בורקס בשר - יונית צוקרמן מלכת המטבח
יונית צוקרמן מלכת המטבח
  • שבתות וחגים
    • אוכל מסורתי
    • חנוכה
    • ט"ו בשבט
    • יום האהבה
    • יום העצמאות
    • יום כיפור
    • ל"ג בעומר
    • מימונה
    • סוכות
    • פורים
    • פסח
    • ראש השנה
    • שבועות
  • סלטים
    • חמוצים וכבושים
    • סלטים חיים
    • סלטים מבושלים
    • ממרחים ורטבים
  • מנות עיקריות
    • בשר
    • דגים
    • עוף
    • קציצות
  • תוספות
    • אורז
    • ירקות
    • פסטה
    • תפוחי אדמה
    • מרקים
  • בצקים
    • בצק עלים
    • חלות ולחמניות
    • פיצות ופוקאצ'ות
    • מוקפצים וחברים
    • קישים
    • פיתות
  • עוגות
    • עוגות בחושות
    • עוגות גבינה
    • עוגות השנה שלי
    • עוגות ימי הולדת
    • עוגות ללא גלוטן
    • עוגות שוקולד
    • עוגות שמרים
    • עוגות ביסקוויטים
  • עוגיות
    • עוגיות מכל העדות
    • עוגיות מלוחות
    • עוגיות מתוקות ליד הקפה
  • קינוחים
    • קינוחים ב-5 דקות
    • קינוחים בכוס
    • קינוחים פרווה
  • הספר!
  • צרו קשר
  • שבתות וחגים
    • אוכל מסורתי
    • חנוכה
    • ט"ו בשבט
    • יום האהבה
    • יום העצמאות
    • יום כיפור
    • ל"ג בעומר
    • מימונה
    • סוכות
    • פורים
    • פסח
    • ראש השנה
    • שבועות
  • סלטים
    • חמוצים וכבושים
    • סלטים חיים
    • סלטים מבושלים
    • ממרחים ורטבים
  • מנות עיקריות
    • בשר
    • דגים
    • עוף
    • קציצות
  • תוספות
    • אורז
    • ירקות
    • פסטה
    • תפוחי אדמה
    • מרקים
  • בצקים
    • בצק עלים
    • חלות ולחמניות
    • פיצות ופוקאצ'ות
    • מוקפצים וחברים
    • קישים
    • פיתות
  • עוגות
    • עוגות בחושות
    • עוגות גבינה
    • עוגות השנה שלי
    • עוגות ימי הולדת
    • עוגות ללא גלוטן
    • עוגות שוקולד
    • עוגות שמרים
    • עוגות ביסקוויטים
  • עוגיות
    • עוגיות מכל העדות
    • עוגיות מלוחות
    • עוגיות מתוקות ליד הקפה
  • קינוחים
    • קינוחים ב-5 דקות
    • קינוחים בכוס
    • קינוחים פרווה
  • הספר!
  • צרו קשר
דף הבית » בורקס בשר
יונית צוקרמן מלכת המטבח
  • שבתות וחגים
    • אוכל מסורתי
    • חנוכה
    • ט"ו בשבט
    • יום האהבה
    • יום העצמאות
    • יום כיפור
    • ל"ג בעומר
    • מימונה
    • סוכות
    • פורים
    • פסח
    • ראש השנה
    • שבועות
  • סלטים
    • חמוצים וכבושים
    • סלטים חיים
    • סלטים מבושלים
    • ממרחים ורטבים
  • מנות עיקריות
    • בשר
    • דגים
    • עוף
    • קציצות
  • תוספות
    • אורז
    • ירקות
    • פסטה
    • תפוחי אדמה
    • מרקים
  • בצקים
    • בצק עלים
    • חלות ולחמניות
    • פיצות ופוקאצ'ות
    • מוקפצים וחברים
    • קישים
    • פיתות
  • עוגות
    • עוגות בחושות
    • עוגות גבינה
    • עוגות השנה שלי
    • עוגות ימי הולדת
    • עוגות ללא גלוטן
    • עוגות שוקולד
    • עוגות שמרים
    • עוגות ביסקוויטים
  • עוגיות
    • עוגיות מכל העדות
    • עוגיות מלוחות
    • עוגיות מתוקות ליד הקפה
  • קינוחים
    • קינוחים ב-5 דקות
    • קינוחים בכוס
    • קינוחים פרווה
  • הספר!
  • צרו קשר
  • שבתות וחגים
    • אוכל מסורתי
    • חנוכה
    • ט"ו בשבט
    • יום האהבה
    • יום העצמאות
    • יום כיפור
    • ל"ג בעומר
    • מימונה
    • סוכות
    • פורים
    • פסח
    • ראש השנה
    • שבועות
  • סלטים
    • חמוצים וכבושים
    • סלטים חיים
    • סלטים מבושלים
    • ממרחים ורטבים
  • מנות עיקריות
    • בשר
    • דגים
    • עוף
    • קציצות
  • תוספות
    • אורז
    • ירקות
    • פסטה
    • תפוחי אדמה
    • מרקים
  • בצקים
    • בצק עלים
    • חלות ולחמניות
    • פיצות ופוקאצ'ות
    • מוקפצים וחברים
    • קישים
    • פיתות
  • עוגות
    • עוגות בחושות
    • עוגות גבינה
    • עוגות השנה שלי
    • עוגות ימי הולדת
    • עוגות ללא גלוטן
    • עוגות שוקולד
    • עוגות שמרים
    • עוגות ביסקוויטים
  • עוגיות
    • עוגיות מכל העדות
    • עוגיות מלוחות
    • עוגיות מתוקות ליד הקפה
  • קינוחים
    • קינוחים ב-5 דקות
    • קינוחים בכוס
    • קינוחים פרווה
  • הספר!
  • צרו קשר
בורקס בשר

