תפו"א הכי קלים בעולם - יונית צוקרמן מלכת המטבח
יונית צוקרמן מלכת המטבח
  • שבתות וחגים
    • אוכל מסורתי
    • חנוכה
    • ט"ו בשבט
    • יום האהבה
    • יום העצמאות
    • יום כיפור
    • ל"ג בעומר
    • מימונה
    • סוכות
    • פורים
    • פסח
    • ראש השנה
    • שבועות
  • סלטים
    • חמוצים וכבושים
    • סלטים חיים
    • סלטים מבושלים
    • ממרחים ורטבים
  • מנות עיקריות
    • בשר
    • דגים
    • עוף
    • קציצות
  • תוספות
    • אורז
    • ירקות
    • פסטה
    • תפוחי אדמה
    • מרקים
  • בצקים
    • בצק עלים
    • חלות ולחמניות
    • פיצות ופוקאצ'ות
    • מוקפצים וחברים
    • קישים
    • פיתות
  • עוגות
    • עוגות בחושות
    • עוגות גבינה
    • עוגות השנה שלי
    • עוגות ימי הולדת
    • עוגות ללא גלוטן
    • עוגות שוקולד
    • עוגות שמרים
    • עוגות ביסקוויטים
  • עוגיות
    • עוגיות מכל העדות
    • עוגיות מלוחות
    • עוגיות מתוקות ליד הקפה
  • קינוחים
    • קינוחים ב-5 דקות
    • קינוחים בכוס
    • קינוחים פרווה
  • הספר!
  • צרו קשר
  • שבתות וחגים
    • אוכל מסורתי
    • חנוכה
    • ט"ו בשבט
    • יום האהבה
    • יום העצמאות
    • יום כיפור
    • ל"ג בעומר
    • מימונה
    • סוכות
    • פורים
    • פסח
    • ראש השנה
    • שבועות
  • סלטים
    • חמוצים וכבושים
    • סלטים חיים
    • סלטים מבושלים
    • ממרחים ורטבים
  • מנות עיקריות
    • בשר
    • דגים
    • עוף
    • קציצות
  • תוספות
    • אורז
    • ירקות
    • פסטה
    • תפוחי אדמה
    • מרקים
  • בצקים
    • בצק עלים
    • חלות ולחמניות
    • פיצות ופוקאצ'ות
    • מוקפצים וחברים
    • קישים
    • פיתות
  • עוגות
    • עוגות בחושות
    • עוגות גבינה
    • עוגות השנה שלי
    • עוגות ימי הולדת
    • עוגות ללא גלוטן
    • עוגות שוקולד
    • עוגות שמרים
    • עוגות ביסקוויטים
  • עוגיות
    • עוגיות מכל העדות
    • עוגיות מלוחות
    • עוגיות מתוקות ליד הקפה
  • קינוחים
    • קינוחים ב-5 דקות
    • קינוחים בכוס
    • קינוחים פרווה
  • הספר!
  • צרו קשר
דף הבית » תפו"א הכי קלים בעולם
יונית צוקרמן מלכת המטבח
  • שבתות וחגים
    • אוכל מסורתי
    • חנוכה
    • ט"ו בשבט
    • יום האהבה
    • יום העצמאות
    • יום כיפור
    • ל"ג בעומר
    • מימונה
    • סוכות
    • פורים
    • פסח
    • ראש השנה
    • שבועות
  • סלטים
    • חמוצים וכבושים
    • סלטים חיים
    • סלטים מבושלים
    • ממרחים ורטבים
  • מנות עיקריות
    • בשר
    • דגים
    • עוף
    • קציצות
  • תוספות
    • אורז
    • ירקות
    • פסטה
    • תפוחי אדמה
    • מרקים
  • בצקים
    • בצק עלים
    • חלות ולחמניות
    • פיצות ופוקאצ'ות
    • מוקפצים וחברים
    • קישים
    • פיתות
  • עוגות
    • עוגות בחושות
    • עוגות גבינה
    • עוגות השנה שלי
    • עוגות ימי הולדת
    • עוגות ללא גלוטן
    • עוגות שוקולד
    • עוגות שמרים
    • עוגות ביסקוויטים
  • עוגיות
    • עוגיות מכל העדות
    • עוגיות מלוחות
    • עוגיות מתוקות ליד הקפה
  • קינוחים
    • קינוחים ב-5 דקות
    • קינוחים בכוס
    • קינוחים פרווה
  • הספר!
  • צרו קשר
  • שבתות וחגים
    • אוכל מסורתי
    • חנוכה
    • ט"ו בשבט
    • יום האהבה
    • יום העצמאות
    • יום כיפור
    • ל"ג בעומר
    • מימונה
    • סוכות
    • פורים
    • פסח
    • ראש השנה
    • שבועות
  • סלטים
    • חמוצים וכבושים
    • סלטים חיים
    • סלטים מבושלים
    • ממרחים ורטבים
  • מנות עיקריות
    • בשר
    • דגים
    • עוף
    • קציצות
  • תוספות
    • אורז
    • ירקות
    • פסטה
    • תפוחי אדמה
    • מרקים
  • בצקים
    • בצק עלים
    • חלות ולחמניות
    • פיצות ופוקאצ'ות
    • מוקפצים וחברים
    • קישים
    • פיתות
  • עוגות
    • עוגות בחושות
    • עוגות גבינה
    • עוגות השנה שלי
    • עוגות ימי הולדת
    • עוגות ללא גלוטן
    • עוגות שוקולד
    • עוגות שמרים
    • עוגות ביסקוויטים
  • עוגיות
    • עוגיות מכל העדות
    • עוגיות מלוחות
    • עוגיות מתוקות ליד הקפה
  • קינוחים
    • קינוחים ב-5 דקות
    • קינוחים בכוס
    • קינוחים פרווה
  • הספר!
  • צרו קשר
תפו"א הכי קלים בעולם

