יונית צוקרמן מלכת המטבח
  • שבתות וחגים
    • אוכל מסורתי
    • חנוכה
    • ט”ו בשבט
    • יום האהבה
    • יום העצמאות
    • יום כיפור
    • ל”ג בעומר
    • מימונה
    • סוכות
    • פורים
    • פסח
    • ראש השנה
    • שבועות
  • סלטים
    • חמוצים וכבושים
    • סלטים חיים
    • סלטים מבושלים
    • ממרחים ורטבים
  • מנות עיקריות
    • בשר
    • דגים
    • עוף
    • קציצות
  • תוספות
    • אורז
    • ירקות
    • פסטה
    • תפוחי אדמה
    • מרקים
  • בצקים
    • בצק עלים
    • חלות ולחמניות
    • פיצות ופוקאצ’ות
    • מוקפצים וחברים
    • קישים
    • פיתות
  • עוגות
    • עוגות בחושות
    • עוגות גבינה
    • עוגות השנה שלי
    • עוגות ימי הולדת
    • עוגות ללא גלוטן
    • עוגות שוקולד
    • עוגות שמרים
    • עוגות ביסקוויטים
  • עוגיות
    • עוגיות מכל העדות
    • עוגיות מלוחות
    • עוגיות מתוקות ליד הקפה
  • קינוחים
    • קינוחים ב-5 דקות
    • קינוחים בכוס
    • קינוחים פרווה
  • הספר!
  • שבתות וחגים
    • אוכל מסורתי
    • חנוכה
    • ט”ו בשבט
    • יום האהבה
    • יום העצמאות
    • יום כיפור
    • ל”ג בעומר
    • מימונה
    • סוכות
    • פורים
    • פסח
    • ראש השנה
    • שבועות
  • סלטים
    • חמוצים וכבושים
    • סלטים חיים
    • סלטים מבושלים
    • ממרחים ורטבים
  • מנות עיקריות
    • בשר
    • דגים
    • עוף
    • קציצות
  • תוספות
    • אורז
    • ירקות
    • פסטה
    • תפוחי אדמה
    • מרקים
  • בצקים
    • בצק עלים
    • חלות ולחמניות
    • פיצות ופוקאצ’ות
    • מוקפצים וחברים
    • קישים
    • פיתות
  • עוגות
    • עוגות בחושות
    • עוגות גבינה
    • עוגות השנה שלי
    • עוגות ימי הולדת
    • עוגות ללא גלוטן
    • עוגות שוקולד
    • עוגות שמרים
    • עוגות ביסקוויטים
  • עוגיות
    • עוגיות מכל העדות
    • עוגיות מלוחות
    • עוגיות מתוקות ליד הקפה
  • קינוחים
    • קינוחים ב-5 דקות
    • קינוחים בכוס
    • קינוחים פרווה
  • הספר!
פוסטים חדשים
  • פיתה תרד חלומית
  • החומוס של סבתא סולטנה
  • כרובית בתנור ברוטב סודי
  • עוגת לימון עם קוקוס ושקדים
  • פוקאצ’ה סביח
  • כדורי תפוא וגבינות מהסרטים
  • הטבית שלי
  • מסקוצ’ה שוקולד
  • עוגיות מכונה
  • קישואים עם עוף
דף הבית » קובה דלעת
יונית צוקרמן מלכת המטבח
  • שבתות וחגים
    • אוכל מסורתי
    • חנוכה
    • ט”ו בשבט
    • יום האהבה
    • יום העצמאות
    • יום כיפור
    • ל”ג בעומר
    • מימונה
    • סוכות
    • פורים
    • פסח
    • ראש השנה
    • שבועות
  • סלטים
    • חמוצים וכבושים
    • סלטים חיים
    • סלטים מבושלים
    • ממרחים ורטבים
  • מנות עיקריות
    • בשר
    • דגים
    • עוף
    • קציצות
  • תוספות
    • אורז
    • ירקות
    • פסטה
    • תפוחי אדמה
    • מרקים
  • בצקים
    • בצק עלים
    • חלות ולחמניות
    • פיצות ופוקאצ’ות
    • מוקפצים וחברים
    • קישים
    • פיתות
  • עוגות
    • עוגות בחושות
    • עוגות גבינה
    • עוגות השנה שלי
    • עוגות ימי הולדת
    • עוגות ללא גלוטן
    • עוגות שוקולד
    • עוגות שמרים
    • עוגות ביסקוויטים
  • עוגיות
    • עוגיות מכל העדות
    • עוגיות מלוחות
    • עוגיות מתוקות ליד הקפה
  • קינוחים
    • קינוחים ב-5 דקות
    • קינוחים בכוס
    • קינוחים פרווה
  • הספר!
  • שבתות וחגים
    • אוכל מסורתי
    • חנוכה
    • ט”ו בשבט
    • יום האהבה
    • יום העצמאות
    • יום כיפור
    • ל”ג בעומר
    • מימונה
    • סוכות
    • פורים
    • פסח
    • ראש השנה
    • שבועות
  • סלטים
    • חמוצים וכבושים
    • סלטים חיים
    • סלטים מבושלים
    • ממרחים ורטבים
  • מנות עיקריות
    • בשר
    • דגים
    • עוף
    • קציצות
  • תוספות
    • אורז
    • ירקות
    • פסטה
    • תפוחי אדמה
    • מרקים
  • בצקים
    • בצק עלים
    • חלות ולחמניות
    • פיצות ופוקאצ’ות
    • מוקפצים וחברים
    • קישים
    • פיתות
  • עוגות
    • עוגות בחושות
    • עוגות גבינה
    • עוגות השנה שלי
    • עוגות ימי הולדת
    • עוגות ללא גלוטן
    • עוגות שוקולד
    • עוגות שמרים
    • עוגות ביסקוויטים
  • עוגיות
    • עוגיות מכל העדות
    • עוגיות מלוחות
    • עוגיות מתוקות ליד הקפה
  • קינוחים
    • קינוחים ב-5 דקות
    • קינוחים בכוס
    • קינוחים פרווה
  • הספר!
קובה דלעת

