היום אחרי כל המתוק שהכנתי לפורים הייתי חייבת משהו מלוח לשבור את כל המתוק הזה.
פתחתי את המקרר לא מצאתי שום דבר טעים?נשבעת ?
פתחתי את המקפיא ראיתי שקית של ברוקלי חצי שקית של מדליוני תרד בצק עלים חמאה.
אמרתי יאלללה בורקסמן .אחרי כל הדבלה והשבקיה והיו יו והמקרוד שהכנתי זה היה מתבקש?
ועכשיו תקשיבו לי טוב המילוי הזה …זה שוס!
טעים זה לא מילה !
אם הבת שלי ביקשה לאכול ככה את המילוי אז הוא יכול לגמרי להיות גם סוג של סלט חם קר.
ואם יש לכם אורחים לארוחה חלבית זה הדבר
ובבקשה תעברו לבצק עלים בטעם חמאה אתם לא מבינים איזה שידרוג זה !ואם אתם מעדיפים פרווה אז בלי הגבינה ותעשו לי טובה בצק עלים פילאס טורקי
אני בדכ קונה את של מעדנות ולפי דעתי רק הם הוציאו בטעם חמאה.ובכלל בבצקים קפואים אני אוהבת רק אותם.
אבל זה לא האישוי כי המילוי המפתיע הוא זה שגונב את ההצגה
טוב חאלס חפירות קחו מתכון
חבילה של בצק עלים בטעם חמאה
חצי חבילה של מדליוני תרד סנספורט
חצי חבילה של ברוקלי קפוא
150 גרם גבינת פיראוס
100 גרם מוצרלה
שמן זית,מלח,פלפל שחור גרוס.
אופן ההכנה :
קלי קלות !נשבעת משחק ילדים
תפשירו יום קודם את הברוקלי והתרד.
תכניסו למיקרו למשך 6 דק .זה במקום להרתיח וזדארס.
תוציאו תסחטו את התרד ואת הברוקלי תקצצו קטן קטן.
חממו 2 כפות שמן זית במחבת תוסיפו את התרד והברוקלי טיגון קל של 3 דקות פזרו את הגבינות . חצי כפית מלח רבע כפית פלפל שחור גרוס.
תערבבו הכל טוב.
תפתחו את הבצק עלים תקרצו עיגולים ותסגרו בצורת משולש כמו בתמונות.
תברישו בביצה פזרו שומשום.
הכניסו לתנור חם 180 מעלות.
עד הזהבה
תטעמו ותגידו לי שזה לא יצא לכם פיצוץ!!!