יונית צוקרמן מלכת המטבח
  • שבתות וחגים
    • אוכל מסורתי
    • חנוכה
    • ט”ו בשבט
    • יום האהבה
    • יום העצמאות
    • יום כיפור
    • ל”ג בעומר
    • מימונה
    • סוכות
    • פורים
    • פסח
    • ראש השנה
    • שבועות
  • סלטים
    • חמוצים וכבושים
    • סלטים חיים
    • סלטים מבושלים
    • ממרחים ורטבים
  • מנות עיקריות
    • בשר
    • דגים
    • עוף
    • קציצות
  • תוספות
    • אורז
    • ירקות
    • פסטה
    • תפוחי אדמה
    • מרקים
  • בצקים
    • בצק עלים
    • חלות ולחמניות
    • פיצות ופוקאצ’ות
    • מוקפצים וחברים
    • קישים
    • פיתות
  • עוגות
    • עוגות בחושות
    • עוגות גבינה
    • עוגות השנה שלי
    • עוגות ימי הולדת
    • עוגות ללא גלוטן
    • עוגות שוקולד
    • עוגות שמרים
    • עוגות ביסקוויטים
  • עוגיות
    • עוגיות מכל העדות
    • עוגיות מלוחות
    • עוגיות מתוקות ליד הקפה
  • קינוחים
    • קינוחים ב-5 דקות
    • קינוחים בכוס
    • קינוחים פרווה
  • הספר!
  • שבתות וחגים
    • אוכל מסורתי
    • חנוכה
    • ט”ו בשבט
    • יום האהבה
    • יום העצמאות
    • יום כיפור
    • ל”ג בעומר
    • מימונה
    • סוכות
    • פורים
    • פסח
    • ראש השנה
    • שבועות
  • סלטים
    • חמוצים וכבושים
    • סלטים חיים
    • סלטים מבושלים
    • ממרחים ורטבים
  • מנות עיקריות
    • בשר
    • דגים
    • עוף
    • קציצות
  • תוספות
    • אורז
    • ירקות
    • פסטה
    • תפוחי אדמה
    • מרקים
  • בצקים
    • בצק עלים
    • חלות ולחמניות
    • פיצות ופוקאצ’ות
    • מוקפצים וחברים
    • קישים
    • פיתות
  • עוגות
    • עוגות בחושות
    • עוגות גבינה
    • עוגות השנה שלי
    • עוגות ימי הולדת
    • עוגות ללא גלוטן
    • עוגות שוקולד
    • עוגות שמרים
    • עוגות ביסקוויטים
  • עוגיות
    • עוגיות מכל העדות
    • עוגיות מלוחות
    • עוגיות מתוקות ליד הקפה
  • קינוחים
    • קינוחים ב-5 דקות
    • קינוחים בכוס
    • קינוחים פרווה
  • הספר!
פוסטים חדשים
  • טוסט עמק וזיתים
  • לחם זיתים
  • קוביות בשר עם פטריות
  • פיתה תרד חלומית
  • החומוס של סבתא סולטנה
  • כרובית בתנור ברוטב סודי
  • עוגת לימון עם קוקוס ושקדים
  • פוקאצ’ה סביח
  • כדורי תפוא וגבינות מהסרטים
  • הטבית שלי
דף הבית » לחמניות של בית
יונית צוקרמן מלכת המטבח
  • שבתות וחגים
    • אוכל מסורתי
    • חנוכה
    • ט”ו בשבט
    • יום האהבה
    • יום העצמאות
    • יום כיפור
    • ל”ג בעומר
    • מימונה
    • סוכות
    • פורים
    • פסח
    • ראש השנה
    • שבועות
  • סלטים
    • חמוצים וכבושים
    • סלטים חיים
    • סלטים מבושלים
    • ממרחים ורטבים
  • מנות עיקריות
    • בשר
    • דגים
    • עוף
    • קציצות
  • תוספות
    • אורז
    • ירקות
    • פסטה
    • תפוחי אדמה
    • מרקים
  • בצקים
    • בצק עלים
    • חלות ולחמניות
    • פיצות ופוקאצ’ות
    • מוקפצים וחברים
    • קישים
    • פיתות
  • עוגות
    • עוגות בחושות
    • עוגות גבינה
    • עוגות השנה שלי
    • עוגות ימי הולדת
    • עוגות ללא גלוטן
    • עוגות שוקולד
    • עוגות שמרים
    • עוגות ביסקוויטים
  • עוגיות
    • עוגיות מכל העדות
    • עוגיות מלוחות
    • עוגיות מתוקות ליד הקפה
  • קינוחים
    • קינוחים ב-5 דקות
    • קינוחים בכוס
    • קינוחים פרווה
  • הספר!
  • שבתות וחגים
    • אוכל מסורתי
    • חנוכה
    • ט”ו בשבט
    • יום האהבה
    • יום העצמאות
    • יום כיפור
    • ל”ג בעומר
    • מימונה
    • סוכות
    • פורים
    • פסח
    • ראש השנה
    • שבועות
  • סלטים
    • חמוצים וכבושים
    • סלטים חיים
    • סלטים מבושלים
    • ממרחים ורטבים
  • מנות עיקריות
    • בשר
    • דגים
    • עוף
    • קציצות
  • תוספות
    • אורז
    • ירקות
    • פסטה
    • תפוחי אדמה
    • מרקים
  • בצקים
    • בצק עלים
    • חלות ולחמניות
    • פיצות ופוקאצ’ות
    • מוקפצים וחברים
    • קישים
    • פיתות
  • עוגות
    • עוגות בחושות
    • עוגות גבינה
    • עוגות השנה שלי
    • עוגות ימי הולדת
    • עוגות ללא גלוטן
    • עוגות שוקולד
    • עוגות שמרים
    • עוגות ביסקוויטים
  • עוגיות
    • עוגיות מכל העדות
    • עוגיות מלוחות
    • עוגיות מתוקות ליד הקפה
  • קינוחים
    • קינוחים ב-5 דקות
    • קינוחים בכוס
    • קינוחים פרווה
  • הספר!
לחמניות של בית