בורקס בשר

יונית צוקרמן ספטמבר 24, 2019 25 תגובות

לפני כמה שנים ישבנו כמה חברים שהם קולגות באירוע וסיפרתי להם שאני הייתי מעדיפה בורקס עם בשר מאשר המנה היבשה שהגישו לנו,שהיא כאילו עלאק מתקדמת ושייכת לשנות ה2000.

בורקס בשר

 

החברים ציחקקו עליי .אחד שם יד על הפה ואמר לי ,מי מכין היום בורקס,זה כזה איייטיז והשני צחק ואמר נכון אני מת על בורקס אבל כפרעעעעע זה פאסה

קצת נעלבתי בעיקר כי הם נתנו לי הרגשה שאני אולד פאישן כזה.וכל הדרך חזרה חשבתי על זה באוטו.

שנכנסתי הבייתה אמרתי לעצמי שעל טעם וריח אין על מה להתווכח.וכאשר אני אארח אני לפחות אמשיך עם ההכנה של בורקס הבשר שלי .

כי אין פסול בלהיות שנות ה90 זה התקופה הכי יפה בחיי.אולי זה אולד פאשן אבל בנינו אין כמו האוכל של פעם,הכי פשוט והכי טעים.ובורקס בשר זה החיים ורוטב פטריות זה להתעלףףףףף?

בפעם הראשונה שאירחתי אחרי השיחה איתם,חיכתי לראות את התגובות של האורחים. וכל כך שמחתי שיונית נשארה יונית.כי אנשים עפו על המנה.כי מבורקס בשר אף פעם לא נמאס.

 בורקס בשר זה אומנם שנות ה90 אבל אם עושים אותו נכון ,קראנצי מבחוץ עסיסי ומתובל טוב מבפנים מתעלפים עליו.

אגב לא צריך אפילו רוטב,זה פשוט טעים וממכר ככה ובקלות אפשר לדפוק חצי חחחחחח(לא אומרת שמות)

בורקס בשר

 

טוב אז אחרי שנים שלא גילתי את המתכון הסודי שלי קבלו את המתכון לבורקס הכי טעים בעולם והכי קל להכנה  בעולם.

ובעיניי זו מנה ראשונה שתמיד כייף לאכול אותה

יאללללה חפרתי די !

מתחילים :

1 חבילה של בצק פילאס תורכי מעדנות

2 בצלים קצוצים

1 קופסא של פטריות חתוכות

500 גרם בשר טחון

מלח פלפל אבקת מרק בצל אבקת מרק פטריות פפריקה

ביצה ושומשום להברשה וקישוט.

אופן ההכנה :

קלי קלות. מהמתכון יוצא 3 רולדות טעימות.

מטגנים בצל עם 2-3 כפות שמן עד שקיפות מלאה.

אחכ מוסיפים את הפטריות וממשיכים לטגן עוד כמה דקות עד שהבצל מתחיל להזהיב.

בורקס בשר

מוסיפים את הבשר טחון מערבבים וממשיכים עד שהבשר משנה את הצבע .

מתבלנים 3/4 כף מרק פטריות 3/4 כף מרק בצל כפית פפריקה כפית מלח חצי כפית פלפל שחור.מערבבים הכל טוב טוב.ויש לנו מילוי מהאגדות….תטעמו תטעמו?

בורקס בשר

לוקחים בצק פילאס תורכי של מעדנות אני אישית מתה על פילאס תורכי הוא דק לא צריך לרדד .מגישים חתיכה בורקס והוא לא משביע ויש מקום לעוד אוכל שזה מה שחשוב חחחחחחחח.

