יונית צוקרמן מלכת המטבח
  • שבתות וחגים
    • אוכל מסורתי
    • חנוכה
    • ט”ו בשבט
    • יום האהבה
    • יום העצמאות
    • יום כיפור
    • ל”ג בעומר
    • מימונה
    • סוכות
    • פורים
    • פסח
    • ראש השנה
    • שבועות
  • סלטים
    • חמוצים וכבושים
    • סלטים חיים
    • סלטים מבושלים
    • ממרחים ורטבים
  • מנות עיקריות
    • בשר
    • דגים
    • עוף
    • קציצות
  • תוספות
    • אורז
    • ירקות
    • פסטה
    • תפוחי אדמה
    • מרקים
  • בצקים
    • בצק עלים
    • חלות ולחמניות
    • פיצות ופוקאצ’ות
    • מוקפצים וחברים
    • קישים
    • פיתות
  • עוגות
    • עוגות בחושות
    • עוגות גבינה
    • עוגות השנה שלי
    • עוגות ימי הולדת
    • עוגות ללא גלוטן
    • עוגות שוקולד
    • עוגות שמרים
    • עוגות ביסקוויטים
  • עוגיות
    • עוגיות מכל העדות
    • עוגיות מלוחות
    • עוגיות מתוקות ליד הקפה
  • קינוחים
    • קינוחים ב-5 דקות
    • קינוחים בכוס
    • קינוחים פרווה
  • הספר!
  • שבתות וחגים
    • אוכל מסורתי
    • חנוכה
    • ט”ו בשבט
    • יום האהבה
    • יום העצמאות
    • יום כיפור
    • ל”ג בעומר
    • מימונה
    • סוכות
    • פורים
    • פסח
    • ראש השנה
    • שבועות
  • סלטים
    • חמוצים וכבושים
    • סלטים חיים
    • סלטים מבושלים
    • ממרחים ורטבים
  • מנות עיקריות
    • בשר
    • דגים
    • עוף
    • קציצות
  • תוספות
    • אורז
    • ירקות
    • פסטה
    • תפוחי אדמה
    • מרקים
  • בצקים
    • בצק עלים
    • חלות ולחמניות
    • פיצות ופוקאצ’ות
    • מוקפצים וחברים
    • קישים
    • פיתות
  • עוגות
    • עוגות בחושות
    • עוגות גבינה
    • עוגות השנה שלי
    • עוגות ימי הולדת
    • עוגות ללא גלוטן
    • עוגות שוקולד
    • עוגות שמרים
    • עוגות ביסקוויטים
  • עוגיות
    • עוגיות מכל העדות
    • עוגיות מלוחות
    • עוגיות מתוקות ליד הקפה
  • קינוחים
    • קינוחים ב-5 דקות
    • קינוחים בכוס
    • קינוחים פרווה
  • הספר!
פוסטים חדשים
  • טבחה כמוניה שעועית ובשר
  • סלט אבוקדו
  • צ’יפס מתנפח אבונפחא
  • סלט ביצים הכי טעים שיש
  • עוגת שוקולד מושלמת לגן
  • עוגיות שוקולד צ’יפס
  • קובניות בטעם חמאה ושום
  • קוביות בשר עם תפוא
  • הפסטלים של רונן
  • קציצות עוף וכרובית
דף הבית » עוגת קרמבו
יונית צוקרמן מלכת המטבח
  • שבתות וחגים
    • אוכל מסורתי
    • חנוכה
    • ט”ו בשבט
    • יום האהבה
    • יום העצמאות
    • יום כיפור
    • ל”ג בעומר
    • מימונה
    • סוכות
    • פורים
    • פסח
    • ראש השנה
    • שבועות
  • סלטים
    • חמוצים וכבושים
    • סלטים חיים
    • סלטים מבושלים
    • ממרחים ורטבים
  • מנות עיקריות
    • בשר
    • דגים
    • עוף
    • קציצות
  • תוספות
    • אורז
    • ירקות
    • פסטה
    • תפוחי אדמה
    • מרקים
  • בצקים
    • בצק עלים
    • חלות ולחמניות
    • פיצות ופוקאצ’ות
    • מוקפצים וחברים
    • קישים
    • פיתות
  • עוגות
    • עוגות בחושות
    • עוגות גבינה
    • עוגות השנה שלי
    • עוגות ימי הולדת
    • עוגות ללא גלוטן
    • עוגות שוקולד
    • עוגות שמרים
    • עוגות ביסקוויטים
  • עוגיות
    • עוגיות מכל העדות
    • עוגיות מלוחות
    • עוגיות מתוקות ליד הקפה
  • קינוחים
    • קינוחים ב-5 דקות
    • קינוחים בכוס
    • קינוחים פרווה
  • הספר!
  • שבתות וחגים
    • אוכל מסורתי
    • חנוכה
    • ט”ו בשבט
    • יום האהבה
    • יום העצמאות
    • יום כיפור
    • ל”ג בעומר
    • מימונה
    • סוכות
    • פורים
    • פסח
    • ראש השנה
    • שבועות
  • סלטים
    • חמוצים וכבושים
    • סלטים חיים
    • סלטים מבושלים
    • ממרחים ורטבים
  • מנות עיקריות
    • בשר
    • דגים
    • עוף
    • קציצות
  • תוספות
    • אורז
    • ירקות
    • פסטה
    • תפוחי אדמה
    • מרקים
  • בצקים
    • בצק עלים
    • חלות ולחמניות
    • פיצות ופוקאצ’ות
    • מוקפצים וחברים
    • קישים
    • פיתות
  • עוגות
    • עוגות בחושות
    • עוגות גבינה
    • עוגות השנה שלי
    • עוגות ימי הולדת
    • עוגות ללא גלוטן
    • עוגות שוקולד
    • עוגות שמרים
    • עוגות ביסקוויטים
  • עוגיות
    • עוגיות מכל העדות
    • עוגיות מלוחות
    • עוגיות מתוקות ליד הקפה
  • קינוחים
    • קינוחים ב-5 דקות
    • קינוחים בכוס
    • קינוחים פרווה
  • הספר!
עוגת קרמבו

