יונית צוקרמן מלכת המטבח
  • שבתות וחגים
    • אוכל מסורתי
    • חנוכה
    • ט”ו בשבט
    • יום האהבה
    • יום העצמאות
    • יום כיפור
    • ל”ג בעומר
    • מימונה
    • סוכות
    • פורים
    • פסח
    • ראש השנה
    • שבועות
  • סלטים
    • חמוצים וכבושים
    • סלטים חיים
    • סלטים מבושלים
    • ממרחים ורטבים
  • מנות עיקריות
    • בשר
    • דגים
    • עוף
    • קציצות
  • תוספות
    • אורז
    • ירקות
    • פסטה
    • תפוחי אדמה
    • מרקים
  • בצקים
    • בצק עלים
    • חלות ולחמניות
    • פיצות ופוקאצ’ות
    • מוקפצים וחברים
    • קישים
    • פיתות
  • עוגות
    • עוגות בחושות
    • עוגות גבינה
    • עוגות השנה שלי
    • עוגות ימי הולדת
    • עוגות ללא גלוטן
    • עוגות שוקולד
    • עוגות שמרים
    • עוגות ביסקוויטים
  • עוגיות
    • עוגיות מכל העדות
    • עוגיות מלוחות
    • עוגיות מתוקות ליד הקפה
  • קינוחים
    • קינוחים ב-5 דקות
    • קינוחים בכוס
    • קינוחים פרווה
  • הספר!
  • שבתות וחגים
    • אוכל מסורתי
    • חנוכה
    • ט”ו בשבט
    • יום האהבה
    • יום העצמאות
    • יום כיפור
    • ל”ג בעומר
    • מימונה
    • סוכות
    • פורים
    • פסח
    • ראש השנה
    • שבועות
  • סלטים
    • חמוצים וכבושים
    • סלטים חיים
    • סלטים מבושלים
    • ממרחים ורטבים
  • מנות עיקריות
    • בשר
    • דגים
    • עוף
    • קציצות
  • תוספות
    • אורז
    • ירקות
    • פסטה
    • תפוחי אדמה
    • מרקים
  • בצקים
    • בצק עלים
    • חלות ולחמניות
    • פיצות ופוקאצ’ות
    • מוקפצים וחברים
    • קישים
    • פיתות
  • עוגות
    • עוגות בחושות
    • עוגות גבינה
    • עוגות השנה שלי
    • עוגות ימי הולדת
    • עוגות ללא גלוטן
    • עוגות שוקולד
    • עוגות שמרים
    • עוגות ביסקוויטים
  • עוגיות
    • עוגיות מכל העדות
    • עוגיות מלוחות
    • עוגיות מתוקות ליד הקפה
  • קינוחים
    • קינוחים ב-5 דקות
    • קינוחים בכוס
    • קינוחים פרווה
  • הספר!
פוסטים חדשים
  • המדריך המלא להמבורגר מושלם
  • המופלטה של סבתא אסתר
  • מצה מגולגלת בגבינות
  • קציצות פרסה של פסח
  • עוגת גבינה קלאסית לימונית
  • קציצות עוף מקורמלות
  • פסטה בלונז
  • קציצות דגים של אמא
  • פטאייר תרד
  • עוף במלח
דף הבית » סירות חצילים במילוי חצפ’ורי וחצילים
יונית צוקרמן מלכת המטבח
  • שבתות וחגים
    • אוכל מסורתי
    • חנוכה
    • ט”ו בשבט
    • יום האהבה
    • יום העצמאות
    • יום כיפור
    • ל”ג בעומר
    • מימונה
    • סוכות
    • פורים
    • פסח
    • ראש השנה
    • שבועות
  • סלטים
    • חמוצים וכבושים
    • סלטים חיים
    • סלטים מבושלים
    • ממרחים ורטבים
  • מנות עיקריות
    • בשר
    • דגים
    • עוף
    • קציצות
  • תוספות
    • אורז
    • ירקות
    • פסטה
    • תפוחי אדמה
    • מרקים
  • בצקים
    • בצק עלים
    • חלות ולחמניות
    • פיצות ופוקאצ’ות
    • מוקפצים וחברים
    • קישים
    • פיתות
  • עוגות
    • עוגות בחושות
    • עוגות גבינה
    • עוגות השנה שלי
    • עוגות ימי הולדת
    • עוגות ללא גלוטן
    • עוגות שוקולד
    • עוגות שמרים
    • עוגות ביסקוויטים
  • עוגיות
    • עוגיות מכל העדות
    • עוגיות מלוחות
    • עוגיות מתוקות ליד הקפה
  • קינוחים
    • קינוחים ב-5 דקות
    • קינוחים בכוס
    • קינוחים פרווה
  • הספר!
  • שבתות וחגים
    • אוכל מסורתי
    • חנוכה
    • ט”ו בשבט
    • יום האהבה
    • יום העצמאות
    • יום כיפור
    • ל”ג בעומר
    • מימונה
    • סוכות
    • פורים
    • פסח
    • ראש השנה
    • שבועות
  • סלטים
    • חמוצים וכבושים
    • סלטים חיים
    • סלטים מבושלים
    • ממרחים ורטבים
  • מנות עיקריות
    • בשר
    • דגים
    • עוף
    • קציצות
  • תוספות
    • אורז
    • ירקות
    • פסטה
    • תפוחי אדמה
    • מרקים
  • בצקים
    • בצק עלים
    • חלות ולחמניות
    • פיצות ופוקאצ’ות
    • מוקפצים וחברים
    • קישים
    • פיתות
  • עוגות
    • עוגות בחושות
    • עוגות גבינה
    • עוגות השנה שלי
    • עוגות ימי הולדת
    • עוגות ללא גלוטן
    • עוגות שוקולד
    • עוגות שמרים
    • עוגות ביסקוויטים
  • עוגיות
    • עוגיות מכל העדות
    • עוגיות מלוחות
    • עוגיות מתוקות ליד הקפה
  • קינוחים
    • קינוחים ב-5 דקות
    • קינוחים בכוס
    • קינוחים פרווה
  • הספר!
סירות חצילים במילוי חצפ’ורי וחצילים

