בכל אירוח חלבי היום יש טורטייה אבל טורטייה מסושי גבינות בציפוי פירורי פנקו אין !
השילוב של הגבינות שבחרתי יוצרים שילוב טעמים גועש, וטוויסט בעלילה זה הקְרִיסְפִיּוֹת של הפירורים של הפנקו שפשוט מזניקות אל אל את הטורטייה.
בקיצור מנה חובה בכל אירוח חלבי!
אני אגב תמיד מכינה מגש אנטי פסטי 🙂 כאשר אני מארחת בביתי….
אז מה זה על הדרך למרוח כמה טורטיות?! ואז לגלגל וטיפה לטבול בחמאה ופירורי פאנקו
אע?!
חחחח
חומרים :
לאנטיפסטי
2 קישואים פרוסים לאורכם
2 פלפלים אדומים חתוכים לרצועות
2 פלפלים כתומים חתוכים לרצועות
4 בצלים סגולים חתוכים לשמיניות
שמן זית , מלח , פלפל
לרול :
חבילה של טורטיות
גביע גבינת נפוליאון חלפיניו
1 כוס פתיתי בולגרית פיראוס
150 פירורי גבינת רוקפור
50 גרם פתיתי פרמזן
לציפוי
2 כוסות פנקו
2 כפות שמן
חצי כפית מלח גס
אופן ההכנה :
את הירקות פורסים לאורך, מזלפים מעל שמן זית בנדיבות,לפזר מעל פלפל שחור גרוס מלח גס .אפשר טיפה חומץ בלסמי ומכניסים לתנור גריל 210 מעלות.
או שאפשר לצלות על מחבת עם שמן. מקצר את הזמן אבל יותר משמין 🙂
לוקחים טורטיה , מורחים גבינת שמנת חלפיניו, מניחים מעל קישוא קלוי, פלפל אדום קלוי ובצל קלוי. או כל אנטיפסטי שאוהבים .
מפזרים מעל גבינות שגירדנו , ומתחילים לגלגל לרול.
אופן הגלגול נעשה על ידי כך שמניחים בקצה של הטורטיה את האנטיפסטי. סוגרים מ2 הצדדים ומגללים
מברישים חמאה מלוחה מומסת וטובלים בשבבי פנקו קלויים.
אופן הכנת הפנקו :
לערבב את כל חומרי הציפוי ולקלות כמה דקות בתנור חם 180 מעלות
להגשה פורסים ומגישים
לא הבנתי.. את פירורי הפנקו מכינים? או לקנות מוכן?
רשמת " אופן הכנת הפנקו…"
קונה פירור פנקו בצבע לבן ואופה אותם כמו בהוראות עד הזהבה