יונית צוקרמן מלכת המטבח
  • שבתות וחגים
    • אוכל מסורתי
    • חנוכה
    • ט”ו בשבט
    • יום האהבה
    • יום העצמאות
    • יום כיפור
    • ל”ג בעומר
    • מימונה
    • סוכות
    • פורים
    • פסח
    • ראש השנה
    • שבועות
  • סלטים
    • חמוצים וכבושים
    • סלטים חיים
    • סלטים מבושלים
    • ממרחים ורטבים
  • מנות עיקריות
    • בשר
    • דגים
    • עוף
    • קציצות
  • תוספות
    • אורז
    • ירקות
    • פסטה
    • תפוחי אדמה
    • מרקים
  • בצקים
    • בצק עלים
    • חלות ולחמניות
    • פיצות ופוקאצ’ות
    • מוקפצים וחברים
    • קישים
    • פיתות
  • עוגות
    • עוגות בחושות
    • עוגות גבינה
    • עוגות השנה שלי
    • עוגות ימי הולדת
    • עוגות ללא גלוטן
    • עוגות שוקולד
    • עוגות שמרים
    • עוגות ביסקוויטים
  • עוגיות
    • עוגיות מכל העדות
    • עוגיות מלוחות
    • עוגיות מתוקות ליד הקפה
  • קינוחים
    • קינוחים ב-5 דקות
    • קינוחים בכוס
    • קינוחים פרווה
  • הספר!
  • שבתות וחגים
    • אוכל מסורתי
    • חנוכה
    • ט”ו בשבט
    • יום האהבה
    • יום העצמאות
    • יום כיפור
    • ל”ג בעומר
    • מימונה
    • סוכות
    • פורים
    • פסח
    • ראש השנה
    • שבועות
  • סלטים
    • חמוצים וכבושים
    • סלטים חיים
    • סלטים מבושלים
    • ממרחים ורטבים
  • מנות עיקריות
    • בשר
    • דגים
    • עוף
    • קציצות
  • תוספות
    • אורז
    • ירקות
    • פסטה
    • תפוחי אדמה
    • מרקים
  • בצקים
    • בצק עלים
    • חלות ולחמניות
    • פיצות ופוקאצ’ות
    • מוקפצים וחברים
    • קישים
    • פיתות
  • עוגות
    • עוגות בחושות
    • עוגות גבינה
    • עוגות השנה שלי
    • עוגות ימי הולדת
    • עוגות ללא גלוטן
    • עוגות שוקולד
    • עוגות שמרים
    • עוגות ביסקוויטים
  • עוגיות
    • עוגיות מכל העדות
    • עוגיות מלוחות
    • עוגיות מתוקות ליד הקפה
  • קינוחים
    • קינוחים ב-5 דקות
    • קינוחים בכוס
    • קינוחים פרווה
  • הספר!
פוסטים חדשים
  • טוסט עמק וזיתים
  • לחם זיתים
  • קוביות בשר עם פטריות
  • פיתה תרד חלומית
  • החומוס של סבתא סולטנה
  • כרובית בתנור ברוטב סודי
  • עוגת לימון עם קוקוס ושקדים
  • פוקאצ’ה סביח
  • כדורי תפוא וגבינות מהסרטים
  • הטבית שלי
דף הבית » קציצות עוף מקורמלות ברוטב משגע
יונית צוקרמן מלכת המטבח
  • שבתות וחגים
    • אוכל מסורתי
    • חנוכה
    • ט”ו בשבט
    • יום האהבה
    • יום העצמאות
    • יום כיפור
    • ל”ג בעומר
    • מימונה
    • סוכות
    • פורים
    • פסח
    • ראש השנה
    • שבועות
  • סלטים
    • חמוצים וכבושים
    • סלטים חיים
    • סלטים מבושלים
    • ממרחים ורטבים
  • מנות עיקריות
    • בשר
    • דגים
    • עוף
    • קציצות
  • תוספות
    • אורז
    • ירקות
    • פסטה
    • תפוחי אדמה
    • מרקים
  • בצקים
    • בצק עלים
    • חלות ולחמניות
    • פיצות ופוקאצ’ות
    • מוקפצים וחברים
    • קישים
    • פיתות
  • עוגות
    • עוגות בחושות
    • עוגות גבינה
    • עוגות השנה שלי
    • עוגות ימי הולדת
    • עוגות ללא גלוטן
    • עוגות שוקולד
    • עוגות שמרים
    • עוגות ביסקוויטים
  • עוגיות
    • עוגיות מכל העדות
    • עוגיות מלוחות
    • עוגיות מתוקות ליד הקפה
  • קינוחים
    • קינוחים ב-5 דקות
    • קינוחים בכוס
    • קינוחים פרווה
  • הספר!
  • שבתות וחגים
    • אוכל מסורתי
    • חנוכה
    • ט”ו בשבט
    • יום האהבה
    • יום העצמאות
    • יום כיפור
    • ל”ג בעומר
    • מימונה
    • סוכות
    • פורים
    • פסח
    • ראש השנה
    • שבועות
  • סלטים
    • חמוצים וכבושים
    • סלטים חיים
    • סלטים מבושלים
    • ממרחים ורטבים
  • מנות עיקריות
    • בשר
    • דגים
    • עוף
    • קציצות
  • תוספות
    • אורז
    • ירקות
    • פסטה
    • תפוחי אדמה
    • מרקים
  • בצקים
    • בצק עלים
    • חלות ולחמניות
    • פיצות ופוקאצ’ות
    • מוקפצים וחברים
    • קישים
    • פיתות
  • עוגות
    • עוגות בחושות
    • עוגות גבינה
    • עוגות השנה שלי
    • עוגות ימי הולדת
    • עוגות ללא גלוטן
    • עוגות שוקולד
    • עוגות שמרים
    • עוגות ביסקוויטים
  • עוגיות
    • עוגיות מכל העדות
    • עוגיות מלוחות
    • עוגיות מתוקות ליד הקפה
  • קינוחים
    • קינוחים ב-5 דקות
    • קינוחים בכוס
    • קינוחים פרווה
  • הספר!
קציצות עוף מקורמלות ברוטב משגע