קובה דלעת

יונית צוקרמן ספטמבר 6, 2017 46 תגובות

מדריך מלא צעד צעד להכנת קובה דלעת טעימה

לחץ כאן להדפסה

אין פעם אחת שאני לא מעלה את התמונה של הקובה דלעת שלי לאינסטגרם ואין ביקוש למתכון.

ואח”כ הביקוש ממשיך בפייסבוק כי באינסטגרם אני מעלה תמיד לפני .וכל פעם אני מצטערת מחדש שלא צילמתי שלבים ונתתי לאנשים מתכון.

וכל פעם שאני מכינה קובה דלעת ורוצה להעלות מתכון אני אומרת לעצמי אבל את לא עיראקית.

את עושה קובה דלעת מהראש שלך.מהטעמים והטכניקות שלמדת פה ושם וככה אני מתחבטת עם עצמי ושוב לא מצלמת ושוב בקשות….ואז אמרתי לעצמי.

יונית מי שמבשל את האוכל שלך מתחבר לטעמים שלך למה שלא תפנקי במתכון?אז את לא המקור.הכי חשוב שזה טעים !

וזה אכן טעים,אין אחד שלא אכל /טעם ולא אמר אליפות.

אני לא טעמתי מעולם קובה דלעת מקורית אצל כורדיה או עיראקית אבל אני יודעת שבאוכל אין חוקים הגבול הוא השמיים.

רק באוכל של אמא שלי יש חוקים חחחחחח yyyyyy אם אני משנה גרם אחד או תבלין אחד.ישר הבנות שלי אומרות לא טעים.אבל אתם יודעים למה?כי זיכרון ילדות אי אפשר לשכוח הטעם בפה והבנות שלי עשו מספיק שבתות אצל סבתא רחל בכדי לשכוח את הטעמים.

טוב מה אני חופרת בחייאת?יש מלא עבודה??

מתחילים!

מעטפת:

2 כוסות סולת +כף סולת

חצי כפית מלח

כפית שמן

כוס מים (אותה כוס שהשתמשנו לסולת)

מילוי:

2 בצלים

חצי קילו בשר מס 2 טחון גס

מלח,פלפל,פפריקה,כורכום,בהרט עיראקי.

מרק

2 בצלים

2 ענפי סלרי קצוצים כולל הענפים

קילו קוביות דלעת חתוכות

קופסא עגבניות חתוכות

רסק קטן.

מים.

מלח פלפל פפריקה וטיפה סוכר מרק עוף.

אופן ההכנה :

את הקובות אני ממליצה להכין יום אחד בשקט.להכפיל את הכמות ולהכין בקופסא ולהקפיא.ולזרוק למרק וזה מוכן לכם תמיד חצי שעה 40 דקות.

אם מכינים הכל מהקובות כולל המרק לוקח בערך שעה ורבע עד שהסיר מוכן.

