יונית צוקרמן מלכת המטבח
  • שבתות וחגים
    • אוכל מסורתי
    • חנוכה
    • ט”ו בשבט
    • יום האהבה
    • יום העצמאות
    • יום כיפור
    • ל”ג בעומר
    • מימונה
    • סוכות
    • פורים
    • פסח
    • ראש השנה
    • שבועות
  • סלטים
    • חמוצים וכבושים
    • סלטים חיים
    • סלטים מבושלים
    • ממרחים ורטבים
  • מנות עיקריות
    • בשר
    • דגים
    • עוף
    • קציצות
  • תוספות
    • אורז
    • ירקות
    • פסטה
    • תפוחי אדמה
    • מרקים
  • בצקים
    • בצק עלים
    • חלות ולחמניות
    • פיצות ופוקאצ’ות
    • מוקפצים וחברים
    • קישים
    • פיתות
  • עוגות
    • עוגות בחושות
    • עוגות גבינה
    • עוגות השנה שלי
    • עוגות ימי הולדת
    • עוגות ללא גלוטן
    • עוגות שוקולד
    • עוגות שמרים
    • עוגות ביסקוויטים
  • עוגיות
    • עוגיות מכל העדות
    • עוגיות מלוחות
    • עוגיות מתוקות ליד הקפה
  • קינוחים
    • קינוחים ב-5 דקות
    • קינוחים בכוס
    • קינוחים פרווה
  • הספר!
  • שבתות וחגים
    • אוכל מסורתי
    • חנוכה
    • ט”ו בשבט
    • יום האהבה
    • יום העצמאות
    • יום כיפור
    • ל”ג בעומר
    • מימונה
    • סוכות
    • פורים
    • פסח
    • ראש השנה
    • שבועות
  • סלטים
    • חמוצים וכבושים
    • סלטים חיים
    • סלטים מבושלים
    • ממרחים ורטבים
  • מנות עיקריות
    • בשר
    • דגים
    • עוף
    • קציצות
  • תוספות
    • אורז
    • ירקות
    • פסטה
    • תפוחי אדמה
    • מרקים
  • בצקים
    • בצק עלים
    • חלות ולחמניות
    • פיצות ופוקאצ’ות
    • מוקפצים וחברים
    • קישים
    • פיתות
  • עוגות
    • עוגות בחושות
    • עוגות גבינה
    • עוגות השנה שלי
    • עוגות ימי הולדת
    • עוגות ללא גלוטן
    • עוגות שוקולד
    • עוגות שמרים
    • עוגות ביסקוויטים
  • עוגיות
    • עוגיות מכל העדות
    • עוגיות מלוחות
    • עוגיות מתוקות ליד הקפה
  • קינוחים
    • קינוחים ב-5 דקות
    • קינוחים בכוס
    • קינוחים פרווה
  • הספר!
פוסטים חדשים
  • טוסט עמק וזיתים
  • לחם זיתים
  • קוביות בשר עם פטריות
  • פיתה תרד חלומית
  • החומוס של סבתא סולטנה
  • כרובית בתנור ברוטב סודי
  • עוגת לימון עם קוקוס ושקדים
  • פוקאצ’ה סביח
  • כדורי תפוא וגבינות מהסרטים
  • הטבית שלי
דף הבית » כרוב ממולא
יונית צוקרמן מלכת המטבח
  • שבתות וחגים
    • אוכל מסורתי
    • חנוכה
    • ט”ו בשבט
    • יום האהבה
    • יום העצמאות
    • יום כיפור
    • ל”ג בעומר
    • מימונה
    • סוכות
    • פורים
    • פסח
    • ראש השנה
    • שבועות
  • סלטים
    • חמוצים וכבושים
    • סלטים חיים
    • סלטים מבושלים
    • ממרחים ורטבים
  • מנות עיקריות
    • בשר
    • דגים
    • עוף
    • קציצות
  • תוספות
    • אורז
    • ירקות
    • פסטה
    • תפוחי אדמה
    • מרקים
  • בצקים
    • בצק עלים
    • חלות ולחמניות
    • פיצות ופוקאצ’ות
    • מוקפצים וחברים
    • קישים
    • פיתות
  • עוגות
    • עוגות בחושות
    • עוגות גבינה
    • עוגות השנה שלי
    • עוגות ימי הולדת
    • עוגות ללא גלוטן
    • עוגות שוקולד
    • עוגות שמרים
    • עוגות ביסקוויטים
  • עוגיות
    • עוגיות מכל העדות
    • עוגיות מלוחות
    • עוגיות מתוקות ליד הקפה
  • קינוחים
    • קינוחים ב-5 דקות
    • קינוחים בכוס
    • קינוחים פרווה
  • הספר!
  • שבתות וחגים
    • אוכל מסורתי
    • חנוכה
    • ט”ו בשבט
    • יום האהבה
    • יום העצמאות
    • יום כיפור
    • ל”ג בעומר
    • מימונה
    • סוכות
    • פורים
    • פסח
    • ראש השנה
    • שבועות
  • סלטים
    • חמוצים וכבושים
    • סלטים חיים
    • סלטים מבושלים
    • ממרחים ורטבים
  • מנות עיקריות
    • בשר
    • דגים
    • עוף
    • קציצות
  • תוספות
    • אורז
    • ירקות
    • פסטה
    • תפוחי אדמה
    • מרקים
  • בצקים
    • בצק עלים
    • חלות ולחמניות
    • פיצות ופוקאצ’ות
    • מוקפצים וחברים
    • קישים
    • פיתות
  • עוגות
    • עוגות בחושות
    • עוגות גבינה
    • עוגות השנה שלי
    • עוגות ימי הולדת
    • עוגות ללא גלוטן
    • עוגות שוקולד
    • עוגות שמרים
    • עוגות ביסקוויטים
  • עוגיות
    • עוגיות מכל העדות
    • עוגיות מלוחות
    • עוגיות מתוקות ליד הקפה
  • קינוחים
    • קינוחים ב-5 דקות
    • קינוחים בכוס
    • קינוחים פרווה
  • הספר!
כרוב ממולא

