קציצות עוף ובטטה - יונית צוקרמן מלכת המטבח
יונית צוקרמן מלכת המטבח
  • שבתות וחגים
    • אוכל מסורתי
    • חנוכה
    • ט"ו בשבט
    • יום האהבה
    • יום העצמאות
    • יום כיפור
    • ל"ג בעומר
    • מימונה
    • סוכות
    • פורים
    • פסח
    • ראש השנה
    • שבועות
  • סלטים
    • חמוצים וכבושים
    • סלטים חיים
    • סלטים מבושלים
    • ממרחים ורטבים
  • מנות עיקריות
    • בשר
    • דגים
    • עוף
    • קציצות
  • תוספות
    • אורז
    • ירקות
    • פסטה
    • תפוחי אדמה
    • מרקים
  • בצקים
    • בצק עלים
    • חלות ולחמניות
    • פיצות ופוקאצ'ות
    • מוקפצים וחברים
    • קישים
    • פיתות
  • עוגות
    • עוגות בחושות
    • עוגות גבינה
    • עוגות השנה שלי
    • עוגות ימי הולדת
    • עוגות ללא גלוטן
    • עוגות שוקולד
    • עוגות שמרים
    • עוגות ביסקוויטים
  • עוגיות
    • עוגיות מכל העדות
    • עוגיות מלוחות
    • עוגיות מתוקות ליד הקפה
  • קינוחים
    • קינוחים ב-5 דקות
    • קינוחים בכוס
    • קינוחים פרווה
  • הספר!
  • צרו קשר
  • שבתות וחגים
    • אוכל מסורתי
    • חנוכה
    • ט"ו בשבט
    • יום האהבה
    • יום העצמאות
    • יום כיפור
    • ל"ג בעומר
    • מימונה
    • סוכות
    • פורים
    • פסח
    • ראש השנה
    • שבועות
  • סלטים
    • חמוצים וכבושים
    • סלטים חיים
    • סלטים מבושלים
    • ממרחים ורטבים
  • מנות עיקריות
    • בשר
    • דגים
    • עוף
    • קציצות
  • תוספות
    • אורז
    • ירקות
    • פסטה
    • תפוחי אדמה
    • מרקים
  • בצקים
    • בצק עלים
    • חלות ולחמניות
    • פיצות ופוקאצ'ות
    • מוקפצים וחברים
    • קישים
    • פיתות
  • עוגות
    • עוגות בחושות
    • עוגות גבינה
    • עוגות השנה שלי
    • עוגות ימי הולדת
    • עוגות ללא גלוטן
    • עוגות שוקולד
    • עוגות שמרים
    • עוגות ביסקוויטים
  • עוגיות
    • עוגיות מכל העדות
    • עוגיות מלוחות
    • עוגיות מתוקות ליד הקפה
  • קינוחים
    • קינוחים ב-5 דקות
    • קינוחים בכוס
    • קינוחים פרווה
  • הספר!
  • צרו קשר
דף הבית » קציצות עוף ובטטה
יונית צוקרמן מלכת המטבח
  • שבתות וחגים
    • אוכל מסורתי
    • חנוכה
    • ט"ו בשבט
    • יום האהבה
    • יום העצמאות
    • יום כיפור
    • ל"ג בעומר
    • מימונה
    • סוכות
    • פורים
    • פסח
    • ראש השנה
    • שבועות
  • סלטים
    • חמוצים וכבושים
    • סלטים חיים
    • סלטים מבושלים
    • ממרחים ורטבים
  • מנות עיקריות
    • בשר
    • דגים
    • עוף
    • קציצות
  • תוספות
    • אורז
    • ירקות
    • פסטה
    • תפוחי אדמה
    • מרקים
  • בצקים
    • בצק עלים
    • חלות ולחמניות
    • פיצות ופוקאצ'ות
    • מוקפצים וחברים
    • קישים
    • פיתות
  • עוגות
    • עוגות בחושות
    • עוגות גבינה
    • עוגות השנה שלי
    • עוגות ימי הולדת
    • עוגות ללא גלוטן
    • עוגות שוקולד
    • עוגות שמרים
    • עוגות ביסקוויטים
  • עוגיות
    • עוגיות מכל העדות
    • עוגיות מלוחות
    • עוגיות מתוקות ליד הקפה
  • קינוחים
    • קינוחים ב-5 דקות
    • קינוחים בכוס
    • קינוחים פרווה
  • הספר!
  • צרו קשר
  • שבתות וחגים
    • אוכל מסורתי
    • חנוכה
    • ט"ו בשבט
    • יום האהבה
    • יום העצמאות
    • יום כיפור
    • ל"ג בעומר
    • מימונה
    • סוכות
    • פורים
    • פסח
    • ראש השנה
    • שבועות
  • סלטים
    • חמוצים וכבושים
    • סלטים חיים
    • סלטים מבושלים
    • ממרחים ורטבים
  • מנות עיקריות
    • בשר
    • דגים
    • עוף
    • קציצות
  • תוספות
    • אורז
    • ירקות
    • פסטה
    • תפוחי אדמה
    • מרקים
  • בצקים
    • בצק עלים
    • חלות ולחמניות
    • פיצות ופוקאצ'ות
    • מוקפצים וחברים
    • קישים
    • פיתות
  • עוגות
    • עוגות בחושות
    • עוגות גבינה
    • עוגות השנה שלי
    • עוגות ימי הולדת
    • עוגות ללא גלוטן
    • עוגות שוקולד
    • עוגות שמרים
    • עוגות ביסקוויטים
  • עוגיות
    • עוגיות מכל העדות
    • עוגיות מלוחות
    • עוגיות מתוקות ליד הקפה
  • קינוחים
    • קינוחים ב-5 דקות
    • קינוחים בכוס
    • קינוחים פרווה
  • הספר!
  • צרו קשר
קציצות עוף ובטטה

