יונית צוקרמן מלכת המטבח
  • שבתות וחגים
    • אוכל מסורתי
    • חנוכה
    • ט”ו בשבט
    • יום האהבה
    • יום העצמאות
    • יום כיפור
    • ל”ג בעומר
    • מימונה
    • סוכות
    • פורים
    • פסח
    • ראש השנה
    • שבועות
  • סלטים
    • חמוצים וכבושים
    • סלטים חיים
    • סלטים מבושלים
    • ממרחים ורטבים
  • מנות עיקריות
    • בשר
    • דגים
    • עוף
    • קציצות
  • תוספות
    • אורז
    • ירקות
    • פסטה
    • תפוחי אדמה
    • מרקים
  • בצקים
    • בצק עלים
    • חלות ולחמניות
    • פיצות ופוקאצ’ות
    • מוקפצים וחברים
    • קישים
    • פיתות
  • עוגות
    • עוגות בחושות
    • עוגות גבינה
    • עוגות השנה שלי
    • עוגות ימי הולדת
    • עוגות ללא גלוטן
    • עוגות שוקולד
    • עוגות שמרים
    • עוגות ביסקוויטים
  • עוגיות
    • עוגיות מכל העדות
    • עוגיות מלוחות
    • עוגיות מתוקות ליד הקפה
  • קינוחים
    • קינוחים ב-5 דקות
    • קינוחים בכוס
    • קינוחים פרווה
  • הספר!
  • שבתות וחגים
    • אוכל מסורתי
    • חנוכה
    • ט”ו בשבט
    • יום האהבה
    • יום העצמאות
    • יום כיפור
    • ל”ג בעומר
    • מימונה
    • סוכות
    • פורים
    • פסח
    • ראש השנה
    • שבועות
  • סלטים
    • חמוצים וכבושים
    • סלטים חיים
    • סלטים מבושלים
    • ממרחים ורטבים
  • מנות עיקריות
    • בשר
    • דגים
    • עוף
    • קציצות
  • תוספות
    • אורז
    • ירקות
    • פסטה
    • תפוחי אדמה
    • מרקים
  • בצקים
    • בצק עלים
    • חלות ולחמניות
    • פיצות ופוקאצ’ות
    • מוקפצים וחברים
    • קישים
    • פיתות
  • עוגות
    • עוגות בחושות
    • עוגות גבינה
    • עוגות השנה שלי
    • עוגות ימי הולדת
    • עוגות ללא גלוטן
    • עוגות שוקולד
    • עוגות שמרים
    • עוגות ביסקוויטים
  • עוגיות
    • עוגיות מכל העדות
    • עוגיות מלוחות
    • עוגיות מתוקות ליד הקפה
  • קינוחים
    • קינוחים ב-5 דקות
    • קינוחים בכוס
    • קינוחים פרווה
  • הספר!
פוסטים חדשים
  • קובניות בטעם חמאה ושום
  • קוביות בשר עם תפוא
  • הפסטלים של רונן
  • קציצות עוף וכרובית
  • פשטידת תרד בקלי קלות
  • עוגת קרמבו גרסת 2022
  • בואיקוס גבינה וזיתים כשר לפסח
  • קראמבל תפוחים ואגסים
  • פשטידת מצות
  • קציצות בשר כשרות לפסח
דף הבית » אצבעות אנטריקוט של ליאור
יונית צוקרמן מלכת המטבח
  • שבתות וחגים
    • אוכל מסורתי
    • חנוכה
    • ט”ו בשבט
    • יום האהבה
    • יום העצמאות
    • יום כיפור
    • ל”ג בעומר
    • מימונה
    • סוכות
    • פורים
    • פסח
    • ראש השנה
    • שבועות
  • סלטים
    • חמוצים וכבושים
    • סלטים חיים
    • סלטים מבושלים
    • ממרחים ורטבים
  • מנות עיקריות
    • בשר
    • דגים
    • עוף
    • קציצות
  • תוספות
    • אורז
    • ירקות
    • פסטה
    • תפוחי אדמה
    • מרקים
  • בצקים
    • בצק עלים
    • חלות ולחמניות
    • פיצות ופוקאצ’ות
    • מוקפצים וחברים
    • קישים
    • פיתות
  • עוגות
    • עוגות בחושות
    • עוגות גבינה
    • עוגות השנה שלי
    • עוגות ימי הולדת
    • עוגות ללא גלוטן
    • עוגות שוקולד
    • עוגות שמרים
    • עוגות ביסקוויטים
  • עוגיות
    • עוגיות מכל העדות
    • עוגיות מלוחות
    • עוגיות מתוקות ליד הקפה
  • קינוחים
    • קינוחים ב-5 דקות
    • קינוחים בכוס
    • קינוחים פרווה
  • הספר!
  • שבתות וחגים
    • אוכל מסורתי
    • חנוכה
    • ט”ו בשבט
    • יום האהבה
    • יום העצמאות
    • יום כיפור
    • ל”ג בעומר
    • מימונה
    • סוכות
    • פורים
    • פסח
    • ראש השנה
    • שבועות
  • סלטים
    • חמוצים וכבושים
    • סלטים חיים
    • סלטים מבושלים
    • ממרחים ורטבים
  • מנות עיקריות
    • בשר
    • דגים
    • עוף
    • קציצות
  • תוספות
    • אורז
    • ירקות
    • פסטה
    • תפוחי אדמה
    • מרקים
  • בצקים
    • בצק עלים
    • חלות ולחמניות
    • פיצות ופוקאצ’ות
    • מוקפצים וחברים
    • קישים
    • פיתות
  • עוגות
    • עוגות בחושות
    • עוגות גבינה
    • עוגות השנה שלי
    • עוגות ימי הולדת
    • עוגות ללא גלוטן
    • עוגות שוקולד
    • עוגות שמרים
    • עוגות ביסקוויטים
  • עוגיות
    • עוגיות מכל העדות
    • עוגיות מלוחות
    • עוגיות מתוקות ליד הקפה
  • קינוחים
    • קינוחים ב-5 דקות
    • קינוחים בכוס
    • קינוחים פרווה
  • הספר!
אצבעות אנטריקוט של ליאור