כרוב ממולא

יונית צוקרמן ינואר 24, 2017 49 תגובות

כרוב ממולא זה אחד הדברים שאני אוהבת מילדות. פעם בחודש בימי שישי ,אמא הייתה מכינה כרוב ממולא ברוטב אדום. ככה קראתי לזה.

הזיכרון ילדות שלי , לגבי כרוב, שאני זוכרת, זה שהייתי מקלפת את המעטפת ואוכלת את המילוי מבפנים.

ואת אמא כל הזמן מעירה לי, ושואלת, למה אני לא אוכלת את המעטפת, זה טעים.

ואני עושה לה עם הפנים, לא לא לא.

רק כאשר את גדלה והופכת להיות עצמאית ,וסוג של בשלנית. את מבינה את אמא, כמה היא צדקה .וכמה ילד רואה את העולם אחרת מהורה מבוגר.

אבל לא על זה ,הפוסט של היום.

הפוסט של היום הוא מתכון. טעים, פשוט , קל, כן קל, תפסיקו עם הקשה, אני אתכם, מסבירה לכם כל שלב.ואומרת לכם מכל הלב , זה קל, נסו אותי.

אבל מעבר לטעם, המתכון של היום, זה זיכרון ילדות, שמחמם את הלב. כל ביס, זה ביס של אהבה. ולא דווקא של אמא….

אז לפני שאהיה רגשנית ופיוטית….ומתפלספת…..אעצור כאן וברשותכם אתחיל את המתכון.

[אני יודעת שאת/ה אומרים ברוך השם, די לחפירות חחחח אבל עוצמת מקלדת  🙂   ]

חומרים :

כרוב גדול

בצל

600 גרם בשר טחון.

3 כוסות אורז מבושל

2 בצלים.

כוסברה,פטרוזיליה , עלים של סלרי.

מלח , פלפל, מרק עוף, פפריקה.

רוטב :

בצל, עגבניות, רסק עגבניות, פפריקה, מרק עוף, סוכר, מלח פלפל, שום.

