יונית צוקרמן מלכת המטבח
  • שבתות וחגים
    • אוכל מסורתי
    • חנוכה
    • ט”ו בשבט
    • יום האהבה
    • יום העצמאות
    • יום כיפור
    • ל”ג בעומר
    • מימונה
    • סוכות
    • פורים
    • פסח
    • ראש השנה
    • שבועות
  • סלטים
    • חמוצים וכבושים
    • סלטים חיים
    • סלטים מבושלים
    • ממרחים ורטבים
  • מנות עיקריות
    • בשר
    • דגים
    • עוף
    • קציצות
  • תוספות
    • אורז
    • ירקות
    • פסטה
    • תפוחי אדמה
    • מרקים
  • בצקים
    • בצק עלים
    • חלות ולחמניות
    • פיצות ופוקאצ’ות
    • מוקפצים וחברים
    • קישים
    • פיתות
  • עוגות
    • עוגות בחושות
    • עוגות גבינה
    • עוגות השנה שלי
    • עוגות ימי הולדת
    • עוגות ללא גלוטן
    • עוגות שוקולד
    • עוגות שמרים
    • עוגות ביסקוויטים
  • עוגיות
    • עוגיות מכל העדות
    • עוגיות מלוחות
    • עוגיות מתוקות ליד הקפה
  • קינוחים
    • קינוחים ב-5 דקות
    • קינוחים בכוס
    • קינוחים פרווה
  • הספר!
  • שבתות וחגים
    • אוכל מסורתי
    • חנוכה
    • ט”ו בשבט
    • יום האהבה
    • יום העצמאות
    • יום כיפור
    • ל”ג בעומר
    • מימונה
    • סוכות
    • פורים
    • פסח
    • ראש השנה
    • שבועות
  • סלטים
    • חמוצים וכבושים
    • סלטים חיים
    • סלטים מבושלים
    • ממרחים ורטבים
  • מנות עיקריות
    • בשר
    • דגים
    • עוף
    • קציצות
  • תוספות
    • אורז
    • ירקות
    • פסטה
    • תפוחי אדמה
    • מרקים
  • בצקים
    • בצק עלים
    • חלות ולחמניות
    • פיצות ופוקאצ’ות
    • מוקפצים וחברים
    • קישים
    • פיתות
  • עוגות
    • עוגות בחושות
    • עוגות גבינה
    • עוגות השנה שלי
    • עוגות ימי הולדת
    • עוגות ללא גלוטן
    • עוגות שוקולד
    • עוגות שמרים
    • עוגות ביסקוויטים
  • עוגיות
    • עוגיות מכל העדות
    • עוגיות מלוחות
    • עוגיות מתוקות ליד הקפה
  • קינוחים
    • קינוחים ב-5 דקות
    • קינוחים בכוס
    • קינוחים פרווה
  • הספר!
פוסטים חדשים
  • החומוס של סבתא סולטנה
  • כרובית בתנור ברוטב סודי
  • עוגת לימון עם קוקוס ושקדים
  • פוקאצ’ה סביח
  • כדורי תפוא וגבינות מהסרטים
  • הטבית שלי
  • מסקוצ’ה שוקולד
  • עוגיות מכונה
  • קישואים עם עוף
  • פרגית עם עצם בתנור
דף הבית » פסטעוף
יונית צוקרמן מלכת המטבח
  • שבתות וחגים
    • אוכל מסורתי
    • חנוכה
    • ט”ו בשבט
    • יום האהבה
    • יום העצמאות
    • יום כיפור
    • ל”ג בעומר
    • מימונה
    • סוכות
    • פורים
    • פסח
    • ראש השנה
    • שבועות
  • סלטים
    • חמוצים וכבושים
    • סלטים חיים
    • סלטים מבושלים
    • ממרחים ורטבים
  • מנות עיקריות
    • בשר
    • דגים
    • עוף
    • קציצות
  • תוספות
    • אורז
    • ירקות
    • פסטה
    • תפוחי אדמה
    • מרקים
  • בצקים
    • בצק עלים
    • חלות ולחמניות
    • פיצות ופוקאצ’ות
    • מוקפצים וחברים
    • קישים
    • פיתות
  • עוגות
    • עוגות בחושות
    • עוגות גבינה
    • עוגות השנה שלי
    • עוגות ימי הולדת
    • עוגות ללא גלוטן
    • עוגות שוקולד
    • עוגות שמרים
    • עוגות ביסקוויטים
  • עוגיות
    • עוגיות מכל העדות
    • עוגיות מלוחות
    • עוגיות מתוקות ליד הקפה
  • קינוחים
    • קינוחים ב-5 דקות
    • קינוחים בכוס
    • קינוחים פרווה
  • הספר!
  • שבתות וחגים
    • אוכל מסורתי
    • חנוכה
    • ט”ו בשבט
    • יום האהבה
    • יום העצמאות
    • יום כיפור
    • ל”ג בעומר
    • מימונה
    • סוכות
    • פורים
    • פסח
    • ראש השנה
    • שבועות
  • סלטים
    • חמוצים וכבושים
    • סלטים חיים
    • סלטים מבושלים
    • ממרחים ורטבים
  • מנות עיקריות
    • בשר
    • דגים
    • עוף
    • קציצות
  • תוספות
    • אורז
    • ירקות
    • פסטה
    • תפוחי אדמה
    • מרקים
  • בצקים
    • בצק עלים
    • חלות ולחמניות
    • פיצות ופוקאצ’ות
    • מוקפצים וחברים
    • קישים
    • פיתות
  • עוגות
    • עוגות בחושות
    • עוגות גבינה
    • עוגות השנה שלי
    • עוגות ימי הולדת
    • עוגות ללא גלוטן
    • עוגות שוקולד
    • עוגות שמרים
    • עוגות ביסקוויטים
  • עוגיות
    • עוגיות מכל העדות
    • עוגיות מלוחות
    • עוגיות מתוקות ליד הקפה
  • קינוחים
    • קינוחים ב-5 דקות
    • קינוחים בכוס
    • קינוחים פרווה
  • הספר!
פסטעוף

