יונית צוקרמן מלכת המטבח
  • שבתות וחגים
    • אוכל מסורתי
    • חנוכה
    • ט”ו בשבט
    • יום האהבה
    • יום העצמאות
    • יום כיפור
    • ל”ג בעומר
    • מימונה
    • סוכות
    • פורים
    • פסח
    • ראש השנה
    • שבועות
  • סלטים
    • חמוצים וכבושים
    • סלטים חיים
    • סלטים מבושלים
    • ממרחים ורטבים
  • מנות עיקריות
    • בשר
    • דגים
    • עוף
    • קציצות
  • תוספות
    • אורז
    • ירקות
    • פסטה
    • תפוחי אדמה
    • מרקים
  • בצקים
    • בצק עלים
    • חלות ולחמניות
    • פיצות ופוקאצ’ות
    • מוקפצים וחברים
    • קישים
    • פיתות
  • עוגות
    • עוגות בחושות
    • עוגות גבינה
    • עוגות השנה שלי
    • עוגות ימי הולדת
    • עוגות ללא גלוטן
    • עוגות שוקולד
    • עוגות שמרים
    • עוגות ביסקוויטים
  • עוגיות
    • עוגיות מכל העדות
    • עוגיות מלוחות
    • עוגיות מתוקות ליד הקפה
  • קינוחים
    • קינוחים ב-5 דקות
    • קינוחים בכוס
    • קינוחים פרווה
  • הספר!
  • שבתות וחגים
    • אוכל מסורתי
    • חנוכה
    • ט”ו בשבט
    • יום האהבה
    • יום העצמאות
    • יום כיפור
    • ל”ג בעומר
    • מימונה
    • סוכות
    • פורים
    • פסח
    • ראש השנה
    • שבועות
  • סלטים
    • חמוצים וכבושים
    • סלטים חיים
    • סלטים מבושלים
    • ממרחים ורטבים
  • מנות עיקריות
    • בשר
    • דגים
    • עוף
    • קציצות
  • תוספות
    • אורז
    • ירקות
    • פסטה
    • תפוחי אדמה
    • מרקים
  • בצקים
    • בצק עלים
    • חלות ולחמניות
    • פיצות ופוקאצ’ות
    • מוקפצים וחברים
    • קישים
    • פיתות
  • עוגות
    • עוגות בחושות
    • עוגות גבינה
    • עוגות השנה שלי
    • עוגות ימי הולדת
    • עוגות ללא גלוטן
    • עוגות שוקולד
    • עוגות שמרים
    • עוגות ביסקוויטים
  • עוגיות
    • עוגיות מכל העדות
    • עוגיות מלוחות
    • עוגיות מתוקות ליד הקפה
  • קינוחים
    • קינוחים ב-5 דקות
    • קינוחים בכוס
    • קינוחים פרווה
  • הספר!
פוסטים חדשים
  • קובניות בטעם חמאה ושום
  • קוביות בשר עם תפוא
  • הפסטלים של רונן
  • קציצות עוף וכרובית
  • פשטידת תרד בקלי קלות
  • עוגת קרמבו גרסת 2022
  • בואיקוס גבינה וזיתים כשר לפסח
  • קראמבל תפוחים ואגסים
  • פשטידת מצות
  • קציצות בשר כשרות לפסח
דף הבית » אלפחורס
יונית צוקרמן מלכת המטבח
  • שבתות וחגים
    • אוכל מסורתי
    • חנוכה
    • ט”ו בשבט
    • יום האהבה
    • יום העצמאות
    • יום כיפור
    • ל”ג בעומר
    • מימונה
    • סוכות
    • פורים
    • פסח
    • ראש השנה
    • שבועות
  • סלטים
    • חמוצים וכבושים
    • סלטים חיים
    • סלטים מבושלים
    • ממרחים ורטבים
  • מנות עיקריות
    • בשר
    • דגים
    • עוף
    • קציצות
  • תוספות
    • אורז
    • ירקות
    • פסטה
    • תפוחי אדמה
    • מרקים
  • בצקים
    • בצק עלים
    • חלות ולחמניות
    • פיצות ופוקאצ’ות
    • מוקפצים וחברים
    • קישים
    • פיתות
  • עוגות
    • עוגות בחושות
    • עוגות גבינה
    • עוגות השנה שלי
    • עוגות ימי הולדת
    • עוגות ללא גלוטן
    • עוגות שוקולד
    • עוגות שמרים
    • עוגות ביסקוויטים
  • עוגיות
    • עוגיות מכל העדות
    • עוגיות מלוחות
    • עוגיות מתוקות ליד הקפה
  • קינוחים
    • קינוחים ב-5 דקות
    • קינוחים בכוס
    • קינוחים פרווה
  • הספר!
  • שבתות וחגים
    • אוכל מסורתי
    • חנוכה
    • ט”ו בשבט
    • יום האהבה
    • יום העצמאות
    • יום כיפור
    • ל”ג בעומר
    • מימונה
    • סוכות
    • פורים
    • פסח
    • ראש השנה
    • שבועות
  • סלטים
    • חמוצים וכבושים
    • סלטים חיים
    • סלטים מבושלים
    • ממרחים ורטבים
  • מנות עיקריות
    • בשר
    • דגים
    • עוף
    • קציצות
  • תוספות
    • אורז
    • ירקות
    • פסטה
    • תפוחי אדמה
    • מרקים
  • בצקים
    • בצק עלים
    • חלות ולחמניות
    • פיצות ופוקאצ’ות
    • מוקפצים וחברים
    • קישים
    • פיתות
  • עוגות
    • עוגות בחושות
    • עוגות גבינה
    • עוגות השנה שלי
    • עוגות ימי הולדת
    • עוגות ללא גלוטן
    • עוגות שוקולד
    • עוגות שמרים
    • עוגות ביסקוויטים
  • עוגיות
    • עוגיות מכל העדות
    • עוגיות מלוחות
    • עוגיות מתוקות ליד הקפה
  • קינוחים
    • קינוחים ב-5 דקות
    • קינוחים בכוס
    • קינוחים פרווה
  • הספר!
אלפחורס

