גוז'גוז'ה ? - יונית צוקרמן מלכת המטבח
יונית צוקרמן מלכת המטבח
  • שבתות וחגים
    • אוכל מסורתי
    • חנוכה
    • ט"ו בשבט
    • יום האהבה
    • יום העצמאות
    • יום כיפור
    • ל"ג בעומר
    • מימונה
    • סוכות
    • פורים
    • פסח
    • ראש השנה
    • שבועות
  • סלטים
    • חמוצים וכבושים
    • סלטים חיים
    • סלטים מבושלים
    • ממרחים ורטבים
  • מנות עיקריות
    • בשר
    • דגים
    • עוף
    • קציצות
  • תוספות
    • אורז
    • ירקות
    • פסטה
    • תפוחי אדמה
    • מרקים
  • בצקים
    • בצק עלים
    • חלות ולחמניות
    • פיצות ופוקאצ'ות
    • מוקפצים וחברים
    • קישים
    • פיתות
  • עוגות
    • עוגות בחושות
    • עוגות גבינה
    • עוגות השנה שלי
    • עוגות ימי הולדת
    • עוגות ללא גלוטן
    • עוגות שוקולד
    • עוגות שמרים
    • עוגות ביסקוויטים
  • עוגיות
    • עוגיות מכל העדות
    • עוגיות מלוחות
    • עוגיות מתוקות ליד הקפה
  • קינוחים
    • קינוחים ב-5 דקות
    • קינוחים בכוס
    • קינוחים פרווה
  • הספר!
  • צרו קשר
  • שבתות וחגים
    • אוכל מסורתי
    • חנוכה
    • ט"ו בשבט
    • יום האהבה
    • יום העצמאות
    • יום כיפור
    • ל"ג בעומר
    • מימונה
    • סוכות
    • פורים
    • פסח
    • ראש השנה
    • שבועות
  • סלטים
    • חמוצים וכבושים
    • סלטים חיים
    • סלטים מבושלים
    • ממרחים ורטבים
  • מנות עיקריות
    • בשר
    • דגים
    • עוף
    • קציצות
  • תוספות
    • אורז
    • ירקות
    • פסטה
    • תפוחי אדמה
    • מרקים
  • בצקים
    • בצק עלים
    • חלות ולחמניות
    • פיצות ופוקאצ'ות
    • מוקפצים וחברים
    • קישים
    • פיתות
  • עוגות
    • עוגות בחושות
    • עוגות גבינה
    • עוגות השנה שלי
    • עוגות ימי הולדת
    • עוגות ללא גלוטן
    • עוגות שוקולד
    • עוגות שמרים
    • עוגות ביסקוויטים
  • עוגיות
    • עוגיות מכל העדות
    • עוגיות מלוחות
    • עוגיות מתוקות ליד הקפה
  • קינוחים
    • קינוחים ב-5 דקות
    • קינוחים בכוס
    • קינוחים פרווה
  • הספר!
  • צרו קשר
דף הבית » גוז'גוז'ה ?
יונית צוקרמן מלכת המטבח
  • שבתות וחגים
    • אוכל מסורתי
    • חנוכה
    • ט"ו בשבט
    • יום האהבה
    • יום העצמאות
    • יום כיפור
    • ל"ג בעומר
    • מימונה
    • סוכות
    • פורים
    • פסח
    • ראש השנה
    • שבועות
  • סלטים
    • חמוצים וכבושים
    • סלטים חיים
    • סלטים מבושלים
    • ממרחים ורטבים
  • מנות עיקריות
    • בשר
    • דגים
    • עוף
    • קציצות
  • תוספות
    • אורז
    • ירקות
    • פסטה
    • תפוחי אדמה
    • מרקים
  • בצקים
    • בצק עלים
    • חלות ולחמניות
    • פיצות ופוקאצ'ות
    • מוקפצים וחברים
    • קישים
    • פיתות
  • עוגות
    • עוגות בחושות
    • עוגות גבינה
    • עוגות השנה שלי
    • עוגות ימי הולדת
    • עוגות ללא גלוטן
    • עוגות שוקולד
    • עוגות שמרים
    • עוגות ביסקוויטים
  • עוגיות
    • עוגיות מכל העדות
    • עוגיות מלוחות
    • עוגיות מתוקות ליד הקפה
  • קינוחים
    • קינוחים ב-5 דקות
    • קינוחים בכוס
    • קינוחים פרווה
  • הספר!
  • צרו קשר
  • שבתות וחגים
    • אוכל מסורתי
    • חנוכה
    • ט"ו בשבט
    • יום האהבה
    • יום העצמאות
    • יום כיפור
    • ל"ג בעומר
    • מימונה
    • סוכות
    • פורים
    • פסח
    • ראש השנה
    • שבועות
  • סלטים
    • חמוצים וכבושים
    • סלטים חיים
    • סלטים מבושלים
    • ממרחים ורטבים
  • מנות עיקריות
    • בשר
    • דגים
    • עוף
    • קציצות
  • תוספות
    • אורז
    • ירקות
    • פסטה
    • תפוחי אדמה
    • מרקים
  • בצקים
    • בצק עלים
    • חלות ולחמניות
    • פיצות ופוקאצ'ות
    • מוקפצים וחברים
    • קישים
    • פיתות
  • עוגות
    • עוגות בחושות
    • עוגות גבינה
    • עוגות השנה שלי
    • עוגות ימי הולדת
    • עוגות ללא גלוטן
    • עוגות שוקולד
    • עוגות שמרים
    • עוגות ביסקוויטים
  • עוגיות
    • עוגיות מכל העדות
    • עוגיות מלוחות
    • עוגיות מתוקות ליד הקפה
  • קינוחים
    • קינוחים ב-5 דקות
    • קינוחים בכוס
    • קינוחים פרווה
  • הספר!
  • צרו קשר
גוז'גוז'ה ?