עוגת קרמבו

יונית צוקרמן אוקטובר 12, 2021 21 תגובות

העוגה הכי ממכרת בעיניי זו עוגת קרמבו!

קיץ חורף סתיו אביב היא להיט….עוגה שאף פעם לא נמאס לאכול אותה.

עוגה נוסטלגית שאין בית בישראל שלא מכיר.

אני בתור ילדה מתבגרת זוכרת שהכנתי אותה ממתכון שהיה בלאישה.

ומאז עשיתי לה אין ספור גרסאות שאגב כולם בבלוג

אבל אף פעם לא נתתי את המתכון הנוסטלגי כי העדפתי לשדרג ולצאת מהקוספא.

אבל בסוכות אחותי סיגל הכינה את העוגה בצורה הפשוטה והרגילה שלה

זה היה לי מוזר כי אני מכינה את אותה עוגה שנים בשידרוג שלי

כאשר טעמתי ביס שאלתי את עצמי למה אין לי את הגרסה הישנה ?המקורית…..

והתשובה הייתה שעכשיו יהיה.

אז מהיום גם הגרסה הנוסטלגית עם שידרוג קטן בציפוי

נווווו קטן אבל שווה

שנתחיל ?

בסיס :

5 ביצים l

חצי כוס סוכר

1 אינסטה פודינג שוקולד.

קרם וניל :

2 שמנת מתוקה 38% סהכ 500 מל

2 אינסטה פודינג וניל

כף אבקת סוכר

2כוסות חלב

ציפוי :

200 גר שוקולד מריר

200 מל חלב קוקוס אני השתמשתי ב%green 26

אופן ההכנה !

את הביצים מקציפים חצי דקה כן שלמות ללא הפרדה.אחכ מוסיפים את הסוכר וממשיכים להקציף עוד 5 דק עד שמתקבל קצף תפוח ויפה עוצרים מוסיפים את הפודינג שוקולוד ומערבלים עד שהכל מתערבב לבלילה אחידה.

משמנים תבנית 26 עגולה מתפרקת ושופכים את הבלילה לתוך התבנית.

