יונית צוקרמן מלכת המטבח
  • שבתות וחגים
    • אוכל מסורתי
    • חנוכה
    • ט”ו בשבט
    • יום האהבה
    • יום העצמאות
    • יום כיפור
    • ל”ג בעומר
    • מימונה
    • סוכות
    • פורים
    • פסח
    • ראש השנה
    • שבועות
  • סלטים
    • חמוצים וכבושים
    • סלטים חיים
    • סלטים מבושלים
    • ממרחים ורטבים
  • מנות עיקריות
    • בשר
    • דגים
    • עוף
    • קציצות
  • תוספות
    • אורז
    • ירקות
    • פסטה
    • תפוחי אדמה
    • מרקים
  • בצקים
    • בצק עלים
    • חלות ולחמניות
    • פיצות ופוקאצ’ות
    • מוקפצים וחברים
    • קישים
    • פיתות
  • עוגות
    • עוגות בחושות
    • עוגות גבינה
    • עוגות השנה שלי
    • עוגות ימי הולדת
    • עוגות ללא גלוטן
    • עוגות שוקולד
    • עוגות שמרים
    • עוגות ביסקוויטים
  • עוגיות
    • עוגיות מכל העדות
    • עוגיות מלוחות
    • עוגיות מתוקות ליד הקפה
  • קינוחים
    • קינוחים ב-5 דקות
    • קינוחים בכוס
    • קינוחים פרווה
  • הספר!
  • שבתות וחגים
    • אוכל מסורתי
    • חנוכה
    • ט”ו בשבט
    • יום האהבה
    • יום העצמאות
    • יום כיפור
    • ל”ג בעומר
    • מימונה
    • סוכות
    • פורים
    • פסח
    • ראש השנה
    • שבועות
  • סלטים
    • חמוצים וכבושים
    • סלטים חיים
    • סלטים מבושלים
    • ממרחים ורטבים
  • מנות עיקריות
    • בשר
    • דגים
    • עוף
    • קציצות
  • תוספות
    • אורז
    • ירקות
    • פסטה
    • תפוחי אדמה
    • מרקים
  • בצקים
    • בצק עלים
    • חלות ולחמניות
    • פיצות ופוקאצ’ות
    • מוקפצים וחברים
    • קישים
    • פיתות
  • עוגות
    • עוגות בחושות
    • עוגות גבינה
    • עוגות השנה שלי
    • עוגות ימי הולדת
    • עוגות ללא גלוטן
    • עוגות שוקולד
    • עוגות שמרים
    • עוגות ביסקוויטים
  • עוגיות
    • עוגיות מכל העדות
    • עוגיות מלוחות
    • עוגיות מתוקות ליד הקפה
  • קינוחים
    • קינוחים ב-5 דקות
    • קינוחים בכוס
    • קינוחים פרווה
  • הספר!
פוסטים חדשים
  • טבחה כמוניה שעועית ובשר
  • סלט אבוקדו
  • צ’יפס מתנפח אבונפחא
  • סלט ביצים הכי טעים שיש
  • עוגת שוקולד מושלמת לגן
  • עוגיות שוקולד צ’יפס
  • קובניות בטעם חמאה ושום
  • קוביות בשר עם תפוא
  • הפסטלים של רונן
  • קציצות עוף וכרובית
דף הבית » אסאדו לתנור בקלי קלות
יונית צוקרמן מלכת המטבח
  • שבתות וחגים
    • אוכל מסורתי
    • חנוכה
    • ט”ו בשבט
    • יום האהבה
    • יום העצמאות
    • יום כיפור
    • ל”ג בעומר
    • מימונה
    • סוכות
    • פורים
    • פסח
    • ראש השנה
    • שבועות
  • סלטים
    • חמוצים וכבושים
    • סלטים חיים
    • סלטים מבושלים
    • ממרחים ורטבים
  • מנות עיקריות
    • בשר
    • דגים
    • עוף
    • קציצות
  • תוספות
    • אורז
    • ירקות
    • פסטה
    • תפוחי אדמה
    • מרקים
  • בצקים
    • בצק עלים
    • חלות ולחמניות
    • פיצות ופוקאצ’ות
    • מוקפצים וחברים
    • קישים
    • פיתות
  • עוגות
    • עוגות בחושות
    • עוגות גבינה
    • עוגות השנה שלי
    • עוגות ימי הולדת
    • עוגות ללא גלוטן
    • עוגות שוקולד
    • עוגות שמרים
    • עוגות ביסקוויטים
  • עוגיות
    • עוגיות מכל העדות
    • עוגיות מלוחות
    • עוגיות מתוקות ליד הקפה
  • קינוחים
    • קינוחים ב-5 דקות
    • קינוחים בכוס
    • קינוחים פרווה
  • הספר!
  • שבתות וחגים
    • אוכל מסורתי
    • חנוכה
    • ט”ו בשבט
    • יום האהבה
    • יום העצמאות
    • יום כיפור
    • ל”ג בעומר
    • מימונה
    • סוכות
    • פורים
    • פסח
    • ראש השנה
    • שבועות
  • סלטים
    • חמוצים וכבושים
    • סלטים חיים
    • סלטים מבושלים
    • ממרחים ורטבים
  • מנות עיקריות
    • בשר
    • דגים
    • עוף
    • קציצות
  • תוספות
    • אורז
    • ירקות
    • פסטה
    • תפוחי אדמה
    • מרקים
  • בצקים
    • בצק עלים
    • חלות ולחמניות
    • פיצות ופוקאצ’ות
    • מוקפצים וחברים
    • קישים
    • פיתות
  • עוגות
    • עוגות בחושות
    • עוגות גבינה
    • עוגות השנה שלי
    • עוגות ימי הולדת
    • עוגות ללא גלוטן
    • עוגות שוקולד
    • עוגות שמרים
    • עוגות ביסקוויטים
  • עוגיות
    • עוגיות מכל העדות
    • עוגיות מלוחות
    • עוגיות מתוקות ליד הקפה
  • קינוחים
    • קינוחים ב-5 דקות
    • קינוחים בכוס
    • קינוחים פרווה
  • הספר!
אסאדו לתנור בקלי קלות

אסאדו לתנור בקלי קלות

יונית צוקרמן מרץ 19, 2017 191 תגובות

אסאדן בתנור בקלי קלות !

לחץ כאן להדפסה

את המתכון של היום אני מכינה בד”כ שאני רוצה להרשים  ואין לי הרבה זמן גז.לא לצחוק זמן גז זה שאני מעמידה כמה סירים ואין לי מקום בגז ואני צריכה להספיק כמה שיותר כי שבת נכנסת מוקדם או שיש לי אורחים ואני רוצה לפנק ?

 

 

לא פעם ביקשו ממני את המתכון של היום,ויחד עם הבקשה עלתה השאלה יונית זה קשה ?!אף פעם לא עשיתי בשר בתנור אני אצליח ?איך עושים?!

אז קודם כל בלי לפחד ,תמיד להאמין בעצמכם ותזכרו שבישול אף פעם לא קשה.הוא יכול להיות מורכב יכול להיות שלבים ויכול לקחת זמן אבל קשה אף פעם לא!

צריך ללכת אחרי ההוראות לפחות בפעם הראשונה??ואח”כ הגבול הוא השמיים!תמיד אפשר לשדרג ולהעשיר.

