יונית צוקרמן מלכת המטבח
  • שבתות וחגים
    • אוכל מסורתי
    • חנוכה
    • ט”ו בשבט
    • יום האהבה
    • יום העצמאות
    • יום כיפור
    • ל”ג בעומר
    • מימונה
    • סוכות
    • פורים
    • פסח
    • ראש השנה
    • שבועות
  • סלטים
    • חמוצים וכבושים
    • סלטים חיים
    • סלטים מבושלים
    • ממרחים ורטבים
  • מנות עיקריות
    • בשר
    • דגים
    • עוף
    • קציצות
  • תוספות
    • אורז
    • ירקות
    • פסטה
    • תפוחי אדמה
    • מרקים
  • בצקים
    • בצק עלים
    • חלות ולחמניות
    • פיצות ופוקאצ’ות
    • מוקפצים וחברים
    • קישים
    • פיתות
  • עוגות
    • עוגות בחושות
    • עוגות גבינה
    • עוגות השנה שלי
    • עוגות ימי הולדת
    • עוגות ללא גלוטן
    • עוגות שוקולד
    • עוגות שמרים
    • עוגות ביסקוויטים
  • עוגיות
    • עוגיות מכל העדות
    • עוגיות מלוחות
    • עוגיות מתוקות ליד הקפה
  • קינוחים
    • קינוחים ב-5 דקות
    • קינוחים בכוס
    • קינוחים פרווה
  • הספר!
  • שבתות וחגים
    • אוכל מסורתי
    • חנוכה
    • ט”ו בשבט
    • יום האהבה
    • יום העצמאות
    • יום כיפור
    • ל”ג בעומר
    • מימונה
    • סוכות
    • פורים
    • פסח
    • ראש השנה
    • שבועות
  • סלטים
    • חמוצים וכבושים
    • סלטים חיים
    • סלטים מבושלים
    • ממרחים ורטבים
  • מנות עיקריות
    • בשר
    • דגים
    • עוף
    • קציצות
  • תוספות
    • אורז
    • ירקות
    • פסטה
    • תפוחי אדמה
    • מרקים
  • בצקים
    • בצק עלים
    • חלות ולחמניות
    • פיצות ופוקאצ’ות
    • מוקפצים וחברים
    • קישים
    • פיתות
  • עוגות
    • עוגות בחושות
    • עוגות גבינה
    • עוגות השנה שלי
    • עוגות ימי הולדת
    • עוגות ללא גלוטן
    • עוגות שוקולד
    • עוגות שמרים
    • עוגות ביסקוויטים
  • עוגיות
    • עוגיות מכל העדות
    • עוגיות מלוחות
    • עוגיות מתוקות ליד הקפה
  • קינוחים
    • קינוחים ב-5 דקות
    • קינוחים בכוס
    • קינוחים פרווה
  • הספר!
פוסטים חדשים
  • פיתה תרד חלומית
  • החומוס של סבתא סולטנה
  • כרובית בתנור ברוטב סודי
  • עוגת לימון עם קוקוס ושקדים
  • פוקאצ’ה סביח
  • כדורי תפוא וגבינות מהסרטים
  • הטבית שלי
  • מסקוצ’ה שוקולד
  • עוגיות מכונה
  • קישואים עם עוף
דף הבית » קנלוני בשר משגע
יונית צוקרמן מלכת המטבח
  • שבתות וחגים
    • אוכל מסורתי
    • חנוכה
    • ט”ו בשבט
    • יום האהבה
    • יום העצמאות
    • יום כיפור
    • ל”ג בעומר
    • מימונה
    • סוכות
    • פורים
    • פסח
    • ראש השנה
    • שבועות
  • סלטים
    • חמוצים וכבושים
    • סלטים חיים
    • סלטים מבושלים
    • ממרחים ורטבים
  • מנות עיקריות
    • בשר
    • דגים
    • עוף
    • קציצות
  • תוספות
    • אורז
    • ירקות
    • פסטה
    • תפוחי אדמה
    • מרקים
  • בצקים
    • בצק עלים
    • חלות ולחמניות
    • פיצות ופוקאצ’ות
    • מוקפצים וחברים
    • קישים
    • פיתות
  • עוגות
    • עוגות בחושות
    • עוגות גבינה
    • עוגות השנה שלי
    • עוגות ימי הולדת
    • עוגות ללא גלוטן
    • עוגות שוקולד
    • עוגות שמרים
    • עוגות ביסקוויטים
  • עוגיות
    • עוגיות מכל העדות
    • עוגיות מלוחות
    • עוגיות מתוקות ליד הקפה
  • קינוחים
    • קינוחים ב-5 דקות
    • קינוחים בכוס
    • קינוחים פרווה
  • הספר!
  • שבתות וחגים
    • אוכל מסורתי
    • חנוכה
    • ט”ו בשבט
    • יום האהבה
    • יום העצמאות
    • יום כיפור
    • ל”ג בעומר
    • מימונה
    • סוכות
    • פורים
    • פסח
    • ראש השנה
    • שבועות
  • סלטים
    • חמוצים וכבושים
    • סלטים חיים
    • סלטים מבושלים
    • ממרחים ורטבים
  • מנות עיקריות
    • בשר
    • דגים
    • עוף
    • קציצות
  • תוספות
    • אורז
    • ירקות
    • פסטה
    • תפוחי אדמה
    • מרקים
  • בצקים
    • בצק עלים
    • חלות ולחמניות
    • פיצות ופוקאצ’ות
    • מוקפצים וחברים
    • קישים
    • פיתות
  • עוגות
    • עוגות בחושות
    • עוגות גבינה
    • עוגות השנה שלי
    • עוגות ימי הולדת
    • עוגות ללא גלוטן
    • עוגות שוקולד
    • עוגות שמרים
    • עוגות ביסקוויטים
  • עוגיות
    • עוגיות מכל העדות
    • עוגיות מלוחות
    • עוגיות מתוקות ליד הקפה
  • קינוחים
    • קינוחים ב-5 דקות
    • קינוחים בכוס
    • קינוחים פרווה
  • הספר!
קנלוני בשר משגע