תחילה קלפו את הבצלים.

2 מהם קצצו קטן שימו 2 כפות שמן על מחבת ותתחילו להזהיב .

בזמן הזה שהם על הגז אני חותכת את הבצל לרבעים קטנים שמה בסיר ומתחילה להזהיב.

כן מחבת וסיר על הגז לא לפחד אנחנו רוצים לחסוך בזמן 🙂

את הבצל במחבת אני רוצה להביא להזהבה וזהו.ברגע שהוא מזהיב אני מוסיפה אותו לבשר החי.שמה כפית גדושה מלח חצי כפית פלפל שחור כפית בהרט עיראקי כפית פפרעקה ורבע כפית כורעום וכפית שמן ומערבבת הכל לעיסה אחידה.

למי שקשה שתעשה כל שלב בהתחלה יקח לה שעה וחצי  או טיפה יותר אבל יהיה לה סיר מהאגדות.

חותכים את הסלרי ומוסיפים לסיר המרק ומטגנים ביחד עם הבצל.אם הבצל במרק התחיל להזהיב זה הזמן להוסיף את קופסאת העגבניות.אני מאד ממליצה על הקופסא הזו עגבניות מאיטליה תברכו אותי אחרי שתלמדו להשתמש בה.

אני מערבבת וממשיכה להוסיף את קופסאת הרסק העגבניות ואת התבלינים.כף פפריקה כף מלח כף אבקת מרק חצי 3/4 כפית פלפל  וכפית סוכר לאיזון חמיצות הרסק והעגבניות. מערבבת הכל היטב ומוסיפה מים עד 3/4 מגובה הסיר.סיר למרק כן ?! ? ומביאה לרתיחה.אפשר לשפוך מקומקום מים או מתמי 4.ואפשר מהברז.

כאשר הכל רותח יש קצף זה הזמן לנקות אותו.ועדיין לא מכניסים את הדלעת?

עכשיו תשאלו למה?כי דלעת מתבשלת מהר ואם אנחנו נשים את הדלעת ועד שנסיים לקבב את הקובות מה יקרה?כאשר נכניס את הקובות הדלעת כבר תיהינ רכה ועוד בישול של הקובות היא תיהיה כווץ.

אז את כל הקובות והדלעת אני מוסיפה יחד ומבשלת חצי שעה.

אם אתם הכנתם מראש קובות אז לזרוק אותם ואת הדלעת ולבשל חצי שעה את הסיר:-)

אופן הכנת הקובה :

לשים את כל מרכיבי הבצק ומכסים בשקית עשר דק.

למה?לתת לסולת לספוח את המים ולהפוך אותה לבצק קל ונוח לעבודה.חובה מנוחה עשר דק בתוך שקית!

אני הבשר אני מחלקת ל20 כדורים.

את הבצק גםמחלקים אבל לא לשכוח אחרי עשר דק מנוחה.

והיידה להתחיל לגלגל.פותחים כל חתיכת בצק.לוקחים כדור עוטפים וסוגרים.

מים זה סוד הקסם 🙂

כאשר נשאר לכם 5 קובות אחרונות לגלגל תעצרו.ותכניסו את קוביות הדלעת לסיר.

גמרתם לגלגל את הקובות.כל הכבוד.קחו כף ותפנו לכל קובה מקום בסיר ותזרקו.אחרי שכל הקובות נכנסו מעכשיו חצי שעה בישול על אש קטנה.

 

לערבב מידי פעם בעדינות של ידבק לתחתית.

ויש לכם סיר קובה מהאגדות.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

בהצלחה♡♡♡♡

 

 

לחץ כאן להדפסה

אודות המחבר

יונית צוקרמן להציג את כל הפוסטים של יונית צוקרמן


« פוסט קודם
פוסט הבא »

46 תגובות

  1. רינת הגב אוקטובר 8, 2017 בשעה 2:39 pm

    היי יונית אם אני רוצה להכין נאמר 250 גרם בשר בקר מה משתנה מבחינת המרכיבים?

