יונית צוקרמן מלכת המטבח
  • שבתות וחגים
    • אוכל מסורתי
    • חנוכה
    • ט”ו בשבט
    • יום האהבה
    • יום העצמאות
    • יום כיפור
    • ל”ג בעומר
    • מימונה
    • סוכות
    • פורים
    • פסח
    • ראש השנה
    • שבועות
  • סלטים
    • חמוצים וכבושים
    • סלטים חיים
    • סלטים מבושלים
    • ממרחים ורטבים
  • מנות עיקריות
    • בשר
    • דגים
    • עוף
    • קציצות
  • תוספות
    • אורז
    • ירקות
    • פסטה
    • תפוחי אדמה
    • מרקים
  • בצקים
    • בצק עלים
    • חלות ולחמניות
    • פיצות ופוקאצ’ות
    • מוקפצים וחברים
    • קישים
    • פיתות
  • עוגות
    • עוגות בחושות
    • עוגות גבינה
    • עוגות השנה שלי
    • עוגות ימי הולדת
    • עוגות ללא גלוטן
    • עוגות שוקולד
    • עוגות שמרים
    • עוגות ביסקוויטים
  • עוגיות
    • עוגיות מכל העדות
    • עוגיות מלוחות
    • עוגיות מתוקות ליד הקפה
  • קינוחים
    • קינוחים ב-5 דקות
    • קינוחים בכוס
    • קינוחים פרווה
  • הספר!
  • שבתות וחגים
    • אוכל מסורתי
    • חנוכה
    • ט”ו בשבט
    • יום האהבה
    • יום העצמאות
    • יום כיפור
    • ל”ג בעומר
    • מימונה
    • סוכות
    • פורים
    • פסח
    • ראש השנה
    • שבועות
  • סלטים
    • חמוצים וכבושים
    • סלטים חיים
    • סלטים מבושלים
    • ממרחים ורטבים
  • מנות עיקריות
    • בשר
    • דגים
    • עוף
    • קציצות
  • תוספות
    • אורז
    • ירקות
    • פסטה
    • תפוחי אדמה
    • מרקים
  • בצקים
    • בצק עלים
    • חלות ולחמניות
    • פיצות ופוקאצ’ות
    • מוקפצים וחברים
    • קישים
    • פיתות
  • עוגות
    • עוגות בחושות
    • עוגות גבינה
    • עוגות השנה שלי
    • עוגות ימי הולדת
    • עוגות ללא גלוטן
    • עוגות שוקולד
    • עוגות שמרים
    • עוגות ביסקוויטים
  • עוגיות
    • עוגיות מכל העדות
    • עוגיות מלוחות
    • עוגיות מתוקות ליד הקפה
  • קינוחים
    • קינוחים ב-5 דקות
    • קינוחים בכוס
    • קינוחים פרווה
  • הספר!
פוסטים חדשים
  • טבחה כמוניה שעועית ובשר
  • סלט אבוקדו
  • צ’יפס מתנפח אבונפחא
  • סלט ביצים הכי טעים שיש
  • עוגת שוקולד מושלמת לגן
  • עוגיות שוקולד צ’יפס
  • קובניות בטעם חמאה ושום
  • קוביות בשר עם תפוא
  • הפסטלים של רונן
  • קציצות עוף וכרובית
דף הבית » הלחמניות של שרון
יונית צוקרמן מלכת המטבח
  • שבתות וחגים
    • אוכל מסורתי
    • חנוכה
    • ט”ו בשבט
    • יום האהבה
    • יום העצמאות
    • יום כיפור
    • ל”ג בעומר
    • מימונה
    • סוכות
    • פורים
    • פסח
    • ראש השנה
    • שבועות
  • סלטים
    • חמוצים וכבושים
    • סלטים חיים
    • סלטים מבושלים
    • ממרחים ורטבים
  • מנות עיקריות
    • בשר
    • דגים
    • עוף
    • קציצות
  • תוספות
    • אורז
    • ירקות
    • פסטה
    • תפוחי אדמה
    • מרקים
  • בצקים
    • בצק עלים
    • חלות ולחמניות
    • פיצות ופוקאצ’ות
    • מוקפצים וחברים
    • קישים
    • פיתות
  • עוגות
    • עוגות בחושות
    • עוגות גבינה
    • עוגות השנה שלי
    • עוגות ימי הולדת
    • עוגות ללא גלוטן
    • עוגות שוקולד
    • עוגות שמרים
    • עוגות ביסקוויטים
  • עוגיות
    • עוגיות מכל העדות
    • עוגיות מלוחות
    • עוגיות מתוקות ליד הקפה
  • קינוחים
    • קינוחים ב-5 דקות
    • קינוחים בכוס
    • קינוחים פרווה
  • הספר!
  • שבתות וחגים
    • אוכל מסורתי
    • חנוכה
    • ט”ו בשבט
    • יום האהבה
    • יום העצמאות
    • יום כיפור
    • ל”ג בעומר
    • מימונה
    • סוכות
    • פורים
    • פסח
    • ראש השנה
    • שבועות
  • סלטים
    • חמוצים וכבושים
    • סלטים חיים
    • סלטים מבושלים
    • ממרחים ורטבים
  • מנות עיקריות
    • בשר
    • דגים
    • עוף
    • קציצות
  • תוספות
    • אורז
    • ירקות
    • פסטה
    • תפוחי אדמה
    • מרקים
  • בצקים
    • בצק עלים
    • חלות ולחמניות
    • פיצות ופוקאצ’ות
    • מוקפצים וחברים
    • קישים
    • פיתות
  • עוגות
    • עוגות בחושות
    • עוגות גבינה
    • עוגות השנה שלי
    • עוגות ימי הולדת
    • עוגות ללא גלוטן
    • עוגות שוקולד
    • עוגות שמרים
    • עוגות ביסקוויטים
  • עוגיות
    • עוגיות מכל העדות
    • עוגיות מלוחות
    • עוגיות מתוקות ליד הקפה
  • קינוחים
    • קינוחים ב-5 דקות
    • קינוחים בכוס
    • קינוחים פרווה
  • הספר!
הלחמניות של שרון