לחמניות של בית

יונית צוקרמן פברואר 8, 2017 112 תגובות

המדריך המלא להכנת לחמנייה ביתית קלה רכה והכי חשוב טעימה

לחץ כאן להדפסה

אם יש משהו שהוא בגדר MUST  וחובה בכל מחברת מתכונים שיהיה לכם זה לחמניות של בית.

זה כל כך קל להכנה, כן קל, אל תגידו לי לך זה קל לנו פחות !

קל, כן קל 🙂

ואני פה בכדי להראות לכם שזה אכן קל ועל הדרך ככה אני אתן לכם את כל הטיפים ואת כל הסודות שזה יצליח.

ותזכרו שגם אם בפעם הראשונה נבקע לכם, נסדק לכם לא יצא לכם הכי הכי יפה בעולם, לא קרה כלום.

בפעם הבאה אתם תהיו יותר מיומנים, ומפעם לפעם אתם תהיו אלופים.

ולא תבינו איך בכלל פעם חשבתם שזה קשה ומסורבל.

ואני אומרת את זה מניסיון, אם לרגע חשבתם שלי כל דבר יוצא , אז אתם טועים ?לקח לי כמה חודשים טובים להגיע למתכון?המדויק , המושלם !

מושלם? כן, תכינו ותראו, רכה , קלה , אוורירית והכי חשוב טעימה .

אז בלי הרבה דיבורים, מתחילים :

חומרים :

קילו קמח מנופה.

5 כפות סוכר.

2 כפות שמרים יבשים

2  3/4  כוסות מידה מים.

חצי כוס מידה  שמן.

כף מלח.

אופן ההכנה:

לשים הכל בתוך קערת המיקסר למעט המלח.

למה?! כי מלח ושמרים לא חברים וקיים סיכוי שתיהיה פגיעה בתהליך ההתפחה אם שמים הכל ביחד.

אז על מנת למנוע את זה שמים את המלח בסוף .

כאשר מתחיל להתגבש לנו גוש בצק אז זה הרגע שיש להוסיף את המלח ולהמשיך ללוש/לערבל עוד 7 דק

למה כל כך הרבה זמן? כי אנחנו רוצים שרשת הגלוטן תפתח לנו ורק אחרי זמן כזה של לישה זה יקרה

לא לשכוח מידי פעם לעצור ולשנות את דרגת מהירות הלישה,כלומר אחרי שנוצר לנו בצק וערבלנו אותו במהירות גבוהה אנחנו נוריד למהירות נמוכה למשך 2 דק ואז נעלה שוב למהירות גבוהה לחצי דקה ושוב נוריד למהירות נמוכה. הפולסים נועדו על מנת ליצור מעין חיקוי ללישה הידנית.

אחרי 7 דק לישה אנחנו מקבלים בצק טיפה דביק. לא לפחד זה בסדר ככה צריך להיות.  לתוך קערה  נעביר את הבצק,לא לשכוח לשמן אותה טיפה עם ספרי שמן או עם טיפה שמן. אנחנו שמים טיפה שמן בכדי שהבצק לא ידבק לנו . נסגור את הקערה עם ניילון נצמד ונשים להתפחה .

הטיפ שלי לקבלת לחמנייה קלה כמו נצה תלוי בהתפחה נכונה של הלחמנייה 🙂 מה זה אומר?!  שאנחנו צריכים להתפיח חצי שעה בפעם הראשונה להוציא אוויר.אח “כ  להתפיח בקערה עוד שעה /שעה וחצי. תלוי בעונות השנה אם קיץ שעה אם חורף אז שעה וחצי התפחה .