אלפחורס

יונית צוקרמן פברואר 24, 2019 21 תגובות

אתם לא תאמינו לי אבל כאשר אני מכינה את העוגיה אני לא מספרת לאף אחד מבני הבית שלי.

כן כן כן אתם קוראים נכון!

אבל תרגעו אני אסביר למה:-)

א.בגלל שהעוגיה לדעתי הכי טעימה רק אחרי 3 ימים בקופסא.

ב.אצלי לא יודעים מה זה להתאפק ישר אוכלים…

טוב אפשר להבין אותם זו עוגיה טעימה נימוחה שעושה חשק לעוד למרות שהכל אותו טעם 🤣😂🤣😂🤣

את המתכון הזה אני מכינה שנים והוא של רוני ונציה.

הוא תמיד מרשים וגונב את ההצגה♡

אפשר להכין בגרסת פרווה עם המרה של החמאה למרגרינה ואמי יודעת שיש ריבת חלב פרווה וזה בדכ בסופרים בבני ברק .

אני אישית מכינה בבית רק גרסה חלבית ומעולם לא חשבתי להמיר.

הסוד להצלחת העוגיות זה שקילה של כל החומרים.

ככה אופן ההכנה משחק ילדים.

לכו אחרי הטיפים שלי ומבטיחה לכם הצלחה.

מי שעוקב אחרי באינסטגרם yonit_z  מכיר את הסברים שלי ויודע כבר שאני לא אומרת סתם …אז בלי פרצופים לקרוא את ההוראות! לראות את הסטורי מהאינסטוש  ויאלללה בלאגן😂🤪🤣😋😘

חומרים :

200 גרם חמאה רכה

150 גרם אבקת סוכר

3 חלמונים של ביצה מידה l

כף גרידת לימון

300 גרם קונפלור

200 גרם קמח

שקית אבקת אפיה

חצי כפית אבקת סודה לשתיה.

כפית תמצית וניל

כף ברנדי

אופן ההכנה :

אני מפשירה את החמאה 200 גרם אך ורק בחוץ שעתיים בחוץ בקיץ בחורף קצת יותר זמן ההפשרה עד שהחמאה רכה רכה.אפשר במיקרו אבל במיקרו  אין הפשרה אחידה אז מעדיפה שלא אם ממש בא לכם אז 30  40 שניות לא יותר כי אז זה יהיה מיימי.

https://www.yonit-tzukerman.co.il/wp-content/uploads/2019/02/VID_148470112_133436_198.mp4

את החמאה הרכה אני מורידה עם מרית את מהנייר כי כל גרם שומן חשוב לנו😂🤪.ושמה 150 גרם אבקת סוכר בתוך קערת המיקסר ובעזרת וו גיטרה אני מערבלת.עוצרת.לוקחת את החמאה מהפינות וממשיכה עוד חצי דקה לערבל.אחכ אני מוסיפה 3 חלמונים של ביצה l.
וכף גרידת לימון.וממשיכה לערבל עוד דקה.

https://www.yonit-tzukerman.co.il/wp-content/uploads/2019/02/VID_148641105_213244_181.mp4