 

9

אבל תחילה אלמד את הבסיס ואתן טיפים לשינוי.

אז שנתחיל ?!

חומרים :

2 קילו אסאדו עם עצם

4-5 תפוחי אדמה

2 גזרים

3 בצלים

ראש שום

תבלינים ;גריל עוף,כמון,פפריקה,מלח,פלפל,טימין יבש,פלפל אנגלי,גרגירי חרדל,אגוז מוסקט,תבלין כבש,אבקת מרק בצל.

שמן זית  ושמן קנולה.

אופן ההכנה :

לקנות נתח אסאדו טוב.אני ממליצה שוב לקנות באטליז או בסופר שהמחלקה שלו טובה בבשר איכותי ! כי באסאדו יש נתחים עם המון שומן.לפעמיים אנחנו שולחים את הבעל עם רשימה הוא מבקש מהקצב בסופר ובסוף אתם מקבלים נתח עם המון שומן ופחות בשר.אז שימו לב כי זה חלק מאד חשוב בהצלחת המתכון!

מעכשיו עשר דק עבודה שלוש שעות אפיה וזה שלכם !

לוקחים את הנתחים אחרי ששטפנו קלות ויבשנו.מניחים בקערה מעל מזלפים רבע כוס שמן זית רבע כוס שמן קנולה.שמים תבלינים ככה :כפית גריל עוף,שליש כפית כמון,כפית תבלין כבש כפית פפריקה אדומה,חצי כפית אגוז מוסקט,חצי כפית גרגירי חרדל,כפית אבקת מרק בצל,4-5 גרגירי פלפל אנגלי,וכפית מלח. ולהתחיל לערבב הכל ביחד.עד שעל התבלינים עורבבו כהלכה והבשר קיבל עיסוי טוב טוב.

אני מעבירה את הנתחים למחבת וסוגרת אותם.מה זה סוגרת?אני צורבת כל צד עד שהוא מזהיב.ראו תמונה.

בזמן שהבשר נסגר במחבת אני פורסת 3 בצלים.ושמה בתחתית תבנית.מטרת הבצל לתת טעם ולהגיר נוזלים שיבשלו את הבשר.

אני מעבירה את הנתחים לתבנית.ומתחילה לסדר את התבנית ככה:

מניחה את הבשר על הבצל.זורקת 12 שיני שום שקילפתי מהראש שום.מניחה מתחת לנתח ובין הנתחים.את תפוא אני בוחרת קטנים אפשר עם קליפה וזה הכי טעים זה כמו תפו”א מדורה.אפשר גם תפו”א בלי קליפה  חתוך לסירות. אני שמה אותם תחילה בקערה שערבבנו את הנתחים בהתחלה שיקבלו מהתבלון טיפה.ככה אני עושה עם הגזר גם.מסדרת יפה בין הנתחים.

אוטמת היטב את התבנית.לי יש רוסטר אז אני סוגרת אם המכסה ובודקת שהכל סגור היטב.אני שמה את הנתח בתנור שחומם מראש ל230 מעלות לחצי שעה.

ואחרי חצי שעה אני מעבירה לעוד שעתיים ב170 מעלות.

אחרי שעתיים אני בודקת אם רך אני מוציאה אם לא עוד רבע שעה גג חצי שעה!

זהו מוכן טעים….והכי חשוב לא קשה להכנה !

אפשרות לשדרוג:להוסיף ערמונים להוסיף פטריות ואפשר לגוון להוציא חצי כוס יין אדום בסגירה במחבת.

 

ואם בא לכם לגוון אז יש לי עוד מתכון מהמם לאסאדו שהכינה חברתי המוכשרת רות אופק .

למתכון לחצו כאן.

בהצלחה♡

 

 

 

 

 

לחץ כאן להדפסה

אודות המחבר

יונית צוקרמן להציג את כל הפוסטים של יונית צוקרמן


« פוסט קודם
פוסט הבא »

191 תגובות

  1. יעל הגב מרץ 19, 2017 בשעה 7:56 am

    נראה מעולה כמו כל המתכונים שלך!
    שאלה לגבי הבשר-לא הבנתי בדיוק..לבקש מהקצב שלא יהיה הרבה שומן ? ולאיזה גודל של חתיכות שיפרוס את האסאדו?

    • יונית צוקרמן הגב מרץ 19, 2017 בשעה 8:44 am

      כן לבקש ממנו נתח אסאדו בלי המון שומן.הוא יודע איזה גודל זה בערך 5-7 ס”מ

      • עמי הגב אוקטובר 3, 2019 בשעה 5:24 pm

        הטימין היבש מוזכר ברשימת החומרים,
        ולא לאחר מכן בכמויות
        הטיבול
        פיזרתי מעל לפני ההכנסה לתנור

        • מזל הגב אוגוסט 5, 2021 בשעה 2:44 pm

          היי יונית אם אין לי תבלין כבש מה לעשות

      • רונית מאיר הגב אפריל 12, 2022 בשעה 12:24 pm

        מה זה תבלין כבש ? איפה מוצאים אותו.? תודה 🌹

        • יונית צוקרמן הגב אפריל 12, 2022 בשעה 3:58 pm

          תבלין שקונים בחנות תבלינים אם אין לך לא קרה כלום אפשר להמיר התבלין לסטייק

  2. מש הגב מרץ 19, 2017 בשעה 9:28 am

    אפשר בתבנית חד פעמית אם אין לי סיר לתנור כמו שלך ?

    • יונית צוקרמן הגב מרץ 19, 2017 בשעה 9:46 am

      בוודאי אבל לא לשכוח לשים נייר אפיה מתחת.ולאטום היטב עם נייר כסף פעולה האטימה חשובה מאד.
      בהצלחה

      • ורד רון הגב דצמבר 9, 2017 בשעה 5:25 pm

        האם התבנית צריכה להיות אוומה לאורך כל זמן האפיה או שבשלב מסויים אפשר להסיר את נייר הכסף?

        • יונית צוקרמן הגב דצמבר 10, 2017 בשעה 2:48 am

          אטומה

          • גילי אפריל 23, 2021 בשעה 10:11 am

            בתנור מצב טורבו?

        • קרן הגב ספטמבר 17, 2021 בשעה 10:25 am

          איזה תוכנית בתנור אפייה או צלייה?

  3. ענבר הגב מרץ 19, 2017 בשעה 6:57 pm

    יונית יקרה.
    אני מבשלת בעצמי ומאוד אוהבת לעקוב אחרייך ולפרגן לא מעט, רוצה מאוד להחמיא לך כמה את תמיד כותבת בצורה קולחת בשפה פשוטה והכי ברור שיש… והכי חשוב – לא משאירה מקום לספק. זה פשוט מקסים ונדיב מצידך- לא ברור מאליו. מרגישים את האופן בו את מפיצה את החום והאהבה מבין שורות המתכון והתמונות היפות של כל מתכון ומתכוון הרצון שלך לשתף הוא ענק ומהלב והנשמה. אז תודההההה
    ענבר

  4. רונית הגב אפריל 5, 2017 בשעה 5:25 pm

    אין נוזלים בכלל בתבשיל הזה? בגלל זה אוטמים אותו היטב? סליחה על השאלה…האם אפשר להחליף את האסאדו בנתח אחר?

