הכל התחיל שהמתבגרת שלי יצאה למסעדה ואחת החברות שלה הזמינה מנת פסטה רוזה…. ואז למחרת הבוקר קיבלתי דיווח של מה הן אכלו ומה הן הזמינו כאילו מה אני אגיד לכם?המידע והחדשות הכי הכי
אבל שאת אמא למתבגרת חשוב מאד להקשיב עד לרגע שהפיוז המרוקאי עולה לך
אה זה לא טיפ הקטע עם הפיוז זה פשוט קרה חחחח
אע רגע מה קרה ?
המתבגרת שלי שאלה אותי אם אני יודעת להכין פסטה רוזה?!ולמה אף פעם לא הכנתי
עלאק אף פעם לא הכנתי
למלך מרוקו הגשתי פעם פסטה רוזה זה מתכון של סבא מאיר חחחחחחח היא צחקה ואמרה לי נו אמא באמת למה?
אמרתי לה שהיית קטנה הייתי מכינה המון את פשוט לא זוכרת חחחחח
מפה לשם חובת ההוכחה הייתה עליי והנה גם לכם אני מראה ומגלה את מנת הפסטה רוזה שלי שהיא הכי טעימה בזכות הטוויסט הקטן שנלמד בהמשך
חומרים:
חבילה פסטה 500 גרם
50 גרם חמאה
2 שיני שום כתושות או כפית שטוחה שום כתוש
2 שמנת לבישול 15% של השף הלבן
קופסא עגבניות מרוסקות איכותית !!!
כפית סוכר כפית מלח כפית תערובת תבלין פילדלפיה רבע כפית פלפל
קישוט:
100 גרם פרמג׳יאנו רג׳יאנו/פרמג'ן
חצי כוס עלי בזילקום ללא גבעול
חופן זיתים שחורים
אופן ההכנה:
שמים בסיר עמוק 7 ליטר מים כף מלח וכף שמן ומביאים לרתיחה
ברתיחה מוסיפים את הפסטה ומבשלים לפי הוראות היצרן
מסננים את הפסטה
באותו סיר לא שוטפים
שמים 50 גרם חמאה שום כתוש ומערבבים מוסיפים עגבניות מרוסקות
2 שמנת לבישול ומביאים לרתיחה
ברתיחה מוסיפים את התבלינים והמלח מערבבים מבשלים הכל 2-3 דק
הערות קטנות וחשובות:
לגבי תבלין הפילדפיה זה הטוויסט והוא מתבל את הרוטב ומקפיץ אותו כמה דרגות .בבקשה תקנו תערובת איכותית מחנות תבלינים טובה!
לגבי הסוכר אם קונים עגבניות איכותיות תוצרת איטליה אפשר לוותר על הסוכר
לגבי השמנת :
אפשר גם 38 זה הולך נפלא עם אחוזי שומן גבוהים חח
חזרה למתכון :
מוסיפים את הפסטה המסוננת.מערבבים הכל ביחד
מוסיפים עלי בזילקום וחופן זיתים שחורים(לא חובה זיתים אבל מוסיף גוון מעולה לטעם )
מפזרים מעל פתיתי גבינת פרמג׳יאנו רג׳יאנו או פרמג'ן
מגישים ומתעלפים
פרסום בשיתוף תנובה
מה כמות העגבניות המרוסקות ? קופסה גדולה או קטנה ?
אלופה!!!! עפו על זה אצלי בבית
מחכה למתכונים שלך כל פעם מחדש
היי מה הגודל של הקופסאת עגבניות
פשוט מתכון אליפות !
הילדים שלי התעלפו על הספגטי
כל מתכון שלך שאני מכינה זו הצלחה מבטיחה .