לקרוץ 20 כדורים לגלגל  אותם ביד למרוח בביצה שומשום ולתת לזה לתפוח עוד 20 דק עד 40 תלוי בעונת השנה .

לא לשכוח דקה לפני מכניסים לתנור להבריש בעדינות שוב את הלחמניות .

לאפות בחום 180 מעלות. עד הזהבה.

 

להצטרפות לדף הפייסבוק שלי לחצו כאן 

בהצלחה.

לחץ כאן להדפסה

אודות המחבר

יונית צוקרמן להציג את כל הפוסטים של יונית צוקרמן


« פוסט קודם
פוסט הבא »

112 תגובות

  1. חן הגב פברואר 10, 2017 בשעה 4:31 pm

    הבצק מאוד מאוד דביק.
    אולי זה הרבה מים?

    • יונית צוקרמן הגב פברואר 12, 2017 בשעה 3:35 am

      זה לא הרבה מים.לפעמיים יש הבדלים בקמחים שנובעים מטחינה שונה .פשוט תוסיפי פעם הבאה עוד קצת קמח

    • סבינה הגב דצמבר 22, 2020 בשעה 5:37 pm

      היי יונית,
      תוכלי לצלם את הכוס מידה שלך בבקשה?והאם ניתן להתשמש בכוס לשתיה חמה באותן כמויות?

  2. מאורי הגב פברואר 11, 2017 בשעה 11:39 pm

    יש אפשרות להחליף בקמח כוסמין?

    • יונית צוקרמן הגב פברואר 12, 2017 בשעה 3:33 am

      בהחלט אבל יחסי הנוזלים משתנים

      • אוראל הגב יולי 26, 2019 בשעה 7:29 am

        וואו!!

        עשיתי לשבת. הכפלתי כמויות..כדי שאוכל לעשות הפרשת חלה..הבית מרגיש כמו מאפייה. הריח והמרקם מושלם!! תודה על המתכון.

        שבת שלום

  3. אילנה הגב פברואר 20, 2017 בשעה 2:58 pm

    פעם ראשונה מזה שנים שמצליח לי לחם!!!! תודה על המתכון!!!

    • יונית צוקרמן הגב פברואר 25, 2017 בשעה 4:23 am

      ישששששששששש
      שמחה לקרוא

  4. לאה הגב מרץ 2, 2017 בשעה 12:23 pm

    שאלה הכי חשובה… כמה זמן פלוס מינוס אופים? והכי חשוב באיזה קומה בתנור?
    משום מה תמיד בלחמניות החלק הפנימי לא אפוי אצלי מספיק טוב…

    • שרה הגב ספטמבר 13, 2019 בשעה 11:27 pm

      אלופה פעם ראשונה שיצא לי לחם כזה מושלם

  5. אמירה הגב מרץ 18, 2017 בשעה 10:09 am

    הי יונית. הלחמניות יצאו מעולות שבמעולות. פעם ראשונה שלי. רציתי לשאול אם אני רוצה שהן תהיינה לחמניות שום באיזה שלה להוסיף את השמן והשום הכתוש. תודה רבה

  6. מריאן הגב מאי 5, 2017 בשעה 11:51 am

    יונית היקרה!!!!
    אין עליך הלחמניות שלך נקודה❤️

    • Hagit הגב יוני 12, 2020 בשעה 5:11 am

      איזה לחמניות מושלמות . יונית את מהממת כל מתכון שלך מצליח לי.😘

      • יובל הגב אוקטובר 8, 2020 בשעה 8:46 am

        היי האם ניתן להכין את הבצק בלישה ידנית ?

  7. הודיה הגב מאי 13, 2017 בשעה 2:24 pm

    היי יונית, האם אפשר להשתמש במתכון הזה, ללחמיות עם בשר ?

  8. ריטה בו חמו הגב יוני 9, 2017 בשעה 4:49 pm

    יונית ערב טוב הלחמניות ממש נראות טעימות אבל בבקשה רשמי כמות מים יש המון כוסות מידה של 230מ״ל ויש של פחות אשמח מאוד אם תרשמי איזה כוס מידה תודה

  9. אלון הגב יוני 13, 2017 בשעה 3:51 pm

    איך ממירים את המתכון לכוס חד פעמית

  10. lili הגב יולי 31, 2017 בשעה 8:39 pm

    היי יונית! אני רוצה לאפות כמות ולהקפיא , האם הן טעימות ורכות גם לאחר הקפאה ? וכיצד להקפיא – כשהן עדיין חמות?

  11. יורם הגב אוגוסט 4, 2017 בשעה 8:20 pm

    זו הפעם הראשונה שאני קורא ממישהי מקצועית הערה סופר נכונה ששמים את המלח רק לאחר שהבצק התגבש. יש לי שאלה קטנה – מנסיוני באפייה (לפני קורס האפייה שלמדתי) בכל פעם שמרחתי ביצה לפני ההתפחה האחרונה זה קצת הפריע לבצק בהתפחה האחרונה, מכאן אני חושב שעדיף להבריש אחרי ההתפחה האחרונה ולפני ההכנסה לתנור.