  5. מוריה הגב אפריל 14, 2017 בשעה 6:48 am

    אני מכינה בסיר כי התנור לא מוכשר לפסח. אני בטוחה שיצא מעולה! אני וחברותי נהנות מהמתכונים הכשרים שלך. עלי והצליחי!

    • יונית צוקרמן הגב אפריל 29, 2017 בשעה 7:12 pm

      תודה לך ולחברות המקסימות ♡

  6. חיה הגב אפריל 27, 2017 בשעה 4:33 pm

    כל מה שאת מפרסמת נראה נפלא ומה שניסיתי היה מצוין.
    מודה לך והמשיכי כך. יישר כח.

    • יונית צוקרמן הגב אפריל 29, 2017 בשעה 6:59 pm

      הצלחה שלך היא הצלחה שלי.תודה שטרחת לספר לי ולשמח אותי♡♡♡♡♡

    • יונית צוקרמן הגב אפריל 29, 2017 בשעה 7:14 pm

      שמחה גדולה לקרוא שכך

  7. דוד הגב אפריל 27, 2017 בשעה 5:38 pm

    שלום איפה אפשר להשיג תבלין כבש
    תודה

    • יונית צוקרמן הגב אפריל 29, 2017 בשעה 6:58 pm

      תבלין על האש של מימונס גומה מאד לתבלין שאני קונה בלוד

    • זוהר הגב אפריל 26, 2021 בשעה 7:26 am

      על טורבו?

  8. מעין הגב יוני 24, 2017 בשעה 6:35 am

    היי יונית,
    תרחיבי בבקשה על מה שכתבת בסוף עם היין. נשמע מעניין.
    מכינה את המתכון הזה כל שבת לסירוגין. מוסיפה בטטות ופטריות. יוצא פצצה. המון תודה.

  9. חן טלמון הגב יולי 23, 2017 בשעה 6:16 pm

    תבלין כבש לא נתקלתי בסופר האם בחנויות תבלינים?
    אשמח לדעת בבקשה

  10. שרון הגב אוגוסט 17, 2017 בשעה 6:24 am

    אפשר בסיר יציקת ברזל במקום תבנית, או שמייצר חום אגרסיבי מידי?
    תני עוד מתכונים לבשר (לא עוף ולא מספר 5) בתנור בבקשה

    • יונית צוקרמן הגב ספטמבר 5, 2017 בשעה 12:56 pm

      בהחלט .אתן בקרוב

  11. מירב הגב אוגוסט 17, 2017 בשעה 9:19 pm

    תודה על המתכון נראה מאוד טוב, אפשר להכין את התבשיל בסיר קדרה?

    • יונית צוקרמן הגב ספטמבר 5, 2017 בשעה 12:55 pm

      כן

  12. גילי הגב אוגוסט 30, 2017 בשעה 6:38 am

    נראה פצצה וקל ממש…(כמו שהבטחת)
    אפשר בסיר אובלי מחרס עם מכסה????
    או שחייב רוסטר

    תודה על אתר ומתכונים מדהימים.

    • יונית צוקרמן הגב ספטמבר 5, 2017 בשעה 12:50 pm

      באהבה ולשאלתך בהחלט.
      תודה ובהצלחה

  13. רויטל הגב ספטמבר 1, 2017 בשעה 9:38 am

    אפשר להוסיף לבשר אסאדו גם בשר אוסובוקו?

    אודה לתשובה מהירה כי אני תכף רוצה להכין………

    תודה רויטל

    • יונית צוקרמן הגב ספטמבר 5, 2017 בשעה 12:48 pm

      בעיקאון כן אין בעיה

  14. דבורי הגב ספטמבר 7, 2017 בשעה 8:28 am

    יונית הכנתי ויצא מעולה!

    • יונית צוקרמן הגב אוקטובר 15, 2017 בשעה 3:14 am

      א ל ו פ ה ?

  15. יניב הגב ספטמבר 8, 2017 בשעה 10:06 am

    יונית
    האם נתח ה אסאדו חייב להיות פרוס? ואם כן אז לכמה חתיכות לפרוס 1 ק”ג
    תודה ואת מדהימה

  16. דרורית הגב ספטמבר 18, 2017 בשעה 2:25 pm

    ניראה מעולה ומתחשק לי להכין לחג
    האם 230 מעלות בתנור בתוכנית טורבו או בתנור גריל?
    ושאלה נוספת האם אפשר להכין בטג’ין מרוקאי מחרס?
    מחכה לתשובתך

    • יונית צוקרמן הגב אוקטובר 15, 2017 בשעה 3:21 am

      אפשר להכין אפשר גריל אני אוהבת טורהו?

    • קלי הגב יולי 9, 2021 בשעה 11:03 am

      מה שהבנתי זה שהבעל לא יודע לעשות קניות! העצמה נשית! כל הכבוד תמשיכי ככה!

  17. שירה הגב ספטמבר 19, 2017 בשעה 8:43 am

    היי יונית,
    נראה מצוין!
    הכנתי את המתכון שלך לפרגיות ברוסטר ויצא אליפות.
    שאלה לי האם אפשר להשתמש בבשר עגל במקום האסאדו?

    תודה ושנה טובה

    • יונית צוקרמן הגב אוקטובר 15, 2017 בשעה 4:07 am

      אפשרי אבל שימי לב להבדלי זמני האפיה

  18. מקס הגב ספטמבר 22, 2017 בשעה 7:10 am

    בסדר גמור, רק תפוחי אדמה צריך לסים פי שתיים.

  19. אביגיל הגב ספטמבר 23, 2017 בשעה 1:50 pm

    הכנתי.. יצא שלמות!!
    תודה רבה על המתכון שנכנס למחברת המתכונים הקבועה שלי (-:

    • יונית צוקרמן הגב אוקטובר 15, 2017 בשעה 3:42 am

      איזה כיייייייף לי…..לבריאות ?

    • גיל הגב ספטמבר 6, 2019 בשעה 6:18 am

      היי על איזה מצב התנור צריך להיות ?

  20. מורן הגב אוקטובר 2, 2017 בשעה 9:49 am

    האם ניתן לעשות זאת כגוש שלם? ואז לפרוס לאחר שמוכן?
    ומהיכן ניתןתלקנות תבלין כבש

    • יונית צוקרמן הגב אוקטובר 15, 2017 בשעה 3:44 am

      כן אפשר.תבלין כבש בכל חנות תבלינים טובה

      • אתי הגב מאי 17, 2020 בשעה 10:28 am

        האם אפשר לסים סוג בשר אחר. תודה

  21. גלית הגב אוקטובר 3, 2017 בשעה 2:07 pm

    הכנתי היום. יצא מעדן. בשר רך וטעים. תושה על המתכון

    • יונית צוקרמן הגב אוקטובר 15, 2017 בשעה 4:00 am

      באהבה ♡תודה שחזרת לספר

  22. יהודית הגב אוקטובר 15, 2017 בשעה 2:17 pm

    שלום יונית
    האם אפשר להכניס לתנור בשקית קוקי ?

    • יונית צוקרמן הגב אוקטובר 16, 2017 בשעה 3:14 am

      לא ניסתי מעולם.