אצבעות אנטריקוט של ליאור

יונית צוקרמן נובמבר 8, 2020 9 תגובות


הפעם ליאור היא לא בעלת המתכון לפי הכותרת של המתכון אלא הבת שלי .

ואתם בטח (או שלא )שואלים אז למה המתכון נקרא ככה ?!

ואז 😁אני אענה לכם 😉 לא בגלל שזה התבשיל האהוב עליה ואני מכינה במיוחד רק לה😋

אלא בגלל כאשר אני מכינה את הסיר יש לה נטייה לאכול לנו את כל האצבעות אנוריקוט ולהשאיר לנו רק את הפטריות חח

בבית אצלנו זה הפך לבדיחה בבית מאחר והיא מגלה כל פעם נחישות והתמדה להשאיר לנו רק את הפטריות חחח

וכל חמישי היא דואגת לשאול אם השבת אני מכינה אצבעות😂🤣😂🤣 טוב נו היא צריכה להיות בהיכון חחחח

סתם סתם אני אומנם מסתלבטת אבל שתדעו לכם אין אושר יותר גדול מלהכין למישהו משהו שהוא אוהב וטעים לו. ואני מוכנה תמיד להכין ושאלו יהיו הצרות שלנו

ולפני שהיא תחסום אותי בכל המדיות האפשריות בגלל הפוסט הזה אני אגיד לכם שזה קרה פעם פעמיים וסתם הדבקנו לנו דחקה בבית😁😁😁😁

אבל היייי ככה זה החיים אנחנו אוספים אוסף חוויות שכייף להיזכר ולהסתלבט.

את האצבעות אנטריקוט אני מזמינה מהאקדמיה לבשר יש להם משלוחים לכל הארץ !!

הכרתי את גיא ואורי הבעלים בעקבות משבר הקורונה ואני שמחה על כך כי זכיתי להכיר אנשים טובים ,איכותיים,מהממים שהפכו לחברים שלי (זה הכי כייף לי ) שנתקעו עם סחורה בגלל סגירת השוק המוסדי .

וגאה בהם שהם הקימו אתר מהמם מושקע ברמה וכמו רבים מאיתנו נלחמים לשרוד את התקופה המקורננת הזו שאני מתפללת כבר שתחלוף מעלינו ומאיתנו .