תפו"א הכי קלים בעולם

יונית צוקרמן ספטמבר 2, 2017 12 תגובות

תפו"א אפויים בקלי קלות

לחץ כאן להדפסה

 

 

את המתכון הזה אתם הולכים לזכור בע"פ ולעשות לפחות פעם בחודש!

אל תעשו לי פרצוף עלאק מה היא חושבת לעצמה?מה אנחנו צוקרמן ?

לא אתם לא וטוב שכך האמינו לי 🙂 אבל המתכון הזה כל כך פשוט שאין בו כמעט כלום והוא הכי טעים בעולם.

רק מה תזכרו את הטיפים שלי טוב טוב !כי סוד הקסם.

נו תראו זאותי עפה על עצמה ?

חחחח לא נו באמת בוא ניהיה רציניים ?המתכון הכי  קל בעולם אבל 2 דברים חשובים עושים את ההבדל?

הרתיחה והצריבה ועל זה אני ארחיב באופן הכנה .

אבל קודם אקדים ואומר שתפו"א זה כמו בשר הוא טעים לרוב איך שהטבע יצר אותו לא צריך להוסיף לו כל מיני בודארס .מלח פלפל שמן זית /קנולה /חמניות והוא בשיאו.

בקיצור זה לא כאילו עכשיו המצאתי את אמריקה אגב משם הרעיון של הקוואץ(מעיכה) הגיע.

אפשר עם מעיכה ואפשר בלי המעיכה.אבל המעיכה מזכיר בטעמו יותר תפוא מדורה סטייל בית כזה כזה

טוב חאלס פטפטת ובואו נתחיל.

חומרים :

שקית תפו"א למיקרו

מלח גס.

פלפל 4 העונות.

שמן זית איכותי

אופן ההכנה :

קלי קלות!

להוציא את התפוא מהשקית.

להכניס לסיר למלא מים עד כיסוי ולבשל עד ריכוך.

לסנן ,להשאיר בקערה 10 דק שיתקררו.

