שניצל כרובית זה החיים !
זה תעלפת של התעלפת של הלייף חחח
מה לא?!
ברור שכן,תדמיינו את הביס המושלם שזה יוצא חם קריספי מבחוץ ורך מבפנים תוסיפי בלילה טעימה שמוסיפה עיניין וטעם לביס.
תוסיפו מעל מיונז שום וספייסי מיונז חריף של הלמנס חלוםםם עקצוץ של חריפות מהצילי ופיקנטיות מהשום.
גילוי נאות :קיבלתי את המיונזים החדשים להתנסות והתאהבתי בהם בעיקר כי הם לא רק טובים כרוטב מעל אלא יכולים לשמש כחומר גלם בבלילה או בכפיה של בצקים.הקטע שהמיונז מגיע מתובל עושה לנו עבודה טובה ומשדרג לנו את הטעמים ממיונז רגיל.
אמאאא אמאאאאא אני מתארת לכם ואני כולי ריר ובא לי לרוץ עכשיו ולהכין עוד נגלה חחחחח
בקיצור מנה מושלמת לצמחוניים אתן גרסה לטבעוניים .
מנה נפלאה לפתיחה אם עושים ערב בנות /על האש.
בקיצור טעים ברמות על חלל רוצו להכין !
חומרים :
כרובית גדולה מחולקת לתפרחות קטנות /שקית כרובית קפואה.
בלילה :
כוס וחצי קמח
2 ביצים
2 כפות מיונז שום של הלמנס
כפית חרדל צהוב הלמנס
חצי כוס מים
חצי כפית מלח
רבע כפית פלפל.
ציפוי:
פירורי לחם עם שומשום
אופן ההכנה :
אם קניתם כרובית טריה אז לפרק אותה לתפרחות קטנות ולבשל עד ריכוך קל.
אם קניתם קפוא להכניס למים להביא לרתיחה ומרתיחה לבשל עוד 8 דק .
אחכ לסנן את פרחי הכרובית .
לערבב את חומרי הבלילה היטב.
לטבול כל תפרחת כרובית בבלילה .ואחכ בפירורי הלחם
לטגן בשמן עמוק עד הזהבה
אפשר להגיש עם כל רוטב שאוהבים .
אני הגשתי עם הרטבים שקיבלתי וזה היה שוס!
הערות :
אם אתם גרים בחול ואין לכם את הגרסה של המיונז שום אז להוסיף מיונז הלמנס וחצי כפית אבקת שום.
לגרסה טבעונית במקום המיונז והביצים להוסיף מים בערך רבע כוס חד פעמי שקופה.
אפשר לאפות בסיר טיגון ללא שמן יוצא מעולה או בתנור חם 200 מעלות מצב טורבו רק לא לשכוח לרסס בספרי שמן ולהפוך מידי פעם את הכרוביות .
הי יונית אני מעוניינת להיות באטר שלך