    • יונית צוקרמן הגב ספטמבר 5, 2017 בשעה 1:30 pm

      פשוט הברשה אחרונה חייבת.להיות עדינה זה הכל

  12. רונית הגב ספטמבר 8, 2017 בשעה 7:49 am

    אפשר לשים פחות סוכר?

    • יונית צוקרמן הגב אוקטובר 15, 2017 בשעה 4:08 am

      בטח

  13. שרי הגב ספטמבר 25, 2017 בשעה 10:11 am

    אלופה ממש . את מסבירה בצורה כול כך מדוייקת מסודרת עם הומור מתוק איך לא תהיה אלופה תודה לך המתכונים שלך נראים פיצוץ.באמת מלכה ???

    • יונית צוקרמן הגב אוקטובר 15, 2017 בשעה 3:34 am

      איזה כייף לקרוא תגובה כזו ?תודה?

  14. ענת הגב אוקטובר 14, 2017 בשעה 3:30 pm

    מב מידת הכוס?נראה מעולה

  15. אירה הגב נובמבר 25, 2017 בשעה 7:00 pm

    הי יונית, יש לי שאלה
    למה תמיד לבצקים מוסיפים סוכר? יש לו תפקיד מסויים בבצק חוץ מהטעם? האם אפשר לוותר עליו?
    תודה

    • יונית צוקרמן הגב נובמבר 30, 2017 בשעה 5:41 am

      איזון טעמים.בהחלט ניתן לוותר

      • יסמין הגב ינואר 7, 2020 בשעה 4:33 pm

        הוא לא מיועד גם בשביל שיהיה אוכל לשמרים?

  16. מירי הגב דצמבר 2, 2017 בשעה 12:39 pm

    מתכון מעולה!
    אני הכנתי חלק ממולאים בגבינה, חלק ממולאים בשוקולד וחלק בלי מילוי וכולם יצאו מאוד מוצלחים!
    תודה רבה, יונית☺

    • יונית צוקרמן הגב דצמבר 6, 2017 בשעה 3:41 am

      מעולה….שמרת לי לפחות אחת?!??

  17. יעל הגב דצמבר 8, 2017 בשעה 1:02 pm

    וואוו את פשוט אלופה, מתכון מנצח ועוד הכנתי את זה בלישה ידנית.. שמתי טיימר של 7 דקות.. חח יצא מושלם, אי אפשר להפסיק לאכול

    • יונית צוקרמן הגב דצמבר 9, 2017 בשעה 2:10 pm

      מהמממת שמחה לקרוא!

  18. שני הגב ינואר 3, 2018 בשעה 1:02 pm

    היי יונית
    תודה על המתכונים הנהדרים את ללא ספק השראה …
    האם אפשר להשתמש בקמח שמרים של אוסם?

    • יונית צוקרמן הגב ינואר 7, 2018 בשעה 5:35 am

      תודה♡♡♡בנחלט אפשר אבל שימי לב כל קמח שונה.תתחילי עם 2 כוסות מים ובהדרגה את הנותרים

  19. נטלי הגב ינואר 7, 2018 בשעה 3:57 pm

    היי יונית
    תודה לך על המתכון המושלם! יצא פשוט טעים!
    את חייבת לשמוע כמה העולם קטן סיפרתי לאימי על האתר שלך ועל כך שאת גם סולטן ( שם המשפחה של אימי ברווקות הוא גם סולטן ) ואחרי שקראנו על מה שאת מספרת עך עצמך הבנו שאנחנו בעצם משפחה כיף לדעת שיש קשר משפחתי לאדם מוכשר שכמוך! עלי והצליחי ❤

  20. יפית הגב ינואר 17, 2018 בשעה 2:10 pm

    היי יונית,
    כשאת כותבת במתכון כוסות מידה את מתכוונת לכוס שמופיעה בתמונה או לכוס מידה לפי 240 מיל’ ( שמגיעות בגדלים לפי הסדר)
    תודה

  21. יפעת הגב ינואר 25, 2018 בשעה 6:04 am

    נראה מושלם!
    אפשרי עם שמרית?

  22. רונית הגב ינואר 25, 2018 בשעה 7:52 am

    יונית שלום אף פעם לא אפיתי לחמניות ומאוד רוצה לנסות , כתבת שתי כפות שמרים יבשים קניתי שמרים לא בשקית 2 קוביות מהמקררים מה הכמות והאם השימוש אותו דבר לערבב עם הקמח כרגיל?

  23. יונית הגב פברואר 16, 2018 בשעה 4:55 am

    מדהימות. אין מילים אחרות. יש לי הרבה מתכונים אך המתכון שלך הוא הוא המתכון?
    לכמות קטנה יותר (לחלה אחת) האם פשוט לחלק את החומרים לחצי?