אופן ההכנה :

אני לוקחת את הכרוב , מניחה אותו על השיש שהחלק החלק שלו על השיש, והחלק עם עצם הכרוב כלפי.

אני לוקחת סכין, ועוקרת את עצם הכרוב. איך אני עושה את זה?!לוקחת סכין וחותכת עיגול מסביב לעצם ומנקה.

אחרי הניקוי הכרוב נראה ככה. למי שלא הבין, הפעולה זהה לאותה פעולה שמוציאים ליבת תפוח וכד.

אחר כך אני מניחה אותו בסיר ושופכת מים רותחים, כשאר אני שופכת את המים, אני מחזיקה את הכרוב עם סכין  באמצע איפה שהוצאנו את עצם הכרוב .או הוריד הראשי.[לאחיזה ]

ושופכת מים בין עלה לעלה, הכוונה בפעולה זו.לתת למים להתחלחל פנימה. בכדי שיהיה קל לעלים להפרד.

אחרי זה ,ממלאים את הסיר במים עד שהמים מכסים את הכרוב בשלמותו. ומביאים לרתיחה. מוציאים את הכרוב .לוקחים את העלים חיצוניים ומקלפים אותם ומניחים בצד.

אח”כ  אני מניחה שוב את העלים המופרדים במים הרתוחים. לא מרתיחה, רק מניחה. בסיר שהרתחנו בו את העלים. עד שהמים מתקררים.

זה כל הסיפור!

שיטה נוספת למדתי מיעל חברתי, להכניס את הכרוב למקפיא, למשך לילה שלם, ולמחרת, הבנתי שהעלים כמו סמרטוט ולבד מתפרקים.

ושיטה נוספת שלמדתי עכשיו בפייס מחברה בשם בטי הולכת ככה :”לשים את הכרוב ל 7 דקות במיקרו, העלים נושרים, מי שיכול להוריד את הלב של הכרוב שיוריד, העלים נושרים טוב יותר”

הכי חשוב בלי לחץ , גם אם נקרע לכם עלה, לא לדאוג , תמיד אפשר לסתום את החור עם חתיכת עלה  ולגלגל.

אז בזמן שהעלים שלנו יושבים להצטנן להם בסיר עם המים. אני מכינה את המילוי, שהוא לכאורה פשוט אבל סוד הטעם הוא בעלים של הסלרי שמשדרג אותו פלאים.

אמא מספרת לי השבוע שטובה השכנה הרומניה,ראתה אותה ואמרה לה  שיש דברים שלא צריך לגלות. אני אומרת אצלי בבלוג בלי סודות,כי לכל אחד הטאץ שלו והאהבה שלו בתבשיל.

אז את המילוי מכינים ככה :

לוקחים בצל, קוצצים אותו, מאדים אותו 3-4 דק בערך עם 2 כפות שמן .במקביל קוצצים את הירק , שליש חבילה של כוסברה ופטרוזיליה. לזכור! רק את העלים של הסלרי,  עלים בכמות של 2 ענפים.

אין צורך בגבעול.

אחרי שקצצנו מוסיפים את הבשר הטחון והירק הקצוץ למחבת , עד שזה מתבשל, ומקבל צבע חום. אז מתחילים לתבלן.

והתיבול הולך כך: מוסיפים כף שטוחה פפריקה , חצי כפית מלח, רבע כפית פלפל שחור, כף שטוחה מרק עוף. ערבוב טוב. טועמים ומתקנים תיבול אם צריך.

אח “כ לוקחים קערה חדשה, שמים בה את תערובת הבשר עם 3 כוסות אורז מוכן.[מכינים אורז רגיל על כל כוס אורז, שתי כוסות מים רותחים ורבע כפית מלח].

מערבבים הכל יחד, עד שמקבלים תערובת אחידה.

ומתחילים למלאות.

בד”כ העלים לא שווים בגודל, טיפ שלי לצורה אחידה של הכרוב הממולא, הוא ליצוק כמות זהה של תערובת על העלה ולעטוף.

אז לוקחים  עלה  כרוב, פורשים על קרש חיתוך. מועכים עם היד את החלק הקשה .”וריד”.

