אם אתם מאלה שמכורים לשניצלים וקשה לכם בחג שבועות שאין מנה של עוף.
אז יש לי בשבילכם מנה שהיא שוס!!!
אתם לא תאמינו כמה זה טעים כמה זה פריך ואיך אתם מוצאים את עצמכם ברביולי החמישי בלי שהגשתם חחחחחח
נו מה אני אעשה ?זה היה טעים לי חחחח
בקיצור קחו אזהרה תטעמו דקה לפני שאתם מגישים כי אתם עלולים לזלול כמוני ארבע חמש שש חחח
אני השתמשתי ברביולי של פסטה ריקו אני מאד אוהבת את המוצרים שלהם.
את המוצרים הכרתי לפני שנתיים שבן של חברים עבד שם והוא הביא לי להתנסות ומאז התאהבתי.
ואז הוא סיפר לי שהמון בתי קפה ומסעדות בישראל קונים מהם ואחרי שטעמתי הבנתי למה?!
טוב אז בלי חפירות כי זה מתכון קל .
צמחוניים יעופו על זה תזכרו שהם יבקשו את המתכון הזה כל זמן כי זה טעים טעים טעים
אז שנתחיל ?
חומרים :
שקית רביולי במילוי גבינות פסטה ריקו
לבלילה :
3/4 כוס קמח
3 ביצים גדולות
כף גדושה מיונז
חצי כפית חרדל
חצי כפית אבקת שום
חצי כפית מלח
רבע כפית פלפל
ציפוי:
כוס וחצי פירורי לחם,רבע/חצי כפית מלח
50 גרם גבינת פרמג'ן(לא חובה)
הגשה:
קרם פרש
אופן ההכנה :
קלי קלות אמרתי ? כן כן אמרתי
שמים בסיר עם מים רותחים כפית מלח וכפית שמן ומביאים לרתיחה נוספת זה לוקח דקה שתיים.אח"כ מכניסים את הרבילוי גבינה ותוך דקה שתיים כאשר הם מתחילים לצוף מוציאים אותם למסננת .
מערבבים את חומרי הבלילה למסה אחידה.הבלילה היא חובה כי היא חלק מהמעטפת והקריספיות של הרביולי והיא זו שנותנת את הטעם
אחכ טובלים בפירורי הלחם
אני ממליצה להוסיף לפירורי הלחם רבע כפית מלח וגבינת פרמג'ן שמוסיף טעם וגוון אבל לא חובה. ומטגנים בשמן חם עד הזהבה משני הצדדים.
מוציאים טועמים מתעלפים ואומרים יוווו היא צדקה זה טעיםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם
****פרסום בשיתוף פסטה ריקו
עשיתי את זה היום ויצא ממש טוב וטעים תודה אין על המתכונים שלך