יש להם בשר איכותי מגיע קפוא מסודר נקי והכי חשוב כל הזמנה שלכם עוברת בקרה ופיקוח.

וכל מה שצריך לבחור מה מכינים להפשיר וביייי

מי שעוקב באינסטוש רואה איזה קיטים שווים יש להם אם זה למנגל /לשבת /לחג.ועל על קיט יש לכם הטבה שת מאה שקלים.עם קוד yonit100 (לאתר לחצו פה )

אז במקום לחפש איפה יש אצבעות כי אני יודעת שלא כל קצביה מחזיקה את זה,אני מפרגנת באהבה לאקדמיה לבשר שהם מעולים גם בשירות וגם במחיר

לאתר לחצו פה

זהו את הטוב שלי להיום עשיתי עכשיו נחזור למתכון.

המתכון קל קל קל להכנה מה זה קל עשר דק עבודה וזה שלכם .

אין בו הרבה תבלינים וזה סוד הטעם .

אז למה אתם מחכים ?

מתחילים !!!

חומרים :

שקית של קילו וחצי אצבעות אנטריקוט(זה לא המון זה מתכווץ בבישול )

2-3 בצלים

2 סלסלאות פטריות או 2 קופסאות פטריות שלמות שימורים.

מלח פלפל מרק עוף כורכום.

אופן הכנה :

קלי קלות אמרתי ?!

כן קרציה חחח

לוקחים סיר שנכנס לתנור אם אין לכם אז תכינו הכל בסיר כמו שאני רושמת בשלבים ובמקום להכניס את הסמר שלא מתאים לתנור פשוט תשפכו לתבנית ותעטפו אותה בנייר אפיה ונייר כסף.זה יקח לכם עוד כמה דק עבודה אבל לפחות תצליחו להכין את המתכון😋

שמים שמן בתחתית הסיר ומחממים את השמן דקה שתיים.בזמן הזה פורסים את הבצלים לפרוסות ומוסיפים לסיר עם השמן שחיממנו.

מטגנים 2-3 דקות ובנתיים שוטפים את אצבעות האנטריקוט ומוסיפים לבצל

מטגנים הכל ביחד עד שהאצבעות צרובות מכל צד.

צרוב הכוונה צבע חום מכל צד

מוציאים אותם החוצה בעזרת מלקחיים /מזלג.

מוסיפים את הפטריות וממשיכים לטגן את הבצל והפטריות עד שהפטריות מתחילות להתכווץ.

מוסיפים כפית כורכום ,כפית פלפל שחור גרוס כף מלח כף מרק עוף.מערבבים הכל.

שופכים 2 ורבע עד שתיים וחצי כוסות מים רותחים ומערבבים .הכוס היא כוס מידה .

אני תמיד שופכת 2 מערבבת היטב מכניסה את הבשר ואז רואה אם צריך להוסיף רבע או חצי .

סוגרים את הסיר .

אם אין לכם סיר לתנור זה הזמן חברים להעביר לתבנית.

מכניסים את הסיר או התבנית לתנור חם 180 מעלות מצב טורבו לשעה וחצי שעתיים .

אני מציעה בגלל שלכל תנור עוצמה משלו שבפעם הראשונה תבדקו אם זה שעה וחצי או שעתיים עד שהבשר רך.

בודקים את זה באמצעות מזלג.אם המזלג נכנס בקלות אז זה רך.

אפשר גם לטעום כמוני אבל אחכ אל תתלוננו אם תראו כמוני חחחח

זה נהדר על מצע פירה או אורז לבן או ככה עם חצי כיכר לחם

אופציה יונית לא חובה !:

אם מכינים בשישי אני אוהבת שעה או  שעתיים לפני כניסת השבת לשים בתנור על מאה מעלות זה עושה אותו נמס נמס בפה

 

 

 

לחץ כאן להדפסה

אודות המחבר

יונית צוקרמן להציג את כל הפוסטים של יונית צוקרמן


« פוסט קודם
פוסט הבא »

9 תגובות

  1. חן הגב נובמבר 10, 2020 בשעה 5:28 pm

    איזה ירק אפשר במקום פטריות? הילדים שלי פחות אוהבים

  2. דורית הגב נובמבר 10, 2020 בשעה 6:49 pm

    איפה קונים אצבעות אנט’ בשקית?

