יונית צוקרמן מלכת המטבח
  • שבתות וחגים
    • אוכל מסורתי
    • חנוכה
    • ט”ו בשבט
    • יום האהבה
    • יום העצמאות
    • יום כיפור
    • ל”ג בעומר
    • מימונה
    • סוכות
    • פורים
    • פסח
    • ראש השנה
    • שבועות
  • סלטים
    • חמוצים וכבושים
    • סלטים חיים
    • סלטים מבושלים
    • ממרחים ורטבים
  • מנות עיקריות
    • בשר
    • דגים
    • עוף
    • קציצות
  • תוספות
    • אורז
    • ירקות
    • פסטה
    • תפוחי אדמה
    • מרקים
  • בצקים
    • בצק עלים
    • חלות ולחמניות
    • פיצות ופוקאצ’ות
    • מוקפצים וחברים
    • קישים
    • פיתות
  • עוגות
    • עוגות בחושות
    • עוגות גבינה
    • עוגות השנה שלי
    • עוגות ימי הולדת
    • עוגות ללא גלוטן
    • עוגות שוקולד
    • עוגות שמרים
    • עוגות ביסקוויטים
  • עוגיות
    • עוגיות מכל העדות
    • עוגיות מלוחות
    • עוגיות מתוקות ליד הקפה
  • קינוחים
    • קינוחים ב-5 דקות
    • קינוחים בכוס
    • קינוחים פרווה
  • הספר!
  • שבתות וחגים
    • אוכל מסורתי
    • חנוכה
    • ט”ו בשבט
    • יום האהבה
    • יום העצמאות
    • יום כיפור
    • ל”ג בעומר
    • מימונה
    • סוכות
    • פורים
    • פסח
    • ראש השנה
    • שבועות
  • סלטים
    • חמוצים וכבושים
    • סלטים חיים
    • סלטים מבושלים
    • ממרחים ורטבים
  • מנות עיקריות
    • בשר
    • דגים
    • עוף
    • קציצות
  • תוספות
    • אורז
    • ירקות
    • פסטה
    • תפוחי אדמה
    • מרקים
  • בצקים
    • בצק עלים
    • חלות ולחמניות
    • פיצות ופוקאצ’ות
    • מוקפצים וחברים
    • קישים
    • פיתות
  • עוגות
    • עוגות בחושות
    • עוגות גבינה
    • עוגות השנה שלי
    • עוגות ימי הולדת
    • עוגות ללא גלוטן
    • עוגות שוקולד
    • עוגות שמרים
    • עוגות ביסקוויטים
  • עוגיות
    • עוגיות מכל העדות
    • עוגיות מלוחות
    • עוגיות מתוקות ליד הקפה
  • קינוחים
    • קינוחים ב-5 דקות
    • קינוחים בכוס
    • קינוחים פרווה
  • הספר!
פוסטים חדשים
  • לחם זיתים
  • קוביות בשר עם פטריות
  • פיתה תרד חלומית
  • החומוס של סבתא סולטנה
  • כרובית בתנור ברוטב סודי
  • עוגת לימון עם קוקוס ושקדים
  • פוקאצ’ה סביח
  • כדורי תפוא וגבינות מהסרטים
  • הטבית שלי
  • מסקוצ’ה שוקולד
דף הבית » אסאדו בפטריות ובצלים
יונית צוקרמן מלכת המטבח
  • שבתות וחגים
    • אוכל מסורתי
    • חנוכה
    • ט”ו בשבט
    • יום האהבה
    • יום העצמאות
    • יום כיפור
    • ל”ג בעומר
    • מימונה
    • סוכות
    • פורים
    • פסח
    • ראש השנה
    • שבועות
  • סלטים
    • חמוצים וכבושים
    • סלטים חיים
    • סלטים מבושלים
    • ממרחים ורטבים
  • מנות עיקריות
    • בשר
    • דגים
    • עוף
    • קציצות
  • תוספות
    • אורז
    • ירקות
    • פסטה
    • תפוחי אדמה
    • מרקים
  • בצקים
    • בצק עלים
    • חלות ולחמניות
    • פיצות ופוקאצ’ות
    • מוקפצים וחברים
    • קישים
    • פיתות
  • עוגות
    • עוגות בחושות
    • עוגות גבינה
    • עוגות השנה שלי
    • עוגות ימי הולדת
    • עוגות ללא גלוטן
    • עוגות שוקולד
    • עוגות שמרים
    • עוגות ביסקוויטים
  • עוגיות
    • עוגיות מכל העדות
    • עוגיות מלוחות
    • עוגיות מתוקות ליד הקפה
  • קינוחים
    • קינוחים ב-5 דקות
    • קינוחים בכוס
    • קינוחים פרווה
  • הספר!
  • שבתות וחגים
    • אוכל מסורתי
    • חנוכה
    • ט”ו בשבט
    • יום האהבה
    • יום העצמאות
    • יום כיפור
    • ל”ג בעומר
    • מימונה
    • סוכות
    • פורים
    • פסח
    • ראש השנה
    • שבועות
  • סלטים
    • חמוצים וכבושים
    • סלטים חיים
    • סלטים מבושלים
    • ממרחים ורטבים
  • מנות עיקריות
    • בשר
    • דגים
    • עוף
    • קציצות
  • תוספות
    • אורז
    • ירקות
    • פסטה
    • תפוחי אדמה
    • מרקים
  • בצקים
    • בצק עלים
    • חלות ולחמניות
    • פיצות ופוקאצ’ות
    • מוקפצים וחברים
    • קישים
    • פיתות
  • עוגות
    • עוגות בחושות
    • עוגות גבינה
    • עוגות השנה שלי
    • עוגות ימי הולדת
    • עוגות ללא גלוטן
    • עוגות שוקולד
    • עוגות שמרים
    • עוגות ביסקוויטים
  • עוגיות
    • עוגיות מכל העדות
    • עוגיות מלוחות
    • עוגיות מתוקות ליד הקפה
  • קינוחים
    • קינוחים ב-5 דקות
    • קינוחים בכוס
    • קינוחים פרווה
  • הספר!
אסאדו בפטריות ובצלים