בורקס בשר

מניחים מלית מגלגלים עוד הפעם מלית חותכים מהצד את הבצק סוגרים.שמים בתבנית איינגלעש.ואופים.

בורקס בשר

אפשר לעטוף בניילון נצמד ולהחזיר למקפיא ולאפות מתי שבא לכם.

בורקס בשר

אפיה נכונה:

מחממים תנור ל170 אופים עשרים דק אחכ מעלים ל180 ואופים עד הזהבה .

אם בא לכם לראות קטעי וידאו להכנה כנסו לאינסטגרם שלי  (אפשר ללחוץ על המילה או לחפש אותי  yonit_z ).בסטורי השמורים תמצאו סרטון לאיך עושים את הקישוט וכל השלבים של ההכנה.

בורקס בשר

בהצלחה ♡

המתכון בשיתוף פעולה עם מעדנות

 

 

 

 

 

לחץ כאן להדפסה
בורקס בורקס בשר בורקס כמו באולמות בורקס מנה ראשונה בורקס תורכי בורקס פילאס

אודות המחבר

יונית צוקרמן להציג את כל הפוסטים של יונית צוקרמן


« פוסט קודם
פוסט הבא »

25 תגובות

  1. מיכל הגב ספטמבר 24, 2019 בשעה 6:16 am

    בורקס זה באמת שנות התשעים. היום קוראים לזה חלת בשר??? הכי טעים שיש

  2. ליאורה שטמלר הגב ספטמבר 24, 2019 בשעה 6:16 am

    היי יונית.. כמו שאמרת אין על בורקס בשר.
    אחד הדברים.. מושששש.
    ממליצה לך לתבל את התערובת עם קצת אריסה.
    חבל"ז ואישתו.
    שנהטובה וברוכה לך ולמשפחתך.

  3. יעל הגב ספטמבר 24, 2019 בשעה 6:17 am

    אפשר להקפיא את הבצק פעם נוספת? הוא כבר הופשר פעם אחת

  4. דיאנה הגב ספטמבר 24, 2019 בשעה 6:46 am

    שלום יונית אין כמו בורקס בשר נראה סוף הדרך אפשר מתכון לרוטב פטריות

  5. ישראלה הגב ספטמבר 24, 2019 בשעה 10:24 am

    איך אני יכןלה לראות את הסירטון? לא רואה את זה באינסוגרם

  6. אריאלה הגב ספטמבר 24, 2019 בשעה 4:19 pm

    אפשר מתכון של רוטב לבורקס

  7. רות הגב ספטמבר 24, 2019 בשעה 9:01 pm

    יונית את אלופה!!
    כל יום שישי פותחת את האתר שלך לקבל השראה
    כל המתכונים שלך מדויקים ומגרים בטירוף
    פליז תעלי את המתכון של הלחם שהעלת לאינסטגרם ונמחק

  8. פנינה בן שלום הגב ספטמבר 25, 2019 בשעה 8:29 am

    היי יונית,
    חייבת לציין שאני מעריצה מושבעת שלך!!!

    יש לי שאלה מקופסת בצק אחת של הפילאס את עושה 4 יח' של בורקסים?
    תודה 🙂

  9. אירה הגב ספטמבר 27, 2019 בשעה 9:50 am

    האם אפשר להשתמש בבנק פילו?

  10. אור הגב ספטמבר 28, 2019 בשעה 9:11 pm

    היי מהממתתתת , אני מכינה עכשיו את הבורקס אפשר את המתכון של הרוטב פטריות? תודה שנה טובה ומתוקה

  11. אופירה אלון הגב ספטמבר 29, 2019 בשעה 8:56 pm

    חג שמח!
    אגיד את זה בפעם המאה..אין עליך. שדרגת לי את החיים ואת המטבה. המתכונים שלך נכס לחיים..אבל זה? מתפלאה עליך. פטריות משימורים זה לא אכיל בעליל בלשון המעטה. ולגבי המילוי – מילוי רוזט אני קוראת לו כי קיבלתי מחברתה של אימי ששמה רוזט..להוסיף לבשר מעבר לבצל המטוגן כמובן סלרי קצוץ, מעט צימוקים, מעט אגוזים או צנוברים מעט פירורי לחם או אורז חצי מבושל. מעט פטרוזיליה. שיהיה עסיסי ומעניין בפנים.שנה טובה!

  12. גלית הגב אוקטובר 13, 2019 בשעה 12:30 pm

    יונית יא מלכה.
    יצא מהמםםםם
    הוספתי גם טיפה כמון לתערובת בשר.
    מאפה טעים ממש. חצי רולדה אכלתי לבדי ?