  23. יפית הגב אוקטובר 26, 2017 בשעה 5:02 pm

    האם להוסיף מים לתבנית שזה בתנור?

    • יונית צוקרמן הגב אוקטובר 28, 2017 בשעה 4:58 am

      לא הבצלים מגירים נוזלים

  24. שמעון איפרגן הגב אוקטובר 27, 2017 בשעה 6:41 am

    רציתי לשאול לגבי המתכון של האסאדו בתנור אם אני מכין רק קילו האם לחלק את הכמות של התבלינים לדוגמא במקום כפית פפריקה רק חצי כפית או שלא
    ועוד שאלה האם תבלין כבש זה התבלין שנקרא משיה ועולה יקר בערך 25 שקל למאה גרם?! תודה רבה

    • יונית צוקרמן הגב אוקטובר 28, 2017 בשעה 4:57 am

      אותו תיבלון.ולא משיה זה משהו אחר

  25. דבורה הגב אוקטובר 31, 2017 בשעה 7:55 pm

    הי יונית,
    תודה רבה על מתכונים, סיפורים וחוויות שאת משתפת
    חשבתי להכין את האסאדו ליום שבת. אפשר להכין ביום שישי ובשבת לחמם על הפלטה?
    או שעדיף לאכל באותו היום שהוכן?

    • יונית צוקרמן הגב נובמבר 1, 2017 בשעה 11:06 am

      כן מותק…תודה♡

  26. ספיר הגב אוקטובר 31, 2017 בשעה 8:26 pm

    אפשר להשתמש בא סאדו בלי עצם? או שזה משנה את זמן הבישול?

    • יונית צוקרמן הגב נובמבר 1, 2017 בשעה 11:05 am

      אפשר.לא משנה זמן בישול .עצמות בדכ מוסיפות טעם

  27. ענת הגב נובמבר 4, 2017 בשעה 1:01 pm

    וואי…וואי…וואי….איזה מתכון מדהים ואיזה מעדן יצא.תודה יונית כלום עבודה ותוצאה נ-פ-ל-א-ה!!!!

    • יונית צוקרמן הגב נובמבר 5, 2017 בשעה 9:23 am

      איזה יופי אני שמחנ לקרוא♡תודה♡♡♡♡

  28. אורטל יעל הגב נובמבר 7, 2017 בשעה 4:41 pm

    אפשר לבשל את האסדו על מחבת כפולה?

    • יונית צוקרמן הגב נובמבר 8, 2017 בשעה 5:00 am

      לא ניסתי מעולם.

  29. שרית הגב נובמבר 15, 2017 בשעה 2:04 pm

    רציתי לשאול לגבי נוזלים אם צריך להוסיף לפני שמכניסים לתנור תודה

    • יונית צוקרמן הגב נובמבר 16, 2017 בשעה 5:57 am

      כמו שכתוב במתכון.הבצל מפריש נוזלים

  30. פרחיה מכלוף הגב נובמבר 24, 2017 בשעה 6:44 pm

    יונית היקרה,
    יצא מעולה, פשוט וקל להכנה.
    השתמשתי רק בשמן זית
    ולירקות הוספתי כף סילאן ללא סוכר.
    שוב תודה בשם בני משפחתי
    פרחיה

    • יונית צוקרמן הגב נובמבר 30, 2017 בשעה 5:45 am

      אוהבת שאנשים לוקחים את המתכון למקום שלהם…שמחה לקרוא♡

  31. רוית הגב נובמבר 29, 2017 בשעה 6:46 pm

    היי יונית אני חדשה פה ופעם ראשונה מכינה מתכון עם בשר.
    1. אין לי אבקת מרק בצל. מה יכול להחליף?
    2. אפשר רק שמן זית?

    • יונית צוקרמן הגב נובמבר 30, 2017 בשעה 5:35 am

      היי
      אפשרי שמן זית בהחלט.
      המקום אבקת מרק בצל טיפה יותר להמליח

  32. מיכל הגב נובמבר 30, 2017 בשעה 3:46 pm

    הי יונית
    אני רוצה להכין לשישי בערב את המתכון.
    האם אפשר לסגור את הבשר על הכיריים היום ולהמשיך את האפיה בתנור מחר???

    תודה רבה

    • יונית צוקרמן הגב דצמבר 6, 2017 בשעה 3:42 am

      כן

  33. איציק הגב דצמבר 3, 2017 בשעה 3:44 pm

    היי יונית בהחלט נשמע מגרה מאוד .. כתבת אסאדו עם עצם יש מצב לעשות את זה גם עם אסאדו בלי עצם והאם זה יוצא אותו דבר ?! תודה מראש על המתכונים הנפלאים והטעימים עלי והצליחי ..

    • יונית צוקרמן הגב דצמבר 6, 2017 בשעה 3:39 am

      בוודאי,למרות שעצם מוסיפה טעם.
      בהצלחה

    • תמר הגב דצמבר 30, 2021 בשעה 7:24 pm

      אין צורך בנוזלים לפני שמכניסים לתנור?

  34. תמר הגב דצמבר 13, 2017 בשעה 9:27 am

    יונית מדהימהההה
    כמה חיפשתי אנשים שיודעים ומבינים כמוךך
    תדה רבה

  35. רומי שנהב הגב דצמבר 20, 2017 בשעה 11:59 pm

    שלום יונית,שאלה לי אליך,האם ניתן להכין את התבשיל ולהשאירו במקרר ולמחרת להכניסו לתנור? תודה, כמו ככן מתי ניתן רצוי להוסיף את היין לתבשיל?

  36. רומי שנהב הגב דצמבר 21, 2017 בשעה 12:00 am

    שלום יונית,שאלה לי אליך,האם ניתן להכין את התבשיל ולהשאירו במקרר ולמחרת להכניסו לתנור? תודה, כמו ככן מתי ניתן רצוי להוסיף את היין לתבשיל?זו פעם ראשונה שאני פונה אלייך.

  37. רומי שנהב הגב דצמבר 21, 2017 בשעה 12:01 am

    שלום יונית.מתי יש להוסיף את היין לתבשיל? תודה

  38. נעמי בלס הגב ינואר 9, 2018 בשעה 10:11 am

    יונית יקרה
    בתנור על גריל ?
    על מה לשים ?

    תודה❤️

  39. דפנה הגב ינואר 18, 2018 בשעה 7:19 pm

    היי יונית…
    אפשרי להכין לפי המתכון רק לשים בתנור 100 מעלות לכל הליילה ?? כאילו חמין …
    להוסיף מים ???

  40. ריקי הגב פברואר 8, 2018 בשעה 5:47 pm

    היי יונית,חייב את כול התבלינים שרשמת?
    יש לי כמון , כרכום, בהרט, פלפל שחור, מרק בצל, חווג’ מרק, ראס אלחנות , חרדל דיזו’ן, סילאן, רוטב סויה ורוטב צי’לי מתוק.
    מה מהתבלינים האלה אני יכולה לשים?

  41. ויקי הגב פברואר 22, 2018 בשעה 1:51 pm

    הי, במקום תבלין כבש אפשר קייג’ין ובמקום גרגרי חרדל אפשר חרדל?
    ומתי לשים את התימין לא רשום

  42. גדי הגב פברואר 23, 2018 בשעה 10:21 am

    אהלן, פעם שניה שאני מכין את המתכון, טעים וקל להכנה!
    ממליץ להוסיף שורש כוסברה ויותר שום לאוהבי הטעם…

  43. עליזה הגב מרץ 1, 2018 בשעה 12:25 pm

    האם לא מוסיפים מים?