עוצרת.
שמה בקערה 300 גרם קונפלור
200 גרם קמח שקית אבקת אפיה וחצי כפית סודה.מערבבת בקערה את כל זה ומנפה.חשוב מאד לנפות .ואז אני שופכת את הכל  ישר לקערה שבה ערבלנו.מערבלת את הכל.ורק לקראת הסוף אני שמה כף ברנדי וכפית תמצית וניל שמאספת לי את כל הפירורים ונותן לי בצק גמיש.את הבצק אני שמה בתוך ניילון נצמד ומכניסה לחצי שעה -שעה קירור והתייצבות.אפשר עד עשר שעות במקרר ואז לרדד ולעשות צורות.

https://www.yonit-tzukerman.co.il/wp-content/uploads/2019/02/VID_148780703_042358_026.mp4

הרידוד נעשה על ידי חיתוך הבצק ל2.ורידוד בין שני ניירות נייר אפיה.מרדדים עד גובה חצי סמ.

https://www.yonit-tzukerman.co.il/wp-content/uploads/2019/02/VID_151171127_104412_121.mp4

קורצים בעזרת כוסית וודקה.מניחים בתבנית עם נייר אפיה.

https://www.yonit-tzukerman.co.il/wp-content/uploads/2019/02/VID_151200201_164050_649.mp4

אופים בתנור חם 180 מעלות טורבו 6 דקות על השעון.

https://www.yonit-tzukerman.co.il/wp-content/uploads/2019/02/VID_167880206_222643_984.mp4

מוציאים מקררים את העוגיות

https://www.yonit-tzukerman.co.il/wp-content/uploads/2019/02/VID_168441112_091617_702.mp4

בעזרת שק זילוף מזלפים ריבת חלב.

מקשטים בקוקוס.

https://www.yonit-tzukerman.co.il/wp-content/uploads/2019/02/VID_168470704_171457_950.mp4

מאחסנים בקופסאות אטומות ואחרי יומיים טועמים ואומרים….יונית כייף.לנו במקסימום ♡

https://www.yonit-tzukerman.co.il/wp-content/uploads/2019/02/VID_168551022_031743_993.mp4

בהצלחה♡

לחץ כאן להדפסה

אודות המחבר

יונית צוקרמן להציג את כל הפוסטים של יונית צוקרמן


« פוסט קודם
פוסט הבא »

21 תגובות

  1. אסתי הגב מרץ 17, 2019 בשעה 4:28 am

    היי יונית, נראה מתכון פצצה כמו שאר המתכונים הנהדרים שלך… אף פעם לא מצליחה לרדד אלפחורס. למרות שאני מקררת את הבצק- הוא מתחמם לי מהר ומתחרבש או נדבק- ואז בא לי לזרוק את כולו מהחלון. אני לא מצליחה לרדד מספיק מהר כדי שלא יפשיר לי. יש לך טיפ נוסף? הבצק לא הופך בלתי נסבל אצלך? איך את מצליחה להרים אותם כל כך מושלמים מהנייר לתבנית?

    • יונית צוקרמן הגב מרץ 19, 2019 בשעה 4:07 am

      אני מרדדת בין 2 ניירות….את יכולה להוציא אותם על ידי כך שאת מרימה את הנייר מלמטה והופכת.
      עשי את המתכון כפי שאני מראה בשלבים ואני בטוחה וסמוכה שתצליחי.אני מאמינה בך ♡
      בהצלחה

      • אתי בר הגב מרץ 5, 2020 בשעה 4:29 pm

        היי אין לי משקל ורציתי לדעת כמה הכוסות 150אבקת סוכר?
        וכמב300גר קורנפלור

  2. גפן הגב מרץ 17, 2019 בשעה 12:04 pm

    היי יונית, אני מכורה למתכונים שלך עושה את כולם בעצימת עיניים!!
    אפשר במתכון לוותר על הברנדי?
    ואיזה טיפ יש לך בשביל להרים את העיגולים יפים ושלא ימעכו לי?

    • יונית צוקרמן הגב מרץ 19, 2019 בשעה 4:04 am

      כן מאמי אפשר בלי…הטיפ הכי טוב לרדד בין 2 ניירות

  3. סימה מנין הגב מרץ 26, 2019 בשעה 3:32 pm

    מכינה כבר פעם שלישית מתכון אליפותתתתת

    • יונית צוקרמן הגב מרץ 28, 2019 בשעה 5:27 am

      לבריאות¡♡♡♡♡♡

  4. אנג'לה הגב אפריל 7, 2019 בשעה 7:50 am

    כמו עוגיות יוצאות לך?

    • יונית צוקרמן הגב אפריל 8, 2019 בשעה 3:49 am

      זה תלוי בגודל שאת בוחרת

  5. אלינור הגב אוקטובר 6, 2019 בשעה 1:54 pm

    הי יונית
    האם אפשר במקום חמאה לשים נזילה?