    הרבה תודה

  24. נועה הגב אפריל 9, 2018 בשעה 10:40 am

    איך ממירים כוס מידה לכוס חד פעמית ?

  25. רינת הגב מאי 17, 2018 בשעה 10:41 am

    האם אפשר להכין את הבצק ולשמור במקרר ללילה לקום בבוקר ולאפות?

  26. יוסי הגב אוגוסט 2, 2018 בשעה 11:29 am

    שכנת אותי מחר אני מכין לחם לשבת ומקווה דיצליח לי

  27. מירי הגב מרץ 17, 2019 בשעה 11:18 am

    היי. האם הלחמניות טובות בהקפאה?

    • יונית צוקרמן הגב מרץ 19, 2019 בשעה 4:04 am

      כן

  28. נורית הגב מרץ 18, 2019 בשעה 11:41 am

    יונית יקירתי,
    אני מאד אוהבת לאפות ואופה הרבה, כאלא לחמניות לא ראיתי לפני כן
    הן כל כך טעימות, אווריריות , רקות. כל הכבוד לך.!
    יש רק בעייה קטנה , שהנכדים שלי התמכרו להם ומבקשים כל הזמן לחדש את המלאי!
    תודה יקירה על המתכונים הטובים .

    • יונית צוקרמן הגב מרץ 19, 2019 בשעה 4:02 am

      קראתי והתמוגגתי מהמילים היפות…את סבתא מיוחדת.תודה על ששימחת אותי.תבורכי

  29. מאור נחמה הגב מרץ 26, 2019 בשעה 4:04 pm

    אחלה של לחמניות!!!
    תמשיכי להוציא מתכונים כאלה טעימים🍞

    • יונית צוקרמן הגב מרץ 28, 2019 בשעה 5:27 am

      באהבה ♡תודה

  30. רינה הגב מאי 10, 2019 בשעה 10:31 am

    היי .
    אני אף פעם לא אפיתי לחמניות
    החלטתי להכין את אלה יצא מדהים בלישה ידנית אני מתמוגג
    אין עלייך אלופה

    • יונית צוקרמן הגב מאי 11, 2019 בשעה 4:23 pm

      באהבה ♡

  31. רעות הגב מאי 11, 2019 בשעה 6:10 am

    אם אני משתמשת בקמח כוסמין ידוע לך מהן כמויות המים? בנוסף, האם אפשר למרוח במקום ביצה בסילאן (טבעוני)?

    תודה 🙂

    • יונית צוקרמן הגב מאי 11, 2019 בשעה 4:22 pm

      אחד לאחד.סילאן מהול במים

      • רחלי הגב אוקטובר 6, 2019 בשעה 6:00 pm

        מה זאת אומרת אחד לאחד?

  32. klippyo bonus הגב מאי 16, 2019 בשעה 9:01 am

    Klippyo is a Video Modifying Software program 2019.

  33. שני מויאל הגב מאי 21, 2019 בשעה 2:56 pm

    כמה זה כוס מדידה?

    • יונית צוקרמן הגב מאי 22, 2019 בשעה 2:48 am

      240 מ”ל

  34. ציפי הגב מאי 30, 2019 בשעה 7:10 pm

    פעם ראשונה שאפיתי לחמניות והן יצאו טעימות מאוד!
    תודה רבה על המתכון!את אלופה!

    • יונית צוקרמן הגב מאי 30, 2019 בשעה 8:44 pm

      איזה כייף…לבריאות♡

  35. איב הגב מאי 31, 2019 בשעה 10:30 am

    היי יונית,

    שאלה ..אפיתי את הלחמניות והן יצאו לי כהות מבפנים….השתמשתי בקמח לבן רגיל, גם בטעם הן שונות, כאילו נאפו מקמח מלא. אני אופה חלות כל שבוע כך שאני יודעת למה לצפות.
    אולי זה בגלל שהמתכון ללא ביצים?

  36. אלונה הגב ספטמבר 6, 2019 בשעה 1:32 pm

    שלום.
    נראה טעם ביותר אבל יש לי שאלה המה זמן בסהכ צריך להתפיח את הבצק ?
    פעם ראשונה ?
    פעם שניה ?
    והאם יש גם פעם שלישית,?
    תודה

  37. אלסיה הגב ספטמבר 7, 2019 בשעה 10:57 am

    היי יונית

    לכמה זמן שמים בתנור ?
    לשים על טורבו 180?
    ושמים מים קרים או פושרים?
    תודה מראש🌷

  38. אתי לוי הגב אוקטובר 6, 2019 בשעה 7:43 am

    היי יונית עשיתי את הלחמניות בדיוק כמו שרשמת אבל הן יצאו לי דחוסות ולא אוריריות. וגם הבצק לא ממש תפח הוא יותר נפתח לרוחב כאילו נשפך. מה לא עשיתי נכון?