קציצות עוף מקורמלות ברוטב משגע

יונית צוקרמן ינואר 3, 2019 46 תגובות

טוב תקשיבו לי טוב טוב !את הקציצות האלו עוד השבת אתם מכינים !

לא מעניין אותי מה תיכננתם .. על מה חשבתם…אתם עושים שינוי בתוכנית ורצים לקנות את החומרים ולהכין !

לא לשכוח לתייג אותי שהלב שלי יתרחב כמו הגודל שלי חחחחחח.

את המתכון הכנתי השבוע חצי חוסל לפני הרוטב.חצי אחרי.חצי בעלי לקח לעבודה והח’ברה בכיבוי אש אמרו ללא יוצא מן הכלל שאין דברים כאלה!

אין.

אז אין לי הרבה כוח לחפור לכם!יש לי מלא דברים לעשות ובגלל שהתלהבתי שזה כזה טעים אמרתי יונה עזבי הכל תכתבי מתכון !

הקציצות רכות שמנמנות מקורמלות בבצל וברוטב משגע שאי אפשר להפסיק לאכול מהסיר(ברור כי אוכלים מהצלחת ??)

כמובן שאת הקציצות אפשר לאכול בלי רוטב.אפשר להכין וחצי להקפיא(אחרי הטיגון לשים בשקית אטומה)וחצי ברוטב.ואפשר הכל ברוטב(איזה חמודה אני כמה אופציות אני מביאה לכם חחחח)

חשוב שתדעו שהרוטב של הקציצות עם הפטריות יכול להיות תוספת מעלפת גם בלי הקציצות.הסוד לרוטב טעים כזה הוא רטבים איכותיים וחמאת בוטנים איכותית.תעשו לי טובה תשקיעו ברוטב אכותי ופחות תעשייתי .

אגב חמאת בוטנים למי שלא אוהב לא חובה אפשר לוותר על זה.גם בלי החמאת בוטנים הרוטב מעלףףףףףףףף.אבל אם אני יונית המקובעת אהבה את השילוב אז אתם חייבים לנסות(קחו טיפה חמאה וקצת מהרוטב תערבבו תטעמו אם זה מתאים לכם לכו על זה)

אז לפני שאני מתעלפת וחופרת למרות שאמרתי שאני לא בואו נתחיל !קדימה מצרכים :

עיסת הקציצות:

חצי קילו טחון עוף

תפוא גדול

בצל גדול או 2 קטנים

קישוא בינוני.