הלחמניות של שרון

יונית צוקרמן אוגוסט 31, 2017 33 תגובות

לחמניות מטריפות וטעימות מקמח כוסמין שכל אחד יכול להכין בבית

לחץ כאן להדפסה

למתכון של היום אני קוראת הלחמניות של שרון…אתם בטח תוהים ושואלים מי מה איך למה ומדוע ?הזברה לבדה פיג’מה?

חחח נו יונית די עם השטויות שלך…??

את שרון טויטו אני מכירה דרך הפייסבוק נפגשנו לראשונה בסדנת הדגמה באירופוט סיטי ..פגשתי תימניה  חייכנית עם לב ענק שדואגת לעלות תמונות הורסות וסטטוסים מצחיקים שגורמים לחברים שלה בפייסבוק לחיוך ולרייר במסך…היא כמוני רק בעולם הקונדטוריה.

לפני כמה חודשים פרסמתי את המתכון שלי ללחמניות והגברת המוכשרת,ועוד איזה מוכשרת כנסו אליה ותבינו. לא חשבה פעמיים הכינה את המתכון אבל שינתה פרט אחד חשוב…החליפה את הקמח הלבן בקמח הכוסמין.

כאשר ראיתי את התוצאה אמרתילעצמי ולה ??אין !אנע מעלה מתכון וקוראת ללחמניות הלחמניות של שרון למרות שהמתכון שלי ?????

אז קדימה יש לנו חופש גדול שמתחיל מחר(להורים לא לילדים )רק מה אל תשכחו שצריך להכין כריכים וזו לחמניה מומלצת

אופן הכנה:

קילו קמח כוסמין מלא

2 כפות שמרים יבשים

4 כפות סוכר

2כוסות ועוד 3/4 מים

חצי כוס שמן קנולה

כף מלח.