קציצות עוף ובטטה

יונית צוקרמן אפריל 21, 2018 62 תגובות

קציצות עוף ובטטה

כבר שבוע וחצי מאז שסידרתי את הסלסאות של תפוא והבצל….הבטטות עומדות לי מול העיניים.

ואומרות לי יונה תעשי משהו…ואני אומרת טוב אני כבר אכניס אותם לתנור עם משהו.

ואז הלכתי לסופר בשישי!כי מישהי חכמה לא הוציאה בשרים להפשיר ביום העצמאות?

וזה אחרי שהיא אמרה(אותה חכמלוגית ,כן?!בלי שמות אע???) שהיא לא עושה כלום השבת… מקסימום היא תכין עוף עם תפוא ואורז…ואולי חזה עוף על המנגל החדש של קולמן ?(מתלהבת)

בקיצור בתור לקצביה עלה לי הרעיון … לקנות חזה עוף טחון…לגרד בטטה ו…הופ…קציצות בטטה…רוטב עם עיקצוץ של צ'לי….אורז בצד ועל הדרך לקחת רבע מהעיסה של הקציצות לסיר אפונה.ו…. הופ יש לך 3 סירים בחצי שעה ???

תקשיבו …חכמלוגית או לא הצליח לי וביג טיים!

https://www.yonit-tzukerman.co.il/wp-content/uploads/2018/04/VID_380170202_015506_614.mp4

טעים טעים ועוד הפעם טעים?

ישר העלתי תמונות לסטורי באינסטה (גם חכמלוגית וגם מכורה ).

שאלתי בתמימות??אם רוצים מתכון?

https://www.yonit-tzukerman.co.il/wp-content/uploads/2018/04/VID_380190501_165511_439.mp4

התשובות היו כן….?

אז באהבה קבלו ממני מתכון לקציצות שיעשו לכם שמח בלב וטעים בבטן?

 

רק לפני שאתחיל באופן ההכנה ,אסביר על הקציצה :

היא עטופה בפירורי גריסים ועוברת טיגון קל ,לכן אפשר לאכול אותה בלי רוטב!קריספית ועסיסית?

קציצות עוף ובטטה

אפשר גם לחלק את כמות הקציצות ל2 וחלק להכניס לרוטב .חשוב לציין שלא חייב להכין עם רוטב! אבל זה מעשיר את הטעם .הבישול בסיר מעניק לו טעם בייתי עם טוויסט אסייאתי קל עם עקצוץ קל של חריפות.

ואם אתם אוהבים סירים של בית…זה המקום המושלם לתת להם לספוג טעמים .

קציצות עוף ובטטה

אז שנתחיל?!

חומרים :

700 גרם חזה עוף טחון.

בטטה בינונית מגורדת וקצוצה

קישוא אחד מגורד וקצוץ

בצל גדול קצוץ קטן קטן

חצי צרור פטרוזליה קצוצה

3 שיני שום מגורדים וקצוצים

3 כפות פירורי גריסיני חולה על זה /אפשר לחם.

