יונית צוקרמן מלכת המטבח
  • שבתות וחגים
    • אוכל מסורתי
    • חנוכה
    • ט”ו בשבט
    • יום האהבה
    • יום העצמאות
    • יום כיפור
    • ל”ג בעומר
    • מימונה
    • סוכות
    • פורים
    • פסח
    • ראש השנה
    • שבועות
  • סלטים
    • חמוצים וכבושים
    • סלטים חיים
    • סלטים מבושלים
    • ממרחים ורטבים
  • מנות עיקריות
    • בשר
    • דגים
    • עוף
    • קציצות
  • תוספות
    • אורז
    • ירקות
    • פסטה
    • תפוחי אדמה
    • מרקים
  • בצקים
    • בצק עלים
    • חלות ולחמניות
    • פיצות ופוקאצ’ות
    • מוקפצים וחברים
    • קישים
    • פיתות
  • עוגות
    • עוגות בחושות
    • עוגות גבינה
    • עוגות השנה שלי
    • עוגות ימי הולדת
    • עוגות ללא גלוטן
    • עוגות שוקולד
    • עוגות שמרים
    • עוגות ביסקוויטים
  • עוגיות
    • עוגיות מכל העדות
    • עוגיות מלוחות
    • עוגיות מתוקות ליד הקפה
  • קינוחים
    • קינוחים ב-5 דקות
    • קינוחים בכוס
    • קינוחים פרווה
  • הספר!
  • שבתות וחגים
    • אוכל מסורתי
    • חנוכה
    • ט”ו בשבט
    • יום האהבה
    • יום העצמאות
    • יום כיפור
    • ל”ג בעומר
    • מימונה
    • סוכות
    • פורים
    • פסח
    • ראש השנה
    • שבועות
  • סלטים
    • חמוצים וכבושים
    • סלטים חיים
    • סלטים מבושלים
    • ממרחים ורטבים
  • מנות עיקריות
    • בשר
    • דגים
    • עוף
    • קציצות
  • תוספות
    • אורז
    • ירקות
    • פסטה
    • תפוחי אדמה
    • מרקים
  • בצקים
    • בצק עלים
    • חלות ולחמניות
    • פיצות ופוקאצ’ות
    • מוקפצים וחברים
    • קישים
    • פיתות
  • עוגות
    • עוגות בחושות
    • עוגות גבינה
    • עוגות השנה שלי
    • עוגות ימי הולדת
    • עוגות ללא גלוטן
    • עוגות שוקולד
    • עוגות שמרים
    • עוגות ביסקוויטים
  • עוגיות
    • עוגיות מכל העדות
    • עוגיות מלוחות
    • עוגיות מתוקות ליד הקפה
  • קינוחים
    • קינוחים ב-5 דקות
    • קינוחים בכוס
    • קינוחים פרווה
  • הספר!
פוסטים חדשים
  • טירמיסו בקלי קלות
  • מפרום ברוטב
  • בורקס חצילים ובשר
  • עוגת שוקולד פרווה
  • טבחה כמוניה שעועית ובשר
  • סלט אבוקדו
  • צ’יפס מתנפח אבונפחא
  • סלט ביצים הכי טעים שיש
  • עוגת שוקולד מושלמת לגן
  • עוגיות שוקולד צ’יפס
דף הבית » פיצה לבנה
יונית צוקרמן מלכת המטבח
  • שבתות וחגים
    • אוכל מסורתי
    • חנוכה
    • ט”ו בשבט
    • יום האהבה
    • יום העצמאות
    • יום כיפור
    • ל”ג בעומר
    • מימונה
    • סוכות
    • פורים
    • פסח
    • ראש השנה
    • שבועות
  • סלטים
    • חמוצים וכבושים
    • סלטים חיים
    • סלטים מבושלים
    • ממרחים ורטבים
  • מנות עיקריות
    • בשר
    • דגים
    • עוף
    • קציצות
  • תוספות
    • אורז
    • ירקות
    • פסטה
    • תפוחי אדמה
    • מרקים
  • בצקים
    • בצק עלים
    • חלות ולחמניות
    • פיצות ופוקאצ’ות
    • מוקפצים וחברים
    • קישים
    • פיתות
  • עוגות
    • עוגות בחושות
    • עוגות גבינה
    • עוגות השנה שלי
    • עוגות ימי הולדת
    • עוגות ללא גלוטן
    • עוגות שוקולד
    • עוגות שמרים
    • עוגות ביסקוויטים
  • עוגיות
    • עוגיות מכל העדות
    • עוגיות מלוחות
    • עוגיות מתוקות ליד הקפה
  • קינוחים
    • קינוחים ב-5 דקות
    • קינוחים בכוס
    • קינוחים פרווה
  • הספר!
  • שבתות וחגים
    • אוכל מסורתי
    • חנוכה
    • ט”ו בשבט
    • יום האהבה
    • יום העצמאות
    • יום כיפור
    • ל”ג בעומר
    • מימונה
    • סוכות
    • פורים
    • פסח
    • ראש השנה
    • שבועות
  • סלטים
    • חמוצים וכבושים
    • סלטים חיים
    • סלטים מבושלים
    • ממרחים ורטבים
  • מנות עיקריות
    • בשר
    • דגים
    • עוף
    • קציצות
  • תוספות
    • אורז
    • ירקות
    • פסטה
    • תפוחי אדמה
    • מרקים
  • בצקים
    • בצק עלים
    • חלות ולחמניות
    • פיצות ופוקאצ’ות
    • מוקפצים וחברים
    • קישים
    • פיתות
  • עוגות
    • עוגות בחושות
    • עוגות גבינה
    • עוגות השנה שלי
    • עוגות ימי הולדת
    • עוגות ללא גלוטן
    • עוגות שוקולד
    • עוגות שמרים
    • עוגות ביסקוויטים
  • עוגיות
    • עוגיות מכל העדות
    • עוגיות מלוחות
    • עוגיות מתוקות ליד הקפה
  • קינוחים
    • קינוחים ב-5 דקות
    • קינוחים בכוס
    • קינוחים פרווה
  • הספר!
פיצה לבנה