    • יונית צוקרמן הגב אוקטובר 15, 2017 בשעה 3:57 am

      כמות המילוי קטנה

  2. ליהיא עמיר הגב אוקטובר 21, 2017 בשעה 9:00 am

    יונית אהלן
    אני עיראקית בת 43 רגילה כמובן לקובות של אמא שלי ומכינה בעצמי
    המתכון נקאה מעולה אנסה אותו בהקדם
    בכלל כל הבלוג שלך מקסים !!!
    מורגש כל כך שהכל נעשה באהבה עצומה ונתינה ללר גבול
    את מהממת !!!
    ליהיא עמיר

    • יונית צוקרמן הגב אוקטובר 28, 2017 בשעה 5:01 am

      מחכה לשמוע איך יצאאאאאאאא

  3. שם *קרן הגב נובמבר 2, 2017 בשעה 9:23 am

    שלום
    רציתי לדעת כוס סולת את מתכוונת לכוס חד פעמית?
    תודה

  4. מורן הגב נובמבר 3, 2017 בשעה 6:15 am

    היי
    רציתי לשאול האם אפשר להשתמש בג’ריש במקום בסולת?

    • יונית צוקרמן הגב נובמבר 5, 2017 בשעה 9:26 am

      לא במקום אלא לשלב חצי חצי

  5. אוראל הגב דצמבר 15, 2017 בשעה 11:57 am

    היי יונית ניסיתי הרבה מתכונים של קובה
    עד שמצאתי את המתכון שלך הכנתי אותו פעם ראשונה ויצא טעיםם
    אבל שבאים לאכול את הקובה המעטפת מתפרקת מן הקציצה זה עדיין טעים אבל אני רוצה ךדעת מה
    עשיתי לא טוב שזה קרה כך שפעם הבאה יצא יותר טוב
    תודה

  6. חן הגב דצמבר 15, 2017 בשעה 8:00 pm

    למה את לא מטגנת את הבשר לפני??

  7. שרה הגב דצמבר 20, 2017 בשעה 8:33 am

    תודה יונית!! הכנו את זה אתמול בלילה. יצא פשוט פיצוץ. בעלי 2 אחים שלי ואני טרפנו את כל הסיר!!

  8. מאיה הגב ינואר 7, 2018 בשעה 12:12 pm

    הכנתי את הקובה יצא כל כך טעים רק מה – כל העטיפה של הסולת התפרקה מהבשר בזמן הבישול. למה זה קורה? הרטבתי את הסולת יותר מדי? פחות מדי?

  9. בת אל הגב פברואר 20, 2018 בשעה 5:24 pm

    היי,

    אני אוהבת לשים לימון במרק קובה, במקרה של המתכון הזה מתי וכמה לימון אצטרך להוסיף?

    עוד דבר, האם יכולה לוותר על העגבניות?

    תודה ❤️

    • יונית צוקרמן הגב מרץ 16, 2018 בשעה 3:14 am

      הרסק והעגבניות מעניקות חמיצות לדעתי מיותר לימין הוסיפי בסוף הרתיחה רבע כוס

  10. אנונימי הגב מאי 5, 2018 בשעה 9:19 am

    היה מצוין, היה קשה להכין את המעטפת עצמה. תודה.

    • יונית צוקרמן הגב מאי 8, 2018 בשעה 4:16 am

      עיניין של זמן .עם הזמן המיומנות תגיע וזה יהיה קל יותר

  11. לינדה הגב ספטמבר 5, 2018 בשעה 1:21 pm

    היי יונית, ראשית אני רוצה להחמיא לך על מתכונים מעולים תמידדד
    אני מכינה קובה באופן קבוע
    בפעמיים האחרונות הכנתי לפי המתכון שלך, הבצק היה נוח לעבודה ומעולה והקובה יצאה טעימה מאוד, הבעיה היא שהמעטפת נפתחת ומתפרקת מהקציצה , למה זה קורה?

    • יונית צוקרמן הגב נובמבר 18, 2018 בשעה 6:16 pm

      היא רכה מידי תוסיפי עוד קצת סולת עד שתקבלי בצק חזק. כל סולת שונה וסופחת מים אחרת

      • עיראקית הגב ספטמבר 19, 2019 בשעה 8:41 am

        מרק סוף הדרך ואני עיראקית וכל שבוע פעמיים קובה פעם ראשונה ניסיתי את המתכון שלך ויצא טעים ממש

  12. ג'יאן באסל הגב ספטמבר 14, 2018 בשעה 2:58 pm

    הכנתי היום ויצא מושששששששששלם ברמות
    פעם ראשונה בחיי מכינה
    תודה רבה יונית
    מתכון מדויק יצא אליפות ! תבורכי

  13. דבורה הגב אוקטובר 4, 2018 בשעה 6:23 pm

    הי יונית,
    המתכון מעולה!!! קיבלתי מלא מחמאות מבוכרים אורגינל 😉

    פעם ראשונה שהכנתי יצא מעולה, פעם שניה המילוי נשאר קציצה והמעטפת נשארה שלמה אבל לא התחברה עם הבשר (כאילו נשאר אויר בין הקציצה למעטפת)
    עשיתי משהו לא נכון??