חצי צרור פטרוזליה וכוסברה קצוצה

כוס חד פעמי שתיה קרה פירורי לחם

כף תבלין לפרגיות כפית גריל עוף כפית מלח רבע כפית פלפל שחור.כפית פפריקה חצי כפית כורכום. כף שמן

שקית אבקת אפיה (לא טעות )

ביצה

ציפוי:

כוס קמח

כוס סולת.

שמן לטיגון.

רוטב :

3 בצלים פרוסים.

כף סוכר חום.

2 סלסלאות של פטריות

חצי כוס טריאקי יד מרדכי(הכי טעים שיש)

חצי כוס צ’ילי מתוק יד מרדכי.

2 כפות סויה.

מלח פלפל פפריקה אדומה.

כף חמאת בוטנים

בצל ירוק

אופן ההכנה:

את  התפוא הבצל והקישוא לשים במעבד מזון אם אין לכם אז לגרד בפומפיה על החלק הקטן. את הירק לקצוץ בסכין .ולהניח בקערה.להוסיף את חזה עוף הטחון. ואת שאר המצרכים :פירורי לחם ביצה אבקת אפיה שמן ותבלינים כמו שכתבתי.טוב תקשיבו התיבלון הזה שיחוק יוצא מאד טעים . לערבב את הכל.לא לפחד מאבקת האפיה היא תיתן לנו קציצות עוף תפוחות ואווריריות.

להניח למנוחה של חצי שעה  במקרר ואפשר כמה שעות.עד 24 שעות במקרר לא יותר!

אחרי חצי שעה להוציא לכדרר קציצות יוצא בערך 24.

לחמם שמן במחבת.(גובה השמן צריך להגיע לגובה רבע המחבת.)

לשים בצלחת עמוקה כוס קמח וכוס סולת לערבב.

לטבול כל קציצה בקמח ולהכניס לשמן החם.

להזהיב את הקציצות מכל צד.

להוציא.

אם אוכלים את הקציצות ללא רוטב אופן הטיגון הוא כזה עובדים עם להבה גדולה עד שכל הקציצות בתוך המחבת.ממניכים את הלהבה ללהבה נמוכה .כאשר הופכים את הקציצות לצד השני מעלים את גובה הלהבה וכאשר כל הקציצות הפוכות שוב מורידים את הלהבה לאש נמוכה.ככה לא יווצר מצב שהקציצות לא מבושלות מבפנים.במידה ומכניסים לרוטב אין חשיבות כי הרוטב יסיים את זמן הבישול לכן הדגשתי מי שלא מכין עם רוטב.

בואנה אני מזהירה אתכם אם אתם טועמים אחת זה נגמר ב4.תזהרו!!!

הכנת הרוטב:

לפרוס 3 בצלים לטגן אותם עם 2-3 כפות שמן  וכף סוכר.מטרת הסוכר היא לקרמל את הבצל ולהוציא נוזלים.בבישול אני אוהבת סוכר חום.

כאשר הבצל מזהיב זה הזמן להוסיף פטריות ולהמשיך לטגן עד שהבצל זהוב והפטריות התכווצו.

https://www.yonit-tzukerman.co.il/wp-content/uploads/2019/01/VID_301780129_031426_911.mp4

עכשיו לשים כף פפריקה כף אבקת מרק עוף כף חמאת בוטנים חצי כוס צ’ילי מתוק וחצי כוס טריאקי איכותי.הרבה פעמיים שואלים אותי מה זה איכותי.יד מרדכי הוא רוטב איכותי די דומה להכנת רוטב ביתי.אחרי שתכינו פעם אחת ותראו את המרקם תבינו שאני צודקת ושווה להשקיע כמה שקלים בודדים יותר.

https://www.yonit-tzukerman.co.il/wp-content/uploads/2019/01/VID_301980725_162524_526.mp4

לערבב הכל טוב טוב שהטעמים יספגו בבצלים ובפטריות

להוסיף 2 כוסות מים רותחים.לערבב היטב.להכניס את הקציצות .לסדר יפה.לפזר מעל בצל ירוק.אפשר גם בוטנים גרוסים.אורז לבן ויש לכם ארוחה מהסרטיםםםםםםם.

https://www.yonit-tzukerman.co.il/wp-content/uploads/2019/01/VID_302070614_150705_594.mp4

הערות:

אפשר לוותר על טיגון הקציצות אבל אז זה יהיה מרקם אחר.אפשר לאפות בתנור ואז להכניס לרוטב.