  6. אימאן הגב אוקטובר 22, 2019 בשעה 10:53 am

    מה הכוונה לביצת מידה?
    וכמה זה בביצה מידה s

  7. מיתר הגב נובמבר 6, 2019 בשעה 6:46 am

    אוף ניסיתי 4 פעמים ואני לא מצליחה אין או שזה יוצא לי פיתה או נשבר שאי אפשר להוציא 😓

  8. רחל הגב ינואר 30, 2020 בשעה 2:41 pm

    מתכון וואוו
    פריך ברמות הסטריות.
    טעים ברמות
    וקל הכנה.
    לא מפסיקה לקבל מחמאות שהן יצאו שונה מכל מתכון אחר!!

  9. קרן פרץ הגב מרץ 5, 2020 בשעה 7:02 am

    היי יונית,
    האם ניתן להמיר את הקמח
    לקמח ללא גלוטן?

  10. לימור כרבי הגב יולי 7, 2020 בשעה 6:25 am

    כמה כוסות זה 200 גר קמח?

  11. אודיה הגב יולי 16, 2020 בשעה 5:06 am

    הי זה משנה. איזה ריבת חלב משתמשים ?

  12. מירי הגב יולי 18, 2020 בשעה 7:22 pm

    חצי סנטימטר לא מילימטר…

  13. עדי הגב ספטמבר 22, 2020 בשעה 8:03 am

    יונית!! כמו תמיד.. מושלם!
    כל דבר שאני רוצה להכין אני קודם כל מחפשת אצלך ובודקת אולי יש לך מתכון, וכמעט תמיד יש לך. והאלפחורס שלך יצאו פשוט מדהימים! לא שמתי ברנדי כי לא היה לי אבל כל השאר שמתי אחד לאחד! זה התחסל!!! כולם פה אחד אמרו שזה האלפחורס הכי טעימים שאכלו בחיים, נימוכים בפה, פשוט טעימים והגרידת לימון מוסיפה המון!

  14. מרינה הגב נובמבר 14, 2020 בשעה 12:30 pm

    היי יונית, נראה מתכון מדהים
    🤩,
    לגבי הביצים אם יש לי רק M כמה לשים במקום L?
    עוד שאלה חייב ברנדי? (לא מחזיקה בבית)

    • מורן הגב נובמבר 25, 2020 בשעה 3:25 pm

      גם אצלי יש רק M ושמתי 4, זה עשה את העבודה.. לגבי הברנדי גם אני לא שמתי ועדיין יצא מושלם..
      בתיאבון 🤗

  15. שרי אשכנזי הגב נובמבר 25, 2020 בשעה 5:39 pm

    מה נותן הסודה לשתיה?
    אפשר לוותר?

השארת תגובה

ביטול

קצת עליי

קוראים לי יונית סולטן צוקרמן וגדלתי בבית מרוקאי אותנטי עם המון בישולים ואהבה גדולה למטבח.

אמא שלי היא בשלנית בחסד עליון וסבתא סולטנה ז"ל הייתה טבחית מפורסמת באוג'דה במרוקו. סבתא שמרה מתכונים בסוד רק למשפחה ואמא תמיד לימדה באהבה...

פרסומת
מלכת המטבח – הספר!
עשו לי לייק בפייסבוק
חיפוש מתכונים
קטגוריות מתכונים
המתכונים הכי פופולריים
  • זיתים מרוקאים זיתים מרוקאים בתור ילדה אני זוכרת שלא אהבתי את הס...
  • לחמניות של בית לחמניות של בית המדריך המלא להכנת לחמנייה ביתית קלה רכה והכי חשוב טעימה...
  • קציצות עוף מקורמלות קציצות עוף מקורמלות את הקציצות האלה אני מכינה כל חג פסח  והם חלק משולחן החג...
  • פילה אמנון בתנור פילה אמנון בתנור אם יש משהו שאבא שלי ז"ל אהב זה דגים ! ברוטב ,על...
  • עוגת קרמבו עוגת קרמבו העוגה הכי ממכרת בעיניי זו עוגת קרמבו! קיץ חורף סתיו...
מתכונים חדשים

קובניות בטעם חמאה ושום

קוביות בשר עם תפוא

הפסטלים של רונן

קציצות עוף וכרובית

פשטידת תרד בקלי קלות

רשתות חברתיות
  • Facebook
  • Google+
  • Pinterest
  • Instagram
הצטרפו לאינסטגרם של יונית צוקרמן
תחזוקת האתר ע״י כפיר בקיש בניית אתרים
Translate
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסט
  • הקטן טקסט
  • גווני אפור
  • ניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכה
  • רקע בהיר
  • הדגשת קישורים
  • פונט קריא
  • איפוס