אני חושבת שלכתוב את הפוסט לוקח יותר זמן מהלכין את המנה הזו
טוב נו הגזמתי.
אבל זו מנה קלה פשוטה וטעימה מאד
הבנות שלי כל הזמן מבקשות שאני אכין אותה.
אני חולמת לעשות להם אוכל שגדלתי עליו, מוח, ריאות פולים והם מבקשים את זה !!
טוב די לקטר בואו נתחיל :
5 תפוא קלופים חתוכים לקוביות.
פלפל אדום
בצל ענק
צ'ילי מתוק
חמאה /מחמאה
מלח פלפל
אופן הכנה :
לקלוף את תפו"א , לחתוך לקוביות לטגן כמו צ'יפס. ולהניח בצד לפרוס את הבצל והפלפל האדום לרצועות
לחמם ווק להוסיף 50 גר חמאה[ או מחמאה בגרסת הפרווה זה גם יוצא טעים !!]
להוסיף את רצועות הפלפל והבצל. לטגן עד ריכוך, להוסיף את קוביות הצ'יפס.
לפזר רוטב צ'ילי מתוק.מלח פלפל ולהקפיץ במחבת 2 דק.
שידרוגים:
אפשר להוסיף כפית מיונז. אבל אצלי הקטנה אוהבת בלי מיונז.
אפשר להוסיף ולשדרג ולקחת פרפר חזה עוף לשים במים רותחים עם קצת אבקת מרק. לבשל. בעצם לכבס חח
להוציא ולקצוץ לקוביות ולהקפיץ ביחד עם הרצועות והתפו"א ואז לתבלן בצ'ילי ,מלח פלפל 🙂
גרסת הדיאט :
לאפות את הקוביות בתנור לפי השלבים הבאים .לשים בתבנית חד פעמי, לפזר ספרי שמן קנולה
טיפה מלח. לכסות את התבנית בניר כסף. לאפות חצי שעה .עד ריכוך תפוח האדמה.
להעביר את התנור למצב גריל. לקבלת צבע וקראנצ'יות יפה. ולהקפיץ במחבת.
אפשר לאפות ישר בגריל, אבל אני רוצה את העסיסיות של תפוח האדמה :-)))
בקיצור כמה פשוט ככה טעים !!
בתאבון
יצא מושלם!! חיסלנו את זה בשניות! תודה רבה
ניראה מעולה
רוצה להכין לאירוע משפחתי למחר חלבי,
מתי הכי מוקדם כדאי להכין? ואיך לחמם?
תודה רבה