אני לא יודעת איך לא חשבו עד היום על מפרום גבינות?! איך אני עד עכשיו לא חשבתי על זה…
כי זה טעים, כזה עסיסי, כזה בשרני וזה בכלל חלבי.
טוב לא משנה איך למה ומדוע משנה עכשיו החג לפנינו ויש לנו להפתיע ולרגש
וזו המנה הכי מקורית הכי בית והכי הכי מפתיעה
לא מאמינים…
אז תצטרכו להכין ולגלות לבד 🙂
חומרים :
10 זוגות פרוסות חציל בעובי 2 סמ(כל פרוסה בעובה 1 סמ)
מילוי:
200 גרם מסקרפונה
200 גרם מוצרלה
200 גרם פתיתי עמק.
בצל
קןפסא פטריות
ביצה
מלח פלפל אגוז מוסקט.
רוטב :
רוטב עגבניות מוטי או רוטב עגבניות מוכן אוהבים
2-3 שיני שום
מלח, פלפל , סוכר מרק עוף,תבלין פלדלפיה
כף רסק
לטיגון :
קמח ביצים שמן
אופן ההכנה :
מטגנים את הבצל להזהבה מוסיפים את הפטריות מטגנים עוד כמה דק את הפטריות מוסיפים מלח פלפל אגוז מוסקט
מצננים קלות .
מערבבים את הגבינות עם הבצל טועמים אם חסר מלח מוסיפים.
לוקחים פרוסת חציל ממלאים באמצע מהמילוי.
טובלים בקמח ביצה ומטגנים עד שהחציל זהוב מכל צד.
מניחים בתבנית או מסננת על נייר אפיה
לוקחים סיר שמים 2 כפות שמן ופורסים את השום ומטגנים, אחרי דקה להוסיף בקבוק מוטי עגבניות.
לערבב להוסיף 2 וחצי כוסות מים רותחים, כף מלח , כף סוכר, חצי כפית פלפל שחור כף פילדפיה וכף רסק .
לערבב הכל היטב ולבשל 5 דקות את הרוטב ואז להכניס את המפרום
לבשל על אש קטנה חצי שעה גג 40 דקות וזה מוכן .