סירות חצילים במילוי חצפ’ורי וחצילים

יונית צוקרמן אפריל 22, 2019 3 תגובות

היום קמתי במוד לחצ’פורי…אבל חג פסח…וזה יכול להיות בגדר חלום…

אבל אתם מכירים אותי ???קצת משוגעת מטבח מה שנקרא …הלו תהיו עדינים…אל תגידו הרבה…קצת אחשומה😂אתם בבלוג שלי חחחחחח

בקיצור אמרתי אם אין קמח יש חצילים🤪🤦‍♀️

מה לא ככה?!

רק ככה….אז הכנתי סירות חצילים עם המילוי של החצ’פורי…הוספתי לו חצילים…קצת פטרוזליה…קצת פתיתי נועם לקישוט….וקיבלתי חצ’פורי….ובסוף גם ביצה

כי נו מה?עד הסוף חחחח

בקיצור רבע שעה עבודה וזה שלכם…טעים בטירוף ולא משמין…יחסית חחחחח למה שאני מכינה.

טוב מה אני חופרת?חפרתי מספיק לחציל🙃😉

 

https://www.yonit-tzukerman.co.il/wp-content/uploads/2019/04/VID_173570312_122900_690.mp4

מתחילים !

חומרים :
4-3 חצילים
מילוי:
גבינת חמד 5 אחוז 250 גרם
גבינת כנען 500 גרם
300 גרם פתיתי עמק
3 ביצים מידה l
קישוט:
50 גרם פתיתי עמק
אופן ההכנה :
קלי קלות….נשבעת !
חוצים את החצילים ל2.מרוקנים את בטן החציל באמצעות כף גלידה או סכין

https://www.yonit-tzukerman.co.il/wp-content/uploads/2019/04/VID_173230524_050921_953.mp4

לא זורקים את מה שהוצאנו !מניחים בצד.
מפזרים בעדינות מלח פלפל מתיזים ספרי שמן ומכניסים לתנור גריל בחום של 210
את החצילים (מדף מס 2 )למשך עשר דקות.
בזמן הזה ….מטגנים עם קצת שמן את בשר החצילים שהוצאנו….מטגנים עד לריכוך וצבע זהוב של החצילים.