אפשר להוסיף נבטים לסיר ופלפלים בשני צבעים ולהעשיר את הסיר.

אפשר לצפות רק בקמח למי שלא אוהב מרקם של סולת.

לגרסה ללא גלוטן להמיר את פירורי הלחם בפירורים ללא גלוטן ואת הציפוי בקונפלור או קמח ללא גלוטן.

https://www.yonit-tzukerman.co.il/wp-content/uploads/2019/01/VID_302770429_100323_667.mp4

בא לכם להכיר אותי עוד?להתעדכן בסטורי…בואו לאינסטגרם שלי yonit_z

 

 

 

 

 

לחץ כאן להדפסה

אודות המחבר

יונית צוקרמן להציג את כל הפוסטים של יונית צוקרמן


« פוסט קודם
פוסט הבא »

46 תגובות

  1. נופר הגב מרץ 16, 2019 בשעה 3:44 pm

    מעולה מעולה מעולה

    • יונית צוקרמן הגב מרץ 16, 2019 בשעה 4:58 pm

      שמחה לקרוא ♡

  2. שם *אתי מלמד הגב מרץ 22, 2019 בשעה 7:33 am

    תודה על מתכונים נפלאים שלך. מתכוונת להכין את הקציצות עוף לשבת. אחרי שהכנסתי את הקציצות לסיר כמה זמן יש לבשל אותם? לאחר הטיגון?

    • יונית צוקרמן הגב מרץ 23, 2019 בשעה 4:20 am

      עשרים דק

  3. יעל הגב מרץ 22, 2019 בשעה 11:33 am

    הקציצות טעימות בטירוף והרוטב משגע.

    • יונית צוקרמן הגב מרץ 23, 2019 בשעה 4:18 am

      באהבה ♡שמחה לקרוא

  4. מיכל הגב אפריל 2, 2019 בשעה 3:39 pm

    המתכונים שלך נהדרים ומככבים אצלנו בשולחן.
    האם אפשר להכין בלי פטריות? במה אפשר או מומלץ להחליפם?
    תודה רבה

    • יונית צוקרמן הגב אפריל 3, 2019 בשעה 1:53 am

      אפשר בלי ….ואםשר להחליף בכל דבר שאוהבים למשל תפוא בטטה וכד

  5. רויטל אלי הגב אפריל 23, 2019 בשעה 10:33 am

    אפשר לא לטגן את הקציצות?

    • יונית צוקרמן הגב אפריל 24, 2019 בשעה 3:04 am

      אפשר

  6. נטלי הגב מאי 17, 2019 בשעה 11:49 am

    טעיםםםם תודה רבה!

  7. נאוית הגב מאי 18, 2019 בשעה 5:08 pm

    כמה זמן לשים בתנור במקום לטגן את הקציצות?

    • יונית צוקרמן הגב מאי 19, 2019 בשעה 2:35 pm

      להחליף בהזהבה ראשונה צד ובהזהבה שנייה להוציא

  8. נועה הגב מאי 24, 2019 בשעה 5:00 pm

    רואה את השם שלך רץ ברשת שנים ועוד לא ניסיתי.
    נפלתי על המתכון והחלטתי לתת צ’אנס.
    המון עבודה אבל יצא מעולה, ממש.

    תודה רבה

    • יונית צוקרמן הגב מאי 29, 2019 בשעה 3:00 am

      ועל זה נאמר ברוכה הבאה♡

  9. שירלי בנימין הגב אוגוסט 17, 2019 בשעה 7:53 am

    ת ו ד ה יונית

    יצא מעולה…הכנתי ביום שישי לא נשאר לשבת..נטרף ע”י 5 פיות.
    תודה על השיתוף.

  10. סטלי הגב אוגוסט 30, 2019 בשעה 4:22 am

    הקציצות טעימות מאוד😋 קצרו מחמאות והשבת אני שוב מכינה אני מבשלת המון מהמתכונים שלך. תודה רבה 🙏🙏🙏🙏

    • יונית צוקרמן הגב ספטמבר 24, 2019 בשעה 4:07 am

      איזה כייף לקרוא ♡♡♡תודה שחזרת לספר

  11. רחל אבוקסיס הגב ספטמבר 5, 2019 בשעה 6:29 am

    היי יונית, האם חייב לשים עם הקמח סולת?