  44. דבי הגב מרץ 10, 2018 בשעה 8:03 am

    התבשיל יצא אליפות ובקליפ קלות הוספתי חצי כוס יין אדום . תודה לך על שיתוף המתכונים

    • יונית צוקרמן הגב מרץ 14, 2018 בשעה 1:44 pm

      באהבה

  45. נטי הגב מרץ 13, 2018 בשעה 12:16 pm

    בס”ד

    היי יונית, נראה ממש טוב אפילו שאף פעם לא הכנתי/טעמתי.
    פעם ראשונה הולכת להכין… לגבי התבלינים…
    יש תיבול נוסף?? פשוט יותר?? כזה שלא מצריך לצאת לקניות??
    תודה.

    • יונית צוקרמן הגב מרץ 14, 2018 בשעה 1:30 pm

      תבלינים של עיניין של טעם .את יכולה גם רק פלפל ומלח אבל זה יהיה פחות עשיר

  46. סימה הגב מרץ 27, 2018 בשעה 10:07 am

    היי יונית.
    תודה על המתכון.
    מתלבטת לגבי כמות הבשר לארוחת החג. לכמה מנות מספיק המתכון עם הכמויות הללו?
    במידה ומכינים 3 קילו, האם לשעות את כמות התבלינים?

  47. קרן אדגר עבדי הגב מרץ 27, 2018 בשעה 2:45 pm

    מתי מוסיפים את הפטריות והערמונים?

  48. גלינה הגב אפריל 4, 2018 בשעה 7:00 pm

    שלום יקירה,
    אפשר לעשות צלעןת ללא עצם במתכון הזה במקום אסאדו, ולתבל ולאפות באותו אופן?

  49. לירן הגב אפריל 5, 2018 בשעה 8:24 am

    אין לי תבלין כבש, יש לי תבלין שווארמה וכמעט כל תבלין אחר. במה אפשר להחליף?

    • שיר הגב יולי 16, 2021 בשעה 4:17 pm

      הייי,

      אפשר להכין את הבשר עם בשר אוסבוקו במקום אסאדו??

  50. איל הגב אפריל 13, 2018 בשעה 10:46 am

    הכנתי. יצא ככ טעים שעכשיו מבקשים ממני להכין כל שבוע… תודה על המתכון

  51. נורית הגב אפריל 21, 2018 בשעה 12:26 pm

    אסאדו בתנור אחד המתכונים היותר קלים ובין המוצלחים שהוגשו לשולחן ערב שבת❤️
    מומלץ ביותר

    • יונית צוקרמן הגב אפריל 22, 2018 בשעה 5:15 am

      תודה♡

  52. אורלי הגב אפריל 21, 2018 בשעה 2:41 pm

    האם כל הבישול במתכון עם טורבו?

    • יונית צוקרמן הגב אפריל 22, 2018 בשעה 5:14 am

      כן

  53. בתאל הגב אפריל 26, 2018 בשעה 9:35 am

    היי יונית אפשרי להשים בתוך פיירקס (אין לי מכסה) אז אעטוף. בנייר כסף. אם כן?

    • יונית צוקרמן הגב אפריל 26, 2018 בשעה 9:57 am

      בהחלט.
      בנצלחה!

  54. אוסנת הגב אפריל 26, 2018 בשעה 7:57 pm

    שלום יונית שמחה מאוד למצוא את האתר שלך. תוכלי לומר לי איפה לקנות תבלין כבש בלוד? חייבת את המתכון הזה למחר. מבטיחה לחזור ולעדכן

    • יונית צוקרמן הגב אפריל 27, 2018 בשעה 3:10 am

      אני קונה אצל כחלון בתחנה המרכזית

  55. זוהר הגב מאי 10, 2018 בשעה 5:16 pm

    האם אפשר להשתמש בסיר חמין חשמלי?

    • יונית צוקרמן הגב מאי 11, 2018 בשעה 3:07 am

      אפשרי אבל תוצאה קצת שונה

  56. זוהר הגב מאי 15, 2018 בשעה 3:20 pm

    יונית יקירה,
    הכנתי את האסדו ליום ההולדת של בעלי, היה מושלם באופן מטורף. פעם ראשונה שהכנתי אסדו! היו לנו אורחים וכל השבוע הם מדברים על האסדו המושלם משבת!!!
    תודה רבה רבה!!

    • יונית צוקרמן הגב מאי 16, 2018 בשעה 3:45 pm

      איזה כיייייייייייייייייייייייייייייייף , כל הכבוד , גאה בך 🙂

  57. שנקר סוזי הגב מאי 15, 2018 בשעה 6:54 pm

    שלום לך יונית ,
    יש לי אורחים מחר.
    כבר הכנתי את האסאדו על פי הנחיות שלך , הכל בסיר סגור שנכנס לתנור.
    אפשר להאשיר אותו עד מחר כך ולהכניס לתנור מחר או לחלופין האם אפשר לבשל אותו היום ולהגיש מחר, בתודה מראש
    שנקר סוזי
    052-4670883

  58. שנקר סוזי הגב מאי 15, 2018 בשעה 7:16 pm

    בבקשה שאלתי אם הכל מוכן היום ואני יכולה להכניס את הסיר לתנור מחר, לפני שהאורחים מגיעים???
    תודה על המרשמים המדהימים
    שנקר סוזי

    • יונית צוקרמן הגב מאי 16, 2018 בשעה 3:41 pm

      אם הכל מבושל אין בעיה לקרר לשים במקרר ולמחרת לחמם

  59. צביה הגב מאי 16, 2018 בשעה 7:29 am

    בוקר טוב יונית רציתי שוב להודות לך על מבחר המתכונים שאת נותנת הם קלים ומוצלחיםםםםםם!כבר כתבתי לך על הקציצות סולת שאני עושה כמעט קבוע ועכשיו האוסובוקו שלך עשיתי כולם לקלקו ואני עושה אותו שוב תודה על הכל את גם מסבירה נכון וקל לעשות אותם מעריצה ומעריב אותך ?

    • יונית צוקרמן הגב מאי 16, 2018 בשעה 3:19 pm

      לכבוד לי ובאהבה גדולה }{

  60. רחל הגב מאי 26, 2018 בשעה 7:21 pm

    הכנתי לשבת את התבשיל ויצא לי פצצה , הוספתי תפוחי אדמה ופטריות ויין אדום , בישלתי הרבה מעבר לזמן שרשמת , אבל יצא לי תבשיל מושלם ! תודה רבה לך !

  61. סיון הגב מאי 30, 2018 בשעה 3:54 pm

    מתכון מדהים! חייבת להכין אותו!
    שאלה… אפשר לסגור את הבשר ביום חמישי בערב, לסדר בתבנית אבל לבשל בתנור רק ביום שישי?
    אם כן עדיף לשים את התבנית עם הבשר במקרר או שאפשר בחוץ עד האפיה בתנור?

  62. ברכה הגב אוגוסט 16, 2018 בשעה 9:39 am

    תודה יונית,
    נראה תבשיל מעולה..
    רציתי לדעת האם ניתן להוסיף אורז לתבשיל?
    האם צריך להוסיף עוד נוזלים?
    תודה..