אסאדו בפטריות ובצלים

יונית צוקרמן ינואר 15, 2020 21 תגובות

תבשיל אסאדו עם פטריות בצלים וערמונים בקלי קלות.טעים מאד וקל מטד להכנה

לחץ כאן להדפסה

שישי הזה הכנתי סיר אסאדו עם פטריות ובצלים והמשפחה פשוט התענגה!

הכנתי פירה ליד  והשילוב של בשר האסאדו הרך עם הפטריות והרוטב מעל שמרטיב את הפירה יצרו את הביס המושלם.

מנה שכייף להכין בחורף ולהתחמם.

אמא שלי הייתה מכינה לנו בחורף ותמיד הייתי שואלת למה לא בקיץ?! ואז היא הייתה עונה לי בקיץ יש דברים טעימים יותר.אני למשל מכינה כל שנה ומאמינה שהמתכטן יעבור בירושה לבנות שיכינו מתי שבא להם.זה בעצם הכייף בלשמר מתכונים ולהעביר הלאה.

מנה נפלאה לארוחת שבת /חג.

לא קשה להכנה !

רבע שעה על השעון וזה שלכם.

אז שנתחיל ?!

חומרים:

3 -2 קילו אסאדו עם עצם חתוך לחתיכות אדום אדום

3 בצלים פרוסים

2 סלסלאות פטריות שטופות וחתוכות לרבעים

כף אבקת מרק פטריות

כף פפריקה

רבע כפית מלח , חצי כפית פלפל, כף מרק עוף

3 כוסות מים רותחים

שקית ערמונים

אופן ההכנה :

לוקחים סיר שנכנס לתנור אם אין לכם לא לדאוג כי בשלב סיום הכנת הסיר ניתן להעביר לתבנית שעוטפים עם נייר אפיה ונייר כסף

אז בסיר רחב שמים שמן בתחתית הסיר ומניחים את נתחי האסאדו וסוגרים אותם מכל הצדדים .