להניח בתבנית אפיה עם נייר אפיה (חבל ללכך את התבנית )

עכשיו טיפ צוקרמן ! לתוך הקערה שפכו רבע כוס שמן זית ותעסו את התפוא.

למה?א. כל התפוא יהיה משומן והוא יהיה קריספי גם מלמטה  ב.כאשר אנחנו מזלפים מלמעלה לרוב אנחנו מפספסים ומבזבזים יותר שמן זית  ג.ככה הנייר פחות מתלכלך ויש לנו אחידות בטעם.

יאללללה איזה חופרת זאותי בסדר נעסה רק תשתקי??

להניח את התפו"א על התבנית עם הנייר למעוך עם היד לאלו שקשה אפשר עם תחתית של כוס.אפשר גם רק לחצות ל2.תראו תמונה בהתחלנ

לפזר מעל כל תפוא מעוך מלח גס מאד ממליצה לעבוד עם מטחנה של מלח גס אטלנטי ושל פלפל שחור

אני לאחרונה משתמשת עם פלפל ארבע העונות של תבליני מימונס זה מגיע עם מטחנה.ואני מאד אוהבת את המוצר בגלל הטעם שהוא נותן לי.

אבל זה לא חובה אפשר פלפל שחור רגיל אבל במטחנה ביתית שאתם טוחנים על המקום.אבל אם אין אפשר פלפל שחור גרוס זה בסדר גמור.פשוט מנסה קצת לשדרג אתכם להיות מקצוענים יותר.המלצה לא מעבר.

להכניס לתנור לגריל טורבו לתנור חם חם 210 מעלות.

בערך עשר דק גג רבע שעה .הכי טוב תציצו בעין כי לכל אחד דרגת חום אחרת.

שזה יוצא אפשר לפזר לקישוט מעל פטרוזליה יבשה

להוציא לטעום….ולהגיד חופרת חופרת אבל אחלה מתכון…

עד המתכון הבא ?אלף

 

לחץ כאן להדפסה

אודות המחבר

יונית צוקרמן להציג את כל הפוסטים של יונית צוקרמן


« פוסט קודם
פוסט הבא »

12 תגובות

  1. אילנה בר הגב ספטמבר 2, 2017 בשעה 3:28 pm

    יונית יקירה… מיותר להגיד כמה שאת אלופה. כל המתכונים שלך מוצלחים ובעזרת הטיפים וההסבר המדוייק, כל מנה יוצאת משובחת…
    תודה על הכל אישה יקרה ???

    • יונית צוקרמן הגב ספטמבר 5, 2017 בשעה 12:46 pm

      את מהממת בעצמך.על היכולת לפרגן ולהגיד תודה.מעריכה תודה ויום נפלא

  2. נופית דרורי הגב ספטמבר 2, 2017 בשעה 6:27 pm

    יונית המושלמת כל מתכון לפנים סוף הגרך מושלמות והטיפים בלעדיהם אין מתכון שאלה בבקשה אפשר תפוחי אדמה רגילים אדומים ?? או שחייב במיקרו

  3. מלי הגב ספטמבר 3, 2017 בשעה 11:54 am

    שלום יונית
    אני די חדשה פה, אשמח לקבל הסבר על חום וזמן האפיה , תודה

    • יונית צוקרמן הגב ספטמבר 5, 2017 בשעה 12:45 pm

      החום צריך להיות תנור חם דהיינו שהוא פועל לפחות עשר דק לפני הכנסת התפוא.בגלל שלכל תנור יש עוצמת חום משלו(ישן חדש עם גומיות בלי גומיות)אני תמיד ממליצה להציץ מידי פעם ולבדוק ברגע שהם זהובים ויפים מוציאים.זה הדרך נכי טובה

  4. ליליה הגב ספטמבר 5, 2017 בשעה 5:51 am

    אני מכינה כל שבוע….! משתמשת בתפוחי אדמה אדומים בינוניים. מאדה בכלי אידוי עם קצת מים במיקרו – 15 דקות. מעבירה לתבנית חד פעמית, חורצת איקס עמוק, מועכת עם תרוד , מזליפה שמן זית (אבל הכי טעים עם חמאה הולנדית!) מטבלת עם מלח, פלפל, אבקת שום ותערובת תבלינים לתפוחי אדמה וישר לטוסטר גריל להשחמה. יוצא כל כך טעים ומתוק שמחסלים אותם לפני שהספיקו להצטנן!