אופן ההכנה :

קלי קלות….להניח את כל רכיבי הבצק למעט המלח וללתחיל ללוש לבצק אחיד.את המלח אנחנו שמים בסוף.

כי מה לעשות מלח ושמרים לא חברים ותהליך ההתפחה יהרס אם יהיו ביחד.לכן מלח תמיד בסוף.אם מיקסר בלי מיקסר.

חשוב מאד ללוש או לערבל במיקסר 7 דק לפחות על מנת שהגלוטן יפתח והלחמניות יצאו מעולות.

להתפיח שעה בחום הזה בחורף תוסיפו עוד 20 דק.

לקרוץ צורות או עיגולים.

להניח בתבנית,להברעש בביצה קצת שומשום/פרג/קוואקר

להתפיח התפחה קצרה הפעם של עשרים דקות בחורף חצי שעה.

לאפות בתנור חם 180 מעלות עד הזהבה.

בהצלחה

גילוי נאות :כל התמונות של שרון

לחץ כאן להדפסה

אודות המחבר

יונית צוקרמן להציג את כל הפוסטים של יונית צוקרמן


« פוסט קודם
פוסט הבא »

33 תגובות

  1. אתי הגב אוגוסט 31, 2017 בשעה 4:52 am

    בוקר טוב יונית.עם איזה קמח כוסמין השתמשת כיוון שיש קמח כוסמין רגיל וקמח כוסמין מלא.אשמח לקבל את תשובתך ואם אפשר לצלם את האריזה של הקמח.שיהיה לך יום נפלא

    • יונית צוקרמן הגב ספטמבר 5, 2017 בשעה 12:49 pm

      כוסמין מלא

  2. ציפי הגב ספטמבר 2, 2017 בשעה 7:52 am

    מצטרפת לשאלה לגבי כמח כוסמין .מלא / רגיל .
    האם ניתן לדעת הערכה קלורית של לחמניה ממוצעת ?

    • יונית צוקרמן הגב ספטמבר 5, 2017 בשעה 12:48 pm

      אפשר קמח כוסמין ואפשר כוסמין מלא.אין לי ערך.סורי

    • טליה הגב יוני 13, 2021 בשעה 7:27 am

      היי, את יכולה לרשום את הערך הקלורי של כל מוצר – לסכום… ואז לחלק לכמות הלחמניות שיצאו לך.

  3. זיו קסטוריאנו הגב ספטמבר 26, 2017 בשעה 10:58 am

    ואם הלישה היא בייד כמה דקות?

    • יונית צוקרמן הגב אוקטובר 15, 2017 בשעה 3:32 am

      אותו הדבר

  4. שירן הגב מאי 4, 2018 בשעה 7:24 am

    בוקר טוב
    הכנתי את הלחמניות בדיוק לפי ההוראות זמן תפיחה וזמן מיקסר הכל מדויק.. ובכל זאת הלחמניות צנחו לי בתנור והשטתחו במקום לקבל גובה כמו בתמונה שלך.. יש לך מושג למה ?..

    • יונית צוקרמן הגב מאי 8, 2018 בשעה 4:18 am

      התפחה שנייה היא חלק מנפח.אבל צניחה בדכ מעידה על משהו חסר בבצק

      • שירן הגב מאי 8, 2018 בשעה 10:43 am

        כמו מה ?.. לא פספסתי כלום הכל היה מדויק כמו במתכון אז מה יכול להיות חסר?.. באסה

        • יונית צוקרמן הגב מאי 10, 2018 בשעה 3:54 am

          לא יודעת יקירה פעם הבאה צלמי ותפני אלי דרך הפייסבוק מלכת המטבח אינסטגרם ואנסה להבין

          • שירן מאי 10, 2018 בשעה 3:51 pm

            בסדר תודה 🙂

    • ויקטוריה הגב נובמבר 3, 2018 בשעה 4:19 pm

      גם לי קרה את זה. הוספתי עוד קמח,אבל זה לא עזר. כנרא צריך קמח יותר מהתחלה, כל סוג קמח סופג מים אחרת.