  39. מלי בירון הגב אוקטובר 6, 2019 בשעה 7:48 pm

    אימצתי את הלחמניות האלה.פשןט מדהימות.קלות מאוד וטעימות מאוד.תודה רבה על מתכון נפלא

  40. דפנה הגב מרץ 6, 2020 בשעה 9:09 am

    כבר הרבה זמן אני מחפשת מתכון ללחמניות ואין ספק שאימצתי את המתכון שלך…אלופה
    יצא ממש טעים אפילו העזתי לאכול בעודן חמות…מממממ מתעלפת😁

  41. ליהי הגב מרץ 14, 2020 בשעה 7:00 am

    האם אפשר במתכון הזה להכין לחמניות בשר?

  42. חן הגב מרץ 19, 2020 בשעה 11:33 am

    אפשר לעשות עם קמח מחיטה מלאה? כמות המים משתנה?

  43. נועה הגב מרץ 19, 2020 בשעה 10:01 pm

    יצא מעולה הלחמניות הכי טובות שהכנתי אי פעם תודה על המתכון והסבר מלא

  44. נועה הגב מרץ 19, 2020 בשעה 10:04 pm

    מה היחס הנוזלים בקמח קוסמין?

  45. Shoosh הגב מרץ 20, 2020 בשעה 8:43 am

    האם ניתן להכין את הבצק בערב לפני ולאפות “על הבוקר”?

    והמתכונים שלך נפלאים!!

  46. שני הגב מרץ 25, 2020 בשעה 5:15 am

    כשאני נותנת ללחמניות לתפוח עוד 20 דק בסוף אחרי שאני עושה את
    הצורה צריך לכסות את התבנית עם מגבת?

  47. שרית הגב מרץ 29, 2020 בשעה 2:17 pm

    ללא ספק המתכון הכי טעים שהכנתי.
    צריך להתאמן על הצורה כי הבצק כל כך רך אז לא יצאו הכי יפים.בטוחה שהפעם הבאה גם זה יצליח

  48. ליאת הגב אפריל 5, 2020 בשעה 10:36 am

    מתכון מעולה – בעזרתך שברתי את מחסום השמרים ….תודה רבה

  49. נריה הגב אפריל 5, 2020 בשעה 1:44 pm

    מדוע הלחמניות נבקעות ונסדקות לי במהלך האפייה?

  50. אירית הגב אפריל 14, 2020 בשעה 6:24 pm

    לא רשום במתגון במה למרוח רת הלחמניות לפני ההכנסה לתנור. אשמח לתשובה בהקדם.

  51. קרן לויאן הגב אפריל 17, 2020 בשעה 9:01 am

    יונית יקירה זה שאני מאוהבת בך זה כבר ישן….אני והבת שלי הכנו היום את הלחמניות…סליחה ה לחמניות !!!
    וואוו פעם ראשונה שיוצא לי מושלם ללא ספק מתכון מנצח הסבר מדויק וברור, ישר כח

  52. שני הגב אפריל 17, 2020 בשעה 12:11 pm

    פעם שניה שאני עושה את הלחמניות, וקרה לי משהו מוזר.. הן נצבעו לי מבפנים! איך זה קורה???

  53. ליאור הגב אפריל 20, 2020 בשעה 7:31 pm

    פעם ראשונה שאני מכין לחמניות וחלות והן יוצאות פיגוז!! שיחקת אותה , מתכון מושלם הכל נגמר ברגע , תודה רבה לך 👑

  54. דניאל הגב אפריל 21, 2020 בשעה 10:14 am

    היי יונית, אחרי אינסוף כשלונות ממתכוני לחם שונים, מצאתי את המתכון הזה ולראשונה יצא לי לחם מושלם!! אין כיף כזה שבקידוש ביום שישי הברכה על הלחם היא על לחם שאני הכנתי!!!
    תודה רבה לך על ההסבר המפורט, ועל המתכון המעולה!!
    רק שאלה אחת לי אלייך.. לאחר ההתפחה השנייה, הבצק מאוד דביק וקשה לקרוץ עיגולים מבלי שידבק הכל לידיים, אני מקמחת הרבה בכדי שלא ידבקו, אבל יש דרך מראש לעשות את זה? אני רוצה פשוט להכין צורות גם ולא רק עיגולים…

  55. מיתר הגב אפריל 22, 2020 בשעה 4:59 pm

    אהלן!
    אפשר להשתמש בקמח תופח במקום קמח ושמרים?
    תודה.

  56. מור הגב אפריל 30, 2020 בשעה 3:41 pm

    קודם כל חשוב לי להגיד לך שכל מתכון שלך וואו פשוט וואו!!!
    האם את הלחמניות אופים בטורבו?
    איך יוצא צבע כזה כהה גם בצדדים ?
    והאם גם את הלחמניות האלה אפשר למלא בבשר/בצל ?