  63. אושרת הגב ספטמבר 8, 2018 בשעה 10:50 pm

    היי יונית
    המתכון שלך מוסבר ממש טוב ואני רוצה לעשות אותו לחג רציתי לדעת עם אפשר לוותר אל הגרגרי החרדל??
    חד שמח אושרת

    • יונית צוקרמן הגב נובמבר 18, 2018 בשעה 6:14 pm

      כן

  64. ורד הגב ספטמבר 16, 2018 בשעה 9:46 am

    פשוט מתכון מדהים!!!!!במקום גזר שמתי דלעת
    וואוו כמה מחמאות קיבלתי,אין עלייך יונית!!!!

    • יונית צוקרמן הגב נובמבר 18, 2018 בשעה 6:13 pm

      רעיון מהמם אהבתי מאד

  65. הילה הגב ספטמבר 17, 2018 בשעה 5:44 pm

    האם ניתן לשים על פלטת שבת לזמן ממושך

    • יונית צוקרמן הגב נובמבר 18, 2018 בשעה 6:11 pm

      כן

  66. חדוה הגב ספטמבר 27, 2018 בשעה 7:03 am

    הכנתי את האסאדו בתנור.
    יצא מושלם.
    תודה על המתכון הקל והסבר ברור.

  67. קארין הגב אוקטובר 4, 2018 בשעה 7:48 am

    היי יונית המתכונים שלך מעולים וגורפים מחמאות פעם אחר פעם!! אני מעוניינת להכין אסאדו עם רוטב מתוק כמו סילאן או דבש או טריאקי אודה לקבלת מתכון לרוטב בסגנון ❤

    • יונית צוקרמן הגב נובמבר 18, 2018 בשעה 6:00 pm

      אשמח בעתיד לשתף עוד

  68. אביבית הגב אוקטובר 8, 2018 בשעה 7:37 pm

    היי יונית
    מעונינת לעשות את המתכון של האסדו
    לשישי הקרוב שאלה
    האם ניתן לא לשים גזר? האם זה יאבד את הטעם ואם אני יטחן את זה זה בסדר??

    ולגבי אבקת מרק בצל אפשר להשתמש במקום זה באבקת מרק עוף?

    אודה על תשובתך המהירה

    • יונית צוקרמן הגב נובמבר 18, 2018 בשעה 5:29 pm

      אפשר בלי גזר ואפשר בלי מרק בצל ולא חייב עוד מרק עוף קצת יותר מלח

  69. אורית הגב אוקטובר 19, 2018 בשעה 5:30 am

    אםשר את אותו מתכון עם אוסובוקו בלבד?

    • יונית צוקרמן הגב נובמבר 18, 2018 בשעה 5:16 pm

      כן אבל שימי לב זה יותר זמן בישול

  70. שירה הגב נובמבר 5, 2018 בשעה 5:19 pm

    הי יונית.
    הבנתי פעם אחת ויצא מושלם..
    הבעיה היא שאני מארחת אנשים שלא אוכלים בצל.
    האם יש אפשרות להוריד אותו? כי הבנתי שהוא מספק את הנוזלים למנה, אז האם אצטרך להוסיף נוזלים במקום?
    תודה רבה!

    • יונית צוקרמן הגב נובמבר 18, 2018 בשעה 2:24 pm

      אני חושבת שבצל הוא מרכיב חשוב בטעם , אם את תחליפי אותו בשום או בלי הטעם יהיה אחר.
      נתון לשיקולך

  71. שירן הגב נובמבר 7, 2018 בשעה 4:25 pm

    הי רציתי לדעת גרגרי חרדל מאיפה קונים?? מהסופר?

    • יונית צוקרמן הגב נובמבר 18, 2018 בשעה 2:19 pm

      כן

  72. שירן הגב נובמבר 14, 2018 בשעה 6:50 pm

    היי יונית ערב טוב האם אפשר להכין את המתכון עם נתח של בשר מספר 5?

    • יונית צוקרמן הגב נובמבר 18, 2018 בשעה 4:54 pm

      בהחלט גם נתח שלם וגם קוביות. רצוי רק לסגור את הנתח לפני במחבת.

  73. יורם הגב נובמבר 23, 2018 בשעה 5:45 am

    היי יונית.
    תודה רבה על המתכון , ההסבר הברור והקליל שלך.
    את אלופה
    יצא אשששששש

    תפנקי בעוד מתכונים מעולים וקלים להבנה והכנה

    • יונית צוקרמן הגב מרץ 7, 2019 בשעה 4:37 am

      באהבה ♡

  74. יעל הגב מרץ 16, 2019 בשעה 7:18 pm

    וואווו!!!ממש היה לכבוד שבת קודש!לא נשאר זכר למשהו בסיר!
    אלופה כהרגלך,תודה!

    • יונית צוקרמן הגב מרץ 19, 2019 בשעה 4:05 am

      הכי כייף שלא נשאר דבר…..לבריאות ♡

  75. יעל הגב אפריל 18, 2019 בשעה 5:25 pm

    באיזה שלב מכניסים את הפטריות?

    • יונית צוקרמן הגב אפריל 20, 2019 בשעה 2:53 pm

      כאשר בונים את הסיר/תבנית

  76. יפעת הגב אפריל 24, 2019 בשעה 9:35 am

    יונית שלום,
    תודה על מתכון מהמם.
    אם אני רוצה להכין בסיר על הגז, תוכלי בבקשה לאמר כמה זמן בישול יידרש ?

    • יונית צוקרמן הגב אפריל 25, 2019 בשעה 4:42 am

      4 שעות ובכלל אסאדו יכול להתבשל על גז /תנור עד 16 שעות.ככל שמבשלים יותר הוא טוב יותר אבל על אש קטנה קטנה.ואם בתנור אז לא יותר מ100 מעלות לבישול של המון שעות.כמו חמין

  77. רבקי הגב אפריל 24, 2019 בשעה 3:39 pm

    יונית יקרה.
    חייבת לציין שכל המתכונים שעשיתי עד הלום מהמתכונים שלך יצא סוף הדרך, את אלופה!אין עלייך , מלכת המטבח לגמרי!!

    • יונית צוקרמן הגב אפריל 25, 2019 בשעה 4:40 am

      באהבה ♡

  78. רחלי הגב מאי 1, 2019 בשעה 10:18 am

    אין לי גרגירי חרדל ואין תבלין כבש. אפשר לוותר או לשים משהו במקום?

  79. אליס הגב מאי 3, 2019 בשעה 1:32 pm

    הצליח לי מדהים תודה רבה

  80. בתאל הגב מאי 16, 2019 בשעה 5:58 am

    הכנתי את המתכון לשבת עם פטריות , ערמונים ובצל , בלי לטגן את האסדו קודם, ואפילי חמותי המרוקאית!!! פרגנה בלי סוף וליקקה את האצבעות, הכל חוסל בטילים!! יונית יקרה,תודה על מתכון משגע והסברים נפלאים!!

  81. minecraft free download pc הגב מאי 16, 2019 בשעה 7:17 am

    Your method of telling the whole thing in this
    article is really pleasant, every one can without difficulty understand
    it, Thanks a lot.