אופים חצי שעה עשרים וחמש דקות בתנור חם שחומם מצב טורבו  מראש ל170 מעלות

למי שאין טורבו(תנור ישן) ויש רק מצב אפיה רגילה אז עוד 10 –5 דק אפיה כי לוקח טיפה יותר זמן להאפות ברגיל

כאשר העוגה יוצאת היא גבוההההה ותפוחה אבל לא לדאוג היא נוחתת אחרי צינון של כמה דק

אופן הכנת קרם וניל :

שמים את כל מרכיבים בקערת המיקסר מערבבים ידנית קלות ואז מפעילים את המיקסר ככה זה מבטיח לנו הקצפה מהירה ואחידה.

מערבלים עד שמקבלים קרם יציב.

את הקרם מעבירים לתבנית עם תחתית השוקולד שהתקררה.

משטחים את הקרם בעזרת פלטה.

ומכניסים את העוגה להקפאה חצי שעה

אחרי חצי שעה מכינים את הגנש

אופן הכנת הגנאש:

לפני שתשאלו למה חלב קוקוס ולא שמנת מתוקה אז חלב קוקוס עושה טעם מיוחד לגנאש הוא קליל יותר ומתקשה מהר יותר!

וכן אפשר במקום חלב קוקוס שמנת מתוקה אני אישית אוהבת עם קרם קוקוס!

נחזור לאופן ההכנה …..

שמים הכל בקערה מכניסים למיקרו מוציאים נותנים מנוחה של דקה ואחכ מערבבים הכל עד שמקבלים גנאש זוהר אחיד ויפה

אחכ שופכים מעל הקרם מזיזים את התבנית מצד לצד שהגנאש יכסה את כל העוגה. ומקפיאים את העוגה לעוד 3 וחצי שעות.

והעוגה מוכנה.

לפני שאוכלים אני ממליצה להוציא את העוגה שעה קודם ואז להתענג.

ככה העוגה יכולה להישאר עטופה בניילון נצמד 3

בהצלחה !

פרסום בשיתוף שופרסל גרין.

 

לחץ כאן להדפסה

אודות המחבר

יונית צוקרמן להציג את כל הפוסטים של יונית צוקרמן


« פוסט קודם
פוסט הבא »

21 תגובות

  1. שמחה פינקלשטיין הגב אוקטובר 13, 2021 בשעה 10:10 am

    אם רוצה להמיר לפרווה במקום שתיי חלב אז גם חלב קוקוס או מים השמח לתשובה שאוכל להכין לשישי

  2. ג'ני הגב אוקטובר 18, 2021 בשעה 1:55 pm

    עוגה מעולה כל מי שטעם אותה פשוט התענג .תודה יונית

  3. נטי הגב אוקטובר 19, 2021 בשעה 5:21 am

    העוגה פשוטה להכנה וטעימה להפליא!תודה על המתכון מעולה,אכין שוב ושוב.

  4. רחלי הגב אוקטובר 20, 2021 בשעה 12:28 pm

    אינסטנט פודינג….לא אינסטה…
    ולמה להקפיא??? עדיף לצנן במקרר למרקם הרבה יותר טוב

  5. חיה הגב אוקטובר 20, 2021 בשעה 11:09 pm

    לכמה זמן העוגה טובה בהקפאה?

  6. אילנה הגב נובמבר 2, 2021 בשעה 11:03 am

    תודה רבה שפרסמת.
    הבן שלי כבר הרבה זמן מבקש שאכין כי זוכר מהילדות ואני איבדתי את המתכון…
    יצאה מעולה!
    תודה רבה!!

  7. אנומימי הגב נובמבר 4, 2021 בשעה 3:15 pm

    אם אין לי חלב קוקוס
    מה אני ישים במקום???

    • יונית צוקרמן הגב נובמבר 4, 2021 בשעה 6:38 pm

      שמנת מתוקה או צמחית

  8. אוסי הגב דצמבר 7, 2021 בשעה 7:36 pm

    אפשר להחליף את החלב בחלב סויה?

  9. מיכל הגב דצמבר 9, 2021 בשעה 6:41 pm

    אם אני מכינה את העוגה וצריכה אותה ליום למחרת.. אפשר לשים במקרר בלילה?