    תודה רבה רבה את מדהימה!תודה

  57. עטרה בן הרוש הגב מאי 1, 2020 בשעה 7:43 am

    אימלהההה איזה לחמניות יצאו לי !!!

  58. מיכל הגב מאי 2, 2020 בשעה 10:40 am

    הלחמניות יצאו מושלמות !!!!! תודה לך

  59. סנדה רוזנצויג הגב מאי 7, 2020 בשעה 2:07 pm

    יונית שלום
    הלחמניות שלך חבל על הזמן. מה היחס בין קמח כוסמין למים? לקמח רגיל 2.75 כוסות, מה עם קמח כוסמין?

    • לירן הגב אוגוסט 18, 2020 בשעה 7:22 am

      בפעם הראשונה לחם הצליח לי
      תודה רבה !!!!

  60. יפית הגב מאי 7, 2020 בשעה 8:28 pm

    היי יונית !!!
    תוכלי בבקשה לכתוב לי כמה זמן אפיה לחמניות ? האם אפשר למלא בבשר?
    תודה

  61. רחלייי הגב מאי 8, 2020 בשעה 12:04 am

    אין לי כוס מדידה.מה אפשר לעשות?אפשר עם כוס חד פעמית?

  62. שירז הגב מאי 23, 2020 בשעה 7:55 pm

    היי תכון מושלם רק שאלה, הלחמניות יוצאות מושלם בפנים ובחוץ קשות מאוד (!!) מדוע?

  63. בת אל הגב יוני 5, 2020 בשעה 12:30 pm

    היי יונית, אם אני רוצה שהלחמניות יהיו מתוקות, כמה סוכר עליי להוסיף?

  64. שרון הגב יוני 8, 2020 בשעה 1:08 pm

    מה אפשר למרוח במקום הביצה?

  65. אהובה הגב יוני 18, 2020 בשעה 4:06 pm

    הבצק בכלל לא היה דביק אפילו קצת קשה למרות ששמתי קצת יותר מים.

    ויצאו לי לחמניות מדהימות למרות שאני *מתחילה* במה שקשור באפייה עם שמרים

    תודה.

  66. יפית הגב יולי 15, 2020 בשעה 6:04 pm

    לא סתם קוראים לך מלכת המטבח😊 פעם ראשונה שהצליח לי ובעזרת ההסבר המאוד ברור שלך הן יצאו ממש מושלמות. אלופה🏆

  67. נורית ציקורל הגב אוגוסט 31, 2020 בשעה 11:50 am

    הי יונית
    הלחמניות מעולות! שבוע שעבר הכנתי והיום שוב אני עושה לנכדים שלי לבית ספר, הן טעימות מאד ו אווריריות גם לאחר יומיים נשארות רכות .
    תודה רבה על המתכון המושלים … הכמויות של החומרים ההסבר, הכל מושלם.

  68. טלי הגב ספטמבר 8, 2020 בשעה 5:42 pm

    הלחמניות יצאו מושלמות!!!
    תודה על המתכון 😀

  69. תמר הגב ספטמבר 18, 2020 בשעה 9:10 am

    היי כמה זה כוס מידה אין לי 🙁

    ואני רוצה להמיר לכוס חד פעמית…

  70. מיטל הגב ספטמבר 23, 2020 בשעה 3:01 pm

    באיזה קמח כדאי להשתמש רגיל או אפשר גם קמח ללחם וחלות של טחנות ישראליות? או קמח לחם של סוגת

  71. ענבל הגב ספטמבר 30, 2020 בשעה 5:49 am

    יונית, אשמח לעזרתך. מה הכמויות של המצרכים לחצי כמות? קילו בצק זה המון בשבילי. צריכה לאפות ב2 תבניות.

  72. פזית הגב אוקטובר 5, 2020 בשעה 8:50 am

    המתכון והתוצאה נראים מעולה.
    האם אפשר לקבל את המתכון בגרמים, כי יש כוסות מידה שונות. תודה.

  73. אורלי שיש הגב אוקטובר 5, 2020 בשעה 12:37 pm

    היי כאשר עם קמח כוסמין מה היחס המדוייק למיים ,והאם יש הבדל ?האם צריך לעשות משהו אחרת שמדובר בלחם כוסמין מלא מנופה? האם אני יכולה להסיר את הסוכר לגמרי ?

  74. אורלי שיש הגב אוקטובר 5, 2020 בשעה 12:38 pm

    היי כאשר עם קמח כוסמין מה היחס המדוייק למיים ,והאם יש הבדל ?האם צריך לעשות משהו אחרת שמדובר בלחם כוסמין מלא מנופה? האם אני יכולה להסיר את הסוכר לגמרי ?