כף שמן.

3/4 כף תבלין לקציצות/בהרט /ראס אל חנות

שליש כפית כורכום

כפית פפריקה אדומה

ביצה פלוס חלמון

כף אבקת אפיה כן זה לא טעות.

חומרים לרוטב:

3 בצלים פרוסים לפלחים

בטטה בינונית קלופה וחתוכה לקוביות

תפוא גדול קלוף וחתוך לקוביות.

צ'לי גרוס,פפריקה אדומה,מלח פלפל

רוטב טריאקי

רוטב צ'לי.

אופן ההכנה :

קלי קלות! נשבעת….שמים בקערה את כל המרכיבים של העיסה ומערבבים.

קציצות עוף ובטטה

הערות: אני לא סוחטת את הקישוא כי בטטה לא מוציאה נוזלים ואני רוצה את הנוזל של הקישוא.

פירורי גריסים זה מאד טעים בקציצות ממליצה לכן לשנות.

שאני כותבת מגורד וקצוץ אז כן אחרי הגירוד בפומפיה לקצץ קצת פשוט גרדו לתוך קרש חיתוך ,תרימו את הפופמיה תקצצו ולקערה?

אבקת אפיה זה לא טעות זה תעניק לנו קציצות תפוחות ויפות?

שלב הטיגון :

צלחת עם כוס פירורי גריסיני אפשר פירורי לחם אם אין לכם ואפשר 9ירורי מצה אם נשאר לכם.ואפשר סולת…אם נתקעתם בלי זה ובלי זה.ואפשר גם קמח !

קציצות עוף ובטטה

אני עשיתי פירורי גריסים במתכון הזה!

לכדרר את העיסה לקציצות לא גדולות מידי לא לשכוח ששמנו אבקת אפיה והן יתפחו מעט בטיגון.

לטבול בפירורי הגריסים.

לטגן במחבת עם שמן לא עמוק שמגיע עד רבע גובה המחבת.

להניח את כל הקציצות בלהבה גדולה להמניך את הלהבה ולהזהיב מכל צד.

בנגלה החדשה שוב להגביר את הלהבה להניח את הכל ואז להנמיך את הלהבה.

ככה הקציצות יהיו מבושלות טוב גם מבפנים.

להוציא לקערה עם נייר סופג.

קציצות עוף ובטטה

הן טעימות גם ככה ואפשר לעצור פה ואפשר להנות מסיר מהמם עם רוטב משגע!!!נסו אותי.

שליד אורז אתם הופכים להיות הבשלנים הכי הכי בכלום עבודה!

יאללללה לא לבכות לי זה קלי קלות המתכון הזה?

הכנת הרוטב:

לקלף 3 בצלים לפרוס לפלחים ולטגן עם 3-4 כפות שמן.

השם ירחם  נזכרתי שהסיר שבישלתי איתו הוא של נעמן מהסדרה החכמה של אסף גרניט שנותנת לך אינדקציה לכמות השמן ?‍♀️ברור לכם שחרגתי ?

לטגן עד הזהבה!!!!זה הטעם.

עד שזה יקרה נוסיף בזמן הטיגון כף סוכר לקירמול ולהוצאת נוזלים מהבצל.

ברגע שהבצלים הזהיבו אני מוסיפה כף פפריקה,כף מרק עוף חצי כפית פלפל שחור וקצת מלח(יש מרק עוף אז לא יותר מידי) ומערבבת חצי דקה.

הערה: אפשר לוותר על אבקת המרק למי שלא אוהב ובמקום זה להוסיף. כפית מלח

קציצות עוף ובטטה

אחרי שהתבלינים נספגו אני מוסיפה 2וחצי עד 3 כוסות מים רותחים.מערבבת טוב טוב.

קציצות עוף ובטטה

מוסיפה רבע כוס טריאקי,2 כפות צ'לי מתוק(אני אוהבת את מאסטר שף) וצ'לי גרוס  .

הצ'לי הגרוס מעניק לסיר עקצוץ מדהים אם אתם חוששים אז בהתחלה תוסיפו מעט רבע כפית ואם אתם אוהבים חריפות קצת אז חצי כפית.

למי שמפחד מחריף אפשר בלי אבל באמת שזה עקצוץ נסבל !

לערבב הכל טוב טוב.

לשפוך את קוביות תפוא והבטטה לסיר לסדר את הקציצות בין לבין.