  3. אדליס ירדנה הגב נובמבר 11, 2020 בשעה 11:25 am

    את האלופה הפרטית שלי.
    כל מתכון שלך שהכנתי יצא מ👑😘ושלםםםםםם.

  4. מזל אלבז הגב נובמבר 11, 2020 בשעה 1:46 pm

    אני גרה בחו”ל ואין כאן אצבעות אנטריקוט. האם ניתן להשתמש בסטייק אנטריקוט ולחתוך אותו לרצועות?
    תודה רבה.

    • מיטל הגב ספטמבר 22, 2021 בשעה 5:16 pm

      אפשרי לדעתי זה אותו הדבר פשוט פה זה כבר נמכר חתוך.
      אני קונה סטייקים שלמים עם העצם ואת כל החלקים שלא יוצעים טוב כסטייק חותכת לרצועות ומכינה כל מיני תבשילים 🙂

  5. מוריה הגב נובמבר 25, 2020 בשעה 10:54 am

    היי, מכניסים את הסיר לתנור יחד עם המכסה של הסיר??

  6. יעל חביב הגב נובמבר 27, 2020 בשעה 7:44 am

    ליגה אליפות כל מה שמזרח תיכון וכדור הארץ, נפלא וקללללל. מתה על הדרך והבישולים. אוהבת את המטבח כמוך, ומנסה .כיף.תודה עלייך😍😍😍

  7. עדנה הגב דצמבר 11, 2020 בשעה 7:37 am

    תודה על המתכון.
    מכסים את הסיר?

  8. דליה הגב אוגוסט 27, 2021 בשעה 6:47 am

    חן חן על המתכון הקל. עדיין לא הכנתי, אבל ראיתי מתכון שלך בתוספת של ערמונים ותיבול של מרק בצל ומרק פטריות. מה עדיף בעינייך? אני רוצה להכין לראש השנה. תודה רבה ושנה טובה.

השארת תגובה

ביטול

קצת עליי

קוראים לי יונית סולטן צוקרמן וגדלתי בבית מרוקאי אותנטי עם המון בישולים ואהבה גדולה למטבח.

אמא שלי היא בשלנית בחסד עליון וסבתא סולטנה ז"ל הייתה טבחית מפורסמת באוג'דה במרוקו. סבתא שמרה מתכונים בסוד רק למשפחה ואמא תמיד לימדה באהבה...

פרסומת
מלכת המטבח – הספר!
עשו לי לייק בפייסבוק
חיפוש מתכונים
קטגוריות מתכונים
המתכונים הכי פופולריים
  • אסאדו לתנור בקלי קלות אסאדו לתנור בקלי קלות אסאדן בתנור בקלי קלות !
  • קובניות בטעם חמאה ושום קובניות בטעם חמאה ושום הרבה פעמיים חשבתי על איך לפתוח את הפוסט היום בהתחלה...
  • קוביות בשר עם תפוא קוביות בשר עם תפוא שאמא רצתה לפנק אותנו היא הייתה מכינה לנו את הסיר הזה . ...
  • אסאדו בפטריות ובצלים אסאדו בפטריות ובצלים תבשיל אסאדו עם פטריות בצלים וערמונים בקלי קלות.טעים מאד...
  • שוק טלה שוק טלה שוק טלה זה המנה הכי קלה להכנה והכי פופלארית אצלנו. ...
מתכונים חדשים

קובניות בטעם חמאה ושום

קוביות בשר עם תפוא

הפסטלים של רונן

קציצות עוף וכרובית

פשטידת תרד בקלי קלות

רשתות חברתיות
  • Facebook
  • Google+
  • Pinterest
  • Instagram
הצטרפו לאינסטגרם של יונית צוקרמן
תחזוקת האתר ע״י כפיר בקיש בניית אתרים
Translate
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסט
  • הקטן טקסט
  • גווני אפור
  • ניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכה
  • רקע בהיר
  • הדגשת קישורים
  • פונט קריא
  • איפוס