  82. חני הגב יולי 2, 2019 בשעה 12:40 pm

    הכנתי ויצא מושלם, החלפתי את הגזר בבטטה.
    תודה רבה!
    שאלה לפעם הבאה, האם ניתן להכין את אותו המתכון עם כרעיים במקום אסאדו?

  83. אדוה רויטמן הגב יולי 31, 2019 בשעה 8:01 pm

    אלופה. יצא אליפות. אני קונדיטורית ומכינה מתכונים שלך. את ברמה גבוהה מאוד. וכל מתכון יוצא מדויק

  84. עינבל הגב אוגוסט 21, 2019 בשעה 9:49 am

    היי נראה מעולההה
    רק שאלה לגהי האפיה בתנור…
    על תנור או על טורבו?

    • יונית צוקרמן הגב אוגוסט 21, 2019 בשעה 10:46 am

      טורבו

  85. הילה הגב אוגוסט 31, 2019 בשעה 6:34 am

    כרגיל כמן כל המתכונים שלך שהכנתי כבר
    זה פשוט אליפוווותתתת!!!
    עשיתי את זה בלי מרק בצל כי לא היה לי ובלי גרגירי חרדל אבל הוספתי ראס אל חנות …תקשיבי וואוווווו
    לגמרי מנה לפנתאון! יצא מושלם !
    את אלופה!!!

    • יונית צוקרמן הגב ספטמבר 24, 2019 בשעה 4:05 am

      מהמם ,תודה שהגבת עכשיו הקוראים יוכלו לדעת שאפשר גם אחרת.
      תודה

  86. טלי הגב ספטמבר 13, 2019 בשעה 12:24 pm

    לרוסטר שלי יש חור קטן במכסה שדרכו כנראה צריכים לצאת אדים. יש לאטום אותו או רק להניח את המכסה?

  87. קרינה הגב ספטמבר 15, 2019 בשעה 9:44 pm

    היי יונית,
    רוצה להכין את המתכון ,נראה טוב ורציתי לישאול אין לי רוסטר אבל יש לי סיר שנסגר עם מכסה זכוכית ואפשר לשים בתנור האם זה יהיה בסדר? ורציתי פירוט לגבי היין האדום כמה צריך להוסיף ובאיזה שלב , כשהבשר מטוגן משני הצדדים? ואז ישר לשים לשיר את הבשר עם היין? ונוזלים לא צריך יותר להוסיף לתבשיל?
    תודה רבה.

  88. קרינה הגב ספטמבר 15, 2019 בשעה 9:46 pm

    ועוד שאלה גם בסיר שלי יש חור שיוצאים ממנו אדים האם גם אותו צריך לאטום?
    תודה רבה.

  89. טלי הגב ספטמבר 21, 2019 בשעה 5:41 pm

    יצא מעולה! ממש ממש טעים. המתכון קצר מלא מחמאות.
    קרינה, בהמשך לשאלתך אין צורך להוסיף נוזלים.
    יונית- 1. תפוחי האדמה יצאו יותר כמו מחמין מאשר ממדורה. האם בגלל שאטמתי את הרוסטר? או בגלל הנוזלים של הפטריות?
    2. הייתי צריכה רק לסגור עם המכסה ושהאדים יצאו מהחור הקטן?

  90. יסמין הגב ספטמבר 26, 2019 בשעה 6:36 am

    המתכון נראה מעולה
    אבל איך מוסיפים פטריות? צריך לטגן אותם קודם במחבת?

  91. אודליה הגב ספטמבר 29, 2019 בשעה 8:41 am

    כבר הכנתי את כל התבנית בדרך לץנור אבל לא שמתי נייר אפייה זה קריטי?

  92. רחלי הגב אוקטובר 10, 2019 בשעה 7:23 am

    שלום יונית
    האם ניתן לוותר על תבלין הכבש ועל גרגירי החרדל? אין לי…

  93. יעל הגב אוקטובר 20, 2019 בשעה 6:31 am

    לפני הכל יונית תודה רבה על מתכונים אליפות שיוצאים תמיד אש!
    בא לי מאד להכין מנת בשר להערב ואתמול הוצאתי את הבשר מהקפאה ועכשיו שמתי לב שבטעות הוצאתי צלעות בקר ולא אסאדו. האם ניתן לעשות את המתכון הזה עם צלעות בקר או שיש מתכון מוצלח אחר לנתח של צלעות בקר?
    תודה מראש!!

  94. אלישבע הגב אוקטובר 25, 2019 בשעה 7:10 am

    האם ניתן להכין את המתכון על הגז?

  95. איציק הגב ינואר 22, 2020 בשעה 6:05 pm

    אפשר להוסיף לתבשיל גם צ’אך?

  96. רבקה טפר הגב ינואר 31, 2020 בשעה 8:43 am

    תמיד כשאני משתמשת בסיר לתנור להכנת מתכונים דומים לזה, הבצל נשרף לגמרי למטה ( או כל דבר אחר שאני שמה בתחתית הסיר…) לא מבינה מה אני עושה לא נכון??

  97. שני הגב פברואר 12, 2020 בשעה 1:21 pm

    לכמה מנות הכמות הזו מספיקה?

  98. עדי הגב מרץ 26, 2020 בשעה 8:37 pm

    אין לי סיר עם מכסה לתנור האם ניתן בתבנית חד פעמית ולסגור עם נייר כסף?
    רוצה להכין מחר

  99. אתי הגב אפריל 2, 2020 בשעה 6:23 pm

    היי מקסימה לא מצאתי באף מקום תבלין כבש יש לי של שוארמה לשים או לוותר?

  100. גילי מאור הגב אפריל 3, 2020 בשעה 11:19 am

    יוצא אליפות. אני עושה שוב ושוב את אותו המתכון.

  101. סיון הגב אפריל 5, 2020 בשעה 8:30 am

    שלום יונית,
    השנה נחגוג את פסח רק אני ובן זוגי (כדי לשמור על ההורים שלנו) ואני ממש אשמח לנסות את המתכון הזה לארוחה הקטנה שלנו. אין לי סיר כמו שציינת, אבל אולי זה יתאים להשתמש במגש חד פעמי ולעטוף עם נייר כסף? או לשים בתבנית מתכת (הגדולות האלה של תנורים) ולעטוף את כולה בנייר כסף?
    אני אגיד לך איך יצא (רק מציינת שאני מאוד חובבנית אז לא לפתח ציפיות)

  102. אורית הגב אפריל 8, 2020 בשעה 8:05 am

    הגענו כבר לשנת 2020. רואה שהתגובות כאן מ 2017. ימי הקורונה העליזים… ערב פסח… מנסה כרגע את המתכון.
    תודה וחג שמח:)

  103. ליאת הגב אפריל 9, 2020 בשעה 7:11 am

    זו פעם שניה שאני מכינה את המנה הזו, ופעם שנייה שהבשר מתייבש לי. מה אני עושה לא נכון?