לבשל 20 דקות גג חצי שעה!לא יותר מידי כי בישול  יתר של קוביות הבטטה והתפוא יכול להסתיים בכווץ.

אחרי 20 דקות…לטעום….ולהגיד יונית את אומנם חכמלוגית…אבל המתכון אליפות??

קציצות עוף ובטטה

 

באהבה ♡

ואם בא לכם להכיר אותי ולראות עוד מהאוכל שאני מכינה ולהיות שותפים בעשיה שלי בואו לאינסטה שלי

Yonit_z רק מה אזהרה לא לנשים בהריון ולא לרעבים ??

יאלללה ביי עד החפירה הבאה?

 

 

 

 

 

לחץ כאן להדפסה
קציצות עוף קציצות בטטה קציצות ברוטב

אודות המחבר

יונית צוקרמן להציג את כל הפוסטים של יונית צוקרמן


« פוסט קודם
פוסט הבא »

62 תגובות

  1. מיכל הגב אפריל 21, 2018 בשעה 2:38 pm

    היי יונית, נראה מדהים!
    2 שאלות (:
    – האם יש אפשרות להפוך את המתכון לצמחוני?
    – אפשר להחליף את הקישוא במשהו אחר או להשמיט אותו? יש לי קצת בעיית קישואים ☺️

    • יונית צוקרמן הגב אפריל 22, 2018 בשעה 5:15 am

      בוודאי יש פתיתי סויה אני ממליצה להשרות אותם במים רותחים לחצי שעה .לסנן ולעשות הכל אותו הדבר

  2. מיכל הגב אפריל 21, 2018 בשעה 3:09 pm

    אלופה, כרגיל!
    מספיק לקוביות תפוחי אדמה 20 דקות בישול..? הקציצות הרי צריכות מעט זמן ברוטב.

    • יונית צוקרמן הגב אפריל 22, 2018 בשעה 5:14 am

      זה קוביות קטנות שימי לב לתמונה זה לא פלחים.בוודאי שכן גג חצי שעה בישול.והקציצות מטוגנות הן עברו כבר בישול

  3. ליאת פלדמן הגב אפריל 23, 2018 בשעה 7:15 am

    רעיון במה להחליף את פרורי הגריסיני כדי שיהיה נטול גלוטן?

    • יונית צוקרמן הגב אפריל 26, 2018 בשעה 3:20 am

      קמח תירס או פירורי לחם ללא גלוטן יש לכם גם קורנפלקס שאפשר לטחון

  4. אוראל פרטוש אמזלג הגב אפריל 23, 2018 בשעה 10:17 am

    כל כך טעים ששכחת לציין שאסור להכין אותם כשרעבים כי אז לא נשאר כלום!
    פעם שנייה שמכינה מתכון מוצלח, טעים וכל כך קל להכנה (שאגב זה נטו בגלל ההסברים המצוינים שלך ) וגורף מחמאות ומתחסל בשניות.
    אין יותר כייף מזה שהילדים חוזרים מהבי"ס / גן אוכלים ומבקשים תוספת
    תודה יונית את אלופה 🙂

    • יונית צוקרמן הגב אפריל 26, 2018 בשעה 3:19 am

      מאוהבת בתגובה שלך ♡את הסנונית הראשונה שהכינה וחיכתי לשמוע איך יצאאאאאאא לאחרים……כי זה אחד הדברים הטעימים…תודה רבה ♡

  5. שירי הגב אפריל 23, 2018 בשעה 4:55 pm

    יונית ,
    כל מתכון שלך פוגע בול !!!!
    כל המשפחה נהנת מהאוכל המדהים שלך .
    חבל שלא ניתן לשתף את המתכונים בווטסאפ .

    • יונית צוקרמן הגב אפריל 26, 2018 בשעה 3:17 am

      נתת לי רעיון ….מעולה….תודה?

  6. רשל הגב אפריל 24, 2018 בשעה 5:20 pm

    רונית, מתכון מעולה, יצא ממש טעים, עוד לפני שהקציצות נכנסו לרוטב חוסלו חצי מהן! תענוג להכין עם הוראות ככ מדויקות!

    • יונית צוקרמן הגב אפריל 26, 2018 בשעה 3:15 am

      אושר לקרוא את זה…ל ב ר י א ו ת !

