אם תקשיבו ליונית (בעצם תקראו ותפנימו )אז המתכון של היום זו הגרסה הכי טעימה שיש לסלט ביצים!
אין מי שטעם את הסלט הזה ולא התעלף.
הוא אומנם מצריך טיפ טיפה של עבודה (טיגון הבצל )
אבל זה שווה.
אני אוהבת לאכול את זה ככה על פרוסת לחם טרי או חלה טריה ואני פשוט מתמוגגת מכל ביס.
הטיגון של הבצל והמתיקות המעודנת של הבצל בשילוב בצל ירוק מרעננת את המיונז וזה מה שיוצר את הטעם המושלם.
חומרים :
5 ביצים קשות מידה l
1 בצל גדול קצוץ
2 כפות גדושות מיונז איכותי
מלח פלפל סוכר
חופן בצל ירוק קצוץ
אופן ההכנה :
מניחים את הביצים בקלחת עם מים וכפית מלח ומבשלים עד שהביצים קשות.
בנתיים מטגנים בצל גדול קצוץ עם חצי כפית סוכר 2 כפות שמן עד הזהבה מלאה.
את הביצים הקשות מקלפים ומגרדים בפומפיה ומעבירים לקערה.מוסיפים את הבצל המטוגן עם השמן שטיגנו בו 2 כפות מיונז חצי כפית מלח רבע כפית פלפל ובצל ירוק קצוץ.
מערבבים הכל טוב וזהו יש לכם סל ביצים מהאגדות.
טעים גם שזה חמים וגם שזה קריר
מחזיק מעמד יום יומיים במקרר אם לא מתחסל
בהצלחה
אמאלללהה כל השבת אכלתי רק את הסלט ביצים הזהה
המתכון הזה מופיע באתר של ניקי בי מלפני יובל
מתכון מדהים! מכינה כבר מס פעמים לפיו!
תודה רבה
טעים בטירוף, יונית. התחשק לי נורא סלט ביצים טוב, וזה ממש יצא בול מה שרציתי. תודה!