  104. אורנה חי הגב אפריל 17, 2020 בשעה 9:31 am

    היי יונית
    אחלה מתכון מכינה אותו כל הזמן בחגים ובכלל הרבה שבתות
    רציתי רק לספר לך שבהתחלה הייתי צורבת את הבשר מכל הכיוונים אבל בזמן האחרון החלטתי לנסות ללא צריבת הבשר וזה יוצא אותו דבר פחות עבודה פשוט אופים בתנור יותר זמן, אני אפילו שמה אותו כל הלילה על אש נמוכה 130 מעלות
    שיהיה לכולם שבת שלום ובריאות מעולה

    אורנה

  105. אייל לוי הגב אפריל 25, 2020 בשעה 4:50 pm

    נראה טעים ממש.
    רק פרט שולי, אסאדו זה לא חלק בפרה , אלא שיטת צלייה.

  106. רותם יעקבי הגב יוני 19, 2020 בשעה 12:14 pm

    מתכון מעולה!! תמיד חוזרת!! תודה רבה רבה:)

  107. אירה הגב יולי 18, 2020 בשעה 12:39 pm

    היי יונית, תודה רבה על המתכון, יצא מעולה, למרות שכמה מהתבלינים לא היה לי, השתמשתי בתבלינים אחרים . מאוד אהבתי את האזברים שלך לגבי אופן הכנה. שוב תודה.

  108. יעל הגב אוגוסט 13, 2020 בשעה 10:43 am

    יונית האלופה.
    יש לך מתכונים מעולים ובזכותך אני מכינה בשר ומקבלת מחמאות, למרות שאני גרועה בהכנת בשר.
    המתכון קל וטעים ברמות.
    תודה

  109. על הבוקר הגב ספטמבר 6, 2020 בשעה 3:05 pm

    שלום יונית ותודה!
    רוצה להתכונן עם מתכונים טובים לחגים,
    יש לי אפשרות להקפיא את האסדו אחרי שהוא מוכן?

  110. רונן הגב ספטמבר 12, 2020 בשעה 2:37 pm

    אני בכלל טבעוני 🙂
    הכנתי היום את המתכון הזה, והחברים אמרו שיצא טעים ברמות.

    כבר הכנתי כמה מתכונים שלך, תודה רבה על העושר הקולינרי, על השיתוף במידע ועל זה שזה יוצא מושלם.

    רונן

  111. אוסנת הגב נובמבר 26, 2020 בשעה 6:59 am

    היי יונית
    פעם ראשונה שאני מכינה אסאדו ועוד בתנור
    אז לא צריך בישול לפני?

  112. אפרת הגב נובמבר 27, 2020 בשעה 5:18 am

    היי , נראה מעולה!!!
    יכול להתאים גם לצלעות כבש?

  113. מאירה הגב דצמבר 24, 2020 בשעה 3:26 pm

    היי
    האם אפשר לוותר על כמה תבלינים שאין? כמו תבלין לכבש וגרגירי חרדל?
    זה ממש קריטי?

  114. טל הגב פברואר 20, 2021 בשעה 3:38 pm

    היי מה זה תבלין כבש שמופיע במתכון?

    • דבי פדר הגב אפריל 30, 2021 בשעה 6:33 am

      יונית שלום.
      יש לי גוש של אסדו על עצם ואין לי איך לסגור במחבת.
      זה קריטי?

  115. נטלי הגב יולי 1, 2021 בשעה 10:08 am

    שלום וברכה.
    נראה מצוין.
    יש לי חתיכה אחת שלמה של צלעות עגל.
    האם להכניסה כך לתנור, או שאני חייבת לפרוס לפרוסות טרם אכניס לתנור?
    ואם כן, איך פורסים, קודם לחלוט כדי שיהיה רך?

  116. ליאת הגב אוקטובר 7, 2021 בשעה 12:42 pm

    מה אפשר לשים במקום תבלין כבש?

  117. חני הגב אוקטובר 25, 2021 בשעה 4:47 pm

    היי יקירה, רוצה להכין עם אוסובוקו ולא עם אסאדו. אותו הזמן בתנור?

  118. דנה גרוס הגב דצמבר 15, 2021 בשעה 1:56 pm

    אחד המתכונים הטובים שהכנתי! עקבתי אחרי ההוראות צעד-צעד ויצא – פצצה! תודה רבה!

  119. אילנית הגב דצמבר 21, 2021 בשעה 10:32 am

    הי תודה על המתכון
    אין נוזלים?
    בקדירה

  120. מיטל הגב אפריל 17, 2022 בשעה 6:06 am

    הכנתי את המנה הזו אינספור פעמים, והיא ת מ י ד עוקפת את כל האחרות! פשוט ליגה אחרת.
    יונית, תודה רבה!!!!

  121. מרגלית הגב מאי 5, 2022 בשעה 9:23 pm

    יונית יקרה, פעם ראשונה כותבת לך, אני מאד אוהבת את המתכונים שלך, כולם מושלמים וטעימים….
    אוהבת את הכתיבה שלך. את מקסימה!! שאלה, יש לי פרוסות בקר מספר 4. האם זה ילך עם המתכון הזה? אשמח לתשובתך

    • יונית צוקרמן הגב מאי 6, 2022 בשעה 4:40 am

      זה נתחים שצריכים המון זמן יותר מהאסאדו גם שחותכים אותם לקוביות
      פשוט להכין ולהוסיף זמן עד שזה מתרכך

השארת תגובה

ביטול

קצת עליי

קוראים לי יונית סולטן צוקרמן וגדלתי בבית מרוקאי אותנטי עם המון בישולים ואהבה גדולה למטבח.

אמא שלי היא בשלנית בחסד עליון וסבתא סולטנה ז"ל הייתה טבחית מפורסמת באוג'דה במרוקו. סבתא שמרה מתכונים בסוד רק למשפחה ואמא תמיד לימדה באהבה...

פרסומת
מלכת המטבח – הספר!
עשו לי לייק בפייסבוק
חיפוש מתכונים
קטגוריות מתכונים
המתכונים הכי פופולריים
  • טבחה כמוניה שעועית ובשר טבחה כמוניה שעועית ובשר את המתכון של היום למדתי מאסתר ממושב זיתן חמותי ה...
  • סלט אבוקדו סלט אבוקדו את הסלט הזה הכנתי עוד שהייתי ילדה בת עשר. למדתי...
  • עוגת שמרים שוקולד בטעם של פעם עוגת שמרים שוקולד בטעם של פעם עוגת שמרים במילוי קלאסי, מילוי של סבתא שלי, סבתא שלכם...
  • צ'יפס מתנפח אבונפחא צ’יפס מתנפח אבונפחא בשנות העשרים שלי הייתי נוסעת עם חברות לשוק בצלאל למצוא...
  • עוגת אגוזים שוקולד וקוקוס של אמא עוגת אגוזים שוקולד וקוקוס של אמא אני לא יודעת מה אתכם...אבל בחורף אני מתה על עוגות בחושו...
מתכונים חדשים

טבחה כמוניה שעועית ובשר

סלט אבוקדו

צ’יפס מתנפח אבונפחא

סלט ביצים הכי טעים שיש

עוגת שוקולד מושלמת לגן

רשתות חברתיות
  • Facebook
  • Google+
  • Pinterest
  • Instagram
הצטרפו לאינסטגרם של יונית צוקרמן
תחזוקת האתר ע״י כפיר בקיש בניית אתרים
Translate
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסט
  • הקטן טקסט
  • גווני אפור
  • ניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכה
  • רקע בהיר
  • הדגשת קישורים
  • פונט קריא
  • איפוס