  7. שרון הגב אפריל 27, 2018 בשעה 10:47 am

    יונית,
    יצא ממש ממש טעים!
    הילדים שלי לא חובבי הקציצות וממש טרפו.
    תודה על המתכון.

    אפשר לעשות את הרוטב יום למחרת ולהכניס את מה שישאר מהקציצות (אם ישאר) ☺️

    • יונית צוקרמן הגב אפריל 28, 2018 בשעה 4:28 am

      בטח את גם יכולה להקפיא ולהוציא ולהכין רוטב מתי שבא לך ולרענן אותם

  8. נטע הגב אפריל 27, 2018 בשעה 9:51 pm

    מתכון מושלם!! יש אפשרות לוותר לגמרי על הפירורים/קמח?

    • יונית צוקרמן הגב אפריל 28, 2018 בשעה 4:32 am

      בוודאי אבל בלי ציפוי מרקם אחר של קציצה

    • אוריאנה הגב אוקטובר 26, 2023 בשעה 9:22 pm

      מה אפשר לשיח במקום טריאקי?

  9. רוית הגב אפריל 28, 2018 בשעה 2:55 pm

    היי אפשר לוותר על טיגון וישר להכניס לרוטב?

    • יונית צוקרמן הגב אפריל 28, 2018 בשעה 3:17 pm

      כן אבל אז מרקם הקציצה משתנה

  10. אתל הגב אפריל 29, 2018 בשעה 4:06 pm

    היי יונית?
    את אלופת העולם!!!!
    הכנתי את הקציצות עוף עם בטטה ביום שישי
    והיה מושששש!!!! טעים בטירוף וזכיתי לים של מחמאות?(הקרדיט מגיע לך)
    תודה על מתכונים לא קשים ומסובכים?
    והסבר מפורט❤️

    • יונית צוקרמן הגב אפריל 29, 2018 בשעה 4:18 pm

      באהבה ♡שמחה לקרוא שאהבת והצלחת….לבריאות?

  11. שירן הגב מאי 2, 2018 בשעה 11:19 am

    היי יונית, המתכון נראה מושלם! האם ניתן להכין את הסיר יום לפני ההגשה?

    • יונית צוקרמן הגב מאי 3, 2018 בשעה 3:48 am

      בהחלט לשמור במקרר ולחמם לפנח ההגשה

      • שירן הגב מאי 3, 2018 בשעה 3:25 pm

        הכנתי, יצא פשוט מעדן. מחכה למחר להגשה! תודה רבה!

  12. שרון הגב מאי 10, 2018 בשעה 9:42 pm

    יוניתוש!!! אחת ויחידה מלכת !! עוקבת אחרייך באדיקות!
    אמנן לקח לי קצת זמן , אבל בסוף הכנתי את הקציצות המשגעות האילו.
    טעימות בטירוף רוטב מושלם ההסבר שלך מדוייק והילדים טרפו
    איזה כייף שיש לי אותך
    תודה אהובה שבת שלום?

    • מורן הגב אפריל 24, 2020 בשעה 4:44 am

      האם אפשר לעשות את זה עם בקר?
      וללא קישוא?

  13. נרקיס הגב מאי 11, 2018 בשעה 8:49 am

    היי יונית, אני בדיוק מכינה את הקציצות..
    צריך להוסיף נוזלים לרוטב? איך הבטטה והתפוא יתבשלו במעט רוטב שיוצא?

  14. גלית הגב מאי 11, 2018 בשעה 6:11 pm

    היי יונית תודה על מתכון טעים טעים !! טעמים בסגנון מיוחד שמעולם לא הכנתי וההפתעה של הערב הייתה שבני בן השלוש וחצי ביקש תוספת:) אושר!: -)

    • יונית צוקרמן הגב מאי 12, 2018 בשעה 8:01 am

      איזה כייף ומשמח לקרוא תגובה כזו….לבריאות ♡♡♡

  15. ציבי הגב מאי 16, 2018 בשעה 9:47 am

    מכינה פעם שנה ויוצא מעולה, רק שאני כל פעם מרגישה שיש צורך להוסיף מעט מים לרוטב …בכל מקרה תודה על המתכון
    כחובבי קציצות במשפחה ניסינו גם את הראשונות שפרסמת.
    מעדנים.
    תודות

    • יונית צוקרמן הגב מאי 16, 2018 בשעה 3:17 pm

      אם חסר לך נוזלים, תוסיפי אל תחששי, תזכרי שכל מתכון שלי הוא בגדר המלצה , מה שטוב לך הוא הקובע

