יונית צוקרמן מלכת המטבח
  • שבתות וחגים
    • אוכל מסורתי
    • חנוכה
    • ט”ו בשבט
    • יום האהבה
    • יום העצמאות
    • יום כיפור
    • ל”ג בעומר
    • מימונה
    • סוכות
    • פורים
    • פסח
    • ראש השנה
    • שבועות
  • סלטים
    • חמוצים וכבושים
    • סלטים חיים
    • סלטים מבושלים
    • ממרחים ורטבים
  • מנות עיקריות
    • בשר
    • דגים
    • עוף
    • קציצות
  • תוספות
    • אורז
    • ירקות
    • פסטה
    • תפוחי אדמה
    • מרקים
  • בצקים
    • בצק עלים
    • חלות ולחמניות
    • פיצות ופוקאצ’ות
    • מוקפצים וחברים
    • קישים
    • פיתות
  • עוגות
    • עוגות בחושות
    • עוגות גבינה
    • עוגות השנה שלי
    • עוגות ימי הולדת
    • עוגות ללא גלוטן
    • עוגות שוקולד
    • עוגות שמרים
    • עוגות ביסקוויטים
  • עוגיות
    • עוגיות מכל העדות
    • עוגיות מלוחות
    • עוגיות מתוקות ליד הקפה
  • קינוחים
    • קינוחים ב-5 דקות
    • קינוחים בכוס
    • קינוחים פרווה
  • הספר!
  • שבתות וחגים
    • אוכל מסורתי
    • חנוכה
    • ט”ו בשבט
    • יום האהבה
    • יום העצמאות
    • יום כיפור
    • ל”ג בעומר
    • מימונה
    • סוכות
    • פורים
    • פסח
    • ראש השנה
    • שבועות
  • סלטים
    • חמוצים וכבושים
    • סלטים חיים
    • סלטים מבושלים
    • ממרחים ורטבים
  • מנות עיקריות
    • בשר
    • דגים
    • עוף
    • קציצות
  • תוספות
    • אורז
    • ירקות
    • פסטה
    • תפוחי אדמה
    • מרקים
  • בצקים
    • בצק עלים
    • חלות ולחמניות
    • פיצות ופוקאצ’ות
    • מוקפצים וחברים
    • קישים
    • פיתות
  • עוגות
    • עוגות בחושות
    • עוגות גבינה
    • עוגות השנה שלי
    • עוגות ימי הולדת
    • עוגות ללא גלוטן
    • עוגות שוקולד
    • עוגות שמרים
    • עוגות ביסקוויטים
  • עוגיות
    • עוגיות מכל העדות
    • עוגיות מלוחות
    • עוגיות מתוקות ליד הקפה
  • קינוחים
    • קינוחים ב-5 דקות
    • קינוחים בכוס
    • קינוחים פרווה
  • הספר!
פוסטים חדשים
  • קוביות בשר עם פטריות
  • פיתה תרד חלומית
  • החומוס של סבתא סולטנה
  • כרובית בתנור ברוטב סודי
  • עוגת לימון עם קוקוס ושקדים
  • פוקאצ’ה סביח
  • כדורי תפוא וגבינות מהסרטים
  • הטבית שלי
  • מסקוצ’ה שוקולד
  • עוגיות מכונה
דף הבית » בייגלה חם
יונית צוקרמן מלכת המטבח
  • שבתות וחגים
    • אוכל מסורתי
    • חנוכה
    • ט”ו בשבט
    • יום האהבה
    • יום העצמאות
    • יום כיפור
    • ל”ג בעומר
    • מימונה
    • סוכות
    • פורים
    • פסח
    • ראש השנה
    • שבועות
  • סלטים
    • חמוצים וכבושים
    • סלטים חיים
    • סלטים מבושלים
    • ממרחים ורטבים
  • מנות עיקריות
    • בשר
    • דגים
    • עוף
    • קציצות
  • תוספות
    • אורז
    • ירקות
    • פסטה
    • תפוחי אדמה
    • מרקים
  • בצקים
    • בצק עלים
    • חלות ולחמניות
    • פיצות ופוקאצ’ות
    • מוקפצים וחברים
    • קישים
    • פיתות
  • עוגות
    • עוגות בחושות
    • עוגות גבינה
    • עוגות השנה שלי
    • עוגות ימי הולדת
    • עוגות ללא גלוטן
    • עוגות שוקולד
    • עוגות שמרים
    • עוגות ביסקוויטים
  • עוגיות
    • עוגיות מכל העדות
    • עוגיות מלוחות
    • עוגיות מתוקות ליד הקפה
  • קינוחים
    • קינוחים ב-5 דקות
    • קינוחים בכוס
    • קינוחים פרווה
  • הספר!
  • שבתות וחגים
    • אוכל מסורתי
    • חנוכה
    • ט”ו בשבט
    • יום האהבה
    • יום העצמאות
    • יום כיפור
    • ל”ג בעומר
    • מימונה
    • סוכות
    • פורים
    • פסח
    • ראש השנה
    • שבועות
  • סלטים
    • חמוצים וכבושים
    • סלטים חיים
    • סלטים מבושלים
    • ממרחים ורטבים
  • מנות עיקריות
    • בשר
    • דגים
    • עוף
    • קציצות
  • תוספות
    • אורז
    • ירקות
    • פסטה
    • תפוחי אדמה
    • מרקים
  • בצקים
    • בצק עלים
    • חלות ולחמניות
    • פיצות ופוקאצ’ות
    • מוקפצים וחברים
    • קישים
    • פיתות
  • עוגות
    • עוגות בחושות
    • עוגות גבינה
    • עוגות השנה שלי
    • עוגות ימי הולדת
    • עוגות ללא גלוטן
    • עוגות שוקולד
    • עוגות שמרים
    • עוגות ביסקוויטים
  • עוגיות
    • עוגיות מכל העדות
    • עוגיות מלוחות
    • עוגיות מתוקות ליד הקפה
  • קינוחים
    • קינוחים ב-5 דקות
    • קינוחים בכוס
    • קינוחים פרווה
  • הספר!
בייגלה חם