מניחים בקצה העלה מעט מהמילוי ומקפלים: סוגרים משמאל ואז מימין, ומגלגלים עד שנוצר מעין סיגר.

ממשיכים כך עם כל העלים. כל עלה שמסיימים, מניחים בתבנית. כשהחלק שסגרנו כלפי מטה. עד להכנת הרוטב.

את הרוטב אנחנו מכינים ככה :

לוקחים סיר רחב. סוטאז יהיה מעולה כאן.

פורסים את הבצל לפרוסות, שמים 2 כפות שמן, ומתחילים לאדות את הבצל. אחרי דקה להוסיף כפית סוכר. לא לדאוג הסוכר לא ממתיק כאן. תפקיד הסוכר הוא לפתוח את הטעמים ולהוציא נוזלים מהבצל.

אחרי 3 דק של אידוי, להוסיף 2 עגבניות קצוצות לקוביות. ו3 שיני שום קצוצים.

לאדות עוד 3 -4 דק בערך. להוסיף מים רותחים,בערך 2 וחצי כוסות מים רותחים. עד 3 כוסות מים.

להוסיף כף שטוחה פפריקה אדומה כף שטוחה מרק עוף,מלח ופלפל שחור. ו2 כפות רסק עגבניות.

לערבב טוב טוב, להוסיף רבע כפית סוכר , לאיזון חמיצות הרסק. לערבב, ולבשל את הרוטב למשך 5 דקות.

ואחכ לסדר את הכרוב בסיר.אם הסיר קטן אז 2 שכבות.

להנמיך את האש ולבשל את הכרוב במשך חצי שעה .

ובתאבון }{

לחץ כאן להדפסה

אודות המחבר

יונית צוקרמן להציג את כל הפוסטים של יונית צוקרמן


« פוסט קודם
פוסט הבא »

49 תגובות

  1. שי לי הגב פברואר 12, 2017 בשעה 11:56 am

    יונית תודה על המתכון.
    בנוסף לכל העלים הירוקים אני מוסיפה עלי נענע לכל הממולאים שלי וזה משדרג פלאים את הועם..

  2. קרן הגב פברואר 12, 2017 בשעה 12:26 pm

    נראה מעולה
    אפשר לותר על הבשר?

  3. ליאור לוי הגב פברואר 15, 2017 בשעה 5:29 am

    את האורז מבשלים לבד ולאחר מכן ממזגים עם הבשר ?
    או שמבשלים את האורז ומוספים את הבשר המוכן בעת בישול האורז?

    • יונית צוקרמן הגב פברואר 15, 2017 בשעה 5:20 pm

      מבשלת הכל בנפרד וממזגת

  4. רונית הגב מרץ 9, 2017 בשעה 8:57 pm

    3 כוסות אורז הכוונה לבשל 3 כוסות אורז או מתוך אורז מוכן לקחת 3 כוסות?
    זה משנה אם זה אורז מלא או רגיל?

    • יונית צוקרמן הגב מרץ 19, 2017 בשעה 9:53 am

      3 כוסות אורז מוכן

      • ציפי חמו הגב פברואר 15, 2020 בשעה 6:04 pm

        שבוע טוב.
        צריך לקחת 3 כוסות אורז ולבשל אותו או למדוד רק אחרי בישול 3 כוסות ?
        תודה מראש.

  5. אלון הגב יולי 7, 2017 בשעה 9:14 am

    יונית המון תודה , יצא מעולה מעולה וקחי את הטיפ לשים קצת עליי נענע , האנשים לא הפסיקו לשבח .
    בתור אחד שלא מכין הרבה מאכלים … היית ברורה וממש מכוונת , המון תודה
    מבטיח להמשיך לקחת מידיי פעם מתכונים מימך.

  6. אורה שייק הגב נובמבר 10, 2017 בשעה 12:51 pm

    יונית המתכון שלך מצוין. יצא נהדר. תודה רבה
    מאמצת את האתר שלך.
    לא ציינת כמה זמן זה הכרוב אמור להתבשל בתוך הרוטב הנהדר
    אני מניחה שעה וחצי על אש נמוכה
    אבל אם צריך פחות אנא כתבי.
    תודה

    • יונית צוקרמן הגב נובמבר 16, 2017 בשעה 6:03 am

      שעה בערך ♡תודה ועל אש קטנה קטנה

  7. רעות הגב נובמבר 15, 2017 בשעה 1:17 am

    גם את הבשרק מבשלים לפני שממלאים?