  16. טל צימרמן הגב מאי 18, 2018 בשעה 3:23 am

    תקשיבי טוב! מהמתכון הזה אני פשוט עוקבת אחרי כל מתכון שלך! יש לך כישרון מטבח בחסד עליון כל מתכון יוצא מפחידדדדד

    • יונית צוקרמן הגב מאי 20, 2018 בשעה 4:49 am

      לכבוד לי ובאהבה

  17. אביטל הגב יוני 7, 2018 בשעה 9:52 am

    המתכון נראה מעולה!!!! ממש בא לי לנסות רק חבל שבעלי לא מוכן לטעום קציצות עוף… 🙁
    האם אפשר להחליף את העוף בבקר?

    זה יתאים?

    תודה 🙂

  18. נועה הגב אוגוסט 3, 2018 בשעה 8:38 am

    תקשיבי, זה הדבר הכי טעים שהכנתי בחיים. את גאונה

  19. דניאל הגב אוגוסט 8, 2018 בשעה 10:27 am

    היי יונית ..
    קודם כל אני מעולפת על האוכל שלך , אין שישי שאני לא פותחת את האתר ובוחרת מה להכין מהמתכונים שלך !!!
    הכנתי את הקציצות הם יצאו סוף הדרךךך ..
    שאלה קטנה .. אני רוצה להכין שוב רק עם רוטב לא מתוק .. יש לך רעיון בשבילי ?

    • יונית צוקרמן הגב נובמבר 18, 2018 בשעה 6:23 pm

      אז בלי סוכר ובלי טראיקי

  20. אורנה אמויאל הגב אוגוסט 28, 2018 בשעה 2:28 pm

    יצא מעולה. איזו כמות של פתיתי סויה לשים במקום העוף ?

  21. מור הגב ספטמבר 22, 2018 בשעה 12:50 pm

    האם אפשר להחליף את העוף טחון בבשר טחון?

    • יונית צוקרמן הגב נובמבר 18, 2018 בשעה 6:06 pm

      בהחלט

  22. אפרת הגב אוקטובר 1, 2018 בשעה 6:30 pm

    היי יונית
    יש לי רק חצי קילו חזה עוף, איך אפשר לעשות את המתכון? להפחית בתיבול?

    • יונית צוקרמן הגב נובמבר 18, 2018 בשעה 5:57 pm

      כן אבל קצת

  23. רונית הגב אוקטובר 2, 2018 בשעה 11:38 am

    יונית היקרה
    הצצתי ונפגעתי…. הקציצות יצאו נהדרות
    ועכשיו כל אגע פנוי מדפדפת בין המתכונים שלך.
    אין עלייך!

    • יונית צוקרמן הגב נובמבר 18, 2018 בשעה 5:57 pm

      לבריאות ובאהבה גדולה

  24. גלית הגב אוקטובר 3, 2018 בשעה 3:22 pm

    היי יונית קודם כל המתכונים שלך מעילים לא מוותרת על הסטורי שלך
    המתכון הזה כמו כולם נדיר…
    נכנסתי לאורח חיים בריא אפשר על מחבת פסים או תנור רק את הקציצות בלי השלב של תפוחי אדמה והרוטב אשמח לראות אם יש לך מתכונים בריאים
    את פשןט ממכרת אוהבת אותך

  25. גלי הגב נובמבר 2, 2018 בשעה 5:06 pm

    הכנתי ממש עכשיו את הכל, הדבר היחיד שלא טוב במתכון זה שבין השלב של הקציצות לשלב של הרוטב כבר הספקתי לאכול חצי מהקציצות. פשוט מעולה! תודה!

    • יונית צוקרמן הגב נובמבר 18, 2018 בשעה 2:37 pm

      חחחחחחחחח לבריאות

  26. נופר הגב נובמבר 6, 2018 בשעה 5:04 am

    המתכון נראה מעולה! במה אפשר להחליף את הביצה? (רוצה להכין לתינוק ואסור להם בגן להביא אוכל עם ביצים..)

    • יונית צוקרמן הגב נובמבר 18, 2018 בשעה 2:23 pm

      תעשי בלי ביצה ושימי מים במקום

  27. Daniella הגב מאי 10, 2019 בשעה 9:48 am

    האם אפשר להשמיט את הקישוא?
    תודה!