קנלוני בשר משגע

יונית צוקרמן פברואר 12, 2017 33 תגובות

רבע שעה , על השעון !! חצי שעה -40 דק אפיה. ויש לכם מנה חמה, מרשימה והכי חשוב טעימה !

לחץ כאן להדפסה

 

 

את המתכון הזה הכנסתי למחברת מיד ! ואני אומרת לכם קבל עם ומקלדת שאני הולכת להכין אותו אולי עוד 979789797 פעם חחחחח ואני ממליצה לכם לגזור ולשמור את המתכון הזה ואם בא לכם לשתף שאחרים יכינו גם  גם אז באהבה }{

ס ה “כ  רבע שעה עבודה , כן רבע שעה , על השעון !! חצי שעה -40 דק אפיה. ויש לכם מנה חמה, מרשימה והכי חשוב טעימה !

אבל רגע , לפני שאני נותנת לכם את המתכון אני רוצה לספר לכם איך הגעתי למתכון ולמה רק עכשיו הוא נכנס למחברת 🙂

דודו בן שמחון, חבר יקר , אישיות קולינרית יפה ,שמחה וצבעונית שהכרתי לפני שנים רבות בפורום של תפוז[כן זה דודו החמוד חח]

העלה שישי שעבר תמונה של הקנלוני שלו לקבוצה שלו בפייס מטבח של אלופים [לחיצה קטנה על הסגול ואתם שם]

ראיתי את התמונה , רציתי להתחלף  ישר הצעתי לו סירים, מאפים, קינוחים, וכלום 🙂 דודו אמר לי יונית זה כלום עבודה

והוא צדק ! אז לקחתי את הרעיון של דודו ב2 ידיים והנה יש לכם מתכון קל קל קל וטעים בגרסת יונית צוקרמן.

ולך דודו אהוב ויקר, תודה על מי שאתה , ומה שאתה עושה עבורי ועבור אלפי אנשים בתחום האוכל.

אז בלי פירגונים בלי חפירות  הנה המתכון ואל תשכחו להגיד  לי איך יצא }{

1 חבילה של קנלוני

600 גרם בשר טחון

בצל גדול או 2 קטנים

מלח פלפל תבלין לקציצות , מלח ,פלפל , כורכום , פפריקה

רוטב :

2 3/4 כוסות מים

קופסא של עגבניות חתוכות תוצרת איטליה !!

רסק עגבניות

6 שיני שום כתוש /קפוא

מלח פלפל פפריקה, סוכר ,מרק עוף

אופן ההכנה :

קלי קלות ! נשבעת 🙂

קוצצים את הבצל ומזהיבים אותו עם 3 -2 כפות שמן, ברגע שהוא זהוב מוסיפים את הבשר טחון,עד שהבשר משנה את הצבע שלו לחום מפזרים מעל רבע כפית כורכום, כפית שטוחה פפריקה, כפית מלח, כפית תבלין לקציצות אם אין אז בהרט לקציצות ואם אין אז ראסל אל חנות .מערבבים הכל היטב.

לוקחים את הקנלוני , וממלאים אותו בעזרת כפית  או עם היד ואפשר לחכות שזה יתקרר ,להכניס לשקית זילוף ולזלף.

להניח הכל בשורה אחת .