    • יונית צוקרמן הגב נובמבר 16, 2017 בשעה 5:58 am

      אני מבשלת לפני

  8. בת-חן הגב דצמבר 7, 2017 בשעה 10:08 am

    נראה מעולה! עשית לי חשק. מכינה לשבת

  9. מיכל שרון הגב דצמבר 27, 2017 בשעה 9:23 pm

    קראתי את המתכון מתכוונת לעשות לשבת אבל לא אוכלים אורז אפשר במקום לשים בורגול ואם כן האם להשרות את בורגול במים.

  10. יעל הגב דצמבר 29, 2017 בשעה 8:09 am

    “..אני אומרת אצלי בבלוג בלי סודות….” – אוהבת את התכונה הזאת אצלך, אני מאמינה שסוד ההצלחה של המתכונים, בעיקר אילו שמשחזרים טעמי ילדות, היא לא במרכיבים, אלא בטיפים, בסודות – שאת מחלקת בשמחה רבה – ולכן, המתכונים שלך לא רק שיוצאים נפלא, אלא שהם באמת מתקרבים לטעמי ילדותי… תודה לך אהובה

  11. רבקה הגב פברואר 21, 2018 בשעה 1:32 pm

    היי יונית
    זה נראה ונשמע נהדר. ניסיתי מתכון אחר וזה לא צלח. מקווה שהמתכון שלך הרבה יותר פרקטי וטעים.על פניו נראה מאד משכנע.אנסה שוב. אגב על אותו רעיון אפשר פלפל ממולא או שזה קצת שונה.

  12. אתי הגב אפריל 18, 2018 בשעה 5:30 pm

    מהממת..

  13. מגי הגב מאי 14, 2018 בשעה 3:17 pm

    יצא מעולה יונית ! תודה רבה !!

    • יונית צוקרמן הגב מאי 14, 2018 בשעה 7:07 pm

      לבריאות ¡♡♡♡♡

  14. איזבל הגב יולי 11, 2018 בשעה 6:53 pm

    פעם ראשונה בחיי שהכנתי ממולאים, עד היום רמת הבישול שלי הגיעה לאורז ופסטה במקסימום…
    חבר שלי אכל הרגע וביקש עוד תוספת, אז תודה רבה יונית על המתכון וההסבר המפורט שלך. דייקתי בהכל ויצא מושלם ❤️

  15. רותי לחמני הגב אוגוסט 17, 2018 בשעה 8:31 am

    מתכון מדוייק ונהדר הוספתי לרוטב קצת לימון סיוט מחצי לימון ולתרכובת שמיר קצוץ משדרג מאוד

  16. חנה קרמר הגב ספטמבר 30, 2018 בשעה 2:40 pm

    שלום יונית,
    הכנתי היום את הכרוב הממולא לפי ההוראות המאד מדוייקות שלך, למעט שינוי אחד – ויתרתי על הכוסברה, הוספתי עלי נענע.
    יצא מעולה, לדעת כל הסועדים.
    תודה רבה, חג שמח.
    חנה

  17. דנה הגב אוקטובר 12, 2018 בשעה 8:29 am

    מכסים את הסיר?

  18. יסמין הגב מרץ 8, 2019 בשעה 8:02 am

    מתכון מעולה! הכל נחטף
    תוגה יונית

    • יונית צוקרמן הגב מרץ 9, 2019 בשעה 3:54 am

      באהבה ♡

  19. רינת הגב אפריל 27, 2019 בשעה 8:24 am

    יונית הטעם של הכרוב יצא מאוד דומיננטי יש לך טיפ איך לעדן אותו?

    • יונית צוקרמן הגב אפריל 27, 2019 בשעה 9:37 am

      מה הכוונה דומיננטי?

  20. חגית הגב מאי 2, 2019 בשעה 6:32 am

    האם אפשר להוסיף למילוי רסק עגבניות?