בייגלה חם

יונית צוקרמן יוני 5, 2018 31 תגובות

בייגלה חם תרצו או לא הוא כבר חלק מהישראליות שלנו.

אין פעם אחת שאני ביפו ואני לא עוצרת וקונה כמה לבית.

ואין פעם אחת שמישהו נוסע לרומניה ואני לא שולחת לו לוואצאפ תמונה של הבייגלה הרומני ואומרת חובה !!!הבייגלה ברומניה הכי טעים בעולםםםםםם.

ומי שמכיר אותי טוב,יודע שהחולשה שלי זה בייגלה חם קראנצי מבחוץ ורך מבפנים שכל ביס שלו את עפה לחלל וחוזרת…..

https://www.yonit-tzukerman.co.il/wp-content/uploads/2018/06/VID_21410223_051201_985.mp4

אז בלי הרבה חפירות היום רק אציין שזה לא קשה להכנה.

הכנת הבצק לוקחת דקה,הלישה עשר דקות אבל זה לא אתם לשים אז תרגעו?התתפחה חצי שעה.ההכנה בפועל של הבייגלה הכוונה לצורות זה רבע שעה ועוד אפיה שזה עניין של כמה דקות לכל מגש??

בקיצור שווה להכין !שווה להפתיע והכי טעים בבית. מקילו יוצא 16 בייגלה יפים אפשר גם 18.

https://www.yonit-tzukerman.co.il/wp-content/uploads/2018/06/VID_20760104_104432_800.mp4

ואגב זה אחלה רעיון לבית חם /ערב גיבוש/יום הולדת מקורית.

טוב אני שותקת….עלאק לא חופרת היום ?????

אז שנתחיל???

חומרים:

קילו קמח.

2 כפות שמרים יבשים

5 כפות סוכר

2 וחצי כוסות מידה של מים

חצי כוס שמן.

כף מלח.

חומרים לטבילת הבייגלה:

סיר קוטר 26.

2 ליטר מים

2 כפות גדושות  סודה לשתייה

רבע כוס סילאן.