גוז'גוז'ה ?

יונית צוקרמן פברואר 26, 2017 28 תגובות

לחמניה בוכרית מעלפת!זהירות זה טעים וממכר

לחץ כאן להדפסה

גוז'גוז'ה ?

 

בעלי הוא מסוג האנשים שהוא רואה משהו בטלויזיה אז בשבילו זה קלי קלות ?בשבילו ,כן???

הוא ישר מארגן חומרים ובסוף אני מבצעת?ממש קלי קלות אע

ככה היה ביום שלישי הוא ראה באיזה תוכנית בישול איך מכינים גוז'גוז'ה,הרים טלפון לקצב.עשה כבר הזמנה ,הדליק את כולם ו…..,אני,אני,אני ובסוף אני יונית הכנתי ??

כשראיתי את השקיות שהוא קנה,שאלתי מה זה?

זה בשר טחון עם כבש לגוז'גוז'ה שאני הולך להכין….

אתה?שאלתי?

כן זה שטויות ראיתי בטלויזיה,רק תכיני לי בצק ואני מכין….

רק בצק??????אני שואלת

כן ותקלפי לי כמה בצל חחח ותעזרי לי בצורות

זה היה השלב שגיז'גז'תיי במרוקאית והבנתי שאסור אבל אסור בתכלית האיסור לתת לו לראות תוכניות כאלה.

גוז'גוז'ה ?

 

אבל אחרי שהכנתי וכולם התלהבו ,אמרתי ,נו טוב לפחות הרווחתי מתכון לבלוג??????

 

להצטרפות לדף הפייסבוק שלי לחצו כאן

חומרים:

בצק:

קילו קמח

כף מלח

כף סוכר

2 כפות שמן

2 כפות וודקה

3 כפות מיונז

2 כוסות מים

מילוי:

800 גרם בשר צלעות טחון

80 גרם שומן כבש

3 בצלים

מלח פלפל ,שחור ,כמון טחון גס.

אופן הכנה :

נתחיל מהבצק לשים את כל החומרים בקערה וללוש כמה דק. אין בבצק הזה שמרים אז אין צורך לערבל עשר דק.5 דקות מספיק.

לעטוף במגבת.ולתת מנוחה שעה.

בזמן הזה להכין מילוי.לוקחים את הבשר עם שומן הכבש.

אני ממליצה לכם לטחון מראש בשר טחון וכבש כמו שהקצב שלי טחן.

הקצב  הסביר לי שאחוז שומן הכבש צריך להיות עשר אחוז

מזכירה לכם שקיבלתי משימה בהפתעה ולא היה לי שום קשר חחחחח לחומרים.