לקחת מחבת , לחמם 3 כפות שמן זית, לשפוך את העגבניות, את השום הכתוש ולבשל 2 -3 דק להוסיף 2 ועוד  3/4 כוסות מים ואז להוסיף 2 כפות רסק עגבניות ולערבב , לחכות דקה שהמים הרתוחים יגיעו לטמפ שווה ואז לתבל :

כף שטוחה סוכר, זה לא יוצא מתוק לא לדאוג הסוכר זה על מנת לאזן את החמיצות של הרסק והעגבניות .

כפית פפריקה, שליש כפית פלפל שחור, כף אבקת מרק עוף, וחצי כפית מלח. לערבב את הכל .

לשפוך לתבנית, לעטוף היטב בנייר כסף .להכניס לתנור בחום של 180 מעלות.

להוציא, להתענג מארוחה כל כך פשוטה להכנה וכל כך טעימה

מוזמנים להצטרף לדף הפייסבוק שלי

בהצלחה

 

 

 

 

לחץ כאן להדפסה

אודות המחבר

יונית צוקרמן להציג את כל הפוסטים של יונית צוקרמן


« פוסט קודם
פוסט הבא »

33 תגובות

  1. moka הגב פברואר 13, 2017 בשעה 11:54 am

    תודה. מה כמות העגבניות החתוכות בקופסא?

  2. לאה אבישר הגב פברואר 16, 2017 בשעה 7:52 pm

    הכנתי היום את המתכון שלך בדיוק כמו שציינת. יצא מדהים. פשוט וטעים!! את פשוט אלופה.

  3. לבנה הגב פברואר 18, 2017 בשעה 5:02 pm

    הי יונית
    התרשמתי שהמתכונים שלך נעניינים ובטוח טעימים אשמח להתעדכן בנוספים.
    תודה לבנה

    • יונית צוקרמן הגב פברואר 20, 2017 בשעה 3:03 am

      את צריכה להרשם לעדכונים

  4. מור הגב פברואר 22, 2017 בשעה 7:28 am

    רק חזרתי לספר, שהכנתי אתמול בלילה, ויצא משגע!!! טעייייייים ממש!! תודה על מתכון מעולה!!

    • יונית צוקרמן הגב פברואר 25, 2017 בשעה 4:19 am

      שנחה לקרוא?תודה שטרחת וסיפרת

  5. רונית הגב פברואר 23, 2017 בשעה 9:52 pm

    כמה זמן בתנור?

    • יונית צוקרמן הגב פברואר 25, 2017 בשעה 4:08 am

      40 דק גג 50 דק

      • קרן הגב נובמבר 7, 2019 בשעה 8:59 am

        אפשר להוסיף את הפרט הזה למתכון עצמו?

  6. גיא שלומי הגב יולי 11, 2017 בשעה 3:47 pm

    אם אין לי תנור אז בגז אני לא יכול לעשות?

  7. מוריה הגב אוקטובר 27, 2017 בשעה 5:44 am

    היי יונית,
    כמה גרם קופסת עגבניות?
    תודה.

  8. רותי הגב נובמבר 13, 2017 בשעה 8:19 pm

    מצטרפת לשאלה, מה משקל העגבניות?

    • יונית צוקרמן הגב נובמבר 16, 2017 בשעה 5:58 am

      אני צריכה להסתכל בקופסא.

  9. נורית הגב נובמבר 17, 2017 בשעה 8:28 am

    הילדים מאד אהבו. תודה על השיתוף

    • יונית צוקרמן הגב נובמבר 18, 2017 בשעה 5:00 am

      איזה תגובה משמחת….לבריאות?

  10. אסתי הגב פברואר 9, 2018 בשעה 3:16 pm

    כמה מים? 2 כוסות +3/4 כוס

    זה לא כתוב ברור

  11. אסתי הגב פברואר 9, 2018 בשעה 3:43 pm

    סליחה זה כן כתוב ברור באופן ההכנה
    תודה רבה ?

  12. דינה הגב מאי 29, 2018 בשעה 10:37 pm

    יונית אלופה תודה על מתכון נהדר וטעים יאמי הילדים השתגעו על הטעם הנפלא ותודה על ההסבר וכל הכבוד לך על הפרגון אבל את הכנת ,לך מגיע הקרדיט עכשיו! הולכת לאמץ את המתכון , לילה טוב ⚘❤

  13. שמואלי רות הגב יוני 7, 2018 בשעה 4:27 pm

    הערה בונה למתכון קלנולי עם בשר
    זה נראה טוב, מחר אנסה
    ההערה: התבלין כפי שרשמת ראסל אל חנות פירושו מתרגום בערבית: ראש החנות, הכוונה התבלין העיקרי/הראשי של החנות ולכן יש לרשום “ראש אל חנות”
    תודה על המתכון

  14. עינת הגב יוני 10, 2018 בשעה 8:46 am

    כמה זמן בתנור? תודה

  15. מאירה הגב ספטמבר 2, 2018 בשעה 3:42 pm

    אפשר להכין היום ולהקפיא
    לארוחה בעוד שבוע?

