מכירים את זה שבא לכם משהו טעים מושחת וקל ?
כזה שלוקח 2 דק הכנה …..
והשאר התנור עושה את העבודה?
אבל התוצאה היא מקסימום הצלחה?!
אז יש לי עבורכם מתכון מושלם לבורקס גבינה טעים טעים ואיך אומר השיר? באפס מאמץ
אז שנתחיל ?
2 מלוואח מעדנות
גביע גבינת נפוליאון עם זיתים תנובה
3 פרוסות טל העמק בסגנון אמנטל
100 גרם בולגרית 5% של פיראוס
ביצה טרופה ,שומשום
אופן ההכנה :
לצורך ההכנה אפשר תבנית עגולה מתפרקת קוטר 20
אבל למי שאין זה בסדר
יאלללה בואו נכין בקלי קלות!
לוקחים את המלאווח מניחים בתבנית עגולה אם אין לכם לא נורא פשוט תניחו על נייר אפיה
שופכים את תכולת גביע השמנת ובעזרת פלטה משטחים
מעל מפזרים פרוסות טל העמק בסגנון אמנטל
מעל מפוררים בולגרית למליחות קלילה
מעל שמים את המלאווח השני ומהדקים
אם אין לכם תבנית השתדלו למרוח ולשמור שוליים לסגירה טובה ולסגור ולהדק היטב
אח"כ מברישים בביצה מפזרים שומשום
אופים בתנור חם 170 מעלות מצב טורבו עד הזהבה
בהצלחה !
פרסום בשיתוף תנובה
יונית היקרה,
המתכונים שלך נהדרים טעימים ומעולים.
אשמח למתכונים בריאים….
תודה רבה לך,
שרונה
הפעם מתכון סופר מושחתת צודקת
אשתדל לאזן פעם בחודש מתכון בריא
תודה על הע(א)רה
אפשר לטגן?
כן
ממליצה לכסות במכסה ולהפוך כל צד שמזהיב
המתכון מעולה!!אפשר להכין עם דפי אורז?
למלכת המטבח שלום רב.
זה רחוק מלהיות מזון למלכות.
תלוי מאיזה נק מבט מסתכלים על זה :-)))
את יכולה לחסוך קלוריות ולהשתמש בגבינת זיתים במקרם שמנת 5 אחוז.
ולקחת אמנטל 9 אחוז.
ואם המלאווח עדיין כבד על הוד רממותה אז שימי 5 דפי פילו במקום כל מלאווח כלומר סהכ 5+5=10
חחחח אהבתי את התשובה 🙂
תודה , נפלא כשמגיעים אורחים
או כשרוצים להכין מהר ארוחת ערב
אמת !
את המלוואח את מפשירה לפני ?
בגלל הקוטר הכוונה לגודל המלאווח אין צורך להפשיר עד שתכיני ותסגרי את המלאווח הוא כבר יפשיר
הפשרה תגרום לו להיות דביק וקושי בלרדד טיפה
אין אל האוג'דה גם ההורים שלי משם
כדי לך גם לנסוע
ממש יפה
אפשר עם עוד סוגי בצקים כמו בצק פילאס עלים וכו
אפשר עם גבינה לבנה רגילה לא עם נפוליאון?
התכוונת 2 עיכולי מלאווח בתחתית ושניים מעל?
עיגולי.
היי, אפשר מתכון לבצק במקום מלוואח?