היום קמתי במוד לחצ'פורי…אבל חג פסח…וזה יכול להיות בגדר חלום…
אבל אתם מכירים אותי ???קצת משוגעת מטבח מה שנקרא …הלו תהיו עדינים…אל תגידו הרבה…קצת אחשומה?אתם בבלוג שלי חחחחחח
בקיצור אמרתי אם אין קמח יש חצילים??♀️
מה לא ככה?!
רק ככה….אז הכנתי סירות חצילים עם המילוי של החצ'פורי…הוספתי לו חצילים…קצת פטרוזליה…קצת פתיתי נועם לקישוט….וקיבלתי חצ'פורי….ובסוף גם ביצה
כי נו מה?עד הסוף חחחח
בקיצור רבע שעה עבודה וזה שלכם…טעים בטירוף ולא משמין…יחסית חחחחח למה שאני מכינה.
טוב מה אני חופרת?חפרתי מספיק לחציל??
מתחילים !
חומרים :
4-3 חצילים
מילוי:
גבינת חמד 5 אחוז 250 גרם
גבינת כנען 500 גרם
300 גרם פתיתי עמק
3 ביצים מידה l
קישוט:
50 גרם פתיתי עמק
אופן ההכנה :
קלי קלות….נשבעת !
חוצים את החצילים ל2.מרוקנים את בטן החציל באמצעות כף גלידה או סכין
לא זורקים את מה שהוצאנו !מניחים בצד.
מפזרים בעדינות מלח פלפל מתיזים ספרי שמן ומכניסים לתנור גריל בחום של 210
את החצילים (מדף מס 2 )למשך עשר דקות.
בזמן הזה ….מטגנים עם קצת שמן את בשר החצילים שהוצאנו….מטגנים עד לריכוך וצבע זהוב של החצילים.
מפזרים מעל מעט מלח פלפל ואגוז מוסקט בערך רבע כפית מכל דבר.
בזמן הזה שמים בקערה את גבינת הכנען ,גבינת חמד ו300 גרם פתיתי עמק 3 ביצים.
אחכ מוסיפים את החצילים שטיגנו. ולסיום קצת פרטוזליה קצוצה.(לא חובה)
מערבבים הכל טוב טוב.
מוציאים את החצילים מהתנור….ובאמצעות כף ממלאים בנדיבות כל סירה.
מפזרים מעל פתיתי עמק לקישוט.
אופים בתנור טורבו 180 מעלות למשך 20-25 דקות.
בתאבון.
את מהממת ומבשלת מדהים!! קצת צורם השבועות בצדיקים ובספרים שלהם.. לי בכל אופן זה לא נעים.
זה בהומור….אבל מכבדת ♡
יונית יקרה, ראשית תודה על מי שאת 🙂
ושאלה קטנה, באיזה שלב מכניסים את הביצה לאפיה?
היי יונית!!! את אחת המבשלות!!! אין עלייך! באמת מלכה!! תודה על רעיונות ומתכונים מושלמים!!