    • יונית צוקרמן הגב מאי 11, 2019 בשעה 4:23 pm

      כן

  28. Daniella הגב מאי 16, 2019 בשעה 1:46 am

    מדוע צריכים שני חלמונים?והאם אפשר רק ביצה אחת?
    תודה.

    • יונית צוקרמן הגב מאי 16, 2019 בשעה 3:23 am

      מעשיר את העיסה,בהחלט ניתן אחד

  29. רועי הגב מאי 24, 2019 בשעה 6:02 am

    אם רוצים רוטב לא מתקתק- מה מציעה בבקשה? תודה

  30. . הגב דצמבר 4, 2019 בשעה 12:49 pm

    יש אפשרות לוותר על הצי׳לי המתוק?

  31. . הגב דצמבר 4, 2019 בשעה 12:51 pm

    לרוטב הוספת מים? ואם כן כמה?

  32. עדי הגב נובמבר 24, 2020 בשעה 7:16 am

    מתכון מושלם עפו על זה בשבת

  33. דפנה הגב מרץ 19, 2021 בשעה 8:29 am

    WOW
    אין מה להגיד. הכנתי כבר מכ מתכונים שלך והכל פשוט…. מושלם!!?

  34. מיקה הגב יוני 26, 2021 בשעה 5:52 pm

    יונית יקרה. פספסתי את שלב הציפוי בפירורים וטיגנתי ככה. עדיין יצא מדהיייים. רוטב עשיר ומושלם. תודה רבה!!

  35. חנה'לה הגב מרץ 3, 2022 בשעה 11:22 am

    חסר פה מלח ופלפל שחור?

  36. שירה הגב אפריל 28, 2022 בשעה 10:54 am

    היי יונית, לא רשום במתכון של הקציצות עצמן כמה מלח צריך

  37. אפרת הגב אוקטובר 10, 2022 בשעה 6:24 pm

    האיש, שלא נוגע בבטטות, אכל בתאבון את הקציצות (גרסת המטוגנות ללא רוטב).
    מתכון נהדר וקל להכנה, תודה רבה!

השארת תגובה

ביטול

קצת עליי

קוראים לי יונית סולטן צוקרמן וגדלתי בבית מרוקאי אותנטי עם המון בישולים ואהבה גדולה למטבח.

אמא שלי היא בשלנית בחסד עליון וסבתא סולטנה ז"ל הייתה טבחית מפורסמת באוג'דה במרוקו. סבתא שמרה מתכונים בסוד רק למשפחה ואמא תמיד לימדה באהבה...

פרסומת
מלכת המטבח – הספר!
n
עשו לי לייק בפייסבוק
חיפוש מתכונים
קטגוריות מתכונים
המתכונים הכי פופולריים
  • פרגית ולתנור פרגית ולתנור   את המתכון של היום אני מכינה שבת כן שבת לא ! הבנו...
  • עוגת קרמבו עוגת קרמבו העוגה הכי ממכרת בעיניי זו עוגת קרמבו! קיץ חורף סתיו אבי...
  • עוגת שוקולד ללא גלוטן ב5 דק עבודה עוגת שוקולד ללא גלוטן ב5 דק עבודה טוב תקשיבו לי טוב טוב !!! העוגה הזו מושלמת . נכון יש לי...
  • קציצות אבוחצירה קציצות אבוחצירה המתכון הזה מעל 30 שנה, הוא קל מאד, לא דורש הרבה חומרים...
  • המדריך המלא להכנת פריקסה המדריך המלא להכנת פריקסה המדריך המלא לפריקסה.כל הסודות שלי.כל הטיפים שלי.כאן ועכ...
מתכונים חדשים

בצק אחד 3 מאפים

עוגת גבינה ואוכמניות

עוגת גבינה פאי לימון

סמבוסק פיצה כמו במאפיות

סלמון במרינדת הקסם

רשתות חברתיות
  • Facebook
  • Pinterest
  • Instagram
חשוב
  • קצת עלי
  • מדיניות פרטיות
  • הצהרת נגישות
  • צרו קשר
תחזוקת האתר ע״י כפיר בקיש בניית אתרים
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות כלי נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסטהגדל טקסט
  • הקטן טקסטהקטן טקסט
  • גווני אפורגווני אפור
  • ניגודיות גבוההניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכהניגודיות הפוכה
  • רקע בהיררקע בהיר
  • הדגשת קישוריםהדגשת קישורים
  • פונט קריאפונט קריא
  • איפוס איפוס