תקפידו על נתח יפה ואיכותי אני מאד אוהבת את הנתחים של אדום אדום הקצב  שם לי אותם בשקית ואקום ואני יכולה להקפיא ולהיות רגועה.וזה המקום להגיד תודה על שיתוף פעולה 😊

סוגרים הכוונה מטגנים עד שהם משנים את הצבע לחום מכל הצדדים.

מוציאים ומניחים בצד.

באותו סיר מטגנים 3 בצלים עד שקיפות מלאה.

בשקיפות מלאה מוסיפים פטריות וממשיכים לטגן את הבצל והפטריות במשך 5 דק.

אחכ מוסיפים את התבלינים ומערבבים.

שופכים את המים הרותחים בערך 3 כוסות או מים שיכסו את הבשר .מניחים את האסאדו שטיגנו קודם.ומפזרים מעל ערמונים.

מערבבים .סוגרים ומכניסים לתנור ל200 מעלות מצב טורבו חצי שעה.

אחרי חצי שעה מורידים ל170 למשך שעתיים.

אחרי שעתיים מורידים ל100 לעוד שעה.

אם אין לכם סיר ממתכת יצוקה מעבירים לתבנית עוטפים בנייר אפיה ומעל נייר כסף.אוטמים היטב את התבנית ואופים כפי שציינתי למעלה.

 

 

 

לחץ כאן להדפסה

אודות המחבר

יונית צוקרמן להציג את כל הפוסטים של יונית צוקרמן


« פוסט קודם
פוסט הבא »

21 תגובות

  1. ביאנקה הגב ינואר 16, 2020 בשעה 3:58 am

    יונית היקרה!!!
    האם יש מצב לוותר על הבצל?….

  2. אסנת הגב ינואר 16, 2020 בשעה 9:24 am

    היי יונית,
    האם ניתן להשאיר על הגז לבישול ארוך? או חייבים לתנור?
    תודה רבה!

  3. יעל הגב ינואר 16, 2020 בשעה 10:27 am

    במה אפשר להחליף את האבקות מרק. אלרגית לאבקת מרק.

    • אלישבע הגב ספטמבר 28, 2020 בשעה 9:42 pm

      האם אפשר להחליף את האבקות מרק במשהו אחר?

  4. ישראל באומגרטן הגב ינואר 16, 2020 בשעה 2:46 pm

    יש תערובות שמכינים בחנות התבלינים לפי מרשם ולפי דרישה

  5. עליזה הגב ינואר 16, 2020 בשעה 5:05 pm

    בדיוק היום הכנתי את המתכון הזה ויצא נפלא

  6. שירה הגב ינואר 23, 2020 בשעה 11:59 am

    אפשר לאפות גם בסיר נירוסטה?

  7. לינוי הגב ינואר 25, 2020 בשעה 10:26 pm

    יונית היקרה הכנתי את התבשיל המהמם הזה וזה פשוט יצא מושלם.
    זאת הפעם הראשונה שאני משתמשת באסאדו ויצא פצצה וכמובן חוסל מהר.
    תודה רבה לך

  8. דב שפיצר הגב ינואר 29, 2020 בשעה 3:14 pm

    איזה עוד סוגי בשר יוצאים טוב במתכון הזה?

  9. ליטל הגב ינואר 30, 2020 בשעה 3:28 pm

    האם אפשר להשתמש בשפונדרה ולהוסיף עצמות מח?

  10. ליזי הגב ינואר 31, 2020 בשעה 9:54 am

    וואו איזה מזל שמצאתי אותך בשיטוטיי אחרי מתכון אסאדו,
    איזה בלוג עשיר במתכונים שנראים כל אחד בצבע!!
    למתכון הזה, אין לי טורבו בתנור, מה ההנחיות לתנור ללא טורבו?