פיצה לבנה

יונית צוקרמן יוני 2, 2019 תגובה אחת

 

השנה הייתי חייבת לתת מתכון גם לפיצה לבנה

בדיוק!

כזו עם רוטב שמנת….תפוא,בצל ירוק…קצת בזילקום לבישום ,קצת רוקפור והמון אהבה ….

כזו שלא קונים באף מקום….

https://www.yonit-tzukerman.co.il/wp-content/uploads/2019/06/VID_305090208_134238_914.mp4

כזו שמי שאוכל אותה יודע שבכל ביס חשבו עליו😍

והפתעה!אפשר להכין את הבצק יום קודם🤗

בקיצור !פיצה טעימה עם בצק עשיר  קרנתי מבחוץ,ספוגי מבפנים.

טוב לפני שאני מזילה ריר בואו נתחיל.

לבצק:
1 ק”ג קמח
2כפיות שמרים יבשים
3 כוסות ( 720 מ”ל) מים
1/4 כוס (60 מ”ל) שמן זית
1 כף סוכר 1כף מלח

לרוטב ולהרכבת הפיצה:
50 גרם חמאת תנובה
1 כף קמח
1 מיכל (250 מ”ל) שמנת להקצפה 38% השף הלבן
1 כוס חלב
מלח, פלפל שחור גרוס,אגוז מוסקט
שקית תפוחי אדמה קטנים למיקרו
1 בצל סגול גדול, קלוף וחתוך לפרוסות דקות
2 פלחים (280 גרם) גליל רוקפור תנובה, מגורר
1 שקית (200 גרם) פתיתי מוצרלה שף לבן
עלים של בזילקום/רוזמרין

אופן ההכנה:

1. הבצק: מתקינים במיקסר את וו הלישה. שמים את כל מרכיבי הבצק בקערת המיקסר ולשים עד לקבלת בצק אחיד, חלק וגמיש. מכסים בניילון ומתפיחים במקרר במשך 12-8 שעות.
2. הרוטב: שמים את החמאה בסיר בינוני ומחממים על להבה בינונית. מוסיפים את הקמח ומטגנים כדקה, תוך ערבוב. מוסיפים את השמנת ואגוז המוסקט ומבשלים, תוך בחישה, עד שהרוטב מתחיל לרתוח ומסמיך מעט. מתבלים במלח ובפלפל ומסירים מהכיריים.

https://www.yonit-tzukerman.co.il/wp-content/uploads/2019/06/VID_303531112_171626_611.mp4