אני קצצתי 2 בצלים ובצל אחד גירדתי בפומפיה והוספתי לבשר.

רציתי את הטעם של הבצל בקצוץ ואת הבצל המגורד לעסיסיות העיסה.

הוספתי כף מלח חצי כף פלפל שחור ו3/4כפית כמון טחון גס.

ערבבתי הכל טוב לעיסה אחידה.

והתחלתי בהכנת הגוז'גוז'ה.

לקחתי בצק בגודל כדור קטן.שיטחתי.שמתי מילוי וסגרתי בצורת משולש.ראו בתמונות

 

גוז'גוז'ה ?גוז'גוז'ה ?גוז'גוז'ה ?

 

שמתי ספרי שמן מעל כל אחד ואני אסביר למה בבצק הזה אין שמרים אין גמישות לכן התזתי ספרי שמן שהבצק יהיה גמיש ולא יפתח באפיה.ומעל הברשתי ביצה.

גוז'גוז'ה ?

הכנסתי לתנור שחומם מראש ב180 מעלות.

אפיה עד הזהבה.

 


גוז'גוז'ה ?מומלץ להגיש חם……זהירות זה מתחסל בשניות !!!!

להצטרפות לדף הפייסבוק שלי לחצו כאן

 

באהבה


 

 

 

לחץ כאן להדפסה

אודות המחבר

יונית צוקרמן להציג את כל הפוסטים של יונית צוקרמן


« פוסט קודם
פוסט הבא »

28 תגובות

  1. מיכל הגב פברואר 26, 2017 בשעה 12:57 pm

    נראה מדהים! כמה יחידות יוצאות מהכמות הזו? והאם צריך לטגן את הבשר לפני?

  2. רות אופק הגב פברואר 26, 2017 בשעה 2:58 pm

    יוניתתתת!! זה נראה משגע!
    עשית לי חשק לנסות.
    ושאלה קטנה, חייבים מיונז בבצק?

  3. ג'וש הגב מרץ 18, 2017 בשעה 4:59 am

    למה את מוסיפה וודקה?

    • יונית צוקרמן הגב מרץ 19, 2017 בשעה 9:46 am

      לגמישות

      • ויקי הגב מרץ 23, 2017 בשעה 4:37 pm

        חייב וודקה? יש תחליף כי אין לי?

  4. ויקי הגב מרץ 23, 2017 בשעה 4:35 pm

    האם חייב וודקה? יש תחליף כי אין לי?

    • יונית צוקרמן הגב מרץ 23, 2017 בשעה 4:37 pm

      לא חייב !

  5. מגי הגב אפריל 19, 2017 בשעה 11:24 am

    היי יונית לא צריך לצרוב את הבשר במחבת לפני שמכניסים לבצק?

    • יונית צוקרמן הגב אפריל 29, 2017 בשעה 7:02 pm

      לא מאמי

  6. גילי הגב ספטמבר 4, 2017 בשעה 11:45 am

    נראה פצצה !! מצטרפת לשאלה של מיכל : כמה יחידות יוצאות מהכמות הזו????

    • יונית צוקרמן הגב ספטמבר 5, 2017 בשעה 12:42 pm

      את בוחרת את הגטדל בקריצה .אם תקרצי כדור גדול יהיה לך פחות וכד

  7. ששת שצ הגב ינואר 6, 2018 בשעה 7:40 am

    יונית, לא צריך להיות בצק עם שמרים?

    • יונית צוקרמן הגב ינואר 7, 2018 בשעה 5:31 am

      בבצק הזה לא.

  8. זהבה הגב מרץ 15, 2018 בשעה 3:16 pm

    הכנתי פעם את זה עם מתכון אחר ושם קוצצים את הבשר. את טוחנת? ואם זה גם יוצא טוב?

  9. תמר כהן הגב מרץ 20, 2018 בשעה 9:40 pm

    מדהים … תודה לך !

  10. אלונה הגב אוגוסט 27, 2018 בשעה 1:43 pm

    מכינה אותן באופן קבוע, יוצא.. אליפות!!!!
    שאלה לי אלייך יונית היקרה, אפשרי להקפיא לפני ההכנסה לתנור? ועד כמה זה ישפיע על הטעם?