  12. ריקי הגב ספטמבר 20, 2019 בשעה 4:41 am

    היוש יונית…
    יש אפשרות להחליף לבשר בקר טחון?
    אם כן צריך להוסיף גם תפוא לבשר ?
    תודה

    • ליאת הגב נובמבר 12, 2019 בשעה 8:37 am

      מצטרפת לשאלה..אפשר להחליף לבשר טחון?..לא מעריצי עוף פה

  13. יעל נגו הגב ספטמבר 23, 2019 בשעה 12:38 pm

    באיזה שלב שמים את הערמונים

  14. שירה הגב ספטמבר 25, 2019 בשעה 7:00 pm

    אם אין חמאת בוטנים אפשר בלי?

  15. Nadav הגב אוקטובר 3, 2019 בשעה 10:25 am

    לכסות את הסיר בבישול?

  16. שירלי הגב אוקטובר 20, 2019 בשעה 7:28 am

    היי!
    יש לי רק בוטנים אמריקאיים עם קליפה.. אפשר לשים?!

  17. דפנה הגב נובמבר 21, 2019 בשעה 3:51 pm

    האם אפשר לשים ערמונים במקום פטריות ?

  18. נ הגב נובמבר 25, 2019 בשעה 8:51 pm

    חבל שאת עושה שימוש בכוסות חד פעמיות בשביל למדוד דברים.
    יש כוסות מידה סטנדרטיות, מדויקות יותר ומזהמות פחות.
    לכתוב על זה בבלוג מעודד שימוש בחד פעמי וזה ממש מבאס לקרוא. מוציא את כל החשק להכין משהו ממתכונייך

  19. שולי הגב נובמבר 28, 2019 בשעה 1:18 pm

    הרוטב יוצא מתוק עם הטריאקי והצ’ילי , נכון?

  20. בת אל הגב דצמבר 5, 2019 בשעה 1:57 pm

    וואו יצא נדיר !!!

    תודה

  21. Shimonit Kalman הגב דצמבר 27, 2019 בשעה 8:45 pm

    יצא טעים אשששש תודה יונית על המתכונים הנהדרים

  22. ריטה צמח הגב ינואר 2, 2020 בשעה 9:22 am

    נראה מעולה!

    אני הולכת להכין לשבת

    תודה

  23. יונית קרול הגב ינואר 8, 2020 בשעה 9:47 pm

    אם אין לי חמאת בוטנים אפשרי להכין בלי או שזה מחייב?

  24. אורטל הגב אפריל 5, 2020 בשעה 2:30 pm

    הכנתי ויצא מתוק אפשר לעשות ברוטב מזרחי

  25. שחר הגב אפריל 12, 2020 בשעה 7:55 am

    הי יונית, אנחנו מאוד אוהבים את המתכונים שלך. יש לי שאלה. הילדים לאוהבים במתכונים את הציפוי בטיגון הראשוני. מה את מציעה? טיגון ללא ציפוי או בלי טיגון בכלל? האם זה משתנה ממתכון למתכון?

  26. זיוה הגב אפריל 14, 2020 בשעה 2:21 pm

    קציצות טעימות מאוד בקיצור מתכון מושלם. תודה

  27. שני הגב אפריל 16, 2020 בשעה 12:14 pm

    היי, יש אפשרות להחליף בבשר בקר במקום עוף?

  28. ליאןרה הגב מאי 17, 2020 בשעה 11:48 am

    ווי ווי… כמו שאמרת, מעדן, ככה זה בדיוק… עשיתי את התבשיל ביום שישי הזה, היום יום ראשון, הן אפילו טעימות יותר… רק מה, חסר רוטב… צריכה להוסיף יותר נוזלים. זה מעדן נמס בפה… תודה

  29. חיה הגב יוני 3, 2020 בשעה 8:23 am

    יש אופציה רק לבשל בלי הציפוי והטיגון? זה הולך?

  30. איילת הגב יוני 27, 2020 בשעה 5:47 pm

    המנה הייתה הצלחה מסחררת. עם או בלי רוטב, אלה ללא ספק קציצות העוף הכי טעימות שאכלנו. תודה!

