מלבי שמנת זה אחד הקינוחים הכי אהובים על בעלי .
השבוע נסענו ביחד והוא ראה שלט של מלבי שמנת ואמר לי אני עוצר שנייה בא לי מלבי…בא לך גם ?
לא!
אני עונה ישר בשליחה.
למה?
כי המלבי שלי הכי טעים בעולם
הוא צחק ואמר ברור ששלך הכי טעים אבל לפעמיים לא חייב להטריח אותך אם אפשר לעצור שנייה ולקנות .
זה שטויות אני אומרת לו זה כלום עבודה יכלת לבקש והייתי מכינה לך
הוא שוב צחק ושאל אותי מתי אלמד לשחרר?ושאפשר להנות גם ממלבי שקונים על הדרך.
האמת הוא צודק!
אבל גם אני😂בפרט שבמחיר של זוג מלבי שמנת אפשר להכין 12-14 יח
טוב טוב אני משחררת 😁😁😁😁😁
בקיצור פחות מעשר דק ויש לכם מלבי מהסרטים
חומרים :
3 כוסות חלב
500 מל שמנת מתוקה (2 מיכלים קטנים)
5 כפות סוכר
5 טיפות תמצית מי ורדים(לא חובה מוסיף טעם )
100 גרם קונפלור (5 כפות יפות )
אופן ההכנה:
קלי קלות
שמים הכל בקלחת /סיר מערבבים בעזרת מטרפה את הכל.
מניחים על הגז ומבשלים את זה עד רתיחה .
כל הזמן הזה לא עוזבים את עמדת הגז עומדים ליד ומידי פעם ובוחשים על מנת שלא יהיו לנו גושים.
חשוב מאד לערבב כל פעם אחרת עלולים להיות לכם גודשים קטנים.
כאשר הכל רותח .סבלנות זה לוקח זמן לפחות 7 דק .
הכי חשוב לערבב כל הזמן עד שמתחילים להרגיש שמרקם הסיר משתנה
מה זה אומר ?
מנוזלי הוא הופך להיות סמיך.
זה הרגע שהוא הגיע לרתיחה ויש לנו מלבי
מעבירים לקופסאות קטנות חד פעמי .
או לכוסות קינוח או לתבניות אישיות מעוצבות.
הכי טוב לקופסא חד פעמי קטנה כי אז אפשר לסגור ולהכניס למקרר
במידה ואין לכם ועשיתם בכוסיות או כלי עיצובי להכניס הכל למגש ולעטוף בניילון נצמד
הסיבה לכך שהקור במקרר עלול לתת לנו טעם לוואי.
חשוב מאד לקרר את המלבי ואז להכניס למקרר
המלבי החלבי מחזיק 5 ימים במקרר במידה והוא סגור אטום.
להגיש עם סירופ מלבי שקונים בכל חנות
מעט קוקוס בוטנים קלויים גרוסים /טחונים.
אפשר מעט פיסטוק קלוי.
מתה על המתכונים שלך@! במלבי -לא ממיסים קודם את הקורנפלורבצד בנפרד ואז שופכים לתערובת שרתחה בסיר?