פסטעוף

יונית צוקרמן ינואר 10, 2018 21 תגובות

את המתכון של היום אתם הולכים להכין עוד השבוע !

כן השבוע !

נו……אתם חייבים?

כי עד שלא תכינו לא תבינו איזה טעים זה ?

ומה זה קל להכנה ושלא נדבר על זה שהיא גם מנה עיקרית וגם תוספת ????

והכי הכי…שבטעם זה מנה שמצד אחד מזכירה את התבשילים של אמא של הבית ומצד שני היא מודרנית עם טוויסט אסייאתי קליל שמעניק מתיקות וטיפה חריפות…..

כןןןןןןן בדיוק מה שאתם קוראים!

בשפה של המקצוענים זה סוג של פיוז’ן אצלי במרוקאית זה הפיוז נדלק והצלחתי להפתיע את הבנות שלי במנה טעימה שכבר הזמינו שאכין לשבת…

 

מעניין מתי ימאס להם או יותר נכון לי להכין להן חחחח

בקיצור חצי שעה זה שלכם.

שנתחיל ?!

חומרים :

חצי חבילה של פסטה  פרפרים של pasta_rummo (הכי טובה בקנויה)

3 סלסלאות פטריות טריות

2 בצלים גדולים או 3 בינוני

4 -5 חזה עוף פרוס חתוך לקוביות.

קונפלור

חצי כוס חד פעמי טריאקי

חצי כוס חד פעמי צ’לי מתוק חריף

פפריקה מלח כורכום פלפל שחור סוכר.

אופן ההכנה:

בכדי שלא נבזבז זמן וזה יהיה על השעון חצי שעה?נתחיל עם הפסטה !

ועכשיו תקשיבו לי טוב pasta_rummo ! זו אחת הפסטות הטעימות שיש.תאמינו לי שבדקתי טוב מאד את הנושא

היא מיוצרת באיטליה ואין שף שלא מכיר אותה.

היום הייתי  בשופרסל דיל  וראיתי שהפסטה במבצע 6.80 (ברור שלקחתי חצי מהמדף חחחחחח)ונזכרתי שכבר קראתי שהמותג הזה נכנס לשוק הפרטי. ואתם לא יודעים איך שמחתי למצוא אותה!!!! כי את הפסטה הזו הייתי קונה ברשתות מיוחדות והמחיר היה כפול פלוס !!!! זו פסוה שהייתה משווקת למוסדות לא לשוק הםרטי. קיצור אני מה זה שמחה שהם נכנסו לשוק הפרטי ואני ממליצה בחום !אגב אפשר למצוא ברמי לוי  וכד.

ואני אומרת לכם תנסו ואחכ תגידו אם צדקתי או לא.

את הפסטה תבשלו במים רותחים עם כף מלח !

לא לזרוק את המים המים כי הם יהיו חלק מהציר בישול של הפטריות ונתחי העוף ובגלל העמילן של הפסטה הרוטב שלנו יהיה סמיך וטעים?

בזמן שהפסטה מתבשלת…נכין את המנה העיקרית.

שאגב אפשר לאכול אותה ככה כמנה בשרית.

https://www.yonit-tzukerman.co.il/wp-content/uploads/2018/01/VID_35880707_193810_108.mp4

ניקח את הבצלים נפרוס אותם לפלחים.