  31. איריס הגב יולי 31, 2020 בשעה 12:49 am

    מה לעשות עם הסולת? לא רשמת? לטבול בקמח ואחכ בסולת?

  32. דלית ליברמן הגב אוגוסט 1, 2020 בשעה 11:12 am

    את הנגלה הראשונה של הקציצות הם טרפו לפני שהספקתי להכין את הרוטב…
    אז הכנתי עוד כמות ולא הרשיתי להם לגעת עד שהרוטב היה מוכן
    יצא….שלמות!!!!
    תודה רבה ושבת שלום

  33. תמר פנחסוביץ׳ הגב אוגוסט 8, 2020 בשעה 5:41 pm

    יונית היקרה ראשית אני מודה לך על כל המתכונים המופלאים שלך, את מדהימה ורציתי לשאול, כשכתבת בשר עוף טחון התכוונת מכל חלקי העוף או חזה עוף? תודה

    • שירן הגב ינואר 24, 2021 בשעה 5:17 pm

      היי.
      האם אפשר להכין את הקציצות מבלי להכין את הרוטב?

  34. דפנה הגב אוקטובר 8, 2020 בשעה 6:20 am

    אני בדרך כלל לא משאירה תגובות אבל הפעם החלטתי שאני חייבת.
    אלו קציצות העוף הכי טובות שהכנתי. תמיד זה מתפרק או לא טעים או מרקם לא מתאים.
    שאפו לגמרי על המתכון! החזרת לי את הכבוד האבוד של קציצות עוף.
    ובקיצור – משו משו !
    תודה

  35. סופה הגב ינואר 29, 2021 בשעה 5:05 pm

    הי יונית יקרה
    כשאני מחפשת ברשת מתכון ונתקלת בשם שלך בתוצאת החיפוש, אני יודעת שהגעתי לנחלה ! כל מתכון שלך טעים מאוד! מיוחד ומושקע.שמחה שמצאתי אותך.

  36. לאה הגב פברואר 17, 2021 בשעה 4:55 pm

    הי יונית!
    את כותבת שהבוד הוא שימוש ברטבים איכותיים.
    מצאתי רוטב צ’ילי מתוק ורוטב טריאקי של יד מרדכי
    רק סויה לא…
    על איזה רוטב סויה את ממליצה?
    תודה נשמה!

השארת תגובה

ביטול

קצת עליי

קוראים לי יונית סולטן צוקרמן וגדלתי בבית מרוקאי אותנטי עם המון בישולים ואהבה גדולה למטבח.

אמא שלי היא בשלנית בחסד עליון וסבתא סולטנה ז"ל הייתה טבחית מפורסמת באוג'דה במרוקו. סבתא שמרה מתכונים בסוד רק למשפחה ואמא תמיד לימדה באהבה...

פרסומת
מלכת המטבח – הספר!
עשו לי לייק בפייסבוק
חיפוש מתכונים
קטגוריות מתכונים
המתכונים הכי פופולריים
  • עוגיות שושנים עוגיות שושנים העוגיה עם הקצף הלבן שבכל ביס מרגישים זיכרון ילדות...
  • סיגרים מרוקאים מתוקים סיגרים מרוקאים מתוקים סיגר מתוק עשיר בטעם מהפיצוחים, מתפצח בעונג בחיך, קינוח...
  • דבלה =שושנה בדבש דבלה =שושנה בדבש     אוטוטוטו חג פורים, משלוחי מנות...
  • בשר צלי ברוטב פטריות ובצלים בשר צלי ברוטב פטריות ובצלים צלי כתף ברוטב פטריות ו בצלים מנה קלה להכנה וטעימה...
  • מרקים לקוסקוס מרקים לקוסקוס יש אין ספור גרסאות לסוגי מרק של קוסקוס היום אני מביאה ל...
מתכונים חדשים

טוסט עמק וזיתים

לחם זיתים

קוביות בשר עם פטריות

פיתה תרד חלומית

החומוס של סבתא סולטנה

רשתות חברתיות
  • Facebook
  • Google+
  • Pinterest
  • Instagram
הצטרפו לאינסטגרם של יונית צוקרמן
תחזוקת האתר ע״י כפיר בקיש בניית אתרים
Translate
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסט
  • הקטן טקסט
  • גווני אפור
  • ניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכה
  • רקע בהיר
  • הדגשת קישורים
  • פונט קריא
  • איפוס