    • יונית צוקרמן הגב ספטמבר 5, 2017 בשעה 12:41 pm

      איזה כייף לקרוא תודה על הטיפים מניסיונך

  5. Itzik הגב ספטמבר 9, 2017 בשעה 8:05 am

    היי יונית, שמתי לב שיש לך אתר שבנוי על המערכת וורדפרס, ושיש לך באתר תוסף של תרגום, אשמח לקבל את שם התוסף שאוכל לשים גם באתר שלי.
    תודה מראש, איציק:)

  6. שרית הגב דצמבר 21, 2017 בשעה 12:04 pm

    היי יונית,

    האם ניתן להכין גם עם תפוחי אדמה רגילים?

  7. אור הגב יולי 30, 2020 בשעה 8:31 pm

    שלום לך מלכת המטבח 🙂
    אפשר להכין את המתכון מראש? ישאר קריספי?

  8. רן הגב מרץ 4, 2022 בשעה 11:30 am

    תודה על מתכון פשוט וטעים… אלופה!

    • יונית צוקרמן הגב מרץ 5, 2022 בשעה 4:29 am

      באהבה !

השארת תגובה

ביטול

קצת עליי

קוראים לי יונית סולטן צוקרמן וגדלתי בבית מרוקאי אותנטי עם המון בישולים ואהבה גדולה למטבח.

אמא שלי היא בשלנית בחסד עליון וסבתא סולטנה ז"ל הייתה טבחית מפורסמת באוג'דה במרוקו. סבתא שמרה מתכונים בסוד רק למשפחה ואמא תמיד לימדה באהבה...

פרסומת
מלכת המטבח – הספר!
n
עשו לי לייק בפייסבוק
חיפוש מתכונים
קטגוריות מתכונים
המתכונים הכי פופולריים
  • עוגת קרמבו עוגת קרמבו העוגה הכי ממכרת בעיניי זו עוגת קרמבו! קיץ חורף סתיו אבי...
  • חזה עוף במעטפת חמוץ מתוק חזה עוף במעטפת חמוץ מתוק מנה שלא רק ילדים אוהבים! מנה ממכרת שמראש אני אומרת! תכפ...
  • המדריך המלא להכנת פריקסה המדריך המלא להכנת פריקסה המדריך המלא לפריקסה.כל הסודות שלי.כל הטיפים שלי.כאן ועכ...
  • פרגית ולתנור פרגית ולתנור   את המתכון של היום אני מכינה שבת כן שבת לא ! הבנו...
  • קציצות אבוחצירה קציצות אבוחצירה המתכון הזה מעל 30 שנה, הוא קל מאד, לא דורש הרבה חומרים...
מתכונים חדשים

בצק אחד 3 מאפים

עוגת גבינה ואוכמניות

עוגת גבינה פאי לימון

סמבוסק פיצה כמו במאפיות

סלמון במרינדת הקסם

רשתות חברתיות
  • Facebook
  • Pinterest
  • Instagram
חשוב
  • קצת עלי
  • מדיניות פרטיות
  • הצהרת נגישות
  • צרו קשר
תחזוקת האתר ע״י כפיר בקיש בניית אתרים
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות כלי נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסטהגדל טקסט
  • הקטן טקסטהקטן טקסט
  • גווני אפורגווני אפור
  • ניגודיות גבוההניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכהניגודיות הפוכה
  • רקע בהיררקע בהיר
  • הדגשת קישוריםהדגשת קישורים
  • פונט קריאפונט קריא
  • איפוס איפוס