  13. מרסיאנו מרלן הגב אוקטובר 19, 2019 בשעה 10:42 pm

    היי יונית ניתן לקבל מתכון לרוטב הפטריות.
    אלופה את יפתי? מועדים לשמחה

  14. אורית הגב אוקטובר 31, 2019 בשעה 3:30 pm

    גיליתי את האתר שלך… הכל נראה מעולה. אפשר גם מתכון לרוטב פטריות שבתמונה?

  15. דקלה הגב נובמבר 22, 2019 בשעה 4:12 pm

    הכנתי. יצא מעולה! תודה על המתכון.

  16. ספיר הגב דצמבר 12, 2019 בשעה 4:58 am

    היי
    קודם כל להגיד לך שאת אלופה.
    ואשמח מאוד לקבל מתכון לרוחב פטריות

  17. שני הגב יוני 17, 2020 בשעה 9:51 am

    היי אפשר לדעת מה המתכון של הרוטב?

  18. אפרת הגב יוני 28, 2020 בשעה 6:30 am

    מתכון מעולה הבן הבררן שלי מחכה רק לזה !!

  19. אתי הגב יולי 25, 2020 בשעה 6:20 am

    את אלופה !!! מתכון קל ומנצח

  20. שירה הגב אפריל 8, 2021 בשעה 5:22 pm

    מה אפשר לשים במקום אבקת מרק? נראה מדהים!!

  21. מור הגב אוגוסט 15, 2021 בשעה 2:42 pm

    היי יונית אהובה ❤️ המתכון נראה סוף ? אשמח לקבל מתכון לרוטב פטריות

  22. בתי'ה הגב אוקטובר 22, 2021 בשעה 9:54 am

    בס"ד

    נשמח לקבל מתכון לרוטב פיטריות

  23. דנה הגב פברואר 26, 2023 בשעה 9:19 am

    הכנתי בשישי ולא נשאר לשבת בצהריים… יצא אששששש!!!! תודה לך יונית (-:
    את הנוזלים שיצאו מהבשר שמרתי ואיתם התחלתי את הרוטב פיטריות.

  24. חני הגב פברואר 28, 2024 בשעה 7:03 am

    אין לי גישה לאינסטגרם
    אשמח לשמוע מה שם האביזרי קישוט
    יודעת שיש בעליאקספרס כל מיני כאלה
    אך תכווני אותי

    • יוסף שלמה הגב ספטמבר 26, 2024 בשעה 12:26 pm

      חבל שאין מענה

השארת תגובה

ביטול

קצת עליי

קוראים לי יונית סולטן צוקרמן וגדלתי בבית מרוקאי אותנטי עם המון בישולים ואהבה גדולה למטבח.

אמא שלי היא בשלנית בחסד עליון וסבתא סולטנה ז"ל הייתה טבחית מפורסמת באוג'דה במרוקו. סבתא שמרה מתכונים בסוד רק למשפחה ואמא תמיד לימדה באהבה...

פרסומת
מלכת המטבח – הספר!
n
עשו לי לייק בפייסבוק
חיפוש מתכונים
קטגוריות מתכונים
המתכונים הכי פופולריים
  • עוגת קרמבו עוגת קרמבו העוגה הכי ממכרת בעיניי זו עוגת קרמבו! קיץ חורף סתיו אבי...
  • רשימה – רוחב מלא
  • קבוצת פוסטים – רשימה מתחת
  • עוגת מוס שוקולד בלגי עם נוגט עוגת מוס שוקולד בלגי עם נוגט העוגה מורכבת מתחתית נטולת קמח, בטעם שוקולדי עם טוויסט ק...
  • פרגית ולתנור פרגית ולתנור   את המתכון של היום אני מכינה שבת כן שבת לא ! הבנו...
מתכונים חדשים

בצק אחד 3 מאפים

עוגת גבינה ואוכמניות

עוגת גבינה פאי לימון

סמבוסק פיצה כמו במאפיות

סלמון במרינדת הקסם

רשתות חברתיות
  • Facebook
  • Pinterest
  • Instagram
חשוב
  • קצת עלי
  • מדיניות פרטיות
  • הצהרת נגישות
  • צרו קשר
תחזוקת האתר ע״י כפיר בקיש בניית אתרים
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות כלי נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסטהגדל טקסט
  • הקטן טקסטהקטן טקסט
  • גווני אפורגווני אפור
  • ניגודיות גבוההניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכהניגודיות הפוכה
  • רקע בהיררקע בהיר
  • הדגשת קישוריםהדגשת קישורים
  • פונט קריאפונט קריא
  • איפוס איפוס