נשים שמן שמכסה את תחתית הסיר(בערך 5 כפות )

ונתחיל להזהיב את הבצל !כןןןן בתבשיל הזה אני רוצה את הטעמים שהבצל מפריש ואת הטעם שהוא מזהיב.

זה חלק מהטעם של אמא שאמרתי שיש בסיר.

עד שהבצל מזהיב.אני חותכת את  הפטריות לרבעים ואת החזה עוף לקוביות .

טובלת בקונפלור.

ומניחה בצד.

שהבצל מתחיל להזהיב אני מניחה את הנתחים המצופים בקונפלור.ומיד פעם מערבבת עד שהם מכל צד מטוגנים.

אם חסר טיפה שמן אפשר להוסיף כף.

אני מוסיפה את הפטריות.ומערבבת.ברגע שהפטריות מתחילות להתכווץ.

אני גונבת מסיר שבו הפסטה מתבשלת 3/4 כוס מים רותחים.

מערבבתת.ומתחילה לתבל בכף פפריקה רבע כף כורכום רבע כף פלפל שחור וכף סוכר.

הסוכר יעניק טיפה מתיקות ואיזון טעמים.אל תוותרו זה טעים !אפשר לוותר אבל זה טעים שזה טיפה טיפה מתקתק.

אני מרשה לך לטעום …יהיה חסר לכם טיפה מלח אבל טעים …אבל אל תשכחו שיש עוד טריאקי ועוד רוטב צ’לי מתוק ופסטה שבושלה במלח. לכן חכו עם המלח.

עם מסננת רחבה לפסטה אני מוציאה את הפסטה מהמים ושמה בסיר ומערבבת.

ואז שופכת חצי כוס חד פעמי טריאקי וחצי כוס רוטב צ’לי מתוק.הרבה שואלים אותי של איזה חברה אני ממליצה אז אני נורא אוהבת את הרטבים של מאסטר שף.הטריאקי במיוחד!

אז אחרי ששפכתי אני מערבבת.

אם חסר לכם נוזלים אפשר להוסיף עד חצי כוס מים מהמי פסטה.לי היה חסר הוספתי בערך רבע כוס.

לא לדאוג הרוטב יהיה סמיך והפסטה תמיד תספוח נוזלים מיותרים.

לטעום….אם חסר מלח תוסיפו .לא יותר מרבע כפית.

אני לא הוספתי לי היה מושלם.

לפזר מעל בצל ירוק לערבב ולהגיש.

בהצלחה !


אם בא לכם עוד להכיר אותי ולראות און ליין מה אני מכינה….באו לאינסטה שלי yonit_z

רק אל תבואו רעבים….כי מגרה שם ?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

לחץ כאן להדפסה

אודות המחבר

יונית צוקרמן להציג את כל הפוסטים של יונית צוקרמן


« פוסט קודם
פוסט הבא »

21 תגובות

  1. שרון כוכב הגב ינואר 12, 2018 בשעה 9:09 am

    יונית תודה !!! יצא פאגז, ככ טעים וקל להכנה

  2. סימה הגב ינואר 17, 2018 בשעה 7:30 pm

    הי…זו תגובת הילדה שלי בת 16..אמא זה טעים תעשי את זב הרבה. ..תודה על המתכון עשיתי קצת חריף..ללא סוכר. סתם שאלה מה תפקיד הקורנפלור בחזה עוף.. ערב טוב.

  3. תמר הגב ינואר 23, 2018 בשעה 1:28 pm

    יצא מושלםםם טעמים מדויקים!! תודה רבה

  4. מירב הגב ינואר 24, 2018 בשעה 7:41 am

    שלום,
    האם חצי כוס צ’ילי מתוק חריף – לא יהפוך את המנה חריפה מדי לילדים?

  5. שרון הגב ינואר 24, 2018 בשעה 8:44 am

    נראה מעולה יש לי מתכון לשישי הקרוב
    אלופה שאת

  6. מיכל הגב ינואר 24, 2018 בשעה 10:36 am

    פצצה!! לא יודעת מה יישאר להם עד שיחזרו מהגן?
    למי ששאלה לגבי החריפות מהצ׳ילי המתוק אז לא מורגש:)

  7. שירן הגב ינואר 24, 2018 בשעה 9:49 pm

    איזה כייף שבזכותך יש לי מחר אוכל מנחם לעבודה, יצא טעים!!!!

  8. מיכל הגב ינואר 25, 2018 בשעה 1:49 pm

    פינטזתי ופינטזתי ולבסוף הכנתי… מה אומר ומה אדבר?
    מי שלא אכל את הפסטה הזו לא אכל פסטה מימיו!
    מאמצת את המתכון לארסנל המתכונים הקבוע! תודה ❤️????