    • יונית צוקרמן הגב מאי 2, 2019 בשעה 8:24 am

      כן

  21. רחל הגב מאי 27, 2019 בשעה 11:06 am

    היי יונית,

    האם אפשר להקפיא אחרי ההכנה?
    תודה

    • יונית צוקרמן הגב מאי 29, 2019 בשעה 2:55 am

      בכלי אטום היטב עד שבועיים

  22. הדס הגב ספטמבר 26, 2019 בשעה 6:04 pm

    היי יונית. הכנתי את הכרוב ומחר אני רוצה להעלות אותו על האש הבעיה ששמתי אורז לא מבושל. יש עם זה בעיה? שמתי אולי חופן וחצי

  23. לאה הגב אוקטובר 9, 2019 בשעה 6:14 am

    במקום תהליך מסורבל וארוך של ריכוך עלי הכרוב והוצאת הליבה מהכרוב הקשה, יש לי תמיד ראש כרוב במקפיא. לילה לפני הבישול אני מוציאה אותו לכיור שיפשיר. בבוקר כל העלים כולל הליבה באמצע מאד רכים.
    אני רק מקלפת אותם אחד אחד וממלאה.
    אני לא מוציאה את הליבה כי הכל רך מאד. הם מתקפלים ממש כאילו שהרתחתי אותם שעה במיים.
    לאה

  24. אלה הגב נובמבר 15, 2019 בשעה 1:24 pm

    יוניתתתתת המדהימה, ראשית אוהבת מאד את כל המתכונים שלך נעזרת בהם המון בבישולים לבני ביתי
    אם היית לידי עכשיו לא הייתי מפסיקה לנשק אותך..הטיפ של הכרוב במיקרו, ה – טיפ, ניסיתי עכשיו ולא האמנתי
    תודה רבה רבה ♥

  25. הילה איסייב הגב נובמבר 26, 2019 בשעה 11:31 am

    היי יונית רציתי לדעת אם אפשר לשים כוס וחצי אורז מבושל ולא 3?

  26. עדי הגב דצמבר 31, 2019 בשעה 3:14 pm

    היי
    כמה זה בערך אורז לא מוכן?
    2 כוסות?
    אני רוצה לדעת כמה לבשל

  27. יובל הגב ינואר 31, 2020 בשעה 5:20 pm

    וואו! מדהים!

    ממש טעים! יצא נהדר !!

    גם ההכנה פשוטה אבל לוקחת קצת זמן.

    תודה לך יונית

  28. מיכל הגב פברואר 1, 2020 בשעה 3:54 pm

    יצא מדהים!! האם אפשר לעשות אותו הדבר עם בצל ממולא??

  29. שלומי הגב מרץ 27, 2020 בשעה 1:45 pm

    גיליתי אותך לאחרונה ואת פשוט מהממת !מבשלת מכל הלב וכל מאכל שלך מלקקים לי פה אצבעות👌👌👌תודה רבה על המתכונים הטעימים ושתמיד תבשלי בכזאת אהבה ותשוקה..זה מדביק 👏👍🌷

  30. תמר הגב אפריל 9, 2020 בשעה 10:52 am

    האם אפשר להוסיף עוף טחון למילוי?

  31. מיכל הגב מאי 7, 2020 בשעה 3:53 pm

    וואאאאווווו כמה שזה טעים!!!
    תודה על מתכון מושלם❤
    תעלפנו!

  32. תהילה הגב יוני 28, 2020 בשעה 8:08 am

    רציתי לשאול
    אם אני רוצה להשתמש רק בחצי כרוב למילוי, ובחצי השני להכין סלט כרוב.
    יש דרך ‘להכין’ את הכרוב למילוי בלי ‘להרוס’ את החצי השני כדי שיהיה טוב לסלט (אם אקפיא, או אשתמש במים רותחים כמו שכתבת לא אוכל אח”כ להשתמש בנותר לסלט)?
    תודה
    תהילה

  33. יפית הגב יולי 3, 2020 בשעה 1:30 pm

    יונית, את אכן מלכת המטבח!
    הכנתי על פי ההוראות ויצא מושלללם! החזיר אותי לחווית ילדות שבה הייתי אוכלת כרוב ממולא אצל שהיא ממה מרוקאית אמיתית.
    פשוט לקקתי את האצבעות ואמשיך בשבת.
    תודה על המתכון, את נהדרת.