  75. ענת הגב אוקטובר 14, 2020 בשעה 2:27 pm

    הן יצאו לי מושלמות!!!!!!׳

  76. לילך הגב אוקטובר 19, 2020 בשעה 5:46 pm

    וואו המתכון פשוט מושלם, תודה רבה!

  77. קסם הגב אוקטובר 23, 2020 בשעה 8:59 am

    היי יונית המהממת,
    יש לך רעיונות נוספים של מה ניתן לעשות עם הבצק הזה?

  78. טליה הגב נובמבר 17, 2020 בשעה 4:27 pm

    לחמניות מעולות!

  79. הדס הגב נובמבר 22, 2020 בשעה 3:55 pm

    ;יצא מדהיםםם

  80. יעל הגב דצמבר 8, 2020 בשעה 10:44 am

    שלום.
    אפשר ללוש ידנית?
    אין לי מיקסר.

  81. הדס הגב דצמבר 9, 2020 בשעה 3:19 pm

    יונית

    אני פשוט חולה על הלחמניות האלהההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה

    זה יוצא טעים ברמותתתתתתתתת

    מזל שיש אותך!!

    כמה זמן בערך זה צריך להיות בתנור??

  82. מירב הגב דצמבר 23, 2020 בשעה 7:48 am

    יונית יקרה
    אני משתמשת הקמח כוסמין לבן, כמה מים צריך לשים?

  83. ליז הגב דצמבר 24, 2020 בשעה 8:50 am

    היי יונית
    אשמח לדעת מה כל כדור לחמניה אמור לשקול?
    כי הגדלים לא יוצאים לי שווים וזה לא נקי לעין

    תודה מראש

  84. מריוס הגב דצמבר 30, 2020 בשעה 8:50 am

    שאלה: איזה קמח עדיף לשימוש 😕

  85. מריה הגב ינואר 6, 2021 בשעה 5:31 pm

    יונית את מלכה!
    אני בת 27 וכל חיי עד עכשיו פחדתי מבצק שמרים כי תמיד לא הלך לי!
    עבדתי לפי ההוראות שלך ויצאו לי לחמניות מטורפות ❤️

  86. לילי הגב ינואר 13, 2021 בשעה 6:30 pm

    יונית יקרה
    האם מיתן להכין את הבצק היום ולהתפיח אותו במקרר ולמחרת לאפות את הלחמניות
    תודה לתשובתך

  87. שרה הגב ינואר 17, 2021 בשעה 9:56 pm

    מתכון מעולה! בדיוק הכנתי פעם שלישית כבר!
    אבל לי הכמות של המים היתה גדולה מידי ובפעם הראשונה יצא ממש דביק והייתי צריכה להוסיף עוד הרבה קמח.
    הפחתתי ל2 וחצי כוסות מים ויוצא מעולה

השארת תגובה

ביטול

קצת עליי

קוראים לי יונית סולטן צוקרמן וגדלתי בבית מרוקאי אותנטי עם המון בישולים ואהבה גדולה למטבח.

אמא שלי היא בשלנית בחסד עליון וסבתא סולטנה ז"ל הייתה טבחית מפורסמת באוג'דה במרוקו. סבתא שמרה מתכונים בסוד רק למשפחה ואמא תמיד לימדה באהבה...

פרסומת
מלכת המטבח – הספר!
עשו לי לייק בפייסבוק
חיפוש מתכונים
קטגוריות מתכונים
המתכונים הכי פופולריים
  • פרגית ולתנור פרגית ולתנור   את המתכון של היום אני מכינה שבת כן שבת לא...
  • קציצות אבוחצירה קציצות אבוחצירה המתכון הזה מעל 30 שנה, הוא קל מאד, לא דורש הרבה חומרים...
  • עוגת שמרים שוקולד בטעם של פעם עוגת שמרים שוקולד בטעם של פעם עוגת שמרים במילוי קלאסי, מילוי של סבתא שלי, סבתא שלכם...
  • לחמניות בשר עסיסיות לחמניות בשר עסיסיות לחמניה עסיסית ומלאה בבשר שלא תשאיר אף אחד רעב...
  • אצבעות אנטריקוט ברוטב פטריות וערמונים אצבעות אנטריקוט ברוטב פטריות וערמונים תבשיל בשר קל להכנה טעים מאד.סהכ רבע שעה עבודה וזה שלכם...
מתכונים חדשים

טוסט עמק וזיתים

לחם זיתים

קוביות בשר עם פטריות

פיתה תרד חלומית

החומוס של סבתא סולטנה

רשתות חברתיות
  • Facebook
  • Google+
  • Pinterest
  • Instagram
הצטרפו לאינסטגרם של יונית צוקרמן
תחזוקת האתר ע״י כפיר בקיש בניית אתרים
Translate
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסט
  • הקטן טקסט
  • גווני אפור
  • ניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכה
  • רקע בהיר
  • הדגשת קישורים
  • פונט קריא
  • איפוס