    • יונית צוקרמן הגב נובמבר 18, 2018 בשעה 6:19 pm

      בהחלט

  16. אורית הגב מרץ 13, 2019 בשעה 6:01 am

    נשמע מעולה.
    אפשר להכין ביום שישי ולאכול בשבת?
    זה עדיין יישאר טעים?

    • יונית צוקרמן הגב מרץ 13, 2019 בשעה 6:20 am

      כן לאטום היטב לשמור בקירור ולחמם לפני

  17. רחל י הגב ספטמבר 1, 2019 בשעה 12:15 pm

    תודה על עוד מתכון מוצלח. רק יש לי הערה או הארה לגבי הזמני ההכנה.

    • יונית צוקרמן הגב ספטמבר 24, 2019 בשעה 4:04 am

      מה הערה?אשמח לקרוא ולהבין

  18. דניאל הגב אוקטובר 4, 2019 בשעה 10:59 pm

    הכנתי הערב ויצא מעלף!!!!
    בעלי אמר שזה יצא יותר טעים ממסעדה אפילו!
    תודה יונית את כל המתכונים שלי אני לוקחת מהאתר שלך

  19. מאיה הגב אוקטובר 12, 2019 בשעה 7:03 pm

    אפשר לוותר על קופסת העגבניות? מה לשים במקום? לא אוהבים עגבניות אצלי

  20. עדי הגב פברואר 20, 2020 בשעה 9:46 am

    טרם הכנתי, אך לא ברור כמה מנות זה יוצא, האם 3 קנלוני הם מנה? האם חבילה אחת לכמו?

  21. תמי הגב מרץ 19, 2020 בשעה 2:22 pm

    שאלה תמיד מתלבטת אח לשים על איזה תוכנית לשים בתנור טורבו או רגיל ?

  22. רינה הגב אפריל 26, 2020 בשעה 5:28 am

    כמה זמן בתנור ?

  23. גנית הגב מאי 8, 2020 בשעה 9:36 pm

    יונית את מלכה !!!
    יצא טעים בטרוף
    כולם התלהבו
    תודה רבה על מתכון מעולה
    שבת שלום

  24. פנינה הגב אוגוסט 22, 2020 בשעה 3:47 pm

    יצא מדהים. כבר המלצתי

השארת תגובה

ביטול

קצת עליי

קוראים לי יונית סולטן צוקרמן וגדלתי בבית מרוקאי אותנטי עם המון בישולים ואהבה גדולה למטבח.

אמא שלי היא בשלנית בחסד עליון וסבתא סולטנה ז"ל הייתה טבחית מפורסמת באוג'דה במרוקו. סבתא שמרה מתכונים בסוד רק למשפחה ואמא תמיד לימדה באהבה...

פרסומת
מלכת המטבח – הספר!
עשו לי לייק בפייסבוק
חיפוש מתכונים
קטגוריות מתכונים
המתכונים הכי פופולריים
  • עוגיות שושנים עוגיות שושנים העוגיה עם הקצף הלבן שבכל ביס מרגישים זיכרון ילדות...
  • פסטעוף פסטעוף את המתכון של היום אתם הולכים להכין עוד השבוע ! כן הש...
  • סופריטו צלי בשר סופריטו צלי בשר   יום רביעי בשעה עשר בלילה השליח מגיע ע...
  • עוגיות ריבה ממכרות עוגיות ריבה ממכרות   עכשיו !כן עכשיו. אפשר לנשום לרווחה. ...
  • הגרסה הכשרה לפסח לקציצות אבוחצירה הגרסה הכשרה לפסח לקציצות אבוחצירה הגרסה הכשרה לקציצות אבוחצירה
מתכונים חדשים

פיתה תרד חלומית

החומוס של סבתא סולטנה

כרובית בתנור ברוטב סודי

עוגת לימון עם קוקוס ושקדים

פוקאצ’ה סביח

רשתות חברתיות
  • Facebook
  • Google+
  • Pinterest
  • Instagram
הצטרפו לאינסטגרם של יונית צוקרמן
תחזוקת האתר ע״י כפיר בקיש בניית אתרים
Translate
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסט
  • הקטן טקסט
  • גווני אפור
  • ניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכה
  • רקע בהיר
  • הדגשת קישורים
  • פונט קריא
  • איפוס