      • יונית צוקרמן הגב נובמבר 18, 2018 בשעה 2:34 pm

        אכן כל קמח של חברה סופח נוזלים בצורה שונה עם הזמן לומדים להכיר זה תמיד עד רבע כוס מים פחות

  5. Riki הגב אוקטובר 15, 2018 בשעה 5:15 pm

    היי יונית.
    רציתי לדעת האם אפשר להוסי שוקולד ציפס לבצק?

    • יונית צוקרמן הגב נובמבר 18, 2018 בשעה 5:22 pm

      בהחלט

  6. אורטל הגב יולי 9, 2019 בשעה 9:12 pm

    מתכון מהמם. מה את ממליצה בתנור? טורבו או חום עליון תחתון?

  7. שמחה הגב ספטמבר 24, 2019 בשעה 10:54 am

    שלום רב
    פעם ראשונה אצלך…
    מצטרפת לשאלה האחרונה,מה עדיף אפיה בטורבו או חום רגיל,והאם בחלק העליון או התחתון בתנור?
    תודה רבה

  8. לירון הגב אוקטובר 10, 2019 בשעה 8:13 am

    הי,
    רציתי לשאול אם הוספת קמח כוסמין לבן גם יעזור להפוך את המרקם לפחות פירורי, או שיתאים פה רק שיפון או חיטה.
    תודה על המתכון!
    לירון

  9. מיטל mey bake_ הגב אוקטובר 26, 2019 בשעה 6:12 am

    אשמח לענות לכן…
    אפיית לחמניות לא צריכה להיות בטורבו. מומלץ לאפות בחום רגיל (תחתון עליון = זה הסימון) לחמם את התנור מראש. רק שהטמפרטרה הגיעה לזו שבחרתן (180°) . תכניסו את המגש לחמניות התפוחות לחלק בשני שליש התחתון של התנור (כלומר לא למסילה הנמוכה ביותר אלה אחת מעליה)
    חשוב לדעת — כשמתפיחים לחמניות…ואז שמים ביצה עם מברשת..אנחנו קצת מפנצ’רים את ההתפחה אז תנו עוד כמה דקות ואז לתנור.
    ב ה צ ל ח ה ❤

  10. חיים הגב אוקטובר 26, 2019 בשעה 6:57 pm

    היי,
    הבצק יצא לי רך אבל ללישה הוא היה יחסית קשה, האם הוספת מים תעזור?

  11. יערה הגב נובמבר 6, 2019 בשעה 6:04 am

    מתכון מצוין! האם אפשר להכין מהבצק לחם ולא לחמניות (בשינוי חום וזמני האפייה כמובן)?

  12. שקד הגב מרץ 16, 2020 בשעה 4:29 pm

    היי יונית (:
    קודם כל תודה רבה על כל המתכונים את אלופה! בדומה לתגובה שלפניי הלחמניות יוצאות לי שטוחות יותר ממה שיש אצלך בתמונה. מה הסיבה? עוקבת אחרי כל השלבים כל הזמן.. אשמח להצלה!

  13. לימור הגב מרץ 18, 2020 בשעה 2:11 pm

    היי יונית עשיתי אחד על אחד לא במיקסר לדעתי נפלתי עם המלח הוספתי אותו בסוף אבל לא לאחר לישה רבה . לא הצלחתי למירקם ואז שכחתי להוסיף את ה 3/4 מים כשהוספתי אותם התחיל להסתבך אז הוספתי עוד קמח מעט שמן נכון לעכשיו הבצק מחכה להתפחה ראשונה האם להמשיך או הלך הבצק ויפלו הלחמניות ?

  14. ליה כ"ץ הגב אפריל 9, 2020 בשעה 8:32 am

    האם אפשר להכין לחם באופה לחם ?

  15. עדי הגב מאי 22, 2020 בשעה 10:14 am

    הי יונית אפשר לעשות את אותו מתכון עם קמח שיפון?