https://www.yonit-tzukerman.co.il/wp-content/uploads/2019/04/VID_173231013_110411_752.mp4

מפזרים מעל מעט מלח פלפל ואגוז מוסקט בערך רבע כפית מכל דבר.
בזמן הזה שמים בקערה את גבינת הכנען ,גבינת חמד ו300 גרם פתיתי עמק 3 ביצים.

https://www.yonit-tzukerman.co.il/wp-content/uploads/2019/04/VID_173240505_104636_816.mp4

אחכ מוסיפים את החצילים שטיגנו. ולסיום קצת פרטוזליה קצוצה.(לא חובה)
מערבבים הכל טוב טוב.

https://www.yonit-tzukerman.co.il/wp-content/uploads/2019/04/VID_173241010_062017_537.mp4

מוציאים את החצילים מהתנור….ובאמצעות כף ממלאים בנדיבות כל סירה.
מפזרים מעל פתיתי עמק לקישוט.
אופים בתנור טורבו 180 מעלות למשך 20-25 דקות.

https://www.yonit-tzukerman.co.il/wp-content/uploads/2019/04/VID_173271001_124408_932.mp4

בתאבון.

לחץ כאן להדפסה

אודות המחבר

יונית צוקרמן להציג את כל הפוסטים של יונית צוקרמן


« פוסט קודם
פוסט הבא »

3 תגובות

  1. יונית היקרה הגב אפריל 28, 2019 בשעה 2:41 pm

    את מהממת ומבשלת מדהים!! קצת צורם השבועות בצדיקים ובספרים שלהם.. לי בכל אופן זה לא נעים.

    • יונית צוקרמן הגב אפריל 28, 2019 בשעה 4:02 pm

      זה בהומור….אבל מכבדת ♡

  2. מוריה הגב אפריל 6, 2020 בשעה 3:36 pm

    יונית יקרה, ראשית תודה על מי שאת 🙂
    ושאלה קטנה, באיזה שלב מכניסים את הביצה לאפיה?

השארת תגובה

ביטול

קצת עליי

קוראים לי יונית סולטן צוקרמן וגדלתי בבית מרוקאי אותנטי עם המון בישולים ואהבה גדולה למטבח.

אמא שלי היא בשלנית בחסד עליון וסבתא סולטנה ז"ל הייתה טבחית מפורסמת באוג'דה במרוקו. סבתא שמרה מתכונים בסוד רק למשפחה ואמא תמיד לימדה באהבה...

פרסומת
מלכת המטבח – הספר!
עשו לי לייק בפייסבוק
חיפוש מתכונים
קטגוריות מתכונים
המתכונים הכי פופולריים
  • עוגת שמרים שוקולד בטעם של פעם עוגת שמרים שוקולד בטעם של פעם עוגת שמרים במילוי קלאסי, מילוי של סבתא שלי, סבתא שלכם...
  • אסאדו לתנור בקלי קלות אסאדו לתנור בקלי קלות אסאדן בתנור בקלי קלות !
  • כרוב ממולא כרוב ממולא כרוב ממולא זה אחד הדברים שאני אוהבת מילדות. פעם בחו...
  • קציצות אבוחצירה קציצות אבוחצירה המתכון הזה מעל 30 שנה, הוא קל מאד, לא דורש הרבה חומרים...
  • דג מרוקאי  מושלם דג מרוקאי מושלם יום שישי עבורי זה יום קצר הכל חייב להיות מוכן עוד ל...
מתכונים חדשים

המדריך המלא להמבורגר מושלם

המופלטה של סבתא אסתר

מצה מגולגלת בגבינות

קציצות פרסה של פסח

עוגת גבינה קלאסית לימונית

רשתות חברתיות
  • Facebook
  • Google+
  • Pinterest
  • Instagram
הצטרפו לאינסטגרם של יונית צוקרמן
תחזוקת האתר ע״י כפיר בקיש בניית אתרים
Translate
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסט
  • הקטן טקסט
  • גווני אפור
  • ניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכה
  • רקע בהיר
  • הדגשת קישורים
  • פונט קריא
  • איפוס