כשאני קוראת תגובות של קוראים שמאתגרים אותי בקינוחי פרווה ,מיד אני שולפת לי בראש כמה….
ואז אני אומרת, יונה, תכתבי להם, את יודעת כבר.
אז הנה, אני בטוח שאאחר למשרד בגלל המתכון הזה, אבל קבלו מתכון קל. אומנם דורש זמן.אבל זה הקושי היחיד
אבל הוא מרשים ושווה, וכשאתם מכינים אותו,אתם על הגל !
פבלובה אישית. שאפשר לשחק איתה כיד הדימיון, צריך רק לפתוח את הראש, כמוני !
טוב, אין לי זמן לסיפורים,תסלחו לי ,אז בואו נתחיל :
חומרים ל6 פבלובות.
4 חלבונים
כוס סוכר
קורט מלח.
סוכר וניל.
חומרים לקצפת מילוי :
פרווה : שמנת צמחית, כף ריבה, או שמנת צמחית כוס חלב קוקוס ופודינג וניל.
גרסה חלבית : 2 שמנת מתוקה ,כוס חלב , פודינג וניל צרפתי או שמנת מתוקה כף ריבה כף אבקת סוכר.
אופן ההכנה :
לקחת את החלבונים ואת הסוכר כולל סוכר וניל לשים בקלחת .על אש קטנה. לערבב רצוף, במשך דקה. עד שהסוכר נמס.
לקחת את הכף, ולבדוק עם הסוכר נמס. לסגור את האש.אני לא רוצה לבשל את החלבונים רק להמיס.
ההמסה תביא לנו צבע לבן ויפה .
אחרי שהמסנו נעביר למיקסר, אין צורך לצנן , לא הרתחנו כאן כלום. ונקציף על מהירות גבוהה רבע שעה.לא לשכוח לשים קורט מלח.
אחרי רבע שעה הקצפה יש לנו קצף נוקשה חזק ויפה.נתחיל לזלף 6 תחתיות. בצורת האות פ. או בצורת שבלול .לא חייב להיות מדוייקים אפשר לקחת כף וליצוק כמות לפבלובה ולשטח.
אל תשכחו מעל מגיע קרם ותותים וזה רק בסיס. אז בלי לחץ, מה יהיה ואיך יהיה.
להכניס לתנור לייבוש מלא , למשך שעתיים וחצי ב100 מעלות.
נו אל תתעצלו, התנור עובד לא אתם . אפשר לשכוח מהם שעתיים ולנקות תבית, לראות סרט ,לקרוא ספר ולא לעמוד מול התנור.
אחרי שעתיים בודקים, כי כל אחת והתנור שלה.
שמים בקופסא. אפשר להכין את הפבלובה ואת המילוי בסמוך לארוחה.רצוי בסמוך !
את המילוי אנחנו מכינים ע:י הקצפה של כל המרכיבים עד לקבלת קרם יציב וחזק.
שמים מעל הפבלובה, או מזלפים.
שמים מעל תותים, או איזה פרי שאוהבים.
סירופ שוקולד, או תותים, כף ריבה עם רבע כוס מים רותחים.
מגישים.
מתענגים.
בהצלחה !
היי יונית יקרה!! הכנתי היום ויצא טעיםם ברמות!!!!! תודה על מתכונים מושלמים!!!