  11. שיר הגב מרץ 1, 2020 בשעה 10:15 am

    נראה אש!!!לא עפה על ערמונים. אפשר לוותר? להחליף?

  12. אתי הגב מרץ 20, 2020 בשעה 2:12 pm

    האם ניתן לעשות עם עוף במקום בשר?

  13. חן הגב אפריל 7, 2020 בשעה 10:05 pm

    הי אפשר להכין את המתכון הזה עם בשר אוסובוקו?

  14. חן הגב אפריל 23, 2020 בשעה 6:19 pm

    האם אפשר להחליף את האסאדו ולהשים אוסובוקו??

  15. אושרית הגב מאי 13, 2020 בשעה 9:35 pm

    האם ניתן להכין בסיר בישול נינג’ה? אם כן איך ממולץ להכין?

  16. אבייה הגב יולי 10, 2020 בשעה 8:11 am

    להשאיר כל הזמן כל מצב טורבו
    או רק בחצי שעה הראשןנה,

  17. רני הגב ספטמבר 20, 2020 בשעה 7:52 am

    יש רשימה של המפרסמים באתר כדי שנדע מה לקנות?

  18. אירנה הגב אוקטובר 6, 2020 בשעה 5:30 pm

    היי אפשר להכין את התבשיל על האש ולא בתנור?

  19. טלי הגב אוקטובר 11, 2020 בשעה 7:16 am

    עשיתי ביום שישי את המתכון הזה יצא לי מושלם הוספתי רק תבלין כבש יצא ממש דבש המתכון הולך להיות חלק מהמתכונים שלי מושלם מושלם לא כדאי לשנות כלום בדיוק כפי שהוא כתוב
    הגעתי היום לעבודה והוצאתי עוד מתכונים שלך
    תודה רבה רבה

  20. לילך הגב אוקטובר 14, 2020 בשעה 1:28 pm

    אלופה אין כמוך , המתכונים שלך מושלמים הכל כל כך ברור ומסודר
    וגם את המתכון הזה הכנתי יצא אליפות

השארת תגובה

ביטול

קצת עליי

קוראים לי יונית סולטן צוקרמן וגדלתי בבית מרוקאי אותנטי עם המון בישולים ואהבה גדולה למטבח.

אמא שלי היא בשלנית בחסד עליון וסבתא סולטנה ז"ל הייתה טבחית מפורסמת באוג'דה במרוקו. סבתא שמרה מתכונים בסוד רק למשפחה ואמא תמיד לימדה באהבה...

פרסומת
מלכת המטבח – הספר!
עשו לי לייק בפייסבוק
חיפוש מתכונים
קטגוריות מתכונים
המתכונים הכי פופולריים
  • עוגיות מכונה עוגיות מכונה העוגיות מכונה של אמא שלי הכי טעימות בעולם !!!! א...
  • קציצות דגים של אמא קציצות דגים של אמא קציצות דגים טעימות מבית אמא , מאד קלות להנה והולכות נהד...
  • קרמשניט הורס ב-5 דקות קרמשניט הורס ב-5 דקות כל מי שרואה את העוגה הזו אומר WOW, יותר יפה מהחנות, לכם...
  • שקשוקה חצילים ועגבניות שקשוקה חצילים ועגבניות אני אומרת לכם....השילוב של עגבניות חצילים בשקשוקה זה הח...
  • זיתים מרוקאים זיתים מרוקאים בתור ילדה אני זוכרת שלא אהבתי את הס...
מתכונים חדשים

לחם זיתים

קוביות בשר עם פטריות

פיתה תרד חלומית

החומוס של סבתא סולטנה

כרובית בתנור ברוטב סודי

רשתות חברתיות
  • Facebook
  • Google+
  • Pinterest
  • Instagram
הצטרפו לאינסטגרם של יונית צוקרמן
תחזוקת האתר ע״י כפיר בקיש בניית אתרים
Translate
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסט
  • הקטן טקסט
  • גווני אפור
  • ניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכה
  • רקע בהיר
  • הדגשת קישורים
  • פונט קריא
  • איפוס