  34. קרין הגב ספטמבר 22, 2020 בשעה 6:50 pm

    אפשר לוותר על האורז ולמלא רק בבשר?

  35. נילי הגב אוקטובר 9, 2020 בשעה 10:14 am

    תודה יונית ממני ועוד משפחה של נזקקים שאני מבשלת להם כל יום שישי כולנו התלקקנו!!!! גם לי הזכיר את סבתי זל שהיתה מכינה הרבה ממולאים גם קישואים או פלפלים ירוקים מתאים לתפריט הזה. עוד פעם תודה מזלצבורג הרחוקה.

  36. ויקי הגב אוקטובר 27, 2020 בשעה 1:11 pm

    יונית
    עכשיו עשיתי את המתכון ואכלנו יצא מעולה ממש טעים.
    כל הכבוד

  37. נטע הגב נובמבר 24, 2020 בשעה 11:07 pm

    יונית שלום, הכול טוב ויפה אבל למההה כל כך הרבה מלל??? רחמים. רומן שלם חיברת. למי יש כח לקרוא את כל הפיוטים הללו? נכנסים בשביל מתכון, שנרצה לקרוא רומן לפני השינה נלך לסטיימצקי, לא לאתר שלך. פליז ממך, תהיי תמציתית!!! התעייפתי אחרי שליש עמוד ולא הצלחתי להגיע לסוף ):

  38. מיכל הגב דצמבר 25, 2020 בשעה 4:11 pm

    המילוי לא נדבק בלי ביצה… זה לא מתפרק בסיר?

  39. לודה הגב ינואר 22, 2021 בשעה 11:25 am

    מתכון מושלם! הנענע ממש מוסיפה…תודה!

השארת תגובה

ביטול

קצת עליי

קוראים לי יונית סולטן צוקרמן וגדלתי בבית מרוקאי אותנטי עם המון בישולים ואהבה גדולה למטבח.

אמא שלי היא בשלנית בחסד עליון וסבתא סולטנה ז"ל הייתה טבחית מפורסמת באוג'דה במרוקו. סבתא שמרה מתכונים בסוד רק למשפחה ואמא תמיד לימדה באהבה...

פרסומת
מלכת המטבח – הספר!
עשו לי לייק בפייסבוק
חיפוש מתכונים
קטגוריות מתכונים
המתכונים הכי פופולריים
  • קנלוני בשר משגע קנלוני בשר משגע רבע שעה , על השעון !! חצי שעה -40 דק אפיה. ויש לכם מנה...
  • קציצות עוף מקורמלות ברוטב משגע קציצות עוף מקורמלות ברוטב משגע טוב תקשיבו לי טוב טוב !את הקציצות האלו עוד השבת אתם מכי...
  • מטבוחה מטבוחה     אם יש דבר שלעולם לא תתפסו אותי...
  • פרגיות ברוטב פטריות פרגיות ברוטב פטריות נתחי פרגיות ברוטב פטריות עשיר שמעניק רכות ועסיסיות לתבש...
  • בשר צלי ברוטב פטריות ובצלים בשר צלי ברוטב פטריות ובצלים צלי כתף ברוטב פטריות ו בצלים מנה קלה להכנה וטעימה...
מתכונים חדשים

טוסט עמק וזיתים

לחם זיתים

קוביות בשר עם פטריות

פיתה תרד חלומית

החומוס של סבתא סולטנה

רשתות חברתיות
  • Facebook
  • Google+
  • Pinterest
  • Instagram
הצטרפו לאינסטגרם של יונית צוקרמן
תחזוקת האתר ע״י כפיר בקיש בניית אתרים
Translate
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסט
  • הקטן טקסט
  • גווני אפור
  • ניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכה
  • רקע בהיר
  • הדגשת קישורים
  • פונט קריא
  • איפוס