית השבוע לפני שנה הייתי באינסטנבול אהובתי . גוגל הז...
  • המדריך המלא להכנת פריקסה המדריך המלא להכנת פריקסה המדריך המלא לפריקסה.כל הסודות שלי.כל הטיפים שלי.כאן ועכ...
מתכונים חדשים

קוביות בשר עם פטריות

פיתה תרד חלומית

החומוס של סבתא סולטנה

כרובית בתנור ברוטב סודי

עוגת לימון עם קוקוס ושקדים

רשתות חברתיות
  • Facebook
  • Google+
  • Pinterest
  • Instagram
הצטרפו לאינסטגרם של יונית צוקרמן
תחזוקת האתר ע״י כפיר בקיש בניית אתרים
Translate
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסט
  • הקטן טקסט
  • גווני אפור
  • ניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכה
  • רקע בהיר
  • הדגשת קישורים
  • פונט קריא
  • איפוס