3. מבשלים את תפוחי האדמה במשך כ-6 דקות, עד שהם מתרככים מעט. מצננים מעט מועכים עם היד או באמצעות תחתית כוס או לפרוס עם סכין .מה שבא לכם.

https://www.yonit-tzukerman.co.il/wp-content/uploads/2019/06/VID_303850908_111607_277.mp4

4. מחממים את התנור ל-200 מעלות.
5. עיצוב הפיצות והאפייה: מקמחים קלות את משטח העבודה. מחלקים את הבצק ל-3 חלקים שווים ומרדדים אחד מהם לעיגול (בינתיים שומרים את שאר החלקים מכוסים).

https://www.yonit-tzukerman.co.il/wp-content/uploads/2019/06/VID_303811217_150202_092.mp4

6. מורחים על הבצק רוטב (משאירים שוליים נקיים של 1.5 ס”מ), מניחים פרוסות תפוחי אדמה ובצל ומפזרים רוקפור, מוצרלה ועלי רוזמרין.או כל דבר אחר שאוהבים.

https://www.yonit-tzukerman.co.il/wp-content/uploads/2019/06/VID_304110331_143842_700.mp4

7. אופים 15-10 דקות, עד שהבצק מזהיב והגבינות נמסות. מכינים באותו אופן עוד 2 פיצות

https://www.yonit-tzukerman.co.il/wp-content/uploads/2019/06/VID_304930310_235940_081.mp4

הערות :

אם לא רוצים התפחה ארוכה ובמקרר אז לשים 2 כפות שמרים יבשים להתפיח שעה ולהכין את הפיצה רגיל כמו בהוראות.

אם רוצים יומיים (48 שעות)במקרא אז לשים כמות  כפית שמרים בלבד.

וכן אפשר להכין רוטב פיצה אדום  ולפזר גבינה.

השהיה במקרר גורמת לבצק

 

 

 

לחץ כאן להדפסה

אודות המחבר

יונית צוקרמן להציג את כל הפוסטים של יונית צוקרמן


« פוסט קודם
פוסט הבא »

תגובה אחת

  1. הודיה הגב יולי 26, 2021 בשעה 4:20 pm

    היי יונית, אם רוצים לשים את הבצק לילה במקרר מה ההנחייה? לא הצלחתי להבין..

השארת תגובה

ביטול

קצת עליי

קוראים לי יונית סולטן צוקרמן וגדלתי בבית מרוקאי אותנטי עם המון בישולים ואהבה גדולה למטבח.

אמא שלי היא בשלנית בחסד עליון וסבתא סולטנה ז"ל הייתה טבחית מפורסמת באוג'דה במרוקו. סבתא שמרה מתכונים בסוד רק למשפחה ואמא תמיד לימדה באהבה...

פרסומת
מלכת המטבח – הספר!
עשו לי לייק בפייסבוק
חיפוש מתכונים
קטגוריות מתכונים
המתכונים הכי פופולריים
  • בשר צלי קלאסי בשר צלי קלאסי בשר צלי זו המנה הכי קלה להכנה !נשבעת. זה רק נראה מ...
  • אסאדו לתנור בקלי קלות אסאדו לתנור בקלי קלות אסאדן בתנור בקלי קלות !
  • כרוב ממולא כרוב ממולא כרוב ממולא זה אחד הדברים שאני אוהבת מילדות. פעם בחו...
  • דג מרוקאי  מושלם דג מרוקאי מושלם יום שישי עבורי זה יום קצר הכל חייב להיות מוכן עוד ל...
  • חומוס מבושל בסגנון מרוקאי חומוס מבושל בסגנון מרוקאי     חומוס מרוקאי על פי ההלכה זה מתכון ק...
מתכונים חדשים

טירמיסו בקלי קלות

מפרום ברוטב

בורקס חצילים ובשר

עוגת שוקולד פרווה

טבחה כמוניה שעועית ובשר

רשתות חברתיות
  • Facebook
  • Google+
  • Pinterest
  • Instagram
הצטרפו לאינסטגרם של יונית צוקרמן
תחזוקת האתר ע״י כפיר בקיש בניית אתרים
Translate
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסט
  • הקטן טקסט
  • גווני אפור
  • ניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכה
  • רקע בהיר
  • הדגשת קישורים
  • פונט קריא
  • איפוס