    • יונית צוקרמן הגב נובמבר 18, 2018 בשעה 6:20 pm

      לא ישפיע זה כמו בורקס לכי על זה

  11. Niza הגב פברואר 29, 2020 בשעה 3:32 pm

    חסר לי אינפורמציה בערך כמה זמן האפיה? כן וודאי שכל תנור הוא אחרת אבל בכל זאת זמן משוער?

  12. ליאור הגב אוקטובר 5, 2020 בשעה 4:11 pm

    אין לי מיונז מה אפשר לשים במקום

  13. לירון הגב אוקטובר 16, 2020 בשעה 8:31 am

    אפשר קמח תופח?

  14. הודיה הגב אוקטובר 22, 2020 בשעה 12:09 pm

    מחצי קילו קמח יוצא תבנית תנור אחת דחוסה

  15. מירי קינן הגב דצמבר 8, 2020 בשעה 5:20 pm

    רק מטוגן זה משהו אחר לגמרי

  16. דסי הגב מאי 12, 2021 בשעה 2:07 pm

    חייב שומן כבש?

  17. איילת הגב יולי 16, 2021 בשעה 12:05 pm

    יצא טעים בטירוף!!! ועשיתי עם קמח מלא. פשוט מושלם!

  18. יניב הגב ספטמבר 11, 2021 בשעה 10:28 am

    תודה על המתכון
    עירבבתי 50% קמח שיפון יצא שלמות

  19. ריקי הגב דצמבר 22, 2021 בשעה 10:25 am

    מה תפקיד המיוניז? האם אפשר לבצע עליו?

  20. ציפי הגב אוקטובר 9, 2022 בשעה 9:36 am

    לגמישות אפשר לשים שמן במקום.

  21. ריקי הגב אוקטובר 27, 2022 בשעה 5:46 am

    הי יונית,
    מה צריך להיות עובי הבצק במילוי הבשר?
    ריקי

השארת תגובה

ביטול

קצת עליי

קוראים לי יונית סולטן צוקרמן וגדלתי בבית מרוקאי אותנטי עם המון בישולים ואהבה גדולה למטבח.

אמא שלי היא בשלנית בחסד עליון וסבתא סולטנה ז"ל הייתה טבחית מפורסמת באוג'דה במרוקו. סבתא שמרה מתכונים בסוד רק למשפחה ואמא תמיד לימדה באהבה...

פרסומת
מלכת המטבח – הספר!
n
עשו לי לייק בפייסבוק
חיפוש מתכונים
קטגוריות מתכונים
המתכונים הכי פופולריים
  • חזה עוף במעטפת חמוץ מתוק חזה עוף במעטפת חמוץ מתוק מנה שלא רק ילדים אוהבים! מנה ממכרת שמראש אני אומרת! תכפ...
  • אסאדו לתנור בקלי קלות אסאדו לתנור בקלי קלות אסאדן בתנור בקלי קלות !
  • עוגת קרמבו עוגת קרמבו העוגה הכי ממכרת בעיניי זו עוגת קרמבו! קיץ חורף סתיו אבי...
  • המדריך המלא להכנת פריקסה המדריך המלא להכנת פריקסה המדריך המלא לפריקסה.כל הסודות שלי.כל הטיפים שלי.כאן ועכ...
  • פרגית ולתנור פרגית ולתנור   את המתכון של היום אני מכינה שבת כן שבת לא ! הבנו...
מתכונים חדשים

בצק אחד 3 מאפים

עוגת גבינה ואוכמניות

עוגת גבינה פאי לימון

סמבוסק פיצה כמו במאפיות

סלמון במרינדת הקסם

רשתות חברתיות
  • Facebook
  • Pinterest
  • Instagram
חשוב
  • קצת עלי
  • מדיניות פרטיות
  • הצהרת נגישות
  • צרו קשר
תחזוקת האתר ע״י כפיר בקיש בניית אתרים
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות כלי נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסטהגדל טקסט
  • הקטן טקסטהקטן טקסט
  • גווני אפורגווני אפור
  • ניגודיות גבוההניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכהניגודיות הפוכה
  • רקע בהיררקע בהיר
  • הדגשת קישוריםהדגשת קישורים
  • פונט קריאפונט קריא
  • איפוס איפוס