    • יונית צוקרמן הגב נובמבר 18, 2018 בשעה 5:35 pm

      הבשר פשוט התכווץ בבישול הכל בסדר

  14. מעיין הגב אוקטובר 12, 2018 בשעה 10:52 am

    כל כך תודה יונית מדהימה ויקרה , על מלא מתכונים מדוייקים ומוצלחים להפליא שפשוט הופכים אותי לבשלנית על אמת

    • יונית צוקרמן הגב נובמבר 18, 2018 בשעה 5:25 pm

      באהבה}{ זה זכות

  15. גלית הגב נובמבר 17, 2018 בשעה 5:58 am

    הי הכנתי אתמול יצא מצוין טעים בצורה בלתי רגילה
    אבל המעטפת מתנתקת מהבשר כשבאים לאכול ראיתי שרשמו לך מס בנות ולא ענית להם את יודעת להגיד מה לא נעשה טוב שאדע לפעם הבאה
    תודה מראש

    • יונית צוקרמן הגב נובמבר 18, 2018 בשעה 2:15 pm

      מה הכוונה המעטפת מתנתקת? אם שמים בשר חי אז מה שוקרה בזמן הבישול הבצק מצטמק ואז זה לא דבוק כמו שזה היה בהתחלה. אם לא לא רוצה את זה אז תטגני את הבצל ואחכ את הבשר ותתבלני.בהצלחה

  16. דלית הגב נובמבר 22, 2018 בשעה 6:44 am

    היי יונית…אם הקפאתי את הקובות לא הבנתי…קודם להכניס אותן למרק ? ואחרי כמה זמן להכניס את הדלעת? אודה לעזרתך.

    • יונית צוקרמן הגב מרץ 7, 2019 בשעה 4:40 am

      קובה קפואה ישר זורקים למרק רותח ומבשלים עוד 4 דקות תוספת

  17. שרה הגב אפריל 9, 2019 בשעה 4:13 pm

    הפכת אותי מאשכנזיית געפילטע פיש, למלכת המטבח! פתאום מגלגלת קובות, בעלי נגנב! תודה לך

    • יונית צוקרמן הגב אפריל 20, 2019 בשעה 3:08 pm

      ישששששששששששש לכבוד לי ♡

  18. נועם הגב מאי 17, 2019 בשעה 8:07 am

    האם אפשר להוסיף בטטה וגזר

    • יונית צוקרמן הגב מאי 18, 2019 בשעה 12:38 pm

      בנחלט

  19. ספיר הגב מאי 20, 2019 בשעה 3:27 pm

    מתכון מושלם!!! המרק יוצא נדיר !
    אני בת 25 לא מהמנוסות באוכל ובעלי כבר אמר שזה הקובה הכי טוב שאכלללל (יש לציין שאמא שלו מרוקאית בשלנית מעולה) אז ככה שהוא כנראה באמת אהב.
    עוקבת אחרייך גם באינסטגרם את מדהימה כיף לצפות בך ורואים שהאוכל שלך טעים אפילו מבלי לטעום! ♥️

    • יונית צוקרמן הגב מאי 22, 2019 בשעה 2:50 am

      בעלך זכה האישה ננדרת ומקסימה כמוך….כל הכבוד♡

  20. סיגלית הגב מאי 31, 2019 בשעה 12:55 pm

    תשמעי יונית – פעם ראשונה עשיתי את בקובה..
    הרעיון עם השקית – מדהים!
    יצא מעולה.
    תודה רבה.

  21. שירלי הגב יוני 21, 2019 בשעה 3:11 pm

    יונית, אני מכינה את הקובה כבר כמה פעמים לפי המתכון שלך, פשוט אליפות!!!! טעים ביותר! תודה רבה!

  22. עדי הגב אוגוסט 8, 2019 בשעה 7:23 pm

    אליפות!!! פעם ראשונה אחרי מספר לא מבוטל של קובות מזעזעות יצא לי מדהים!!!! הסיר נטרף באותו רגע!!!! אלופה!!!!!!

  23. אודליה הגב נובמבר 26, 2019 בשעה 11:32 am

    היי יונית ,
    רציתי לדעת האם אפשר להוסיף את הקובות לסיר ישר מההקפאה , או שצריך להפשיר אותן קודם?