  10. יסכה הגב דצמבר 17, 2021 בשעה 4:12 am

    מה אפשר במקום פודינג שוקולד?

    • נטלי הגב יוני 2, 2022 בשעה 6:35 pm

      אני שמתי פודינג וניל וכף קקאו, שיהיה חום

  11. אחינועם הגב ינואר 20, 2022 בשעה 6:40 am

    באיזה כוס להשתמש?חד”פ או כוס מדידה?

  12. אורלי הגב ינואר 20, 2022 בשעה 8:09 pm

    היי יונית
    מה ניתן לשים במקום פודינג שוקולד?
    יש חוסר🤦🏼

  13. ג'ני הגב ינואר 22, 2022 בשעה 9:53 pm

    אין על העוגת קרמבו הזו מאז שהכנתי אותה לראשונה כל שבת מבקשים אותה שוב ושוב. .תודה על המתכון

  14. שלומית הגב מרץ 29, 2022 בשעה 4:10 pm

    את הגנאש לכמה דקות להכניס למיקרו?

  15. שיר הגב אפריל 29, 2022 בשעה 2:20 pm

    יונית יקרה!
    תודה על מתכון קליל שהניבה עוגה טעימהההה.

  16. ליאת מאיר הגב מאי 4, 2022 בשעה 9:44 am

    כתבת חלב קוקוס 26% ואז כמה שורות למטה קרם קוקוס. יש הבדל בין חלב קוקוס, מי קוקוס, נוזל קוקוס וקרם קוקוס באחוזי השומן. אשמח אם תבהירי באיזה מהם מדובר

    • יונית צוקרמן הגב מאי 6, 2022 בשעה 4:41 am

      קרם קוקוס הוא באחוזים כאלה

  17. לי הגב מאי 18, 2022 בשעה 8:50 am

    אני רוצה להשתמש בעוגה בתור עןגת יום הולדת אני אוכל לשים מעל דף סוכר?

  18. עדי הגב יוני 17, 2022 בשעה 11:20 am

    היי, מדוע צריך הקפאה? האם אפשר לשים בקירור?.. פעם ראשונה שאני רואה שצריך להקפיא…

השארת תגובה

ביטול

קצת עליי

קוראים לי יונית סולטן צוקרמן וגדלתי בבית מרוקאי אותנטי עם המון בישולים ואהבה גדולה למטבח.

אמא שלי היא בשלנית בחסד עליון וסבתא סולטנה ז"ל הייתה טבחית מפורסמת באוג'דה במרוקו. סבתא שמרה מתכונים בסוד רק למשפחה ואמא תמיד לימדה באהבה...

פרסומת
מלכת המטבח – הספר!
עשו לי לייק בפייסבוק
חיפוש מתכונים
קטגוריות מתכונים
המתכונים הכי פופולריים
  • טבחה כמוניה שעועית ובשר טבחה כמוניה שעועית ובשר את המתכון של היום למדתי מאסתר ממושב זיתן חמותי ה...
  • פרגית ולתנור פרגית ולתנור   את המתכון של היום אני מכינה שבת כן שבת לא...
  • אסאדו לתנור בקלי קלות אסאדו לתנור בקלי קלות אסאדן בתנור בקלי קלות !
  • בשר צלי קלאסי בשר צלי קלאסי בשר צלי זו המנה הכי קלה להכנה !נשבעת. זה רק נראה מ...
  • סלט אבוקדו סלט אבוקדו את הסלט הזה הכנתי עוד שהייתי ילדה בת עשר. למדתי...
מתכונים חדשים

טבחה כמוניה שעועית ובשר

סלט אבוקדו

צ’יפס מתנפח אבונפחא

סלט ביצים הכי טעים שיש

עוגת שוקולד מושלמת לגן

רשתות חברתיות
  • Facebook
  • Google+
  • Pinterest
  • Instagram
הצטרפו לאינסטגרם של יונית צוקרמן
תחזוקת האתר ע״י כפיר בקיש בניית אתרים
Translate
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסט
  • הקטן טקסט
  • גווני אפור
  • ניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכה
  • רקע בהיר
  • הדגשת קישורים
  • פונט קריא
  • איפוס