  9. עדי ירקוני הגב ינואר 28, 2018 בשעה 8:21 am

    חייבים קורנפלור?
    אפשר משהו אחר במקום?

  10. עליזה הגב פברואר 7, 2018 בשעה 4:53 pm

    שלום יונית.
    האם אפשר לוותר על טריאקי?אפשרי רוטב סויה במקום?
    תודה

  11. מעיין הגב פברואר 16, 2018 בשעה 9:26 am

    יונית תודה יצא ממש טעים. שיניתי קצת כיוון שלא היה לי את המצרכים. אז שמתי פסטה ביסלי ולא פרפרים. והשתמשתי בקוביות פרגית ולא חזה עוף . ו 2 פטריות פוטבלות גדולות לקוביות . התיבול אותו תיבול יצא סוף . תודה רבה.

  12. אפרת הגב פברואר 20, 2018 בשעה 1:20 pm

    אם משתמשים בפילה עוף – כמה חתיכות ?

  13. הודיה הגב מאי 7, 2018 בשעה 8:49 pm

    יונית את אלופה! בזכותך יצא לי פסטה מושלמת מתכון שיאמץ ולא יחליף הסיר התחסל מרוב שטעים!מודה לך מאוד!

    • יונית צוקרמן הגב מאי 8, 2018 בשעה 4:12 am

      באהבה גדולה ♡לבריאות ?

  14. מירי הגב יולי 8, 2018 בשעה 10:53 am

    היי יונית,
    חייבת לציין שאני עוקבת אדוקה שלך! את באמת מלכה! אז תודה על הכל!
    יש לי 2 שאלות:
    -חייב קורנפלור? אפשר להשתמש בקמח רגיל?

    -אפשר להכין עם חלקי עוף? כמו שוקיים וכד׳

    • יונית צוקרמן הגב נובמבר 18, 2018 בשעה 6:51 pm

      כן כן כן 🙂

  15. אורית הגב נובמבר 11, 2018 בשעה 6:47 pm

    הכנתי אליפות ממש טעיםםם.

    • יונית צוקרמן הגב נובמבר 18, 2018 בשעה 2:18 pm

      לבריאות }{

  16. איילה לי הגב מרץ 15, 2019 בשעה 3:11 pm

    אפשר לוותר על הקונפלור? אפשר פטריות מקופסא?

    • יונית צוקרמן הגב מרץ 15, 2019 בשעה 6:44 pm

      כן

  17. אסתי הגב ספטמבר 16, 2019 בשעה 3:08 pm

    אם מבשלים שקית שלמה של פסטה, להכפיל בכל יתר המוצרים כמויות ?

השארת תגובה

ביטול

קצת עליי

קוראים לי יונית סולטן צוקרמן וגדלתי בבית מרוקאי אותנטי עם המון בישולים ואהבה גדולה למטבח.

אמא שלי היא בשלנית בחסד עליון וסבתא סולטנה ז"ל הייתה טבחית מפורסמת באוג'דה במרוקו. סבתא שמרה מתכונים בסוד רק למשפחה ואמא תמיד לימדה באהבה...

פרסומת
מלכת המטבח – הספר!
עשו לי לייק בפייסבוק
חיפוש מתכונים
קטגוריות מתכונים
המתכונים הכי פופולריים
  • עוגת גבינה קלאסית עוגת גבינה קלאסית פוסט שלם שהוא למעשה מדריך לעוגת הגבינה הקלאסית, שיש לה...
  • פוקאצ'ה סביח פוקאצ’ה סביח פוקאצ'ה סביח זה כזה טעים ! כן טעים 😋 תדמיינו...
  • עוגיות שושנים עוגיות שושנים העוגיה עם הקצף הלבן שבכל ביס מרגישים זיכרון ילדות...
  • עוגת קרמבו בגרסאת 2015 עוגת קרמבו בגרסאת 2015 העוגה קלה מאד להכנה,כן קלה, אך מאתגרת. לא חייב להכין את...
  • עוגת משמש של פעם עוגת משמש של פעם עוגתקוקוס משמש / שזיף או כל מה שתרצו, הי חשוב שהיא רכה...
מתכונים חדשים

החומוס של סבתא סולטנה

כרובית בתנור ברוטב סודי

עוגת לימון עם קוקוס ושקדים

פוקאצ’ה סביח

כדורי תפוא וגבינות מהסרטים

רשתות חברתיות
  • Facebook
  • Google+
  • Pinterest
  • Instagram
הצטרפו לאינסטגרם של יונית צוקרמן
תחזוקת האתר ע״י כפיר בקיש בניית אתרים
Translate
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסט
  • הקטן טקסט
  • גווני אפור
  • ניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכה
  • רקע בהיר
  • הדגשת קישורים
  • פונט קריא
  • איפוס