  24. טופז הגב דצמבר 4, 2019 בשעה 3:28 pm

    היי יונית הכוונה שלך לכוס חד פעמית בבצק ?

  25. איילת הגב ינואר 3, 2020 בשעה 11:59 am

    היי האם אפשר להשתמש בדלורית במקום דלעת?

  26. אתי הגב פברואר 21, 2020 בשעה 7:51 am

    היי יונית הכנתי את מרק הרובה דלעת שלך פעם ראשונה ויצא טעים מאוד קיבלתי הרבה מחמאות. גם הכנתי את רולדת כדורי שוקולד. טעים מאוד. תבורכי על מתכונים טעימים

  27. טליה הגב אפריל 25, 2020 בשעה 12:35 pm

    היי יונית,

    עושה נון סטופ את המתכונים שלך והכל יוצא תמיד מוצלח וטעים בטירוף.
    לעניין הקובות, עשיתי הכל בדיוק כמו במתכון אבל הקובות התפרקו לגמרי בזמן הבישול. יש לך מושג מה יכולה להיות הסיבה? שאלמד להבא.
    תודה

  28. טליה צור הגב מאי 8, 2020 בשעה 10:23 am

    היי יונית, הכנתי את המתכון של קובה דלעת ויצא מדהים, אני אהבתי ואני לא אוכלת בכלל מרקים, אהבתי הכול, העירקי שלי אהב מאוד, הילדים הזמינו לשבוע הבא קובה סלק… באופן אישי, הורדתי את הבהרט, כי אני לא מתה עליו ועדיין יצא ממש טעים.
    תודה… שבוע הבא.. קובה סלק

  29. נתי הדר הגב ספטמבר 4, 2020 בשעה 11:49 am

    מדהים קל ופשוט יצא ליגה אלופה אין עלייך

  30. ניר הגב נובמבר 26, 2020 בשעה 4:39 pm

    יצא פשוט מעולה
    את באמת מלכת המטבח!

  31. שרון קנטורוביץ הגב נובמבר 26, 2020 בשעה 5:40 pm

    מתכון מעולה, הכנתי טבעוני אבל מאוד עזר לי. תודה לך!

  32. אלי הגב דצמבר 17, 2020 בשעה 4:42 pm

    אם אני מכינה את המרק יום קודם, בלי הקובה, האם אני יכולה לשים את הדלעת או גם למחרת שאני שמה את הקובה?

השארת תגובה

ביטול

קצת עליי

קוראים לי יונית סולטן צוקרמן וגדלתי בבית מרוקאי אותנטי עם המון בישולים ואהבה גדולה למטבח.

אמא שלי היא בשלנית בחסד עליון וסבתא סולטנה ז"ל הייתה טבחית מפורסמת באוג'דה במרוקו. סבתא שמרה מתכונים בסוד רק למשפחה ואמא תמיד לימדה באהבה...

פרסומת
מלכת המטבח – הספר!
עשו לי לייק בפייסבוק
חיפוש מתכונים
קטגוריות מתכונים
המתכונים הכי פופולריים
  • עוגיות שושנים עוגיות שושנים העוגיה עם הקצף הלבן שבכל ביס מרגישים זיכרון ילדות...
  • פסטעוף פסטעוף את המתכון של היום אתם הולכים להכין עוד השבוע ! כן הש...
  • סופריטו צלי בשר סופריטו צלי בשר   יום רביעי בשעה עשר בלילה השליח מגיע ע...
  • עוגיות ריבה ממכרות עוגיות ריבה ממכרות   עכשיו !כן עכשיו. אפשר לנשום לרווחה. ...
  • הגרסה הכשרה לפסח לקציצות אבוחצירה הגרסה הכשרה לפסח לקציצות אבוחצירה הגרסה הכשרה לקציצות אבוחצירה
מתכונים חדשים

פיתה תרד חלומית

החומוס של סבתא סולטנה

כרובית בתנור ברוטב סודי

עוגת לימון עם קוקוס ושקדים

פוקאצ’ה סביח

רשתות חברתיות
  • Facebook
  • Google+
  • Pinterest
  • Instagram
הצטרפו לאינסטגרם של יונית צוקרמן
תחזוקת האתר ע״י כפיר בקיש בניית אתרים
Translate
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסט
  • הקטן טקסט
  • גווני אפור
  • ניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכה
  • רקע בהיר
  • הדגשת קישורים
  • פונט קריא
  • איפוס