אני מתה על קיצורי דרך בבישול…..אבל לא סתם….כאלה שבאמת שווים וטעימים.
לא צריך כל הזמן לעמוד על הרגליים ולבשל שעות ולהשקיע.
לפעמיים אפשר להגיע לארוחת ערב קלילה טעימה גם בפחות מעשר דקות
כן כן ולא חביתה עם עגבניה ומלפפון חחחחחח
ארוחה שמי שרואה מהצד אומר בואנה זו השקיעה חבלז
ואני עונה ברור השקעתי נסעתי לסופר חיפשתי פסטה יירקות א-לה איטליה .עמדתי בתור שילמתי ובאתי הבייתה.
אעעעעעעעעעע
יצאתי מזה באלגנטיות אל תגידו לא חחחח
בקיצור חבל על הזמן תלכו תקנו תעשו ותגידו לי תודה יונית שסגרתי לכם פינה באמצע השבוע
חומרים:
שקית ירקות ופסטה א-לה איטליה של סנפרוסט
2 שיני שום
שמנת מתוקה 38 אחוז או 15 אחוז לבישול השף הלבן
2 כפות גדושות פסטו
מלח פלפל אגוז מוסקט
אופן ההכנה:
מפשירים בחוץ או במקרר את שקית ירקות ופסטה א-לה איטליה של סנפרוסט.
שוטפים ומסננים.
במחבת שמים 25 גרם חמאה 2 שיני שום פרוסים שמנת מתוקה ו2 כפות גדושות פסטו.מערבבים הכל ומביאים לרתיחה.
ברתיחה מוסיפים כפית מלח חצי כפית אגוז מוסקט ורבע כפית פלפל לבן.
מערבבים הכל שופכים את הפסטה והירקות מקפיצים הכל ומבשלים 5 דקות.
וזהווווווווו יש לכם ארוחה ב7 דקות
נו טוב 9
קטנונים ??
מתכון בשיתוף פעולה עם סנפרוסט
האם אפשר להחליף את הפסטו במשהו אחר??
מחמם את הלב במיוחד בחורף.
נראה סופר נהדר.וקל.