קישוט:

שומשום,מלח גס,גרעיני חמניה וכד….

אופן ההכנה :

את הקמח אנחנו שמים בקערה איתו את השמרים ואת הסוכר המים והשמן ומתחילים ללוש או לערבל בעזרת וו לישה עד שמתגבש לנו גוש בצק.אז שמים כף מלח.ונותנים לבצק להמשיך להתערבל 7 דקות על השעון.

אחרי 7 דקות לכסות במגבת ולהתפיח חצי שעה.

עשר דק לסיום ההתפחה לוקחים סיר שמים בו 8וחצי  כוסות מידה של מים או 2 ליטר.2 כפות סודה לשתייה רבע עד חצי כוס סילאן זה הצבע של הבייגלה .ומערבבים ומביאים לרתיחה ברתיחה מורידים את הלהבה לאש נמוכה ומחכים לבייגלה שיכנס למים למשך 40 שניות.

מטרת ההכנסה היא ליצור קרום שיתן את הקראנציות והתפחה סופית של הצורה.אגב הצורה שתיצא אחרי הטבילה  ככה היא תיהיה אחרי אפיה.מטרת הסילאן היא להעניק את האחידות של הצבע של הבייגלה.ואת הצבע עצמו.

אז אחרי חצי שעה של התפחה קצרה.זה בייגלה לא לחמניה או לחם אין צורך היותר התפחה.יותר התפחה תיתן לכם כבר בייגלה לחמניה.אז שימו לב בבקשה.אז אחרי ההתפחה  לקרוץ 16 כדורים. אפשר 18 אתם בוחרים את העובי והמידה של הבייגלה.

לפתוח כל כדור לנחש באורך מטר וקצת…

https://www.yonit-tzukerman.co.il/wp-content/uploads/2018/06/VID_20861107_213835_379.mp4

לגלגל לצורת לב.את הקצוות לקשור ולהדק לצדדים.

יש סרטון לא לדאוג. לטבול במיד ועם כף רחבה  מחוררת להוציא ולהניח בתבנית.

https://www.yonit-tzukerman.co.il/wp-content/uploads/2018/06/VID_20900529_064324_266.mp4

להבריש במים וסילאן ולקשט(אפשר גם בביצה /תה חזק עם סילאן). להניח על תבנית עם נייר אפיה טיפה משומנת.

https://www.yonit-tzukerman.co.il/wp-content/uploads/2018/06/VID_20930101_025141_096.mp4

לאפות בתנור חם 210 מעלות עד הזהבה.

https://www.yonit-tzukerman.co.il/wp-content/uploads/2018/06/VID_20760104_104432_800.mp4

להוציא להמתין שזה מתקרר  קצת כי רק אז זה יצא מהנייר אפיה.אם תנסו שזה חם תמצאו את הבייגלה דבוק ואז הוא עלל להיקרע.

אני מבינה שבא לכם לטעום ואיך יצא…קצת סבלנות.

להגיש לצד זעתר טיפה מלח גס.

לתייג אותי ולתת לי לשמוח שעוד מתכון שלי מיושם.

אוהבת אתכם מלא♡♡♡♡ ומי שלא עוקב אחרי באינסטה מפסיד חחחח yoniy_z.

 

 

לחץ כאן להדפסה
בייגלה מתכון לבייגלה בייגלה חם בייגלה רומני בייגלה ביתי

אודות המחבר

יונית צוקרמן להציג את כל הפוסטים של יונית צוקרמן


« פוסט קודם
פוסט הבא »

31 תגובות

  1. שולה ברדוגו הגב יוני 5, 2018 בשעה 7:00 pm

    אלופהההההה

  2. נעמה הגב יוני 6, 2018 בשעה 9:09 am

    רציתי להודות לך על מתכון צלי הבשר עשיתי והצלי יצא מוששששששלם בהכל הכל

  3. טלי הגב יוני 8, 2018 בשעה 4:46 pm

    יצא נפלא תודה על המתכון המוצלח

  4. מסינה יהודית הגב יוני 15, 2018 בשעה 1:23 pm

    הכנתי יצא מעולהההההה
    וטעים
    תודה תבורכי

  5. Tamar Cohen הגב ספטמבר 30, 2018 בשעה 7:08 am

    הבייגלה נראה ממש נפלא בטוח שבשמחה אכין בקרוב .
    אגב ביום חמישי האחרון הכנתי את הקציצות של סבתא סולטנה ופירסמתי בפייס בוק כמובן שתייגתי חבל חבל דלא ראית .
    בעכבותי הכינה חברה שגרה בלאס וואגס יצאוהלה נהדרות יותר משלי וזה מופיע אצלי .