  16. אוהד הגב יולי 17, 2020 בשעה 4:50 pm

    מתכון מעולה.
    הלחמניות יצאו מושלמות.
    הוספתי גם אגוזי מלך וחמוציות לבצק.

  17. דניאל הגב יולי 29, 2020 בשעה 6:39 am

    להשתמש בכוס מידה של 250?

  18. ג'ן הגב נובמבר 24, 2020 בשעה 1:25 pm

    מתכון מעולה, כן הייתי צריכה להוסיף עוד איזה 3/4 כוס מים. יצא יפה, עוד לא טעמנו.

  19. שין שין הגב ינואר 28, 2021 בשעה 11:31 am

    היי, כמה זה כוס מים? 240 מ”ל?

  20. יאיר הגב מאי 21, 2021 בשעה 4:04 pm

    אני בדרך כלל הייתי עושה מתכונים אחרים שהם עם ביצים ולפי דעתי הם דווקא יותר טובים והם גם יותר אוורירים ופחות דחוסים

  21. שני הגב יוני 18, 2021 בשעה 1:48 pm

    יצא מהמם!! תודה
    לכל מי שלא הצליח. אני עשיתי עם קמח קוסמין מלא. של מותג נפלאות. זה שבא מנופה בשקית ניילון ולא נייר.

    וגם הקשבתי להנחיה של לשים את הלחמניות בשליש התחתון שת התנור.
    לתת לתנור להתחמם טוב לפני.
    לא לדלג על שום שלב.

    לתת 2 דקות לבצק לנוח אחרי שהברשתי בביצה.

    ואת המלח הוספתי מיד אחרי 10 דקות של לישה ביד. לא במכונה. סתם כי לא היה לי כוח להוציא אותה מהמזווה.. חח

    קיצר מושלם. תודה
    והתינוק שלי עף על הלחמניות האלה!

  22. יפה הגב אוגוסט 5, 2021 בשעה 6:53 am

    האם אפשר להמיר את השמן לשמן זית?

השארת תגובה

ביטול

קצת עליי

קוראים לי יונית סולטן צוקרמן וגדלתי בבית מרוקאי אותנטי עם המון בישולים ואהבה גדולה למטבח.

אמא שלי היא בשלנית בחסד עליון וסבתא סולטנה ז"ל הייתה טבחית מפורסמת באוג'דה במרוקו. סבתא שמרה מתכונים בסוד רק למשפחה ואמא תמיד לימדה באהבה...

פרסומת
מלכת המטבח – הספר!
עשו לי לייק בפייסבוק
חיפוש מתכונים
קטגוריות מתכונים
המתכונים הכי פופולריים
  • טבחה כמוניה שעועית ובשר טבחה כמוניה שעועית ובשר את המתכון של היום למדתי מאסתר ממושב זיתן חמותי ה...
  • פרגית ולתנור פרגית ולתנור   את המתכון של היום אני מכינה שבת כן שבת לא...
  • אסאדו לתנור בקלי קלות אסאדו לתנור בקלי קלות אסאדן בתנור בקלי קלות !
  • בשר צלי קלאסי בשר צלי קלאסי בשר צלי זו המנה הכי קלה להכנה !נשבעת. זה רק נראה מ...
  • קציצות אבוחצירה קציצות אבוחצירה המתכון הזה מעל 30 שנה, הוא קל מאד, לא דורש הרבה חומרים...
מתכונים חדשים

טבחה כמוניה שעועית ובשר

סלט אבוקדו

צ’יפס מתנפח אבונפחא

סלט ביצים הכי טעים שיש

עוגת שוקולד מושלמת לגן

רשתות חברתיות
  • Facebook
  • Google+
  • Pinterest
  • Instagram
הצטרפו לאינסטגרם של יונית צוקרמן
תחזוקת האתר ע״י כפיר בקיש בניית אתרים
Translate
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסט
  • הקטן טקסט
  • גווני אפור
  • ניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכה
  • רקע בהיר
  • הדגשת קישורים
  • פונט קריא
  • איפוס