  6. חלי פרייד הגב אוקטובר 1, 2018 בשעה 7:26 am

    היי יונית, חג שמח!!!

    אני רוצה להגין את הבייגלה המופלא שהכנת אבל..
    מה זה בדיוק כוס מידה למים שציינת? אפשרי תמונה? לא בטוחה שיש לי..

    תודה רבה ותמשיכי להיות קוסמת!

    • יונית צוקרמן הגב נובמבר 18, 2018 בשעה 6:01 pm

      כוס מידה שווה ערך לכוס חד פעמי שתייה חמה

  7. מיכאל הגב אוקטובר 1, 2018 בשעה 9:46 am

    הי, תודה על המתכון. האם ניתן להכין גם חצי כמות ? להכין ולהקפיא? קמח מלא או כוסמין זה אותם יחסים? תודה על המענה

    • יונית צוקרמן הגב נובמבר 18, 2018 בשעה 6:02 pm

      כן ,
      קמח כוסמין ממליצה ובאותו יחס

  8. חנה הגב אוקטובר 16, 2018 בשעה 8:13 am

    יונה אפשר דבש במקום סילאן? ?

    • יונית צוקרמן הגב נובמבר 18, 2018 בשעה 5:17 pm

      כן

    • אתי הגב אפריל 21, 2020 בשעה 7:50 pm

      בכל פעם שאני מחפשת מתכון מנצח ….בסופו הכי מנצח הכי טעים הם המתכונים שלך.
      תודה רבה

  9. אורנה הגב אוקטובר 20, 2018 בשעה 8:19 am

    יונית, המתכון נהדר וקל להכנה. הכנתי אותו כבר פעמיים.

  10. מיכל הגב מרץ 15, 2019 בשעה 1:51 pm

    הי, חשבתי להכין את הבייגל למשלוח מנות עם גבינות ליד. האם הוא מתאים? זה בייגל רך?

    • יונית צוקרמן הגב מרץ 15, 2019 בשעה 6:44 pm

      בהחלט

      • מיכל הגב מרץ 16, 2019 בשעה 7:37 pm

        מעולה! תודה.
        הם יהיו טובים אם אכין אותם בתחילת השבוע, אקפיא מיד, ואחמם ביום המשלוחים?

  11. אנונימי הגב אפריל 7, 2019 בשעה 6:43 pm

    הבצק יצא דביק זה בסדר?

    • יונית צוקרמן הגב אפריל 8, 2019 בשעה 3:46 am

      אם דביק יותר מידי אז תוסיף קמח.קמח משתנה מחברה לחברה וסופח נוזלים בצורה אחרת.אין בעיה להוסיף טיפה קמח

  12. שני הגב אפריל 27, 2019 בשעה 2:00 pm

    מושלם!!! מכורה למתכון הזה!

    • שרית הגב אפריל 28, 2020 בשעה 7:57 am

      הי יונית
      לאחר שמכניסים למים צריך לתת עוד התפחה?

  13. איילת הגב מאי 6, 2019 בשעה 11:22 am

    היי, אפשר לוותר על הסודה? או לשים משהו אחר במקומה?

    • יונית צוקרמן הגב מאי 7, 2019 בשעה 2:55 am

      זה רק טבילה הסודה מנפח וגורם לקראנציות

  14. רוני הגב נובמבר 1, 2019 בשעה 1:06 pm

    מתכון מושלם!
    הכנתי חצי קילו ויצאו לי 16 בינוניים
    וטעים כל כך!!
    תודה על המתכון הוא מושלם

  15. רעות פרטוש הגב נובמבר 17, 2019 בשעה 5:21 am

    אין עליך יונית!!!!!
    אני מתה על המתכונים שלך!!!!לא מותרת עליהם…
    אתמול עשיתי את הביגל לא עבר 10 דק’ וחוסל
    אין עליך בעולם!!!

  16. נחמה הגב דצמבר 15, 2019 בשעה 5:05 pm

    המתכון נראה מצויין! כמה זמן אפיה?

  17. דליה הגב מרץ 24, 2020 בשעה 10:04 am

    היי יונית ,
    אני בדיוק הכנתי בצק לבייגל
    על איזה מצב אני אופה את הבייגל?

  18. חגית הגב מרץ 26, 2020 בשעה 6:46 pm

    וואוו, וואווו, וואוווו,,,, יצא פצצה!!! כל מתכון שלך אליפות!

  19. לייב רינת הגב אפריל 4, 2020 בשעה 12:55 pm

    כמה זמן אפיה?

  20. כרמל גל הגב אפריל 18, 2020 בשעה 5:45 pm

    מתכון מושלם!
    יוצא כל-כך טעים ועם ההסבר המעולה
    שלך אי אפשר לטעות.תודה

  21. עדי הגב מאי 21, 2020 בשעה 9:56 am

    יונית היקרה, את ממש מלכה! 2 שאלות בבקשה:
    1. האם ניתן להקפיא? ואם כן – באיזה שלה? לפני אפייה או אחרי?
    2. כשהוצאתי את הבייגל מהמים עם הדבש והסודה לשתייה, הבייגלים יצאו לי מאוד רטובים, וצורתם נהרסה. מה לדעתך יכולה להיות הבעיה אצלי?

    המון תודה!

  22. חיה הגב יולי 30, 2020 בשעה 1:50 pm

    קודם כל תודה רבה רבה על המתכונים וההסבר המפורט!!!!
    2 שאלות:
    האם זה יוצא ביגל מלוח?
    והאם אפשר לוותר על הקטע של הסילאן במים או שזה הכרחי?

השארת תגובה

ביטול

קצת עליי

קוראים לי יונית סולטן צוקרמן וגדלתי בבית מרוקאי אותנטי עם המון בישולים ואהבה גדולה למטבח.

אמא שלי היא בשלנית בחסד עליון וסבתא סולטנה ז"ל הייתה טבחית מפורסמת באוג'דה במרוקו. סבתא שמרה מתכונים בסוד רק למשפחה ואמא תמיד לימדה באהבה...

פרסומת
מלכת המטבח – הספר!
עשו לי לייק בפייסבוק
חיפוש מתכונים
קטגוריות מתכונים
המתכונים הכי פופולריים
  • קוביות בשר עם פטריות קוביות בשר עם פטריות הבת שלי אתמול אמרה לי אמאאאאא אי אפשר להפסיק לאכול איזה...
  • עוגת גבינה קלאסית עוגת גבינה קלאסית פוסט שלם שהוא למעשה מדריך לעוגת הגבינה הקלאסית, שיש לה...
  • עוגיות מכונה עוגיות מכונה העוגיות מכונה של אמא שלי הכי טעימות בעולם !!!! א...
  • פיתה תרד חלומית פיתה תרד חלומית השבוע לפני שנה הייתי באינסטנבול אהובתי . גוגל הז...
  • פחזניות במגוון טעמים פחזניות במגוון טעמים   לפעמיים יש תקופות שלא בא לי להכין עוגה בשבת. ...
מתכונים חדשים

קוביות בשר עם פטריות

פיתה תרד חלומית

החומוס של סבתא סולטנה

כרובית בתנור ברוטב סודי

עוגת לימון עם קוקוס ושקדים

רשתות חברתיות
  • Facebook
  • Google+
  • Pinterest
  • Instagram
הצטרפו לאינסטגרם של יונית צוקרמן
תחזוקת האתר ע״י כפיר בקיש בניית אתרים
Translate
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסט
  • הקטן טקסט
  • גווני אפור
  • ניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכה
  • רקע בהיר
  • הדגשת קישורים
  • פונט קריא
  • איפוס